QUOTE(cambala @ 2018 01 03, 13:40)
Tu man ikelk posta, kur rasiau jog pagoniu apeigose dalyvavau.
Naisiai - kaimas, su kalnu ir akmenomis, nieko grazaus, nieko ispudingo. O apie apeigas kur? Ir staigiai tik keli
.
Wikipedios straipsniu nors nedeliok. Gali tais straipsniukais su ta kuri "gogulina" rasytis.
Papildyta:
Pries pora menesiu kazkur int ziniose. Jo, rase, kad varo vienas ant kito, paskui neva jie zenytis nori, kameros draugei ji ta sake...
Nu zodziu - pranarkosinti smegenys pas abu.
Įkėliau, ką pritriochinai pati
Eilinį kartą susidirbi prieš mane
Tai tu ir papasakok dabar visiems kaip ten tą energetiką matavai, su kokiu kreivu prietaisu, kad po to iš gėdos net pėdas mėtei, neva niekur nebuvai, nežinai ir nematei jokių pagonių
Ką čia svaigsti vėl? Aš jos jokiu būdu neginu, manau, kad ji net daugiausiai kalta, kad su tokiu gyveno, bet nemačiau niekur, kad ji sutiktų tuoktis su juo kalėjime Nesvaik čia svaigalų Naujais Metais
Ji anksčiau, kol vaikas sveikas gyvas buvo lyg ir norėjo tuoktis su juo, nes manė gerą vyrą radusi, o po to jau jis teisme bandė ją palenkti, tipo tuokiamės, kad jinai jo nebekaltintų, sau prisiimtų viską matomai. Virškink info, o tai jau visai žemyn leidies, traukinukas tavo nuvažiavo tūtū
https://tv.lrytas.lt...oktis--3129638/
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 13:40)
Man tai gražu pagonių apeigos. Naisiuose tais metais kai kalnas padarytas buvo, toj Naisių vasaros šventėj buvau. Tikrai įspūdinga, gražu tos pagoniškos apeigos. Taip pat kartą dalyvavau vestuvėse su pagoniškom apeigom. Daug užsieniečių buvo, visi susižavėję pagoniškom apeigom prie laužo buvo. O krikščionybė per kraują ir lavonus mums buvo atnešta. O mūsų protėviai pataikūniškai ją prėmė.
Būtent! Ir kas durniausia, taip smerkę ir niekinę pagonis, nieko beveik naujo nesukūrė, visus ritualus nukopino, tik truputį kitaip pakreipė, savaip. Net ir skaičių dvylika pasiėmė, net ir trejybę
Jei jau tokie gudrūs ir saviti, su savitu Dievu, tai galėjo nepatingėti iš pagrindų naujai viską sukurti, bet kur tau