Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

ne į temą :huh2: 

gal yra mamų,kurios turi 7-tokus, kol kas dar moko be lietuvių kalbos vadovėlių. Įdomu kaip kitur

Atsakyti

Aš irgi dėl to džiaugiuosi - malonu, nu biggrin.gif

Matėt paskutinę naujieną - pagaliau gavo, ko nusipelnė: https://www.15min.lt...n=15min_Gruodis

Man tik gaila ciuozeju ant ledo. Tikiuosi, kad dalyvaus vistik Medvedeva ir kitos ciuozejos. Yra kazkokia galimybe dalyvauti irodzius, kad esi svarus. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 06, 09:55)
Man tik gaila ciuozeju ant ledo. Tikiuosi, kad dalyvaus vistik Medvedeva ir kitos ciuozejos. Yra kazkokia galimybe dalyvauti irodzius, kad esi svarus. </p>

Tai pagal TOK sprendimą, be abejo, gali. Mat sankcijos nenukreiptos prieš "švarius" sportininkus, o tik prieš Rusijos sporto funkcionierius (dopingo vartojimas buvo kontroliuojamas valstybiniu lygiu) ir prieš vartojusius sportininkus. Tik tiek, kad "švarieji" olimpiadoje dalyvautų po TOK vėliava, o ne po Rusijos. Ir jų garbei neskambėtų šalies himnas. Ir čia didžios diskusijos dabar: valdininkai sako, kad boikotuot iš viso, nes tai Rusijos pažeminimas; sportininkai nori važiuot - ne visi, bet yra norinčių. Dėl to boikoto, ypač kai skatina valdininkai, tai Rusija gali užsidirbt diskvalifikacija dviems olimpiniams ciklams (8 metams), nes pagal Olimpinių žaidynių chartiją valdininkai negali skatinti sportininkų boikotuoti žaidynių. Žodžiu, jie čia taip įkliuvo, kad įdomu, kuo viskas baigsis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 06 gruodžio 2017 - 10:13
QUOTE(Moonte @ 2017 12 06, 00:46)
O jei kas uzsinores ubauti del apleistu seneliu. Tai noriu priminti, kad dauguma seneliu turi giminaicius, kurie labai greitai atsiras kai reikes perimti NT, bet va neturi laiko pasirupinti savo pagyvenusiu seimos nariu. Ir tai anot kai kuriu yra vel gi Lietuvos pareiga.

O tai kieno pareiga? Gal tada galima ir tą "pareigą" nuimti dėl turto perėmimo?
Nepaneigsite juk, kad pas mumis socialinės sritys labai apleistos?

QUOTE(sazininga @ 2017 12 06, 08:44)
yahoo.gif  smagu yahoo.gif 

tikiuosi neatsauks sprendimo biggrin.gif

puikus pastebėjimas, visko būna biggrin.gif
Papildyta:
Nu koks siaubas. Kada gi uždraus gyvūnus cirke? Aišku, Marijampolei tai pramoga dabar, bet... verysad.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 05, 09:54)
Jeigu tie video tikri, tai mokytojas tikrai netinkamai elgiasi.

Pvz., citata iš Rimanto Kmitos teksto (kurioje skamba necenzūrinė kalba – aut. past.) mokiniams perskaityta gegužę.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...n=15min_Gruodis

Mazumele uztruko mokiniai su skundo rasymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 12 06, 13:17)
Pvz., citata iš Rimanto Kmitos teksto (kurioje skamba necenzūrinė kalba – aut. past.) mokiniams perskaityta gegužę.

Mazumele uztruko mokiniai su skundo rasymu  unsure.gif

galima situacija, kad visiems mokytojams paruoštas ar ruošiamas kompromatas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 06, 10:32)
O tai kieno pareiga? Gal tada galima ir tą "pareigą" nuimti dėl turto perėmimo?
Nepaneigsite juk, kad pas mumis socialinės sritys labai apleistos?
puikus pastebėjimas, visko būna biggrin.gif

O kas anot jusu turi vaikus auginti, gal patogiau atiduoti i valdiskus namus. Kaip ir pagyvenusius tevus/senelius. Vienais ir kitais, salyginai nepatogiais, nes negeba savaranskiskai savimi pasirupinti, permetam valstyvei-visuomenei.

O prie ko cia musu socialines sritys? Gal i savo dusele pradziai paziurekime, juk tie seneliukai yra kazkieno tai tevai, seneliai, prosenliai... Kazkaip jums nekliuna, kad gyvi zmones nereikalingi, reikalingas tik ju NT.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 12 06, 14:16)
O kas anot jusu turi vaikus auginti, gal patogiau atiduoti i valdiskus namus. Kaip ir pagyvenusius tevus/senelius. Vienais ir kitais, salyginai nepatogiais, nes negeba savaranskiskai savimi pasirupinti, permetam valstyvei-visuomenei.

O prie ko cia musu socialines sritys? Gal i savo dusele pradziai paziurekime, juk tie seneliukai yra kazkieno tai tevai, seneliai, prosenliai... Kazkaip jums nekliuna, kad gyvi zmones nereikalingi, reikalingas tik ju NT.

Kuom jūs skaitote? Aš juk apie tai ir rašau!
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 12 06, 13:31)
galima situacija, kad visiems mokytojams paruoštas ar ruošiamas  kompromatas.

Ziurint i dabartine situacija, atsimenant pries tai buvusias, ziauriai "neskanu".

Mane glumina, kad konfliktas tarp tevu ir mokytoju, visu pirma luosina vaikus. Bet ar kam nors tai idomu, kad vaikai naudojami kaip irankis, mokomi "nesvariai" gyventi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 06, 14:21)
Kuom jūs skaitote? Aš juk apie tai ir rašau!

Tuo paciu kaip ir jus, nes tapati rasiau pirmoje zinuteje.
Atsakyti

Mazumele uztruko mokiniai su skundo rasymu unsure.gif

Akivaizdziai laike sita info "juodai" dienai. Man kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad sitoje istorijoje abi puses susitepe. Mokiniai del nusirasinejimo, administracija del mokytojo kvietimo ant kilimelio po kuolu istorijos, tevai, del finansines galios naudojimo ir mokytojas del savo ekscentrisku (mano supratimu) komentaru pamoku metu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 06, 14:41)
Akivaizdziai laike sita info "juodai" dienai. Man kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad sitoje istorijoje abi puses susitepe. Mokiniai del nusirasinejimo, administracija del mokytojo kvietimo ant kilimelio po kuolu istorijos, tevai, del finansines galios naudojimo ir mokytojas del savo ekscentrisku (mano supratimu) komentaru pamoku metu.

Na maziausiai tai susitepes mokytojas. jei jau tas elgesys buvo toks ekscentriskas, bent jau rugseji nusiskundimai turejo buti, reiskia, ne toks ir ekscentriskas tas elgesys ar bent jau niekam nekliude.

Atsakyti

Na maziausiai tai susitepes mokytojas. jei jau tas elgesys buvo toks ekscentriskas, bent jau rugseji nusiskundimai turejo buti, reiskia, ne toks ir ekscentriskas tas elgesys ar bent jau niekam nekliude.

Jo komentarai del sifilio ir masturbacijos keisti, bet del to uztektu diskusijos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 gruodžio 2017 - 16:13