Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 01, 21:20)
lotuliukas.gif
Bet tai ne karta pastebejau,  ikeli kokia nepatogia info stilis cia, nei vienos nesimato lotuliukas.gif o paskui po biski isilenda kaip gyvates is kampu , kai randa jau prie ko galima prisikabinti lotuliukas.gif

Idomios. Mane vis dar stebina ju isteriskai dogamatiskas mastymas. Man palankuma Rusijai, tai jau sunkiai pripasyt, Putinas mane tur but pakartu, bet fanatikes turi tik du pasirinkimus, arba patriotas arba Kremliaus agentas. Jei kritiskas, tai agentas, Sovietinis palikimas, sovietija visuomet supo agentai, snipai ir diversantai, o budrus patriotai turejo stebet

Maniau, kad tokiu zmoniu pasitaiko tarp nukvakusiu senuku, bet jos lyg nepanasios i pakvaisusias senoles. APie tokias fanatikes deganciomis akimis rodydavo tarybinius filmus, teen jos buvo pasirruosusios atiduot gyvybe uz Stalina. Dar skaiciau knygose apie religinius fanatikus, kurie buvo pasiruose mirti uz baznycia, bet ka nepatinkamo - apsaukti erezija ir deginti ant lauzo. Dabar Islamo valstybeje kazkas panasaus vyko
Atsakyti
propagandonai nesiorentuoja niekaip anei vertybėse, anei vietoje. Plepalų apie dienos įvykius temoje įsimeta seną ir nuvalkiotos temos straipsnį, kaip geležėlę, pakrizena, neva suktriuškinę čia juo oponentus.
Nu susikurkit jūs papergyvenimų Lietuvos valstybe temą ir plakitės ten nugarą.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 01, 21:20)
lotuliukas.gif
Bet tai ne karta pastebejau,  ikeli kokia nepatogia info stilis cia, nei vienos nesimato lotuliukas.gif o paskui po biski isilenda kaip gyvates is kampu , kai randa jau prie ko galima prisikabinti lotuliukas.gif

ir aš jau tą seniai pastebėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 05 01, 22:52)
Plepalų apie dienos įvykius temoje įsimeta seną ir nuvalkiotos temos straipsnį, kaip geležėlę, pakrizena, neva suktriuškinę čia juo oponentus.

Labai seną, 1000 metų senumo žinok biggrin.gif
2019-04-27
Atsakyti
Aš nemanau, kad tu agentas smile.gif Tu tiesiog baisiai kritiškas ir nerandantis sau vietos dėl to žmogus.
Tai kaip žmogui, išbrokavusiam visą pasaulį kaip vietą, kur jam nėra tinkamos vietos, gali nekilti daug kritiškų minčių apie LT? smile.gif Aišku, kad kyla. Nes LT yra daug blogų dalykų. Bet juk tau visur blogai..tai daug pasako apie tai, kad žmogui viduje blogai.
Lutuke jaučiasi nerealizuojanti savęs, neturinti su kuo pasikalbėti ir dar pikta ant LT, kad jai nedavė to idealaus pasaulio, kokio tikėjosi, išvarė ją iš LT, juk norėtų ji ten gyventi, todėl ir pyksta, neša kiekvieną blogą žinią iš delfio kaip kokią vėliavą/įrodymą kokia ji teisi. Ir ką čia bekomentuoti? Koks tikslas?
Aš nesu fanatikė jokia prasme, labai liūdna ir pikta dėl kai kurių dalykų LT, bet kai yra toks nuolatinis stūmumas ir išskirtinai blogų naujienų nešiojimas non stop...Ką kalbėti su žmonėmis, kurie vadina LT žlugusia valstybe ir panašiai? Žinok, Įdomučia, jau nieko. Nes neverta. Kiekvienas kalbasi su tais ir apie tai, kas jam aktualu bei įdomu.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 01, 20:54)
Idomios. Mane vis dar stebina ju isteriskai dogamatiskas mastymas. Man palankuma Rusijai, tai jau sunkiai pripasyt, Putinas mane tur but pakartu, bet fanatikes turi tik du pasirinkimus, arba patriotas arba Kremliaus agentas. Jei kritiskas, tai agentas, Sovietinis palikimas, sovietija visuomet supo agentai, snipai ir diversantai, o budrus patriotai turejo stebet

Maniau, kad tokiu zmoniu pasitaiko tarp nukvakusiu senuku, bet jos lyg nepanasios i pakvaisusias senoles. APie tokias fanatikes deganciomis akimis rodydavo tarybinius filmus, teen jos buvo pasirruosusios atiduot gyvybe uz Stalina. Dar skaiciau knygose apie religinius fanatikus, kurie buvo pasiruose mirti uz baznycia, bet ka nepatinkamo - apsaukti erezija ir deginti ant lauzo. Dabar Islamo valstybeje kazkas panasaus vyko

Atsakyti
Permeciau tema akimis. NEIDOMU, NYKUMA.
Paskutinei Kristi_na prarasytai izvalgai pritariu. Taikliai 4u.gif
Atsakyti
As irgi pritariu Kristinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 02, 10:35)
bet kai yra toks nuolatinis stūmumas ir išskirtinai blogų naujienų nešiojimas non stop...Ką kalbėti su žmonėmis, kurie vadina LT žlugusia valstybe ir panašiai? Žinok, Įdomučia, jau nieko. Nes neverta. Kiekvienas kalbasi su tais ir apie tai, kas jam aktualu bei įdomu.

Ar buvot knygyne? Sakysim nueinat ir matot skyreli, "Knygos apie kara"... arba "Fantastika".
Jus prieinat prie parduotuves vedejo ir pasakot, kad tie skyreliai yra BLOGI, karas jums nepriimtinas o fantastika - nesamone, todel noretumet, kad tuos skyrelius panaikintu, o ten esancias knygas - sudegintu.

Kiek kas bloga ar beviltiska nustato, ne atskiru zmoniu postingai, o kur kas platesnis spektras faktu. Yra tam tikros tendencijos.
Blogos valstybes pasizymi nepakantumu, ir nori savo problemas spresti uztildant netinkama nuomone, raginant susidorot su eretikais, komunistu partijos niekintojais, ar kokios nacionalies valstybes niekintojais.

Taigi ta kritika (pamatuota, ispusta ar dar kokia) issaukia tikra reakcija. O ta reakcija pasirodo nedaug pazengus nuo Sovietu ar Islamo valstybiu... kazka iskusti saugumui, NKVD, islamo sargybiniams, inkvizicijai ar dar kam
Atsakyti
Las Vegase išdalyti „Billboard“ muzikos apdovanojimai

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...138686#_?copied

jep, koks Madonos pasirodymas buvo wub.gif

https://youtu.be/P2vt4YvwOQg
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 02, 12:42)
Ar buvot knygyne? Sakysim nueinat ir matot skyreli, "Knygos apie kara"... arba "Fantastika".
Jus prieinat prie parduotuves vedejo ir pasakot, kad tie skyreliai yra BLOGI, karas jums nepriimtinas o fantastika - nesamone, todel noretumet, kad tuos skyrelius panaikintu, o ten esancias knygas - sudegintu.
Kiek kas bloga ar beviltiska nustato, ne atskiru zmoniu postingai, o kur kas platesnis spektras faktu. Yra tam tikros tendencijos.
Blogos valstybes pasizymi nepakantumu, ir nori savo problemas spresti uztildant  netinkama nuomone, raginant susidorot su eretikais, komunistu partijos niekintojais, ar kokios nacionalies valstybes niekintojais.

Taigi ta kritika (pamatuota, ispusta ar dar kokia) issaukia tikra reakcija. O ta reakcija pasirodo nedaug pazengus nuo Sovietu ar Islamo valstybiu... kazka iskusti saugumui, NKVD, islamo sargybiniams, inkvizicijai ar dar kam

nea, dabar disidentais yra laikomi tie, kas nesiskundžia. Tiesiog nepadoru ir baugu jau darosi prasitarti, kad esi Lietuvoje laimingas. Čia jūs desperatiškai bandot užtildyti tokią nuomonę. Jeigu nėra idilės, jums jau nėra gyvenimo. Tokie nenutrūkstami rypavimai reikalingi tik jūsų psichikai, pateisinti savo aukos gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 01, 21:54)

nu bet tu pats man ta pripaisai lotuliukas.gif dar pripaisai kazkokiso rusu zinaisklaidos ziurejima..tai gal ne taip toli pats nuo savo draugiu? lotuliukas.gif

Nors viskas ka sakau,kad Putinas ne ka ne blogesnis, nei koks Obama ar bendrai bet koks stambesniu valstybiu politikas...Rusijai jis gal ir visai neblogas variantas, salis milziniska, ten atskiri gubernatoriai kaip cariukai, sutvarkyti ta visa betvarke irgi reikia kausus tureti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 01, 23:22)
ir aš jau tą seniai pastebėjau smile.gif
Papildyta:

Labai seną, 1000 metų senumo žinok biggrin.gif
2019-04-27

jo... net kokios savaites senumo, nros gal ji turi omeny, kad senai zino tas aferas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 02, 10:35)
Lutuke jaučiasi nerealizuojanti savęs, neturinti su kuo pasikalbėti ir dar pikta ant LT, kad jai nedavė to idealaus pasaulio, kokio tikėjosi, išvarė ją iš LT, juk norėtų ji ten gyventi, todėl ir pyksta, neša kiekvieną blogą žinią iš delfio kaip kokią vėliavą/įrodymą kokia ji teisi. Ir ką čia bekomentuoti? Koks tikslas?
Aš nesu fanatikė jokia prasme, labai liūdna ir pikta dėl kai kurių dalykų LT, bet kai yra toks nuolatinis stūmumas ir išskirtinai blogų naujienų nešiojimas non stop...Ką kalbėti su žmonėmis, kurie vadina LT žlugusia valstybe ir panašiai? Žinok, Įdomučia, jau nieko. Nes neverta. Kiekvienas kalbasi su tais ir apie tai, kas jam aktualu bei įdomu.

nusienkejai brangioji labai stipriai mirksiukas.gif
kur tu matai NUOLATINI BLOGU NAUJIENU NESIMA??? stumima?
o relaybes nematymas jau ir veda i salies zlugima, jei organizmo negydai, jei yra liga, jei ignoruoji, organizmas mirsta.
Toliau kiek rekaciju is jusu buvo i teigiamas mano zinutes?

ka plekinat cia pacios? vien tik neigiamas naujienas, kitu triusikus, cia jau jus pozityvas? lotuliukas.gif viskas galima tik ne faktai apie Grybauskaite, konservatorius, patogu taip gyevnti?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 05 02, 12:05)
nea, dabar disidentais yra laikomi tie, kas nesiskundžia. Tiesiog nepadoru ir baugu jau darosi prasitarti, kad esi Lietuvoje laimingas. Čia jūs desperatiškai bandot užtildyti tokią nuomonę. Jeigu nėra idilės, jums jau nėra gyvenimo. Tokie nenutrūkstami rypavimai reikalingi tik jūsų psichikai, pateisinti savo aukos gyvenimą.

buvo 2 straipnsiai apie skirtingus gyvenimus Lietuvoje, klausiau prie kurios jus klases snobu ar tu eiliniu ? Manau atskaymas daug ka paasikintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gegužės 2019 - 11:24
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 02, 10:42)

Ne. Man kritika - tai kompetencija. Į kitokią niekada nereaguoju. Ir nekritikuoju tada, jei neturiu kompetencijos. Jūs ir Jūsų draugelės (Lutukė123, Montevertė) kritikuoja viską ir visada. Visad tikėjau, kad Jūs kitoks - na, kritiškas, bet objektyvus čia rašančiom. Tačiau paskutinis Jūsų postas, į kurį taikliai ir labai geranoriškai sureagavo Krist_ina mane išmušė iš vėžių: Jūs rimtai tokius postus blaivas rašot, ar bendraujat, kaip su savo netikėtai darbo metu paskambinusiu darbadaviu (pats rašėt) - liežuvio nepaverčiat? Tai va tokia ir reakcija: tyla ir išvados.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 gegužės 2019 - 11:28

Ne. Man kritika - tai kompetencija. Į kitokią niekada nereaguoju. Ir nekritikuoju tada, jei neturiu kompetencijos. Jūs ir Jūsų draugelės (Lutukė123, Montevertė) kritikuoja viską ir visada. Visad tikėjau, kad Jūs kitoks - na, kritiškas, bet objektyvus čia rašančiom. Tačiau paskutinis Jūsų postas, į kurį taikliai ir labai geranoriškai sureagavo Krist_ina mane išmušė iš vėžių: Jūs rimtai tokius postus blaivas rašot, ar bendraujat, kaip su savo netikėtai darbo metu paskambinusiu darbadaviu (pats rašėt) - liežuvio nepaverčiat? Tai va tokia ir reakcija: tyla ir išvados.

Idomucia visada raso su dideliu pasitikejimu savimi ir kyla vaizdas, kad jo komentarai pagristi ziniomis. Karta ji parase apie dalyka, kuri tikrai ismanau, komentaras su budinga zinovo intonacija, bet informacija tai buvo visai pro sona.

Atsakyti
Nu ką, gal dar norite kuri draugeliams paaukoti? biggrin.gif
https://www.15min.lt...soje-57-1138776
Atsakyti