Nesuprantu žmonių kuriems karas kelia juoką. Nebuvau aš jokioje karo zonoje, bet man užteko Sausio 13. Užtenka dabar paskaityti rusų forumus ką jie apie Lietuvą šneką, kiek neapykantos lieja visoms valstybėm. Ir pasakysiu taip mano nuomone jei ukrainiečiai nebūtų sustabdę rusai būtų toliau ėje. Gal aš nepastebėjau informacijos kiek vaikų nužudyta, nes neskaitau provokacinės rusų informacijos. Jei žinote tiksliai prašau pateikti nuorodą konkrečiai. Nors žinant kai rusai išsižadėjo savo kareivių, tipo jie nesiuntė jų kariauti tai ir visa jų informacija apie nuostoliu ir žudynes niekinė.
Ne karas, o jusu tikejimas absurdais, man sunku net patiketi, kad kazkas realiai tiki, kad jei Porosenka nebutu atakaves savu zmoniu, tai rusai butu uzeme visa Ukriana, Lietuva, Estija, nu nesuprantu, net kaip taip galima galvoti...
tai viskas nesigaudymas, nei politikoje, nei situacijoje. Jo Rusija tokia silpna, kad kariavo kariavo, bet va Porosenka apgyne sali, taip gali tiketi visai uzsombintu delfiu smegenu zmogus, jau man atleiskit...bet gal nereikejo testi tos diskusijos jums?
Neskaitau nei rusu , nei ukrainieciu forumu, nei neziuriu ju zinaisklaidos, pazystu rusu , ukrianieciu, ir jie visi normalus zmones, tokie kaip ir lietuviai, nu pabuskit , ar ten Lietuvoje kokias dulkes ant jus barsto, kad smegenu veikla stabdytu? jeipagla kokio delfio komentarus spretsi reiktu apie lietuviu tauta, tai ne kazkas butu ...
Tingiu as jums ieskoti skaiciu, stai pirma pasitaikiusi nuoroda is lt ziniasklaidos , jei idomu pati pasieiskokit daugiau. Tai jei ka, tarp civiliu ir vaiku daug zuvo. Jau man tai tikrai atsibodusi tema, jau maniau visiem viskas aisku, bet ne pasirodo, dar yra zmoniu, kurie tiki kazkokiom pasakom apie geraji didvyri Porosenko, tik kazin kodel zmones uz ji nebebalsavo, nesusimastet? 
P. Porošenka: per konfliktą Rytų Ukrainoje žuvo daugiau kaip 2,5 tūkst. karių ir 7,5 tūkst. civilių
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=73087032