Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Blasuok prie dviguba pilietybe, nes zmones nezino, kad Lietuva ju vaikus gales tasyti po armijas su ta dviguba, gal ateityje dar uzdes koki pajamu mokesti. Yra pasaulyje pavydziu
Gal kokia vokietijos, amerikos dviguba pilietybe tureti ir gerai, bet ne Lietuvos.
Nera pilietybes - nera problemos

man asmesnikak nei silta nei salta del tu dvigubu pilietybiu siuo metu, tik va,kad valdzia taip nori jas prastumti, kazkaip keistai skamba....kelia man itarima, ypac Linkeviciaus pasisakymas.

Krepsininku argumentai tai atorodo svarus, o siaip eiliniem zmonem, jokio skritumo is esmes nera, Jei su armijom nesibaigs tos nesamones , jei dar kokia Simonyte isrinks, ir prades ir mergaites imti i kariuomene per prievarta, tai rimtai atsisakysimm tu pilietybiu visa seima ir ne mes vieni jauciu....

Atsakyti

Bet šis balsavimas ne apie tai. Apie galimybę pasirinkti dvigubą, tai ne prievolė. Žmogus galės neimti Lietuvos pilietybės, bet jei norės, tai balsuojant prieš tą galimybę atimame. Prisiims Lietuvos pilietybę, štai tada ir trisės ir pareigos jau atsiras.

Kas privers imti dvigubą? Nenori, neimi. Tauškiate tuščiai.

ne apie pasiememima lietuviskos pilietybes kalab, o islaikyma, imti jos nereiks, nebent galesi atsisakyti... ir vel nesigaudot ziuriu niekur..

Atsakyti

Nezinau kur cia tu darbu nera, 

NeVilniuje 

Atsakyti

As noriu, nes nesijauciu isvykusi su visam. Kaip isvaziavau, taip ir grisiu. Nors turbut ta pilietybe daugiau emociskai zaidzia, nei realiai kazka keicia gyvenime. 

As gal kalta jauciuosi, kad isvis isvaziavau,  nes studijavau nemokamai ir sast, nebera zmogaus, kuris turetu dirbti, moketi mokescius ir prisideti prie salies geroves.

Man siaip idomu kiek procentu emigrantu is tikruju grizta naudotis LT paslaugomis. Taip greitai mastant, as neisivaizduoju kokio velnio  taip daryt, nes pasalpos VE daug didesnes. Sveikatos apsaugos sistema bent jau ten kur gyvenau - irgi geresne. LT nebent privaciai eiciau, bet tikrai ne i eiles poliklinkose. Net minties nekyla tokios. 

Matai as nors 2 m atidirbau Lietuvoje, pagal issilavinima  :P 

Uzjauciu tave, siaip nesureiksmink to pilietybes,  kaip atsisakai, taip gali ir susigrazinti, nieko ten sudetingo. Man taip juokas ima tos musmires nubalsuos pries ir pakenks tokiem kaip tu , kvailiukes, daugumai eiliniu lietuviu,kurie pasiima kita pilietybe, nei nerupi ta lietuviu islaikyti , nei gristi nezada, kiti nei atostogu nebavaziuoja, visai nusivyle viskuo. Maciau pas mus reklamas , siulyti balsuoti, tai zmones tik keikiasi kai kurie, nei girdeti nenori apie LIetuva... O tiem ,kam butu gerai paciai LIetuvai prestizas, kad islaikytu krepsininkai , moksliniikai, jiem smusmires neleis islaikyti, nu ko ne musmiriu krastas :lol: KAD TIK KAIMYNUI BLOGIAU....:oh:

Niekas nieko ten nevaziuoja, tik likusios kai kurios bobos, nebezino kaip pykti lieti is susireiksminimo, visi ir viskas jau patys pas mus atvaziuoja  :D Jei kas grista, jei kur eina susimoka, nes siaip ar taip niekas nepriklauso uz dyka, nereikia nusisvaigti, nebent gal kokia pirmoji butina pagalba.

Atsakyti

Dar vienas tipinis lietuvisko mentaliteto pavyzdys.
O ar zinai, kad:
1. Net pensininkui isvykus i kita ES, EEE sali ar Sveicarija, pensija toliau jam mokes LIETUVA. Tik tie pinigai bus leidiami jau ne Lietuvoje. Tokie ES istatymai
2. Dar. Lietuva privales apmoket visas pensininko sveikatos prieziuros islaidos, kurios gali buti ispudingos palyginus su LT kainomis. Vel tie pinigai jau nesugris, kaip buna jei jie mokami LT gyventojams ir istaigoms. Tokie ES istatymai

AR dar tikrai nori, kad kazkas pasiimtu pensininkus?

Siaip tikrai nemazai kas ir pasiima.

Atsakyti

As tik garsiai pasvarsciau . istatymus zinau. Galetu lt pasilikt savo pencija tiem, kas neemigruoja ir ant lt nesidergia.

o tu nezinai, kiek gyvenantys Lietuvoje dergiasi ant LIetuvos? :D 

O siaip jei zmogus mokejo mokesciu 30-40 m tai kodel negali pasiimti sau priklausancia pensija?

Atsakyti

Buvo klausimas aš atsakiau. O kodėl turėčiau balsuoti už?

kad kazkam padaryti gera, pvz IsSviesos, krepsininnkam, mokslinikam isvykusiem? bet tai kam ar ne?

Atsakyti

LT yra nemokama perkvalifikavimo programa pedagogams ,,Tęsk". Jau daug kartų buvo rašyta apie nemokamas studijas profesinio rengimo centruose. Tam tikri kursai apmokami iš darbo biržos. NORO tik reikia biggrin.gif

dar apie sita norejau pirdeti arba sios programos nebuvo pires 6 metus arba man darbo birzos darbuotojose nesake, nes pasiteiravus apie persikvalifikavimo galimybes, buvo atsakyta, kad galiu viska, tik turesiu susimoketi, nes jau turiu viena issilavinima.

Ar ta programa isskirtinai pedagogam? tada man nebutu tikusi siaip ar taip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 balandžio 2019 - 23:22

Bet pasakyk man jei ukrainos armija ten is vis nebutu nuvesta, kas manai butubuve, Tu gal irgi pradesi svaigti, kad butu Rusija uzokupavusi vsia uKraina paskui LIetuva ir t.t.? :lol:

Nesuprantu žmonių kuriems karas kelia juoką. Nebuvau aš jokioje karo zonoje, bet man užteko Sausio 13. Užtenka dabar paskaityti rusų forumus ką jie apie Lietuvą šneką, kiek neapykantos lieja visoms valstybėm. Ir pasakysiu taip mano nuomone jei ukrainiečiai nebūtų sustabdę rusai būtų toliau ėje. Gal aš nepastebėjau informacijos kiek vaikų nužudyta, nes neskaitau provokacinės rusų informacijos. Jei žinote tiksliai prašau pateikti nuorodą konkrečiai. Nors žinant kai rusai išsižadėjo savo kareivių, tipo jie nesiuntė jų kariauti tai ir visa jų informacija apie nuostoliu ir žudynes niekinė.

Atsakyti

Matai as nors 2 m atidirbau Lietuvoje, pagal issilavinima  :P

As dirbau studente budama. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 25, )

Jei su armijom nesibaigs tos nesamones
, jei dar kokia Simonyte isrinks,tai rimtai atsisakysimm tu pilietybiu visa seima ir ne mes vieni jauciu....</p>

Pats geriausiias ir bet koks -iausias argumentas kodėl Šimonytė turi būti išrinkta !
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 04 26, 08:52)
Pats geriausiias ir bet koks -iausias argumentas kodėl Šimonytė turi būti išrinkta !

Tikrai, jau vien dėl to verta už Šimonytę balsuoti.
Papildyta:
QUOTE(Auda @ 2019 04 26, 08:11)
Gal aš nepastebėjau informacijos kiek vaikų nužudyta, nes neskaitau provokacinės rusų informacijos. Jei žinote tiksliai prašau pateikti nuorodą konkrečiai. Nors žinant kai rusai išsižadėjo savo kareivių, tipo jie nesiuntė jų kariauti tai ir visa jų informacija apie nuostoliu ir žudynes niekinė.</p>

Gal ir buvo išžudyta, tik rusų propoganda kam norėjo tam priskyrė žudynes.
Atsakyti