Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Apie Kontenius : ne sita straipsni skaiciau. Ikelt nekelsiu, nes nekonspektuoju taip kaip tu alfos ir lietrycio, bet buvo straipsnis ka tos bobses kameros drauge snekejo.
Monteverte, tu nebesiputok taip, jau net nebesusivoki apie ka mes su zkb siandien rasemes. Ne tu vynei ta atmata, kitos dvi tuometu sioj temoj buvo, viena dabar pradingus, pasufleruosiu ( kur fazana valge).
Tai kad nesinervuok tu taip ir nurimk 4u.gif . Ramybes tau 4u.gif 😚.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 sausio 2018 - 14:49
QUOTE(cambala @ 2018 01 03, 14:44)
Vakar dienos tavo postas?
O dabar ikelk ( ir tik staigiai biggrin.gif ) kurioj vietoj as rasiau, kad " ejau i pagoniu apeigas".
Ir apie tai, kad pagonys turi " sunkia energetika".
Para laiko praejo, o kaip nieko taip nieko, uzsiduchinai visai.

Tai kaip juos matei, jei nestebėjai jų apeigų, ką? biggrin.gif

"Pavasari Naisiuose buvau, tai tiesiog slegia ta energija."

Ar čia tau patys Naisiai kaip vietovė tokie slegiantys? biggrin.gif Depresija gal tau ar kas? cray.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 03, 14:46)
Apie Kontenius : ne sita straipsni skaiciau. Ikelt nekelsiu, nes nekonspektuoju taip kaip tu alfos ir lietrycio, bet buvo straipsnis ka tos bobses kameros drauge snekejo.
Monteverte, tu nebesiputok taip, jau net nebesusivoki apie ka mes su zkb siandien rasemes. Ne tu vynei ta atmata, kitos dvi tuometu sioj temoj buvo, viena dabar pradingus, pasufleruosiu ( kur fazana valge).
Tai kad nesinervuok tu taip ir nurimk 4u.gif . Ramybes tau 4u.gif 😚.

Prisitriochini ir net nebeįdedi nieko. Kameros tu drauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 03, 13:59)
Darytum kazka, ko ne nesuvoki vaikui? as suprantu kai leidi suaugusiam pasirinkti, bet niekad nesutikciau vaika atiduoti kazkokiai religijai, nei apipjaustyciau, nei krikstyciau. Uzaugs nores pasirinks. Uztenka manes nesiklause prikrikstyjo smile.gif </p>

Jau tik nereikia čia tų dramų, ok? biggrin.gif Iš kur Jūs žinot, ką aš suvokiu ir ko ne smile.gif Pakrikštijo mane savu laiku be mano pasirinkimo ir neatsiklausę - nenumiriau ir nuskriausta dėl to nesijaučiu. Nenoriu ir nepraktikuoju aš tos religijos, norėsiu - praktikuosiu. Niekaip manęs ta religinė procedūra neįpareigoja ir neįtakoja. Mano vaikas jau pakankamai didelis, kad nuomonę turėtų. Norės - lai krikštijasi, paprašys - ir į bažnyčią kokį kartą kitą nuvešiu, ir dar mišiose kokiose kartu atstovėsiu. Ir padiskutuoti apie religines tiesas galiu. Nereikia savo baubų ir vidinių traumų dėl kažkokių tai ceremonijų permetinėti kitiems. Aš religijos nebijau.

Apipjaustymas pakeičia fizinį žmogaus kūną, šitam reiktų pilnametystės sulaukt, o nuo pakrapijimo vandenėliu nieko tam vaikui neatsitiks.

"Nesutikčiau vaiką atiduoti kažkokiai religijai"... jetus jetus, kiek dramos dėl penkių minučių ceremonijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 sausio 2018 - 15:02
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 14:44)
Viskas kas daroma per prievartą yra blogai. Netrukdo ir krikščionys, bet mano tokia nuomonė, kad tikėjimo paslapčių, koks tai tikėjimas bebūtų, mokykloje mokytis ne vieta, tam yra bažnyčios. Ir kaip manai, ko jie lenda į mokyklas? Mano nuomone, tikisi pritraukti ir pritraukia daugiau savo tikėjiman, ir netikinčiųjų šeimų vaikus, nes protingi tėvai leidžia vaikams rinktis. Aš manau, kad mano vaikas jei norės, atras tikėjimą kai bus užaugęs, nevėlu tada bus ir visiems sakramentams. Nors pradžioj, pirmoje klasėje, pati į tikybą užrašiau, mat beveik visa klasė į tikybą ėjo, paskui pats pasirinko lankyti etiką. Tik šokas buvo kažkada kai pirmokas būdamas manęs paklausė ar aš žinau kas pasaulį sukūrė. Ir atsakymas, kad dievas. Na man tokie paistalai pamokose, vaikams į galvą grūdami, nepriimtini.

Kai vaikas uzaugs, jis ir atsirinks kuom tiketi, kas buvo tiesa, kas nepaaiskinami dalykai, o kas melas. Mano vaikas visus metus tikyba lanke, nei vienuoliu patapo, nei i baznycia vaiksto. O jei jaunimas sv misiose dalyvauja - irgi nk blogo nematau, toks jaunimas rinksis doresni gyvenima nei slaistymasi gatvemis ir svaigalu vartojima.
Sakai per tikybos pamokas mokina, kad Dievas sukure pasauli? Na taip, sneka taip. Bet kai as mokinausi, tai per pamoja " Zeme" suzinojau, kad zmogus issivyste is bezdziones. O tu gali tiksliai atsakyti i klausima is kur susikure visata, musu Zeme ir zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 01 03, 14:56)
o nuo pakrapijimo vandenėliu nieko tam vaikui neatsitiks.

"Nesutikčiau vaiką atiduoti kažkokiai religijai"... jetus jetus, kiek dramos dėl penkių minučių ceremonijos...

Klystate. Neįsivaizduojate kiek ko ten prideda, jei kunigas gerai apmokytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 03, 14:55)
Tai kaip juos matei, jei nestebėjai jų apeigų, ką? biggrin.gif

"Pavasari Naisiuose buvau, tai tiesiog slegia ta energija."

Ar čia tau patys Naisiai kaip vietovė tokie slegiantys? biggrin.gif  Depresija gal tau ar kas? cray.gif
Papildyta:

Prisitriochini ir net nebeįdedi nieko. Kameros tu drauge biggrin.gif

Tu kada nueini i Katedros aikste , tai eini i arkikatedra misiu klausytis?
Viena pagoni tik is pazistamu zinau. Kai tokiu patapo - biski keistas pasidare, imasi iseigines darbe ir vaziuoja i savo susiburimus. Daugiau pagoniu nepazistu. Nu va tave sm, bet tai kad tu paciuozus irgi, sneki su dievais, matai nebutus dalykus, isivaizduoji save " turinti galiu"... 4u.gif

Jo, Naisiai nk gero kaimas. Asmeniskai man eilinis Lietuvos kaimas. Vienas, kad buvo idomu paziuret kas ti per stebuklas. O stebuklas tik vienas - Karbauskio ir Gretos projektas😁.

Depresija tau 4u.gif . Net kur vakar buvo ikeltas docento universitetines ligonines straipsnis, jis 7 punkte nurode, kad veganai viskuom nepatenkinti ir depresiniai zmones. Paskaityk ta straipsni, juk mokslu daktaras parase, ne kazkoks sm narys 4u.gif 😚.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 sausio 2018 - 15:07

Klystate. Neįsivaizduojate kiek ko ten prideda, jei kunigas gerai apmokytas ax.gif

To paties ko i skiepus? O gal i chemtrailus? :D 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 03, 15:05)
Tu kada nueini i Katedros aikste  , tai eini i arkikatedra misiu klausytis?
Viena pagoni tik is pazistamu zinau. Kai tokiu patapo -  biski keistas pasidare, imasi iseigines darbe ir vaziuoja i savo susiburimus. Daugiau pagoniu nepazistu. Nu va tave sm, bet tai kad tu paciuozus irgi, sneki su dievais, matai nebutus dalykus, isivaizduoji save " turinti galiu"... 4u.gif
Jo, Naisiai nk gero kaimas. Asmeniskai man eilinis Lietuvos kaimas. Vienas, kad buvo idomu paziuret kas ti per stebuklas. O stebuklas tik vienas - Karbauskio ir Gretos projektas😁.

Depresija tau 4u.gif . Net kur vakar buvo ikeltas docento universitetines ligonines straipsnis, jis 7 punkte nurode, kad veganai viskuom nepatenkinti ir depresiniai zmones. Paskaityk ta straipsni, juk mokslu daktaras parase, ne kazkoks sm narys 4u.gif 😚.

Bet niekur ir neskelbiu, kad ten sunki energija biggrin.gif Skirk aikštę ar miestą ir pačią šventvietę biggrin.gif

Vat kai tas mokslų daktaras numirs ir nuo kokių ligų numirs, tada ir pašnekėsime. Tikiuosi tu ala visavertė (valganti), dar gyva būsi tada ir pašnekėsim, ką? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 03, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71945865" data-time="1514984612"><div><p>Klystate. Neįsivaizduojate kiek ko ten prideda, jei kunigas gerai apmokytas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>To paties ko i skiepus? O gal i chemtrailus? biggrin.gif </p>

Krikštyta esi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 03, 15:03)

Ai, Monteverte, Jūs tikite savomis tiesomis, aš savomis. Ir nieko daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 01 03, 15:19)
Ai, Monteverte, Jūs tikite savomis tiesomis, aš savomis. Ir nieko daugiau mirksiukas.gif

Ne tikėjime esmė, o jutimas visa ko pagrindas arba jo blokavimas. Nesusimąstėte niekada kodėl kokia eilinė žiurkė jaučia, kad laivas skęs, o jūreiviai ir kapitonas ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 03, 15:13)
Bet niekur ir neskelbiu, kad ten sunki energija biggrin.gif Skirk aikštę ar miestą ir pačią šventvietę biggrin.gif

Vat kai tas mokslų daktaras numirs ir nuo kokių ligų numirs, tada ir pašnekėsime. Tikiuosi tu ala visavertė (valganti), dar gyva būsi tada ir pašnekėsim, ką? biggrin.gif
Papildyta:

Kur tu skelbsi, jei pagone esi. ( Cia as apie tavo aukurus).
Gi pati rasei, kad tave erzina Katedros aikstei prakartele. Nu pati dabar pagalvok - aikste didele, vietos pilna, o tave erzina. Blogai tau.

Sm ne vienoj temoj varei ant krikscioniu, baznycios. Apie energijas, apie tai, kaip tave tevas i baznycia nusivesdavo , bet tau bloga budavo. Velniukais nuo mazens apsesta jau buvai.

Na jo, tas daktaras numirs, as numirsiu, tu numirsi ir visi mes numirsim kazkada. Bet jis raso apie dabarti ir piktus veganus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 sausio 2018 - 15:37
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 03, 15:03)

Ko prideda ir koks to tikslas? Ko apmokytas ir kas tą kunigą apmoko?
Atsakyti