QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 28, 08:28)
Geriausia kai draugai panasaus finansinio stovio, nes man nesuvokiama, kaip vienas dalinsis ispudziais ir kelioniu jachtomis per vandenynus, o kitas, taip siaip ne taip sukrapste pinigu savaitgaliui Palangoje pas koki bobute.
Kur pavydas ten drauhystes nera.
Bet ne visi ir turi pavydo jausma arba suvokia, kad draugas su jachta tai jachtai pats uzsidirbo, o ne tas kuris pas bobute vaziuoja nupirko.
Mano viena is geriausiu draugiu klasioje nuo pirmos klases, gyvenanti kaime su alkoholiku ir turinti 4 vaikus.
Tai drauge, kuri niekada neisduos.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 28, 14:32)
Nieko aš neįtarinėju, nebijau ir t.t.
Kaip tai nebijai 8r neitarineji? Jau k8ek apie savo vyra prirasiysi buvai, kad itarineji, nepasitiki, tikrini telefona ir pasta...
Tai jei turetum draugiu - irgi yaip pat butu. Jauciu tos, su kuriom tu norwjai draugaut, pajutusios tavo irarinejima ir knysima, nebebendraudavo su tavim.
Turiu as tokia pazistama, draugyte persasi. Zmogus kaip zm9gus, bet tas noras daug zinot. Pvz atsisakiau eit su ja i koncerta, nes buvo seimos draugu svente. Tai ana nepatikejo turbut, raso man i mesenger per pokyli " atsiusk savo foto, noriu sukneles paziuret".
Tai cia iskart atvirkstine atmetimo reakcija, kad eina tegu su savo " protu".
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 27, 22:08)
Žodžiu, apie tvirtas ir tikras draugystes galėtų tvirtai kalbėti seni žmonės, bet dar ne mes
Tau sito tikrai nesuprast, kad egzistuoja tikra draugyste. Nes tu kitokua- tu nesugebetum turet tikru draugu.