Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 27, 20:49)
Kai man buvo blogas periodas, as pasakojau ir kroviau ant draugiu. Ir manes niekas nepavare i sona ir nesake, kad uzp**au su savo bedom. Esu dekinga ir pasiruosusi klausyti ir klausau, kai reikia. Taip nebuna, kad visa gyvenima vienam viskas sekasi, o kitam niekas nesiseka. Draugysteje vyksta mainai.
Bet zinoma buna ir netikru draugysciu, kai viena puse yra energetinis vampyras ir tik siurbia (pinigais, paslaugom, isklausymu ir tt).

Geriausia kai draugai panasaus finansinio stovio, nes man nesuvokiama, kaip vienas dalinsis ispudziais ir kelioniu jachtomis per vandenynus, o kitas, taip siaip ne taip sukrapste pinigu savaitgaliui Palangoje pas koki bobute.

TODEL

ir emociskai... Turi buti panasus emocinio potencialo. Jei zmones sugebantys emociskai tvarkytis tik reikia pasikalbet,, tai viena, o jei kokie tik besiskundziantys ir nieko nesugebantys, - tai kita, ir nemanau, kad gali buti kokia draugyste tarp skirtingu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 28, 09:28)
Geriausia kai draugai panasaus finansinio stovio, nes man nesuvokiama, kaip vienas dalinsis ispudziais ir kelioniu jachtomis per vandenynus, o kitas, taip siaip ne taip sukrapste pinigu savaitgaliui Palangoje pas koki bobute.

TODEL

ir emociskai... Turi buti panasus emocinio potencialo. Jei zmones sugebantys emociskai tvarkytis tik reikia pasikalbet,, tai viena, o jei kokie tik besiskundziantys ir nieko nesugebantys, - tai kita, ir nemanau, kad gali buti kokia draugyste tarp skirtingu

Labai geras paatebejimas. Pas mane taip ir yra,daug maz panasiai viskas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 10:54)
Labai geras paatebejimas. Pas mane taip ir yra,daug maz panasiai viskas.

Na ir? smile.gif Bet gyvenimas - kintamas dalykas. Sakykime, tu dar priedo su vyru laimi aukso puodą, o tavo draugės vyras žūva... Viskas. Jūs patampate absoliučiai kitame lygyje. Ir visos tos atviriausios paslaptys, visas kažkada atvertas iki triusikų turinys, gali kažkada kitaip pasisukti, net prieš patį žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 28, 11:24)
Na ir? smile.gif Bet gyvenimas - kintamas dalykas. Sakykime, tu dar priedo su vyru laimi aukso puodą, o tavo draugės vyras žūva... Viskas. Jūs patampate absoliučiai kitame lygyje. Ir visos tos atviriausios paslaptys, visas kažkada atvertas iki triusikų turinys, gali kažkada kitaip pasisukti, net prieš patį žmogų.

Na lygiai taip pat ta amzinai nuskriausta vargse gali susirast gera turtinga vyra, o ta, kuriai visada sekas, tarkim invalido vezimrly atsidurt. Vel skirtingai.
Bet ta ir sakau, tu nesupranti, kas yrq drwugyste tikra, ir neturi greiciausiai draugu, jeigi kiekvienam zingsny matai galima isdavyste. Liudna tqip gyventi, jeigu istisai ant adatu sedeti, kad tik kas neisduotu, tavo zodziu nepanaudotu ar kad tik neoasakytum ko per daug. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 14:42)
Na lygiai taip pat ta amzinai nuskriausta vargse gali susirast gera turtinga vyra, o ta, kuriai visada sekas, tarkim invalido vezimrly atsidurt. Vel skirtingai.
Bet ta ir sakau, tu nesupranti, kas yrq drwugyste tikra, ir neturi greiciausiai draugu, jeigi kiekvienam zingsny matai galima isdavyste. Liudna tqip gyventi, jeigu istisai ant adatu sedeti, kad tik kas neisduotu, tavo zodziu nepanaudotu ar kad tik neoasakytum ko per daug.  unsure.gif

Nieko aš neįtarinėju, nebijau ir t.t. Tai tiesiog diskusija, kurioje mes užčiuopiame pačią esmę, gilumą, žvelgiame giliau nei dažnai žvelgiame/elgiamės kas dieną. Supranti? Mes čia tieisog nagrinėjame kaip gali būti.
Bet bet kokiu atveju, kai kurie žmonės natūraliai turi savisaugos instinktus ir tiek. Pvz. aš nuo gimimo buvo žiauriai atsargi. Aš praktiškai net mėlynių neturėdavau, mano mama labai stebėjosi netgi gerąją prasme. Ir įdomiausia, aš nebuvau tokia, kad sėdžiu ir nieko nedarau. Aš lipdavau ir į medžius, ir po karstykles, bet išskirtinai atsargiai.
Tiesiog žmonės skirtingi, supranti? Apie tai ir glaime padiskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 28, 15:32)
Nieko aš neįtarinėju, nebijau ir t.t. Tai tiesiog diskusija, kurioje mes užčiuopiame pačią esmę, gilumą, žvelgiame giliau nei dažnai žvelgiame/elgiamės kas dieną. Supranti? Mes čia tieisog nagrinėjame kaip gali būti.
Bet bet kokiu atveju, kai kurie žmonės natūraliai turi savisaugos instinktus ir tiek. Pvz. aš nuo gimimo buvo žiauriai atsargi. Aš praktiškai net mėlynių neturėdavau, mano mama labai stebėjosi netgi gerąją prasme. Ir įdomiausia, aš nebuvau tokia, kad sėdžiu ir nieko nedarau. Aš lipdavau ir į medžius, ir po karstykles, bet išskirtinai atsargiai.
Tiesiog žmonės skirtingi, supranti? Apie tai ir glaime padiskutuoti.

Atsargumas nera nieko nedarymas, ka ir pati supranti.
Tiesiog kiekvienas artimas santykis yra tam tikra rizika, ar tqi butu vyras, ar drauge. Neimanoma draugyste, jeigu pati ne kiek neatsiveri, neatiduodi dusios, veidmainiauji, tada ir kitus tokius matai dazniausiai. Niekas neapsaugotas nuo isdavystes, tik vieni labiau izvalgesni, kiti maziau, bet apsistates siena net nesukuri galimybes draugystei vystytis. Draugystes poziuriu, tu tiesiog net nelipi i medi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 27, 18:59)

Ne veltui egzistuoja psichologai, kuriems tai darbas ar kitos pagalbos organizacijos. Nereikia visko krauti ant draugų.
Pamenu ir virga, kuri čia lankėsi, turėjo tokią nuomonę ax.gif

O kokia kitokia nuomone ji gali tureti jei yra didziausia savanaude ir materialiste? Jau ko klausyt nevertetu, tai virgos. As abejoju ar ji draugiu turi. Tu irgi neturi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 15:42)
Bet ta ir sakau, tu nesupranti, kas yrq drwugyste tikra, ir neturi greiciausiai draugu, jeigi kiekvienam zingsny matai galima isdavyste. Liudna tqip gyventi, jeigu istisai ant adatu sedeti, kad tik kas neisduotu, tavo zodziu nepanaudotu ar kad tik neoasakytum ko per daug.  unsure.gif

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 15:54)
Atsargumas nera nieko nedarymas, ka ir pati supranti.
Tiesiog kiekvienas artimas santykis yra tam tikra rizika, ar tqi butu vyras, ar drauge. Neimanoma draugyste, jeigu pati ne kiek neatsiveri, neatiduodi dusios, veidmainiauji, tada ir kitus tokius matai dazniausiai. Niekas neapsaugotas nuo isdavystes, tik vieni labiau izvalgesni, kiti maziau, bet apsistates siena net nesukuri galimybes draugystei vystytis. Draugystes poziuriu, tu tiesiog net nelipi i medi.

Tu labai perdedi šia tema rašydama. Įdomu kodėl. Ar tik ne dėl to, kad esi labai cekava zosė? Nes antraip kam vartoji tokius terminus kaip: 'nė kiek', 'veidmainiauji' ar pan.? Nepasipasakoti apie tokius dalykus, kuriuos žmonės paprastai tik anonimiškai forumuose rašo, pvz. analinį seksą ar kaip tu pirmiau rašei elfus, tai jau yra tas tavo laikomas veidmainiavimas ir nė kiek?
Nu ką aš žinau tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 28, 17:10)
Tu labai perdedi šia tema rašydama. Įdomu kodėl. Ar tik ne dėl to, kad esi labai cekava zosė? Nes antraip kam vartoji tokius terminus kaip: 'nė kiek', 'veidmainiauji' ar pan.? Nepasipasakoti apie tokius dalykus, kuriuos žmonės paprastai tik anonimiškai forumuose rašo, pvz. analinį seksą ar kaip tu pirmiau rašei elfus, tai jau yra tas tavo laikomas veidmainiavimas ir nė kiek?
Nu ką aš žinau tada biggrin.gif

Kartosiuos, tai tik citata:

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 27, 22:04)
Ka reiskia butina nebutina? Juk neatsiskaitinejame draugams kaip pas virsininka visko smulkiai. Pokalbiai buna itakoti ivairiu aplinkybiu ir aktualiju ir gali buti nuo... Iki....  Bet draugus mes pazistam dazniausiai ir zinom, kokiu temu geriau neliesti, apie ka jam gal nemalonu kalbeti. Man tiesiog keistas slapukavimas ir itarimas, kad tavo atvirumu pasinaudos. Kur nera nuosirdumo, nera ir draugystes.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 28, 17:16)
Kartosiuos, tai tik citata:

nu tai ir aš apie tą patį, supranti? kad neatsiskaitinėjame apie tai, apie ką nenorime. Tam tikrų temų neliečiame. Tam tikri dalykai lieka tik šeimos ribose ir neliečia draugų, tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 28, 13:44)
O kokia kitokia nuomone ji gali tureti jei yra didziausia savanaude ir materialiste?

bendravai gyvai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 28, 19:39)
bendravai gyvai?

Ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 28 balandžio 2019 - 18:09