Gerai, persimetam kontaktais....
Turiu jums žinių, beje....tau ir
Iš_Šviesos. (sorry, kad įsiterpiau į plepalų temą su mityba.)
Bet Iš_Šviesos domėjosi anksčiau, ir šiaip matos, protinga, galbūt skaito angliškai... atsisiųskit tad mergos, visoms rekomenduoju M.Greger knygą "How not to Die".
Esmė ta, jog nėra tokio fakto, kaip mirimas dėl senatvės, dėl "aging", tiesiog. šioj knygoj - ištisi skyriai: "how not to die...from kidney disease" "how not to die from coronary disease" "how not to die from alzheimers" ir tt.
visi šneka: ech...amžius. taigi, spaudimas.
genai.
nea, mielosios. mityba įjungia arba išjungia genus. dot point.
o Cambalai turiu žinių apie močiutę.
nuvarau aš prieš pat Kūčias pas močutė, kuriai spaudimas nuolat 210 būdavo, mėtydavo į šonus. jai nuo rugsėjo pb buvau patarus pieno produktų atsisakyt, nes ji mėsos beveik nevartojo, žuvį tik, na lašinukų kartais. gydytoja saujom tablečių prarašius (gi ne veltui gydytoja, tiek dėl diplomo studijavus
)
ta apkabino mane ta močiutė (kursioko mama), 86m jai, spaudimas db 130
, metė ji visą pieną - va ką reiškia, nebe jaunystė, nėr kada spyriotis ir verkt kaip be sūūūūūreeelio maximinio pragyvensiu
, jokių pieno produktų, avokadus kasdien ėmė naudot, buvau surašius jai detalų meniu. žmogus atsikelia, į šonus nebemėto, laiptais laipiot ėmė, ar nenusipelnė ji to, mergos, aaa?
tokiam amžiuj...
o kaip gydytoja, klausiu jos.
a, gydytoja...tai, kai nukrito spaudimas, taip ir nebenuėjau pas ją. turbūt mano, kad pasimiriau.
šlovė mūsų gydytojams, kurie, kaip M.Greger šioj savo knygoj teigia, yra praėję vos pusmetį trunkantį mitybos kursą per visu savo +/- 10 studijų metų.
vietoj 8 tablečių, db ėmė vartot tris...na, bet vs tiek reiks nueit pas gydytoją, pasiderint. paderint vaistus. noriu tai gydytojai į akis pasižiūrėt, nes rimtai pikta.(lengvai). ir į pačios gydytojos figūrą. ir gydytojai pačiai spaudimą pamatuot.
blyn, žinot, kiek turiu tokių močiučių, kurioms noris taip gyvybę išgelbėt - bet kad jos pačios norėtų....
kita draugo mama(79m.) parodė, kiek tablečių pusryčiams ir vakarienei vartoja plius kumpis/bulka/sūris nuolat šalia to.
matysim.
ir tikrai noris baigt dietologės kursus. gal iš to pykčio artėjant 40mečiui ir imsiu studijuot...nes už.pi.so kai žmonės neklauso, jei neturi diplomo.
o gal leisti žmonėms susinaikinti?
Cambala, galiu išgelbėti ir tave
bet gal tu gyvent labai ir nenori. ir spaudimas tau tinka, patinka.