Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 19:45)
nebūk naivi. Jau vien čia kiek pilna tobulus gyvenimus neva gyvenančių biggrin.gif Taip ir ten, draugė irgi norėtų save pasikelti biggrin.gif

Tau nors viena esanti cia yra TIKRA DRAUGE? Ar visi real aplinkiniai yra tik tokio lygio kaip SM pasnekovai? Tada liudesys brangioji, draugu tu neturi. Nes pries juos nereikia girtis ar ko slepti, gali pasakoti didziausius feilus ir gauti nuosirdu dziaugsma.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 25, 19:43)
Man siaip idomu kiek procentu emigrantu is tikruju grizta naudotis LT paslaugomis.

Jei atmesti visokius valkatas, kriminalini elementa ir dirbancius nelegaliai (kurie niekur neemigruoja dokumentuose, kiti net stovi darbo birzoje ar ima pasalpas), tai dirbantiems emigrantams tiesiog per sunku butu suorganizuot kazkokias ten LT paslaugas, del didziuliu eiliu, nepatogumu ir galu gale problemu legalizuojant.
Tam nera reikalo.
Uzsienio valstybes NORIAI padengia sakysim sveikatos islaidas isduodamos specialias formas, ar per EHIC ar grazinant sumoketus Lietuvoje pinigus pagal sveikatos paslaugu prieinamumo direktyva. Kadangi kainos Lietuvoje kaip taisykle mazesnes ar zymiai mazesnes, tai kompensuojama viskas.

Daug emigrantu tiesiog nesivargina ir apmoka Lietuvos gydytojams grynais. Nematau cia nieko blogo.

O tie kurie teisiskai pasilieka Lietuvos gyventojais, tai jau visai kita kategorija
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 25, 19:57)
Tau nors viena esanti cia yra TIKRA DRAUGE? Ar visi real aplinkiniai yra tik tokio lygio kaip SM pasnekovai? Tada liudesys brangioji,  draugu tu neturi. Nes pries juos nereikia girtis ar ko slepti, gali pasakoti didziausius feilus ir gauti nuosirdu dziaugsma.

kad tu iš savo pusės viską pasakojies, tai dar nereiškia, kad visi tokie. Vat būtum mano draugė ir figa tu viską iš manęs gautum biggrin.gif Tu man viską išsipasakotum iki triusikų, o aš sau pasilikčiau pikantiškiausias detales mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 19:53)
Dar vienas tipinis lietuvisko mentaliteto pavyzdys.
O ar zinai, kad:
1. Net pensininkui isvykus i kita ES, EEE sali ar Sveicarija, pensija toliau jam mokes LIETUVA. Tik tie pinigai bus leidiami jau ne Lietuvoje. Tokie ES istatymai
2. Dar. Lietuva privales apmoket visas pensininko sveikatos prieziuros islaidos, kurios gali buti ispudingos palyginus su LT kainomis. Vel tie pinigai jau nesugris, kaip buna jei jie mokami LT gyventojams ir istaigoms. Tokie ES istatymai

AR dar tikrai nori, kad kazkas pasiimtu pensininkus?

As tik garsiai pasvarsciau . istatymus zinau. Galetu lt pasilikt savo pencija tiem, kas neemigruoja ir ant lt nesidergia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 20:00)
Tu man viską išsipasakotum iki triusikų,

Triusikuose nelaikau nieko vertingo, tai jei kazkam ten interesu VIRSUNE tai nieko nekainuoja patenkinti smalsuma
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 20:00)
kad tu iš savo pusės viską pasakojies, tai dar nereiškia, kad visi tokie. Vat būtum mano draugė ir figa tu viską iš manęs gautum biggrin.gif Tu man viską išsipasakotum iki triusikų, o aš sau pasilikčiau pikantiškiausias detales mirksiukas.gif

Net nesugalvociau draugauti su ta, kuri tiki elfais ir grasina juoda magija. lotuliukas.gif
Atsakyti

Kokia pareiga? Ar ta pareiga gyvenantys LT visada atlieka?

Buvo klausimas aš atsakiau. O kodėl turėčiau balsuoti už?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 20:02)
Triusikuose nelaikau nieko vertingo, tai jei kazkam ten interesu VIRSUNE tai nieko nekainuoja patenkinti smalsuma

čia tik toks posakis smile.gif o omeny gali būti ir vyras, vaikai, šefas, uošviai, kitos draugės ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 25, 20:06)
Net nesugalvociau draugauti su ta, kuri tiki elfais ir grasina juoda magija.  lotuliukas.gif

dar ir kaip sugalvotum, nes... paprasčiausiai to nežinotum biggrin.gif
tu galvoji paprastiems žmonėms tikrame gyvenime, net ir draugams, tą kažkas skelbia? nu nebūk durna biggrin.gif
Atsakyti

Buvo klausimas aš atsakiau. O kodėl turėčiau balsuoti už?

Na man vistiek idomu, kas per pareiga.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 20:32)

tu galvoji paprastiems žmonėms tikrame gyvenime, net ir draugams, tą kažkas skelbia?

Idomu ka sapnuoji?
Gal sapnuoji tik numirelius, kaip MB
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 19:00)

Neturi tu draugiu. Kas gali su tavim draugaut nuosirdziai?
Juk jei kas ne pagal tave, taigi pultum tai draugei i atlapus ir bandytum gelt i tas pikantiskas triusiku detales. Juk tu tokia nelaiminga esi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 25, 19:32)

dar ir kaip sugalvotum, nes... paprasčiausiai to nežinotum biggrin.gif
tu galvoji paprastiems žmonėms tikrame gyvenime, net ir draugams, tą kažkas skelbia? nu nebūk durna biggrin.gif

Tu labai klysti. Protingas zmogus ( ala " drauge") iskart perpras tavo sizofreninius kliedesius.
Va su kokia pasimetusia gyvenime gal ir gali " draugaut", nes nu ji pasimetusi, issigandusi, tikinti buuu ir burtais biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 25, 19:37)

Gal sapnuoji tik numirelius, kaip MB

Tu paskutiniu metu nekazkaip atsiliepi apie s b.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 25, 20:48)
Tu paskutiniu metu nekazkaip atsiliepi apie s b.

Nieko blogo neparasiau, juk mes nepasirenkam ka sapnuoti
Atsakyti