Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 22:14)
tiesiai į šimtuką mieloji  oro_buckis.gif  bet ar daeis kam?
iš karvės spenio gėda joms būtų žįst...iš tetra pako - nea.... homo sapiens, vadinasi.  rolleyes.gif
neskanūs, nebESKANŪS, Cambala, nei varškytės, nei jogurtukai, nei sūreliai....karvės liaukų skysčio turinys, tik tiek. zoologiją reiktų išmanyt geriau. ir akys atsiveria.  mirksiukas.gif

Eik tu ...grynu oru pakvepuot 4u.gif . Tu sergi. Bral, gal persimetam kontaktais, tu dar ne tokia pikta ir nervine pasidarei, kaip kad tavo bebdramintes. Nu numirsiu as koki 80 pagal genus, o jei tu anjsciau ar veliau ir sm po keliu metu nebebus. Kaip tada zinosim?.

Daug kas lemia ligas, amziu + siuolaikines medicinos pasiekimai 4u.gif .
Jaucio liezuvio po nauju nesuvalgem. Dabar katina maitinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 sausio 2018 - 22:22

remiat kara?paskui verksit del iszudytu vaiku ar neverksit taip jiems ir reikia, kad gyvena ne vietoj?juk uz tuos pinigus bus pripirkta ginklu, kuriasi gal but is bus nuzudyti vaikai....

Atsakyti
Gerai, persimetam kontaktais....

Turiu jums žinių, beje....tau ir Iš_Šviesos. (sorry, kad įsiterpiau į plepalų temą su mityba.)
Bet Iš_Šviesos domėjosi anksčiau, ir šiaip matos, protinga, galbūt skaito angliškai... atsisiųskit tad mergos, visoms rekomenduoju M.Greger knygą "How not to Die".
Esmė ta, jog nėra tokio fakto, kaip mirimas dėl senatvės, dėl "aging", tiesiog. šioj knygoj - ištisi skyriai: "how not to die...from kidney disease" "how not to die from coronary disease" "how not to die from alzheimers" ir tt.

visi šneka: ech...amžius. taigi, spaudimas.
genai.
nea, mielosios. mityba įjungia arba išjungia genus. dot point.

o Cambalai turiu žinių apie močiutę. bigsmile.gif nuvarau aš prieš pat Kūčias pas močutė, kuriai spaudimas nuolat 210 būdavo, mėtydavo į šonus. jai nuo rugsėjo pb buvau patarus pieno produktų atsisakyt, nes ji mėsos beveik nevartojo, žuvį tik, na lašinukų kartais. gydytoja saujom tablečių prarašius (gi ne veltui gydytoja, tiek dėl diplomo studijavus wub.gif )
ta apkabino mane ta močiutė (kursioko mama), 86m jai, spaudimas db 130 bigsmile.gif , metė ji visą pieną - va ką reiškia, nebe jaunystė, nėr kada spyriotis ir verkt kaip be sūūūūūreeelio maximinio pragyvensiu rolleyes.gif , jokių pieno produktų, avokadus kasdien ėmė naudot, buvau surašius jai detalų meniu. žmogus atsikelia, į šonus nebemėto, laiptais laipiot ėmė, ar nenusipelnė ji to, mergos, aaa? wub.gif
tokiam amžiuj...

o kaip gydytoja, klausiu jos.
a, gydytoja...tai, kai nukrito spaudimas, taip ir nebenuėjau pas ją. turbūt mano, kad pasimiriau. bigsmile.gif
šlovė mūsų gydytojams, kurie, kaip M.Greger šioj savo knygoj teigia, yra praėję vos pusmetį trunkantį mitybos kursą per visu savo +/- 10 studijų metų.

vietoj 8 tablečių, db ėmė vartot tris...na, bet vs tiek reiks nueit pas gydytoją, pasiderint. paderint vaistus. noriu tai gydytojai į akis pasižiūrėt, nes rimtai pikta.(lengvai). ir į pačios gydytojos figūrą. ir gydytojai pačiai spaudimą pamatuot. bigsmile.gif

blyn, žinot, kiek turiu tokių močiučių, kurioms noris taip gyvybę išgelbėt - bet kad jos pačios norėtų....
kita draugo mama(79m.) parodė, kiek tablečių pusryčiams ir vakarienei vartoja plius kumpis/bulka/sūris nuolat šalia to.
matysim.
ir tikrai noris baigt dietologės kursus. gal iš to pykčio artėjant 40mečiui ir imsiu studijuot...nes už.pi.so kai žmonės neklauso, jei neturi diplomo. bigsmile.gif
o gal leisti žmonėms susinaikinti? bigsmile.gif
Cambala, galiu išgelbėti ir tave biggrin.gif
bet gal tu gyvent labai ir nenori. ir spaudimas tau tinka, patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 sausio 2018 - 22:42
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 21:14)
tiesiai į šimtuką mieloji  oro_buckis.gif  bet ar daeis kam?
iš karvės spenio gėda joms būtų žįst...iš tetra pako - nea.... homo sapiens, vadinasi.  rolleyes.gif
neskanūs, nebESKANŪS, Cambala, nei varškytės, nei jogurtukai, nei sūreliai....karvės liaukų skysčio turinys, tik tiek. zoologiją reiktų išmanyt geriau. ir akys atsiveria.  mirksiukas.gif

Kai atsiveria akys, prisiveria smegenys?
Atsakyti
kažko panašaus ir laukiau. o smegenys jūsų kame: kad svetimo žinduolio pieną visą gyvenime lakti normalu...kuomet dar savo pačių vaikus gėdiname, kad 4 metukų jau reiktų mamos pienuko nebežįst?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 22:40)
Gerai, persimetam kontaktais....

Turiu jums žinių, beje....tau ir Iš_Šviesos. (sorry, kad įsiterpiau į plepalų temą su mityba.)
Bet Iš_Šviesos domėjosi anksčiau, ir šiaip matos, protinga, galbūt skaito angliškai... atsisiųskit tad mergos, visoms rekomenduoju M.Greger knygą "How not to Die".
Esmė ta, jog nėra tokio fakto, kaip mirimas dėl senatvės, dėl "aging", tiesiog. šioj knygoj - ištisi skyriai: "how not to die...from kidney disease" "how not to die from coronary disease" "how not to die from alzheimers" ir tt.

genai.
o Cambalai turiu žinių apie močiutę. bigsmile.gif nuvarau aš prieš pat Kūčias pas močutė, kuriai spaudimas nuolat 210 būdavo, mėtydavo į šonus. jai nuo rugsėjo pb buvau patarus pieno produktų atsisakyt, nes ji mėsos beveik nevartojo, žuvį tik, na lašinukų kartais. gydytoja saujom tablečių prarašius (gi ne veltui gydytoja, tiek dėl diplomo studijavus  wub.gif )
ta apkabino mane ta močiutė (kursioko mama), 86m jai, spaudimas db 130  bigsmile.gif , metė ji visą pieną - va ką reiškia, nebe jaunystė, nėr kada spyriotis ir verkt kaip be sūūūūūreeelio maximinio pragyvensiu  rolleyes.gif , jokių pieno produktų, avokadus kasdien ėmė naudot, buvau surašius jai detalų meniu. žmogus atsikelia, į šonus nebemėto, laiptais laipiot ėmė, ar nenusipelnė ji to, mergos, aaa?  wub.gif
tokiam amžiuj...

o kaip gydytoja, klausiu jos.
a, gydytoja...tai, kai nukrito spaudimas, taip ir nebenuėjau pas ją. turbūt mano, kad pasimiriau.  bigsmile.gif
šlovė mūsų gydytojams, kurie, kaip M.Greger šioj savo knygoj teigia, yra praėję vos pusmetį trunkantį mitybos kursą per visu savo +/- 10 studijų metų.

vietoj 8 tablečių, db ėmė vartot tris...na, bet vs tiek reiks nueit pas gydytoją, pasiderint. paderint vaistus. noriu tai gydytojai į akis pasižiūrėt, nes rimtai pikta.(lengvai). ir į pačios gydytojos figūrą. ir gydytojai pačiai spaudimą pamatuot. bigsmile.gif

blyn, žinot, kiek turiu tokių močiučių, kurioms noris taip gyvybę išgelbėt - bet kad jos pačios norėtų....
kita draugo mama(79m.) parodė, kiek tablečių pusryčiams ir vakarienei vartoja plius kumpis/bulka/sūris nuolat šalia to.
matysim.
ir tikrai noris baigt dietologės kursus. gal iš to pykčio artėjant 40mečiui ir imsiu studijuot...nes už.pi.so kai žmonės neklauso, jei neturi diplomo.  bigsmile.gif
o gal leisti žmonėms susinaikinti?  bigsmile.gif
Cambala, galiu išgelbėti ir tave  biggrin.gif
bet gal tu gyvent labai ir nenori. ir spaudimas tau tinka, patinka.

Jetus marija, Given, tu man nerasyk kraujospudzio sistolinio ( SYS ant kraujospudzio aparato), kur iteka kraujas i sirdi. Antras rodmenys svarbus DYS( diastolinis, kur isteka is sirdies). Turetu but daugiausia 80 - 85. Jei tas antras rodmuo daugiau - insultas ar infarktas bus.

Pradek studijuot 4u.gif , tikrai saves susigesi ir nesamoniu nerasinesi.

Avokadai gerai.

Bet mociute gi tris medikamentus pasilikus? Na krauja skystinancius ir kazka nuo kraujospudzio? Na tikrai gi. Nemeluok garbingai.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2018 01 05, 23:02)
Kai atsiveria akys, prisiveria smegenys?

Galbut reiktu klizmos smegenims.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 23:07)
kažko panašaus ir laukiau. o smegenys jūsų kame: kad svetimo žinduolio pieną visą gyvenime lakti normalu...kuomet dar savo pačių vaikus gėdiname, kad 4 metukų jau reiktų mamos pienuko nebežįst?

Nu jo... 5 kazkuri zinde. 6 jau kieme vaikai zino kas yra " papai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 sausio 2018 - 23:11
Lithuanian scientific research may qualify for the very Nobel Prize? 

https://ltlife.lt/lt...el-prize-video/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 05 sausio 2018 - 23:59

tiesiai į šimtuką mieloji oro_buckis.gifbet ar daeis kam?
iš karvės spenio gėda joms būtų žįst...iš tetra pako - nea.... homo sapiens, vadinasi. rolleyes.gif

neskanūs, nebESKANŪS, Cambala, nei varškytės, nei jogurtukai, nei sūreliai....karvės liaukų skysčio turinys, tik tiek. zoologiją reiktų išmanyt geriau. ir akys atsiveria. mirksiukas.gif

O veganai morkas is lysves dantimis rauna ant keturiu atsistoje? Jei ne, tai kodel mes turetume is karves spenio zisti? 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 22:40)
atsisiųskit tad mergos, visoms rekomenduoju M.Greger knygą "How not to Die".

genai.

ir tikrai noris baigt dietologės kursus. gal iš to pykčio artėjant 40mečiui ir imsiu studijuot...nes už.pi.so kai žmonės neklauso, jei neturi diplomo.  bigsmile.gif

Kokias dar knygas apie mitybą perskaitėte?

Mityba be abejo svarbu, bet ne vien ji spaudo genų mygtukus.

Įtikinote, prašau gelbėti. Įdėkite savaitės pavyzdinį meniu, kad nebūtų tuščių tauškalų.

. Profesoriai neįtikina, o jūs galvojate mesiju patapti knygą perskaičius.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 23:40)
metė ji visą pieną - va ką reiškia, nebe jaunystė, nėr kada spyriotis ir verkt kaip be sūūūūūreeelio maximinio pragyvensiu  rolleyes.gif , jokių pieno produktų, avokadus kasdien ėmė naudot, buvau surašius jai detalų meniu. žmogus atsikelia, į šonus nebemėto, laiptais laipiot ėmė, ar nenusipelnė ji to, mergos, aaa?  wub.gif

Dažnam senam žmogui organizmas netoleruoja pieno produktų. Gal ta močiūtė papuolė į tą tarpą netoleruojančių. Radot priežastį ir tiek, kitiems tas atsisakymas pieno produktų nepadėtų ax.gif . Sutikčiau jei visiems patartumėt saldumynų atsisakyti, cukraus (kuris kaip nekeista daržovė biggrin.gif ), bulkučių (kviečiai irgi augalas biggrin.gif ), bet pieno produktai tikrai naudingi organizmui.
Aha, man irgi įdomus savaitinis pavyzdinis meniu biggrin.gif . Be sintetinių papildų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 01 05, 23:07)

O kas nenormalaus svetimą suvalgyti? Problema būtų kanibalizmas. Kol jauniklis nepajėgus susmulkinti ir įsisavinti maisto, tol jam turi būti paruoštas specialus użsakymas. Sakyčiau nenormalu būtų mamos krūtį žįsti iki pensijos. Veršelis ar tigriukas pradžioje žindžia , vėliau pereina vienas į vegetarizmą, kitas mėsėdžių draugijon įstoja. Vieni paukščiukai minta nektaru, kiti sliekais, treti vištas vagia, o dar miti dvėseliena mėgaujasi. Žmogus yra kitoks nei gyvūnai, jo virškinimo sistema pritaikyta nuolatiniams pokyćiams ir svarbiausia išgyvenimui. Kol mažas - krūtis, paaugus - tai, ką galima gauti. Niekas su dżiaugsmu nepuola kitam į pilvą. Grūdai auga ne tam, kad būtų suvalgyti, jie nori daugintis. Daržovių irgi niekas neatsiklausia pprieš suvalgant. Kiaušiniai yra atimami iš paukščių. Kiaušiniai turi virsti paukščiu, bet žmogaus organizmas jų baltymą paverčia savu ir taip raumenis užsiaugina. Tai vadinama išgyvenimu. Paprastesnė organizmo sandara pritaikyta mažesniam pasirinkimui, tigras tiesiog pastiptų tapęs veganu. Kolbris neišgyventų maitinamas mėsa. O žmogaus virškinimo traktas yra ypatingas. Jis geba apdoroti ir įsisavinti beveik viską. Kai subręsta. Karvė pieno mums neduoda, jį iš karvės žmogus atima. Tai dar darželyje visi išmokom. Karvę žmogus tam ir augina, kad išgyventų. Ne visi gali pieną įsisavinti, todėl išmokta pieną apdorojus paversti tinkamu didesniai žmonijos daliai. Kaip ir grūdus. Jų niekas dirvoje nurovęs nepradeda pusryčių. Nes suvargtų ir neįsisavintų. Sakyti karvės syvai tolygu sakyti išplėšta grūdo širdis. Tai nesąmoningas epitetas, besiremiantis tik vaizdiniu emociniame lygmenyje, bet ne argumentas kodėl nereiktų vartoti visiems jokių pieno produktų.
Visa litanija tam, kad nei mėsa nei grūdas nei sliekas ar vaisius savaime nėra blogi ir netinkami maistui. Nei tas karvės syvas nėra blogas. O žinoti, ar jis tinka konkrečiam žmogui, yra sunkiai įrodomas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mementoo: 06 sausio 2018 - 09:41
Kodėl be sintetinių? ir visavalgiai geria sintetinius. ir dar kiek, blyn. bigsmile.gif
Vit D būtinas ir visavalgiaims, ką jūs saulės gaunat daugiau už mane?
B12 trūksta ne tik veganams.
Iš esmės, IŠ-Šviesos baisisi papildais, bet aš jau geriau gersiu B12 be jokių šalutinių reiškinių, nei gersiu pieną, kuris išvirintas, pasterizuotas, turi nulį skaidulų, rūgština organizmą ir turi augimo hormono kazeino, kuris (suaugusiam organizmui absoliuč nereikalingas), nes skatina visų negerų ląstelių augimą organizme. ir dar ta moralnė pusė - kančios pusė - į kurią homo sapiens nusispjaut. wub.gif
jau rašiau šimtus kartų.

Cambala, tu vietoj to, kad pasidžiaugtum, dantį grieži. blyn, o tai ne gydytoja turėjo šitiek metų pati pasiūlyt atsisakyt pieno produktų, ar aš - mergelė iš gatvės?
o gydytoja tabletytes rašinėjo, ir nė sykio...nepasiūlė keist mitybos. nė sykio. ukmergės gydytojai, bl.et. - nesikeikus. tai db moteriškė žingsnuoja, nemėto jos į šonus, tai man atgal jai plaut smegenis, kad nea, žinai, nebūk sektantė, kapok vėl visus sūrius....ir misk tom 8 tabletėm.
Ką ji ten geria, man reikia šsiaiškint, ir nueit svarbiausia kartu pas jos šeimos gydytoją, laiko atradus. svarbu, moteriškei nebetamsu akyse.
diastolinio sistolinio spaudimo skales žinau - ne 80, nepergyvenk.

dėl meniu. surašiau konkrečiai tai močiutei skirtą meniu. ir kiekvienai surašyčiau specialų meniu, jei žinočiau poreikius, polinkius, gyvenimo būdą ir bent pagrindinius negalavimus. (kaip tos močiutės). cukraus patart nereikėjo atsisakyt, nes moteriškė nevartojo, lb retai - juodą šokoladą. tad kas ten kėlė vis dar tą spaudimą jai, vai vai. gydytoja su diplomu nežinojo. wub.gif nedaėjo jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 sausio 2018 - 11:49