QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 27, 20:49)
Kai man buvo blogas periodas, as pasakojau ir kroviau ant draugiu. Ir manes niekas nepavare i sona ir nesake, kad uzp**au su savo bedom. Esu dekinga ir pasiruosusi klausyti ir klausau, kai reikia. Taip nebuna, kad visa gyvenima vienam viskas sekasi, o kitam niekas nesiseka. Draugysteje vyksta mainai.
Bet zinoma buna ir netikru draugysciu, kai viena puse yra energetinis vampyras ir tik siurbia (pinigais, paslaugom, isklausymu ir tt).
Bet zinoma buna ir netikru draugysciu, kai viena puse yra energetinis vampyras ir tik siurbia (pinigais, paslaugom, isklausymu ir tt).
Geriausia kai draugai panasaus finansinio stovio, nes man nesuvokiama, kaip vienas dalinsis ispudziais ir kelioniu jachtomis per vandenynus, o kitas, taip siaip ne taip sukrapste pinigu savaitgaliui Palangoje pas koki bobute.
TODEL
ir emociskai... Turi buti panasus emocinio potencialo. Jei zmones sugebantys emociskai tvarkytis tik reikia pasikalbet,, tai viena, o jei kokie tik besiskundziantys ir nieko nesugebantys, - tai kita, ir nemanau, kad gali buti kokia draugyste tarp skirtingu