Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Daug savanoriu i kariuomene, bet ir labai daug skystalu, kurie prisidengia nesamom ligom ar "studijuoja" visa amzinybe, kol isbraukia is sauktiniu del amziaus. Pas man daug bernu darbe jamamu, tai tik vienas isejo tarnaut, kiti puole studijuot, kad tik neimtu. Vienas nestudijuoja, tai sake susiveiks liga, jeigu pasauks...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 07:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" >Karo atveju toks didziulis kiekis emigrantu uzsienio salyse butu didele galia. Lietuviai kaltina emigrantus, kad jie neina i kariuomene (o kiek Lietuvoje gyvenanciu eina? smile.gif ) ir negintu salies. Turbut aisku, kad mes patys niekaip neapsigintume nuo didziosios kaimynes, net visus emigrantus atgal suvarius. Reiketu pagalbos is uzsienio. Emigrantai, manau, pasistengtu atkreipti vietiniu demesi i Lietuvos padeti.</p><p></p><p>O dabar tiesiog apie save. As nezinau kaip</p><p>kiti, bet man reikejo kitos salies</p><p>pilietybes del darbo. Pagal istatymus galejau jos prasyti, bet nepadariau to, nes zinojau, kad neteksiu Lietuvos. As manau, kad emigrantai neima kitu saliu pilietybiu siaip sau. Visada yra svarbi priezastis. Todel ir bausti juos uz tai atimant Lietuvos pilietybe nera reikalo.</p><p></p><p>p.s. Lietuva ginti balsais uzsienyje galima ir be pilietybes, bet kokia zinute emigrantams butu pasiusta, ja atemus, turbut aisku.</p><p></p><p>p.s. Jei visi emigrantai ateitu balsuoti, manau referendumas pavyktu. Jei neateis, as nebeturesiu ka pasakyti ir kaip mus apginti. Tikrai tada Lietuva daugumai nerupi. </p>

Tau netinka taip naiviai kalbeti.
Karo atveju emigrantams buti visiskai dzin ta Lietuva. Sedetu sau saugiai kitoje salyje ir tiek.
Emigrantams tos dvigubos pilietybes reikia del ju paciu asmeniniu poreikiu- darbo, patogumo, kitu dalyku. Bet Lietuva jiems simtas penktoje vietoje.
Tu protingas, puikus zmogus, bet sakom tiesa, tu siuo metu ir gal ateityje, niekuo nesi naudinga Lietuvai. Gyveni ten kur TAU geriau, kur daugiau uzdirbi, kur tau patogiau, o ne kuri, statai, rupiniesi LT. Tokie visokie, kad gal grisi, gal ta darysi, gal ana, velgi yra sakem ant vandens rasyta. Tai per prasta priezastis tureti dviguba pilietybe. Man pilietybe yra vertybe. Su pareigom. Aisku, po kokiu 10 m. viskas atrodys kitaip, nes keiciasi pasaulus, bet siuo metu esu pries dvguba piletybe, net tokiems sauniems zmonems kaip tu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 05, 21:47)
Argumentai?

Dievas tokį skaičių padiktavo ir jis negali būti kintamas?
Nu tiesiog 141 ir basta? Jau jei 139 būtų, tai jau rankas laužytumėt?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 05, 22:47)
Man  atrodo svarbiau ne sumazinti nariu skaiciu, o kazkaip priversti dirbti jau esancius.

tai tame ir esmė, kad kai daug, tai ir bimbinėja, būtų mažiau, turėtų ir dirbti, nes rezultatą parodyti būtina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 06, 08:35)
Daug savanoriu i kariuomene, bet ir labai daug skystalu, kurie prisidengia nesamom ligom ar "studijuoja" visa amzinybe, kol isbraukia is sauktiniu del amziaus. Pas man daug bernu darbe jamamu, tai tik vienas isejo tarnaut, kiti puole studijuot, kad tik neimtu. Vienas nestudijuoja, tai sake susiveiks liga, jeigu pasauks...

Taip. Kur tie savanoriai, jei prie net 26 metų pažįstamo šiuo metu lenda, nu tai tas ir išsisukinėja smile.gif
Atsakyti

Tau netinka taip naiviai kalbeti.
Karo atveju emigrantams buti visiskai dzin ta Lietuva. Sedetu sau saugiai kitoje salyje ir tiek.
Emigrantams tos dvigubos pilietybes reikia del ju paciu asmeniniu poreikiu- darbo, patogumo, kitu dalyku. Bet Lietuva jiems simtas penktoje vietoje.
Tu protingas, puikus zmogus, bet sakom tiesa, tu siuo metu ir gal ateityje, niekuo nesi naudinga Lietuvai. Gyveni ten kur TAU geriau, kur daugiau uzdirbi, kur tau patogiau, o ne kuri, statai, rupiniesi LT. Tokie visokie, kad gal grisi, gal ta darysi, gal ana, velgi yra sakem ant vandens rasyta. Tai per prasta priezastis tureti dviguba pilietybe. Man pilietybe yra vertybe. Su pareigom. Aisku, po kokiu 10 m. viskas atrodys kitaip, nes keiciasi pasaulus, bet siuo metu esu pries dvguba piletybe, net tokiems sauniems zmonems kaip tu. 4u.gif

As visiskai nepritariu, kad emigrantams butu dzin. Nebutu dzin. Kai prasidejo visa kose Ukrainoje, lietuviai dalyvavo protestuose prie Rusijos ambasados kartu su ukrainieciais (ir as). O tu manai del Lietuvos niekas pirsto nepajudintu.

Atsakyti
Liepsnojančiame lėktuve Maskvoje žuvo 41 žmogus, skelbiama, kad evakuaciją stabdė bagažą pasiimti bandę keleiviai

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=81084133

unsure.gif nesuprasi, ar per situacijos baisumą imi taip neadekvačiai elgtis, ar vis tik bagažo griebimas gaisro metu reiškia cinišką racionalumą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 08:46)
Liepsnojančiame lėktuve Maskvoje žuvo 41 žmogus, skelbiama, kad evakuaciją stabdė bagažą pasiimti bandę keleiviai
<...>

Ooooo... Sukhoj vėl “pasižymėjo”. Boengus nuėmė, o šitas čia dar skraido. Vieną kartą su juo skridusi iš Maskvos ir tai buvo skrydis atidėtas iki 4 val. ryto, “dėl techninių priežasčių”.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" As visiskai nepritariu, kad emigrantams butu dzin. Nebutu dzin. Kai prasidejo visa kose Ukrainoje, lietuviai dalyvavo protestuose prie Rusijos ambasados kartu su ukrainieciais (ir as). O tu manai del Lietuvos niekas pirsto nepajudintu.</p>

Tai apie ka as ir kalbu. Saugiai, saugioje salyje pabuti su plakatu. As ne apie toki pirsto nepajudinima. Parvaziuotum karo metu ginti salies? Po karo atstatyti? Abejoju. Tiksliau esu isitikinusi, kad ne.
Atsakyti

Tai apie ka as ir kalbu. Saugiai, saugioje salyje pabuti su plakatu. As ne apie toki pirsto nepajudinima. Parvaziuotum karo metu ginti salies? Po karo atstatyti? Abejoju. Tiksliau esu isitikinusi, kad ne.

O Lietuvoje visi gyvenantys liktu kovoti ir atstatyti?

Kol kas visi argumentai pries dviguba pilietybe taikomi tik emigrantams, o kad lietuviai gyvenantys LT neatitinka tu paciu mums keliamu reikalavimu tai dzin. :) Nei visi i kariuomene eina, nei visi mokescius moka, ne visi balsuoja. Tik kazkodel visi sitie dalykai risami su pilietybe kaip pilietines pareigos.

Atsakyti
Ką tik paskaičiau šiek tiek..Kaip gaila žuvusių žmonių verysad.gif Panašu, kad žuvusiųjų skaičius nemažas, didesnis negu iš pradžių buvo skelbiama.
O kokia vis tik oficiali versija? Žaibas? Teko skaityti pilotų komentarus, kad šis lėktuvas tikrai turi apsaugas nuo žaibų, kad normaliai lėktuvams žaibai nėra pavojingi, nes jie apsaugoti, todėl priežastis avarijos čia kita...

QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 08:46)

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=81084133

unsure.gif  nesuprasi, ar per situacijos baisumą imi taip neadekvačiai elgtis, ar vis tik bagažo griebimas gaisro metu reiškia cinišką racionalumą.

verysad.gif
Atsakyti
Baisiausios yra tai tokios naujienos...
https://www.gismeteo...aigusios-zuvys/
https://www.gismeteo...u-nei-tiketasi/
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 06, 11:26)
Ką tik paskaičiau šiek tiek..Kaip gaila žuvusių žmonių verysad.gif Panašu, kad žuvusiųjų skaičius nemažas, didesnis negu iš pradžių buvo skelbiama.
O kokia vis tik oficiali versija? Žaibas? Teko skaityti pilotų komentarus, kad šis lėktuvas tikrai turi apsaugas nuo žaibų, kad normaliai lėktuvams žaibai nėra pavojingi, nes jie apsaugoti, todėl priežastis avarijos čia kita...
verysad.gif

kadangi lėktuvo gamybos projektą prižiūrėjo pats putinas, tai oficialios versijos niekada nežinosim, arba netikėsim. Jau dabar tyrimo komitetas preliminariai nustatė, kad kalti pilotai ir dispečeriai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 10:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72426661" data-time="1557126621"><div><p>Tai apie ka as ir kalbu. Saugiai, saugioje salyje pabuti su plakatu. As ne apie toki pirsto nepajudinima. Parvaziuotum karo metu ginti salies? Po karo atstatyti? Abejoju. Tiksliau esu isitikinusi, kad ne.</p></div></blockquote><p>O Lietuvoje visi gyvenantys liktu kovoti ir atstatyti?
</p><p>Kol kas visi argumentai pries dviguba pilietybe taikomi tik emigrantams, o kad lietuviai gyvenantys LT neatitinka tu paciu mums keliamu reikalavimu tai dzin. smile.gif Nei visi i kariuomene eina, nei visi mokescius moka, ne visi balsuoja. Tik kazkodel visi sitie dalykai risami su pilietybe kaip pilietines pareigos.
</p>

Labai pritariu Jusu postui 4u.gif
Kiek Lietuvoje tokiu, kuriems ,,prie ruso buvo geriau'', arba ,,ne uz tokia Lietuva mes kovojom", bet...jie tures Lietuvos pilietybe.
Mano sunus - meiles emigrantas. Jo mergaite zino, kad jo mociute Sibiro baisumus patyre, o promociute liko kape Tiumeneje.
Balsuosiu uz dviguba pilietybe, neatstumkim savo sunu ir dukru.
Atsakyti