matomai nėra tiek aktyvistų

Aš neimsiu referendumuams biuletenių, lai b9na neįvykę.
Deja, bet tiesa. Nenorėčiau, kad tokios ubuntės dalyvautų rinkimuose, išrinkdamos seimūnus iš Sirijaus planetos. Tokių kaip Iš Šviesos balsą nusvers bent 10 pykčio pritvinkusių ubaujančių vočių balsai. Ir atsiprašau Iš Šviesos už savo sprendimą nedalyvauti referendume.
As manau, kad dauguma balsuos pries. Jau vien del protesto pries valdzia. Is mano tasko ziurint geriau, kad refendumas neivyktu, nei gauti uzkirsta kelia dvigubai pilietybei.
Kiek pamenu rinkimus, tai emigrantai balsuoja uz konservus. Man atrodo tie, kurie spjaudo ant LT, nesivargina balsuoti. Uztat balsuojanciu emigrantu tiek mazai, jog cia butu argumentas balsuoti pries. Jei didziajai daliai emigrantu visiskai vienodai kaip gyvena LT, tai kam jiems ta pilietybe. Cia as pjaunu saka, ant kurios sedziu.
p.s. Lutuke siandien pralenke pati save. Jau atrodo per tiek laiko galima buvo priprasti ir stebinti neturetu. Bet vistiek akys puciasi skaitant nors tu ka.
Su ta dviguba pilietybe, tai tipiskas periferiness saleles susireiksminimas. Niekam ta LT pilietybe neidomi, nebent buv. SSSR saliu gyventojams kaip vartai i ES.
Lietuvoje jokios progresyvios idejos nebus priimtos, net jei jos butu naudingos. Tai net nesitikekit...
Kai kam nors is vakaru europos pasakau,& kad LT neturi dvigubos pilietybes, visi nustemba, kad taip yra tokioje mazoje salyje.