Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2017 12 30, 19:29)
Lygtais visi planetoje valgytų tik laisvai auginamų ir niekada nesirgusių vištų kiaušinius...
Pagavai mintį?

O kaip tavo valgomos daržovės žiemą? Kažin kiek ten chemijos prifarširuota ax.gif . Kažin kas dar sveikiau, ar tokias daržoves krimsti ar vien mėsytę valgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 30, 17:24)
>Aha, giliai masto tik veganai. Cia tie, kurie vietoj to, kad maistines medziagas gautu is maisto, ryja tabletes. Ir tai vadina ivairia ir maistinga mityba. Man tai geriau kiausinis, nei tablete. Kiekvienam savo aisku. </p>

Papildų valgymą prilygina maistui. Ir dar žarnyną perdaro, prailgina, kad vien iš žolių viską ko reikia ištrauktų, kol nepasišalino.
Nes višta su savo kiaušiniais galėjo sirgti, o štai papildas kosmose, be jokių žalingų sąlygų atsiranda.

QUOTE(Monteverte @ 2017 12 30, 18:29)
Lygtais visi planetoje valgytų tik laisvai auginamų ir niekada nesirgusių vištų kiaušinius...
Pagavai mintį?

O kaip jūs reaguojate į žaliųjų kolchoznikų vado meilę trąšoms, iki visiško žemės nualinimo? Kaip tokia natūralistė ekologė užmerkia akis ? Ar pertręšti grūdai jums neaktualu? Juk ne vien vištoms jie sulesinami.
Atsakyti

Pagavai mintį?

Taip, kiausiniai kainuoja. Ypac laisvu vistu. O papildai ne? Dykai dalinami turbut. 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 30, 19:55)
O kaip tavo valgomos daržovės žiemą? Kažin kiek ten chemijos prifarširuota ax.gif . Kažin kas dar sveikiau, ar tokias daržoves krimsti ar vien mėsytę valgyti bigsmile.gif

Tai aš niekada niekur ir neteigiau, kad kuri nors mityba yra panacėja. Yra tik geresnė ir blogesnė. O tam, kad neutralizuoti blogio pasekmes aš ir esu už atrinktą, ekologiškai išaugintą super maistą kaip papildą. O kartais ir jo nebepakanka, reikia netgi kompleksinių papildų.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 30, 16:31)
jus matau nelabai ka apie zindyma zinot smile.gif nebuna per mazai pieno , kai vaikas iki 6 men juo maitinamas normaliai auga ir vystosi, aplamai nebuna per mazia pieno, tik netinkamai zindoma buna, nes pienas aplamai nebuna, krutys ne bidonai, pienas gimanasi zindant.</p><p>o tai kaip tas vaikas iki 6 menesiu augo gerai , jei netikes? ir tik kazkaip stebuklingai pablogejo viskas vemimo ir viduriavimo metu, cia siaip sutapimas ar ne lotuliukas.gif </p><p>bet va ziuri mzones ir nemato, skaito ir nesuvokia ka skaito smile.gif </p>

Taip, turbut nelabai ka zinau, nors abu savo vaikus krutimi maitinau iki dvieju metu...
Ir su vienu taip pat del stipraus viduriavimo net 3 kartus ligonineje teko guleti, nuo puses metu iki metu laikotarpyje. Bet tik skyscius lasino, nebuvo jokio issekimo, jokios anemijos ir jokiu kitu medziagu trukumo.
Atsakyti
http://www.independe...ay-9236340.html
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2017 12 31, 12:37)

“There needs to be further study done before this question can be answered.” biggrin.gif Iš 330 išvadas tik durnius gali daryti, kai per pasaulį milijonai yra biggrin.gif
Visų pirma, gana dažnai žmogus ir ieško alternatyvų, naujų būdų, požiūrį į sveikatą ir savo gyvenimą todėl, kad gimė silpnas, sergantis pvz. ta pačia astma ar nervinėmis ligomis. Bet kadangi tiesiog mityba: pusryčiai, pietūs, vakarienė užterštame žemės rutulyje nėra panacėja pati viena savaime, tai jie ir negali atsikratyti ligų visiškai.
Bet taip pat faktas ir tai, kad jei žmogus gimė stiprus ir sveikas, vegetarizmas jo ligoniu tikrai nepadaro biggrin.gif Anaiptol, tik padeda ir toliau tokiu išlikti.
Atsakyti

O taip, nes perpasakota istorija visada yra šimtaprocentinė tiesa rolleyes.gif

Vagatarinė ir veganinė mityba galbūt ir yra tinkama jei žmogaus smegeninėje yra daugiau, nei tikėijimas paskutine mada ir įsivaizdavimas, kad jis viską žino.

Nežinau, kas ten kuriam straipsių parašyta ar nedarašyta, bet medikai per TV komentavo apie tai, kaip mamos mityba daro įtaką kūdikio sveikatai ir vystymuisi. Ir nei Jūs, nei aš nežinom, kaip ta mama tą veganizmą suprato ir kiek jinai maitinosi tinkamai, o kiek tik pagal naujausią madą. Todėl atmesti to, kad galbūt vaikas nusilpo ir dėl to, kad motina nesugebėjo tinkamai maitintis, nei Jūs, nei aš negalim. Ir kaltinti medikus bei visapusiškai teisinti mamą vien todėl, kad ji yra veganė, nežinant jokių faktų, o tik kažkieno viename ar kitame straipsnyje perpasakotas istorijas yra kvaila.

Sveiku protu vadovautis. Ir jei pasirinkai netradicinę mitybą, būti itin atidžiai tiek vertinant savo organizmo poreikius bei galimai trūkstamas medžiagas, tiek ir galimą poveikį vaikui, ypatingai nėštumo ir maitinimo metu. Daryčiaus visus įmanomus tyrimus sau ir vaikui, jei jau apsispręsčiau būti moderni. Galimos rizikos gi nėra kažkokia tai karinė paslaptis, jei tuo domiesi. Veganinė mityba gal ir tinkama, bet ja reikia domėtis iš esmės ir taikyti ne paviršutiniškai. Ar tai darė ta mama? Aš tai nežinau. Jei nedarė, tai ji turi prisiimti atsakomybę už tai, kad vaiko organizmui trūko jam būtinų medžiagų. Ir niekas kitas.

As bendravau su zmonem, kurie pazysta ta moteri, taigi straipsnis kuri ikeliau infromacija patikima :)  bet aisku galit abejoti, gi neuzdrausta. Tik tada logika ijungit, jei vaikas iki roto viruso, viduriavimo ir vemimo jautesi gerai, tyrimai buvo geri ir dabar jau vel namie ir viskas gerai, kazkaip man visgi daug daugiau sansu, kad vaikas nusilpo del vemimo ir viduriavimo, o ne del mamos mitybos. 

Kaip manot jei net butu vaikas mesa gaves nuo 6 men ir issividureves savaite ir vemes, kokie butu jo tyrimai? yra  vaikai sirge roto virusu? mano yra ir as esu.
Vien jau tai, kad tas gydytojas raso neteisinga info apie kudykiu zindyma, skelbia paciento konfidencialia informacija, jau visa tai man kyla labai dideles abejones ir del kitu jo teiginiu. 

Jei teroriskai vien mitybos budas joks kaip ir sakot negarantuoja sveikatos, reikia mastyti ka darai, ka valgai, kad visko uztektu, bet siame konkreciame atvejyje, vaikas susiro, o ne siaip eme ir nusilpo del mamos mitybos. Ji ir dare vakui tryimus 6 men visi tyrimai buvo geri, kas menesi nuo gimimo lankesi pas gydytoja, darzoviu kosytem primaitino jau nuo 5.5 men, labai atsakinga jauna moteris, turi ir vyresni vaikuti ,kuris darzelyje ir sveikas, nenusilpes :)

Labai gaila kaip taip gydytojai  neatsakingai sumaiso su purvu visiskai atsakinga , normalia jauna seima. Gerau ziuretu asocialiu seimu vaikus, kurie maitinasi is maisto banko ismaldu ir tikrai negauna pilnavertes mitybos...

Atsakyti

Taip, turbut nelabai ka zinau, nors abu savo vaikus krutimi maitinau iki dvieju metu...
Ir su vienu taip pat del stipraus viduriavimo net 3 kartus ligonineje teko guleti, nuo puses metu iki metu laikotarpyje. Bet tik skyscius lasino, nebuvo jokio issekimo, jokios anemijos ir jokiu kitu medziagu trukumo.

Tai is kart gavo normalia pagalba, gi rasoma aiskiai, sis vaikas negavo laiku tinkamos pagalbos i sgydytoju. be to ir ne kiekveinas vaikas vienodai gi reaguoja i virusus, ne visi vienodai stiprus, tas vaikas ne vien roto virusu sirgo , bet ir vejaraupiais. 

Keista tada kai ptiek zindziusi nezinot, kad nebuna per mazai pieno , jei jau vaikas zindomas 7 menesius :) 

Man is vis labai keisti tokie pasakymai "o mano vaikui bvo taip " :) mano vaikams 2 k buvo virusines infecijos viena kart roto, kita kart noro virusas ir mums is vis net ligonineje nereikejo buti, tai ka dabar sakyti man, kad jusu vaikai del to, kad jus ne vegetare labiau nusilpo ir jums reikejo laseliniu?

Atsakyti

O kaip tavo valgomos daržovės žiemą? Kažin kiek ten chemijos prifarširuota ax.gif. Kažin kas dar sveikiau, ar tokias daržoves krimsti ar vien mėsytę valgyti bigsmile.gif

vien mesa valgydama numirtumet :) tokia net mirties bausme kazkur budavo, zmogu maitinti tik mesa, labai ilga , skausminga mirtis :) taigi niekaip ir js be tu paciu prifarsiruotu darzovyciu :) ir pirfrasiruotos dar daugiau chemikalu mesos :) 

Atsakyti

Taigi su Naujais, ateinanciasi, visas, skaniu vaisiu, tik nepresivalgykim ir svarbiausia ka isleidziam is sirdies, o ne ka idedam i burna  :) 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 31, 17:19)
<p>Taigi su Naujais, ateinanciasi, visas, skaniu vaisiu, tik nepresivalgykim ir svarbiausia ka isleidziam is sirdies, o ne ka idedam i burna  smile.gif </p>
[right][snapback]71942765[/snapback][/right]

Ir tave su ateinančiais Naujais, daug geltonų skanių vaisių, geltonų ateisiančių metų proga mirksiukas.gif
Atsakyti