Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 05 06, 23:52)
Tiesiog yra iiv zmoniu. Vueni " aukstieji- nusviestieji", kiti pilki. Bet karaliska seima nori nenori  yra po padid stilu. Kaip  ir kokie trampai ar putinai.

Bet tai nereiskia, kad jie turi but visiems idomus ir visu sekami. Man giliai dzin kas ka ten pagimde. Daug idomiau butu, jei kokia "pilka" drauge pagimdytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 07, 06:00)
Bet tai nereiskia, kad jie turi but visiems idomus ir visu sekami. Man giliai dzin kas ka ten pagimde. Daug idomiau butu, jei kokia "pilka" drauge pagimdytu  rolleyes.gif

O tau kazkas liepia dometis ar sekti juos? Tu kazkaip keistai reaguoji i zinias, nes kaip pati rasei- ju tiesiog neziuri.
Tai tiesiog informacija ir tiek. Nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 06, 23:19)
O kas jie mums tokie?

nu apie Keitę tai buvo rašyta ne kartą. O jau anie taip prastesni? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 06, 23:38)
Uztenka mintyse pasidziaugt naujos gyvybes atsiradimu.
O pas tave net seksas blogas, kad pavydi ir  rypauji savo juokelius( nevaisingus ) apie tai. Te 4u.gif

tu jau ten ir džiaugies biggrin.gif taip džiaugies, kad nuosavą vaiką abortuotum (pati rašei)
Atsakyti

Tai va apie ka ir kalbu. Jei kazkas atsitiks, tai LT atsarginis variantas bus. O jei neatsitiks, tai kaip supranti nei tai mamai, nei tam broliui Lt nerupi. Net per didziasias sventes neparskrenda pas mociute. Bet pilietybes noretu.

Tu ne taip supratai ta istorija.

As kol kas pasigendu argumentu, kuo nukentetu Lietuva ir like lietuviai, jei emigrantai islaikytu Lietuvos pilietybe. Skaitant apima jausmas, kad dauguma balsuojanciu pries tiesiog nenori, kad emigrantams butu geriau. Tarsi is pykcio, kad va isvaziavo, kiaules, dar nori dvigubos pilietybes. Norim, o ka jums del to skauda. 

Cia dauguma vaiku turi. Jus nezinote, kaip pasisuks ju gyvenimai. As neplanavau isvaziuoti. O kai isvaziavau, galvojau, kad grisiu uz keliu menesiu. Susimeciau drabuzius vienam sezonui. 

Atsakyti

O kuo blogai dvi pilietybes?

Mokesciu moka svetur, bet nesakykite, kad grize i Lietuva nieko neisleidzia ir taip neatnesa naudos.

2018 m emigrantu perlaidos sudare 2,5 proc BVP :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 07, 09:30)
As kol kas pasigendu argumentu, kuo nukentetu Lietuva ir like lietuviai, jei emigrantai islaikytu Lietuvos pilietybe. Skaitant apima jausmas, kad dauguma balsuojanciu pries tiesiog nenori, kad emigrantams butu geriau. Tarsi is pykcio, kad va isvaziavo, kiaules, dar nori dvigubos pilietybes. Norim, o ka jums del to skauda. </p>
<p> </p>
<p>Cia dauguma vaiku turi. Jus nezinote, kaip pasisuks ju gyvenimai. As neplanavau isvaziuoti. O kai isvaziavau, galvojau, kad grisiu uz keliu menesiu. Susimeciau drabuzius vienam sezonui. </p>

o kodėl jūs vis vaidinat sentimentus, jei jums yra tiesiog patogu turėti dvigubą pilietybę dėl teisių, kurias jums pilnai teikia ir ES sutartis. Bet kas iš to mums, Lietuvai? Mes kaip ir jūs, žiūrim, ar mums geriau ( o ne kad tik jums būtų blogiau, kaip rašot), mano įsitikinimu, daugiapilietybė tik dar labiau paskatins žmonių nubyrėjimą iš Lietuvos ir rusų įsileidimą. Jau kartą emigrantai kišo pagalį Lietuvai, su savo balsavimo teise padėjo į seimą patvorio išperoms patekti. Kokios lenkiškos diasporos dar nusvers ir bažnyčios dominavimą.
Atsakyti

o kodėl jūs vis vaidinat sentimentus, jei jums yra tiesiog patogu turėti dvigubą pilietybę dėl teisių, kurias jums pilnai teikia ir ES sutartis. Bet kas iš to mums, Lietuvai? Mes kaip ir jūs, žiūrim, ar mums geriau ( o ne kad tik jums būtų blogiau, kaip rašot), mano įsitikinimu, daugiapilietybė tik dar labiau paskatins žmonių nubyrėjimą iš Lietuvos ir rusų įsileidimą. Jau kartą emigrantai kišo pagalį Lietuvai, su savo balsavimo teise padėjo į seimą patvorio išperoms patekti. Kokios lenkiškos diasporos dar nusvers ir bažnyčios dominavimą.

Na pilietybe man jautrus klausimas, sentimentu nevaidinu, juos is tikruju ir jauciu.

Tai as ir klausiu, kuo Lietuvai blogiau, kad bus dviguba pilietybe. Butent tokiu argumentu ir noriu, o ne "emigrantai nori dvi kedes uzsesti". Jeigu Lietuva nuo to geriau, tai galim, kad ir penkias.

Kiek proc emigrantu balsavo uz violetinius? Kokie argumentai del zmoniu nubyrejimo is Lietuvos?

Jei kazkas, nori isvaziuoti, gali ir dabar. Pilietybe sustiprintu rysi su Lietuva tu, kurie isvaziavo.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 07, 09:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote"
<p>As kol kas pasigendu argumentu, kuo nukentetu Lietuva ir like lietuviai, jei emigrantai islaikytu Lietuvos pilietybe. Skaitant apima jausmas, kad dauguma balsuojanciu pries tiesiog nenori, kad emigrantams butu geriau.

Tarsi is pykcio, kad va isvaziavo, kiaules, dar nori dvigubos pilietybes. Norim, o ka jums del to skauda. </p>
<p> </p>

<p>Cia dauguma vaiku turi. Jus nezinote, kaip pasisuks ju gyvenimai. As neplanavau isvaziuoti. O kai isvaziavau, galvojau, kad grisiu uz keliu menesiu. Susimeciau drabuzius vienam sezonui. </p>

O kodel mes turime noreti, kad emigrantams butu geriau? O jus norit, kad Lietuvai butu geriau ar visdelto darot kaip jums geriau? Gyvenat kur geriau, dirbat kur geriau, kur daugiau gaunat, mokescius mokat kur geriau. Jums patiems. O ne LIetuvai.

Jokio pykcio nejauciu, bet turiu nuomone. Jei ji nesutampa su emigranto. Tai ne mano bedos.

Koks skirtumas kaip pasisuks mano vaiku gyvenimas. Ar net mano. Bet as ir nebijosiu pasakyti tiesos, visu pirma sau, kad pilietybes reikia man, del mano patogumo, saugumo, atsarginio varianto ir t.t. skirtingai nuo taves as nebijosiu net sau nepatogios tiesos.
Atsakyti
Aš tai šiaip nesuprantu to masinio populiarumo karališkųjų šeimų (vestuvių/vaikų ir t.t.) įvykių. Niekada neatsidarau straipsnių su šiom antraštėm. Na, bet žmonėms įdomūs skirtingi dalykai.
Man ir Eurovizija nepatinka biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 07, 06:00)
Bet tai nereiskia, kad jie turi but visiems idomus ir visu sekami. Man giliai dzin kas ka ten pagimde. Daug idomiau butu, jei kokia "pilka" drauge pagimdytu  rolleyes.gif

Atsakyti

O kodel mes turime noreti, kad emigrantams butu geriau? O jus norit, kad Lietuvai butu geriau ar visdelto darot kaip jums geriau? Gyvenat kur geriau, dirbat kur geriau, kur daugiau gaunat, mokescius mokat kur geriau. Jums patiems. O ne LIetuvai.

Jokio pykcio nejauciu, bet turiu nuomone. Jei ji nesutampa su emigranto. Tai ne mano bedos.

Koks skirtumas kaip pasisuks mano vaiku gyvenimas. Ar net mano. Bet as ir nebijosiu pasakyti tiesos, visu pirma sau, kad pilietybes reikia man, del mano patogumo, saugumo, atsarginio varianto ir t.t. skirtingai nuo taves as nebijosiu net sau nepatogios tiesos.

Ne nu. Tai aisku, kad emigrantams reikia pilietybes, negi cia kazkas bijo ta pasakyti. :) 

Nepaisant to, kur gyvenu, as noriu, kad Lietuvai butu geriau. Nedarau tiek, kiek daro lietuviai, kurie LT gyvena, kuria imones, naujas darbo vietas, cia faktas, bet visgi noriu, kad Lietuva ir lietuviai gerai gyventu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 07, 11:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-authNe nu. Tai aisku, kad emigrantams reikia pilietybes, negi cia kazkas bijo ta pasakyti. smile.gif 

Nedarau tiek, kiek daro lietuviai, kurie LT gyvena, kuria imones, naujas darbo vietas, cia faktas, bet visgi noriu, kad Lietuva ir lietuviai gerai gyventu.
</p>

Tai ko tu vis klausineji argumentu. Jei jie visi jau issakyti. smile.gif

As manau, kad siuo metu tu is vis nieko gero nedarai Lietuvai. Gyveni savo gyvenima kitur ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 07 gegužės 2019 - 09:07
Kaip pabodo tas amzinas kai kuriu blusinejimasis... Pataloginis nenoras, kad kitam butu geriau. Nenoras, kad ir ziema, sniego saujos duoti... Tas neeilinis susireiksminimas, is serijos "mano valia, mano galia"...

Isties, lietuviu tauta tokia didele, kad is kersto, noro buti reiksmingam, is serijos "o ka tu man davei", atkirsti dali tautos, siaip is principo, kad jie isvaziavo gyventi svetur. Stuobriam visai nesvarbu, del ko ir kaip tas tautietis isvaziavo, svarbu "atkersyti", kad jis negyvena Lietuvoje, o toliau nors ir tvanas. Svarbu PRINCYYYYPAI, o ne protas, vienas kitam empatija.

Mano gimine maza tad neturime isvaziavusiu, nors sunus mokesi uzsienyje - grizo. Vyro gi gimineje nemazai emigravusiu, gyvena uzsienyje, uzdirba pinigus statosi namus Lietuvoje, ketina grizti. Sunaus draugai isvaziavo i uzsieni, gyvena, ten gime vaikai jau paaugo, ju tevai pradejo galvoti kad laikas, del vaiku, gristi i namus, kad jie neprarastu tautinio identiteto, kad lankytu lietuviskas mokyklas.

Zmones, geranoriskumo daugiau, atjautos vienas kitam. Nes Principa ir nepamatuotos ambicijos skaldo tauta.

Juk viena is LDK sunikymo priezasciu ir buvo TAUTOS SUSKALDYMAS.

O tos lempines atmazkes, kas butu jei gu butu, kas ka gintu, paremtu, atimtu, priimtu ir t.t.... Na sorry, moterys, nesmelyne esam, kad prielaidas pateikti kaip ivykusi fakta.
Atsakyti