Pagavai mintį?
O kaip tavo valgomos daržovės žiemą? Kažin kiek ten chemijos prifarširuota . Kažin kas dar sveikiau, ar tokias daržoves krimsti ar vien mėsytę valgyti
O taip, nes perpasakota istorija visada yra šimtaprocentinė tiesa
Vagatarinė ir veganinė mityba galbūt ir yra tinkama jei žmogaus smegeninėje yra daugiau, nei tikėijimas paskutine mada ir įsivaizdavimas, kad jis viską žino.
Nežinau, kas ten kuriam straipsių parašyta ar nedarašyta, bet medikai per TV komentavo apie tai, kaip mamos mityba daro įtaką kūdikio sveikatai ir vystymuisi. Ir nei Jūs, nei aš nežinom, kaip ta mama tą veganizmą suprato ir kiek jinai maitinosi tinkamai, o kiek tik pagal naujausią madą. Todėl atmesti to, kad galbūt vaikas nusilpo ir dėl to, kad motina nesugebėjo tinkamai maitintis, nei Jūs, nei aš negalim. Ir kaltinti medikus bei visapusiškai teisinti mamą vien todėl, kad ji yra veganė, nežinant jokių faktų, o tik kažkieno viename ar kitame straipsnyje perpasakotas istorijas yra kvaila.
Sveiku protu vadovautis. Ir jei pasirinkai netradicinę mitybą, būti itin atidžiai tiek vertinant savo organizmo poreikius bei galimai trūkstamas medžiagas, tiek ir galimą poveikį vaikui, ypatingai nėštumo ir maitinimo metu. Daryčiaus visus įmanomus tyrimus sau ir vaikui, jei jau apsispręsčiau būti moderni. Galimos rizikos gi nėra kažkokia tai karinė paslaptis, jei tuo domiesi. Veganinė mityba gal ir tinkama, bet ja reikia domėtis iš esmės ir taikyti ne paviršutiniškai. Ar tai darė ta mama? Aš tai nežinau. Jei nedarė, tai ji turi prisiimti atsakomybę už tai, kad vaiko organizmui trūko jam būtinų medžiagų. Ir niekas kitas.
As bendravau su zmonem, kurie pazysta ta moteri, taigi straipsnis kuri ikeliau infromacija patikima bet aisku galit abejoti, gi neuzdrausta. Tik tada logika ijungit, jei vaikas iki roto viruso, viduriavimo ir vemimo jautesi gerai, tyrimai buvo geri ir dabar jau vel namie ir viskas gerai, kazkaip man visgi daug daugiau sansu, kad vaikas nusilpo del vemimo ir viduriavimo, o ne del mamos mitybos.
Kaip manot jei net butu vaikas mesa gaves nuo 6 men ir issividureves savaite ir vemes, kokie butu jo tyrimai? yra vaikai sirge roto virusu? mano yra ir as esu.
Vien jau tai, kad tas gydytojas raso neteisinga info apie kudykiu zindyma, skelbia paciento konfidencialia informacija, jau visa tai man kyla labai dideles abejones ir del kitu jo teiginiu.
Jei teroriskai vien mitybos budas joks kaip ir sakot negarantuoja sveikatos, reikia mastyti ka darai, ka valgai, kad visko uztektu, bet siame konkreciame atvejyje, vaikas susiro, o ne siaip eme ir nusilpo del mamos mitybos. Ji ir dare vakui tryimus 6 men visi tyrimai buvo geri, kas menesi nuo gimimo lankesi pas gydytoja, darzoviu kosytem primaitino jau nuo 5.5 men, labai atsakinga jauna moteris, turi ir vyresni vaikuti ,kuris darzelyje ir sveikas, nenusilpes
Labai gaila kaip taip gydytojai neatsakingai sumaiso su purvu visiskai atsakinga , normalia jauna seima. Gerau ziuretu asocialiu seimu vaikus, kurie maitinasi is maisto banko ismaldu ir tikrai negauna pilnavertes mitybos...
Taip, turbut nelabai ka zinau, nors abu savo vaikus krutimi maitinau iki dvieju metu...
Ir su vienu taip pat del stipraus viduriavimo net 3 kartus ligonineje teko guleti, nuo puses metu iki metu laikotarpyje. Bet tik skyscius lasino, nebuvo jokio issekimo, jokios anemijos ir jokiu kitu medziagu trukumo.
Tai is kart gavo normalia pagalba, gi rasoma aiskiai, sis vaikas negavo laiku tinkamos pagalbos i sgydytoju. be to ir ne kiekveinas vaikas vienodai gi reaguoja i virusus, ne visi vienodai stiprus, tas vaikas ne vien roto virusu sirgo , bet ir vejaraupiais.
Keista tada kai ptiek zindziusi nezinot, kad nebuna per mazai pieno , jei jau vaikas zindomas 7 menesius
Man is vis labai keisti tokie pasakymai "o mano vaikui bvo taip " mano vaikams 2 k buvo virusines infecijos viena kart roto, kita kart noro virusas ir mums is vis net ligonineje nereikejo buti, tai ka dabar sakyti man, kad jusu vaikai del to, kad jus ne vegetare labiau nusilpo ir jums reikejo laseliniu?
O kaip tavo valgomos daržovės žiemą? Kažin kiek ten chemijos prifarširuota . Kažin kas dar sveikiau, ar tokias daržoves krimsti ar vien mėsytę valgyti
vien mesa valgydama numirtumet tokia net mirties bausme kazkur budavo, zmogu maitinti tik mesa, labai ilga , skausminga mirtis taigi niekaip ir js be tu paciu prifarsiruotu darzovyciu ir pirfrasiruotos dar daugiau chemikalu mesos