QUOTE(mjforever @ 2018 01 04, 21:53)
mjforever, 04 Sau 2018 - 21:53, parašė:
mjforever, 04 Sau 2018 - 21:53, parašė:
oi sektantė klasikinė-neigimas ir tik neigimas. Ji mat išgydė klizmomis vaiką, ne gydytojai
oi sektantė klasikinė-neigimas ir tik neigimas. Ji mat išgydė klizmomis vaiką, ne gydytojai
Skaityk akimis, o ne kuo
Tačiau neseniai paviešintas moters kraujo tyrimas rodo, kad jos kraujyje šio vitamino kiekis beveik siekia aukštutinę normos ribą.
Moteris, baigusi medicinos studijas ir dirbanti kineziterapeute, teigia, kad prie vegetariškos mitybos perėjo 2010 m. būtent dėl sveikatos problemų.
Ar visi mėsavalgiai dar pasižymi beveik aukštutine normos riba? Gal bent Supermamoje pasiskaityk ligų skyrelyje, gal akys atsivers?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 04, 22:05)
IDOMUCIA, 04 Sau 2018 - 22:05, parašė:
IDOMUCIA, 04 Sau 2018 - 22:05, parašė:
Ir man neidomus tie mokesciai, tegu bankrutuoja visi, kuo greiciau bankrutuos tuo greiciau prasides atsigavimas, nes dabar kosmines kainas moka tik vargsai kurie negali niekur nuvaziuot
Ir man neidomus tie mokesciai, tegu bankrutuoja visi, kuo greiciau bankrutuos tuo greiciau prasides atsigavimas, nes dabar kosmines kainas moka tik vargsai kurie negali niekur nuvaziuot
Šiaip tai turėtų būti įdomūs, visiems. Nes čia absurdų absurdas tokioje šalyje tokie mokesčiai už vietą. Būtų normalūs žmonės tie prekybininkai, tai streikuoti išeitų, o ne mokėtų kaip lopetos.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 04, 22:14)
IDOMUCIA, 04 Sau 2018 - 22:14, parašė:
IDOMUCIA, 04 Sau 2018 - 22:14, parašė:
Negi reikes vaziuoti del to i kokius Suvalkus ar Bialystoka ar Varsuva? Idomiai viskas vystosi
Negi reikes vaziuoti del to i kokius Suvalkus ar Bialystoka ar Varsuva? Idomiai viskas vystosi
Manau, kad gali tekti

Arba papulsite pas kokį šundaktarį, kuris kokias adatas užlaužtas paliks ar iš akies pagydys
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 04, 22:54)
Maja Di, 04 Sau 2018 - 22:54, parašė:
Maja Di, 04 Sau 2018 - 22:54, parašė:
Marazmatikė sektantė, kojas gydytojams bučiuotų už išgelbėtą vaiko gyvybę, bet ne, savo kliedi. Ji gi geriau už gydytojus žino 
Marazmatikė sektantė, kojas gydytojams bučiuotų už išgelbėtą vaiko gyvybę, bet ne, savo kliedi. Ji gi geriau už gydytojus žino
Ir tu jau prie svaigikių? Kaldrytė užkrito?
"Aš labai dėkoju medikams už pagalbą, kurią jie suteikė ligoninėje, nes jie išgelbėjo mano vaikui gyvybę. Dėkoju Vaidotui Urbonui ir kitiems gydytojams, kurie tikrai stengėsi dėl vaiko“, – teigė kūdikio mama. Moteris teigė suprantanti, kad stresą patyrė ne tik ji, bet ir gydytojai, kadangi kūdikio būklė iš tiesų buvo kritiška."