Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 20:37)
Idomu ka sapnuoji?
Gal sapnuoji tik numirelius, kaip MB

visko po truputį, o numirėlius tik su reikalu, šiaip sau ne biggrin.gif
ką jai tokio baisaus padarei, kad ji taip kankinasi dabar? nieko gero tik numirėlius sapnuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 04 25, 20:48)
Neturi tu draugiu. Kas gali su tavim draugaut nuosirdziai?
Juk  jei kas ne pagal tave, taigi pultum tai draugei i atlapus ir  bandytum gelt i tas pikantiskas triusiku detales. Juk tu tokia nelaiminga esi 4u.gif .
Papildyta:

Tu labai klysti. Protingas zmogus ( ala " drauge") iskart perpras tavo  sizofreninius  kliedesius.
Va su kokia pasimetusia gyvenime gal ir gali " draugaut", nes nu ji pasimetusi, issigandusi, tikinti buuu ir burtais biggrin.gif .
Papildyta:

Tu paskutiniu metu nekazkaip atsiliepi apie s b.

man su drauge gyvent nereikia, turto dalintis nereikia ar pan., tai kodėl turėčiau neleisti žmogui savęs išreikšt? biggrin.gif pagal save sprendi, su tavimi ir šventasis nesusišnekės, spyrė tave popiežius iš aikštės, gėda pelėda biggrin.gif
ir skaityti nemoki, akla višta. Jei tu savo mėsmale vis mali ir mali visiems žmonėms kaip forume ta spačias nesąmones, tai nereiškia, kad kiti taip daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 20:03)

man su drauge gyvent nereikia, turto dalintis nereikia ar pan., tai kodėl turėčiau neleisti žmogui savęs išreikšt? biggrin.gif pagal save sprendi, su tavimi ir šventasis nesusišnekės, spyrė tave popiežius iš aikštės, gėda pelėda biggrin.gif
ir skaityti nemoki, akla višta. Jei tu savo mėsmale vis mali ir mali visiems žmonėms kaip forume ta spačias nesąmones, tai nereiškia, kad kiti taip daro biggrin.gif

Net tavo seimininke burba su tavim sikt i viena lauka neeitu, o tu cia apie draugyste bandai kalbet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 25, 20:43)
>As noriu, nes nesijauciu isvykusi su visam. Kaip isvaziavau, taip ir grisiu.

Man siaip idomu kiek procentu emigrantu is tikruju grizta naudotis LT paslaugomis. Taip greitai mastant, as neisivaizduoju kokio velnio  taip daryt, nes pasalpos VE daug didesnes. Sveikatos apsaugos sistema bent jau ten kur gyvenau - irgi geresne. LT nebent privaciai eiciau, bet tikrai ne i eiles poliklinkose. Net minties nekyla tokios. </p>

Bet cia yra tavo norai ir tavo jausenos. Dabar taip galvoji ir nori. Paskui gal kitaip jausiesi. Gal visai nenoresi grizti. Kodel pilietybe turi buti dalinama pagal subjektyvius zmogaus jausmus ir norus. Pirmiausia ta dviguba pilietybe turi buti naudinga mums, cia gyvenantiems, kad ja dalinti.

Bet tu kalbi apie dabarti. Pilietybe butu visam laikui, visam gyvenimui. Ka tu zinai kokiu tau paslaugu reiketu senatveje jei sugriztum tik pensininke budama arba rimtai susirgus. Kai zmones pradeda kalbet apie privacia medicina, na kad ir emigrantai, kad nesinaudoja valstybine, visada klausiu kokias ligas gydesi privaciai. Ar operavosi, ar gulejo ligonineje, ar apsimoketu uz pav. greitosios pagalbis atvykima i avarijos vieta ir paskui operacijas ir kelis menesius ligonine, ar gydesi onkologines ligas, artritus, dare dializes privaciai ir t.t. Visi pamini tik smulkmenas. Kraujo tyrimuka. Kokia nuotrauka. Dantis. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 21:03)
visko po truputį, o numirėlius tik su reikalu, šiaip sau ne biggrin.gif
ką jai tokio baisaus padarei, kad ji taip kankinasi dabar? nieko gero tik numirėlius sapnuoti smile.gif

As nezinau, kas esu. pastebejau, kad sunys manes nemato, elgiasi kaip su negyvu daiktu, arba ziuri kaip i koki negyva daikta. Sunu seimininkai tuo stebejosi, sake nemate tokiu stebuklu
Atsakyti

Bet cia yra tavo norai ir tavo jausenos. Dabar taip galvoji ir nori. Paskui gal kitaip jausiesi. Gal visai nenoresi grizti. Kodel pilietybe turi buti dalinama pagal subjektyvius zmogaus jausmus ir norus. Pirmiausia ta dviguba pilietybe turi buti naudinga mums, cia gyvenantiems, kad ja dalinti.

Bet tu kalbi apie dabarti. Pilietybe butu visam laikui, visam gyvenimui. Ka tu zinai kokiu tau paslaugu reiketu senatveje jei sugriztum tik pensininke budama arba rimtai susirgus. Kai zmones pradeda kalbet apie privacia medicina, na kad ir emigrantai, kad nesinaudoja valstybine, visada klausiu kokias ligas gydesi privaciai. Ar operavosi, ar gulejo ligonineje, ar apsimoketu uz pav. greitosios pagalbis atvykima i avarijos vieta ir paskui operacijas ir kelis menesius ligonine, ar gydesi onkologines ligas, artritus, dare dializes privaciai ir t.t. Visi pamini tik smulkmenas. Kraujo tyrimuka. Kokia nuotrauka. Dantis. Tai va.

O ar pilietybe priklauso likusiems lietuviams, kad jie ja dalintu? 

As nelabai isivaizduoju, kas turi nutikti, kad rimtai susirgus grizciau i LT. Karas, maras ir zemes drebejimas. Pensininke sugrizus tureciau pensija is uzsienio salies ir ja isleisciau LT. Kuo blogai? 

Operavausi. Uzsienyje. Kodel to daryti reiketu grizti i LT? Airijoje, UK emigrantai skundziasi. Mane vietine sistema tenkina pilnai. Kai artimieji pasakoja apie paslaugas LT, kaip su stuburo isvarza laukia masazo 2 men, as nebesuprantu sito. Man grizti gydytis i LT butu vieni nuostoliai ir didziausia nesamone. 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 25, 20:11)
Kai zmones pradeda kalbet apie privacia medicina, na kad ir emigrantai, kad nesinaudoja valstybine, visada klausiu kokias ligas gydesi privaciai. Ar operavosi, ar gulejo ligonineje, ar apsimoketu uz pav. greitosios pagalbis atvykima i avarijos vieta ir paskui operacijas ir kelis menesius ligonine, ar gydesi onkologines ligas, artritus, dare dializes privaciai ir t.t. Visi pamini tik smulkmenas. Kraujo tyrimuka. Kokia nuotrauka. Dantis. Tai va.

Tikrai taip.
Ir visgi pries sventes ( Kaledas, Velykas) daug klienciu emigranciu apsilanko . Todel, kad dvigubai pigiau pas mus nei Norvegijoj, UK, Airijoj. Kelios sako, kad nori prisidet prie Lietuvis😂. . Realybe kitokia - taupo, nes pas mus pigiau dvigubai.
Atsakyti

Tikrai taip.
Ir visgi pries sventes ( Kaledas, Velykas) daug klienciu emigranciu apsilanko . Todel, kad dvigubai pigiau pas mus nei Norvegijoj, UK, Airijoj. Kelios sako, kad nori prisidet prie Lietuvis😂. . Realybe kitokia - taupo, nes pas mus pigiau dvigubai.

LT pas privacius gydytojus apsilankoau tik todel, kad reikejo tada, kai buvau. Siaip uzsienyje kompensuojama, LT pilna kaina moket. Nebutu prispyre, galeciau laukti, tikrai neiciau.

O del kirpeju ir visu kitu, tai Lt zinau zmones, kurie man patinka. Ir taip, kad ir kaip tau juokingai atrodytu, man geriau pinigus isleisti LT, nei kitur.  Bet tai galioja tik paslaugoms, kurios nera man reikalingos staigiai. Tikrai nevaiksciosiu apaugus su neaiskiai seveliura ant galvos, kad 10 euru sutaupyt uz 3 men. Jei tuo metu reiks - nueisiu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 25, 21:32)
Tikrai nevaiksciosiu apaugus su neaiskiai seveliura ant galvos, kad 10 euru sutaupyt uz 3 men. Jei tuo metu reiks - nueisiu. 

As kirpykloje buvau pries 17 metu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 20:36)
As kirpykloje buvau pries 17 metu

Tai pats dazais ar ne dazais plauku*
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 25, 21:44)
Tai pats dazais  ar ne dazais  plauku*

Man nereikia dazyt
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 20:55)
Man nereikia dazyt

Jei tau +- 60 Sveikinu. Reiskia nenupusai
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 25, 18:06)

O kuo Is Sviesos yra isskirtine pilietybes klausimu? Taip, ji visiska priesingybe ubuntei. Ji nevaro ant gimtines ir yra protinga, man ji tikrai patinka, bet tai visai nesusije su pilietybe. Nes gyventi kitoje salyje yra jos asmeninis pasirinkimas.

Reikia kelti klausima ne ar leisti tureti dviguba pilietybe emigrantui, o kodel jis jos taip nori. Atsakymas vienas- nes JAM taip patogiau, saugiau. Ne mums cia likusiems. Jis gyvendamas ir dirbdamas uzsienyje neprisides prie musu salies gerbuvio kurimo visom prasmem, bet visada tures teise tuo pasinaudoti, jei JAM nepalankiai susiklostys  aplinkybes. Taip sakant noretu vienu uzpakaliu dvi kedes uzsesti. Kai tuo tarpu mes, savo salyje pasilike,  jam ta gerbuvi kursim. O dar balsavimo klausimai, kai jie galetu rinkti mums valdzia, nors jau seniai isvyke ir t.t.

Ji yra vertybė. Ji kuria vertę. Aš už tai, kad žmonės turėtų laisvę važiuoti ten kur jiems geriau, o užsimanius, be baimės drąsiai kad grįžtų. Aš už tai, kad pamatę ir paragavę pasaulio jie grįžtų namo. Jei tik jie jaučia, kad čia jų namai. Lietuvoje vietos yra ir tiems su dviguba pilietybe tikrai tos vietos užteks. Tegu jie balsuoja, tegu palaiko lietuvybę ten kur gyvena, tegu atvykę atostogoms pasinaudoja gėriu, kurį Lietuva jau yra pajėgi suteikti, kaip kad kitos valstybės anksčiau yra suteikusios pabėgeliams iš Lietuvos neatlygintinai visokios paramos, tegu atveža savo vaikus ir parodo nuostabią šalį. Tegu jie gyvena ten, kur jiems geriau. Dviguba pilietybė rodytų, kad jie laukiami. Bet...

Bet ubuntems čia vietos nėra. Kaip nėra vietos stribams, dušanskiams, vanagaitėms, titovams ir panašiems veikėjams. Tegu anie drožia ten, kur jų laukia ir į ką jie bando kitus įstumti.
Atsakyti