QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 01, 21:54)
Idomios. Mane vis dar stebina ju isteriskai dogamatiskas mastymas. Man palankuma Rusijai, tai jau sunkiai pripasyt, Putinas mane tur but pakartu, bet fanatikes turi tik du pasirinkimus, arba patriotas arba Kremliaus agentas. Jei kritiskas, tai agentas, Sovietinis palikimas, sovietija visuomet supo agentai, snipai ir diversantai, o budrus patriotai turejo stebet
Maniau, kad tokiu zmoniu pasitaiko tarp nukvakusiu senuku, bet jos lyg nepanasios i pakvaisusias senoles. APie tokias fanatikes deganciomis akimis rodydavo tarybinius filmus, teen jos buvo pasirruosusios atiduot gyvybe uz Stalina. Dar skaiciau knygose apie religinius fanatikus, kurie buvo pasiruose mirti uz baznycia, bet ka nepatinkamo - apsaukti erezija ir deginti ant lauzo. Dabar Islamo valstybeje kazkas panasaus vyko
nu bet tu pats man ta pripaisai

dar pripaisai kazkokiso rusu zinaisklaidos ziurejima..tai gal ne taip toli pats nuo savo draugiu?
Nors viskas ka sakau,kad Putinas ne ka ne blogesnis, nei koks Obama ar bendrai bet koks stambesniu valstybiu politikas...Rusijai jis gal ir visai neblogas variantas, salis milziniska, ten atskiri gubernatoriai kaip cariukai, sutvarkyti ta visa betvarke irgi reikia kausus tureti
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 01, 23:22)
ir aš jau tą seniai pastebėjau
Papildyta:
Labai seną, 1000 metų senumo žinok
2019-04-27
jo... net kokios savaites senumo, nros gal ji turi omeny, kad senai zino tas aferas
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 02, 10:35)
Lutuke jaučiasi nerealizuojanti savęs, neturinti su kuo pasikalbėti ir dar pikta ant LT, kad jai nedavė to idealaus pasaulio, kokio tikėjosi, išvarė ją iš LT, juk norėtų ji ten gyventi, todėl ir pyksta, neša kiekvieną blogą žinią iš delfio kaip kokią vėliavą/įrodymą kokia ji teisi. Ir ką čia bekomentuoti? Koks tikslas?
Aš nesu fanatikė jokia prasme, labai liūdna ir pikta dėl kai kurių dalykų LT, bet kai yra toks nuolatinis stūmumas ir išskirtinai blogų naujienų nešiojimas non stop...Ką kalbėti su žmonėmis, kurie vadina LT žlugusia valstybe ir panašiai? Žinok, Įdomučia, jau nieko. Nes neverta. Kiekvienas kalbasi su tais ir apie tai, kas jam aktualu bei įdomu.
nusienkejai brangioji labai stipriai
kur tu matai NUOLATINI BLOGU NAUJIENU NESIMA??? stumima?
o relaybes nematymas jau ir veda i salies zlugima, jei organizmo negydai, jei yra liga, jei ignoruoji, organizmas mirsta.
Toliau kiek rekaciju is jusu buvo i teigiamas mano zinutes?
ka plekinat cia pacios? vien tik neigiamas naujienas, kitu triusikus, cia jau jus pozityvas?

viskas galima tik ne faktai apie Grybauskaite, konservatorius, patogu taip gyevnti?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 05 02, 12:05)
nea, dabar disidentais yra laikomi tie, kas nesiskundžia. Tiesiog nepadoru ir baugu jau darosi prasitarti, kad esi Lietuvoje laimingas. Čia jūs desperatiškai bandot užtildyti tokią nuomonę. Jeigu nėra idilės, jums jau nėra gyvenimo. Tokie nenutrūkstami rypavimai reikalingi tik jūsų psichikai, pateisinti savo aukos gyvenimą.
buvo 2 straipnsiai apie skirtingus gyvenimus Lietuvoje, klausiau prie kurios jus klases snobu ar tu eiliniu ? Manau atskaymas daug ka paasikintu