QUOTE(Hmmm... @ 2018 01 03, 08:33)
Nu nežinau... Kodėl taip iš karto neigiat, kad įmanoma ir ne tokia gera įtaka ar kad tai tikrai ne sekta? Maža kas ten gali būti. Gal ir nuoširdus tikėjimas, o gal smegenų plovykla. Maža gal istorijų apie sektas visokias ir jų paveiktus žmones? Visokių tų tikėjimo pakraipų yra... Ir ne visos jos geros, gražios ir apie Dievą
Jei rasytu kita nare, o ne Maja, kuri dazniausiai pries Velykas ar Kaledas pasitasko ant tikinciuju, tai galbut ir as galvociau kad sekta proteli susuko.
Maja ne tokiom spalvom piesia. Jau apie baznycia ir tikybos pamokas nesamoniu prirasius, dar Jordano upe...
Na buvau ir as ten, nemaciau jokiu sektantu, gieda, meldziasi zmones, vieni krante, kiti upen ibride galvas vandeniu plaunasi... Tai kad, tai tiesiog tikintys, pilni gyvenimo dziaugsmo zmones. O Majai kitaip atrodo... Tai ka ji rasytu prie Gango upes nuvaziavus ir pamacius induistus?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 07:35)
. Tai aš nesmerkiu jos, toleruoju, ne mano gi vaikas, man tik gaila sugadinto žmogaus gyvenimo.
O jei tai butu jusu vaikas, tai sulaukes pilnametystes turetu mamytes klausyti? Nuo kada zmogui galima buti suaugusiu ir gyventi savo pasirinkta gyvenima, o ne toki, kurio jo tevukai noretu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 03, 09:51)
Net ir šito nežinai?
Kai pasibaigia diplomatija - prasideda karas
Papildyta:
Seniai jau seselę keikei ir mirties norėjai?
Bliamba, atmintėlė tavo važiuoja žemyn kaip mašinytė nuo kalniuko
Kol tu kariauji su vejo malunais, kiti juokiasi
.
Geriau prisipazink, kad juodai nusisnekejai su filmavimu apziuru ir gydymo metu.
Ir mars man iesmoti mano posto, kur rasiau jog pagoniu apeigose dalyvavau.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 09:58)
Arba galėtų būti kažkokia pamoka bendra visiems apie gyvenimo tiesas, apie visas religijas, apie gyvenimo tikslo pasirinkimą, apie specialybės pasirinkimą, apie lytinį švietimą, žodžiu kažkokia gyvenimo tiesų pamoka.
To ir mokino kai mano sunus tikyba lanke.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 03, 10:17)
Tai ir po visko buvo klykiančių, kad mamaša nekalta, šiam forume net kelios tetulės marškinius plėšėsi.
Ir dar norejo i kalejima laukneseli nunest ir ta mamasa apkabint.
Kiek teko toliau apie ta atmata skaityti, tai ji lyg zada uz Kontenio teket... Nu zodziu, baisiau nebuna, vaika su sugyvyventiniu uzdauze ir dar apie zenatve galvoja.