bitcoin kursas tebekrenta.
Bet ziuriu jau tradicija tapo, kad save tolerantiska laikanti boba visada islenda per Sv. Kaledas ar Velykas ir pasitasko savo tolerancijos purslais ant tikinciuju. Nu graudu. Bet jeigu jai taip gerai, tegul. Juokingiausia, kad apie kitus ,,renginius'' kur irgi buvo svaistomi musu pinigai apsaugai tai nereke, kad neturi kur det ir nevadino durniu saika. Keista tolerancija.
tai, kad ji ne ant tikinciuju kazka bloga sake, o ant valdininku, kurie kvailai tasko pinigus. Ar tai krikscioniui ir dar popieziui gali reikti karalisko sutikimo? koks tada jis krikscionis, koks Jezaus pasekejes? ka bendro tai turi su Jezaus mokymu?
kazin Jezus irgi vaiksciojo su apsauga ir jam reikejo prabangos?
Ir gerai. Primąstė gi mat nesąmonių kažkokių. Pinigas turi būti realus
Ir gerai. Primąstė gi mat nesąmonių kažkokių. Pinigas turi būti realus
kazin ar gerai, nu nemanau, kad daug kris , vel tiketinai augs, Tai pinigai, kurie apeina bankines sistemas, kas man patinka, o del realumo, ne ka ne maziau realus, nei tie popieriukai apipaisyti nors dauguma lygiai pat naudojames tik skaiciukais baku internetinese sistemose
O aš manau, kad išpustas burbulas to bitcoino ir turi sprogti. Lažinčiausi, kad greitu metu stipriai kris kursas.
Ne viskas yra grazu kaip graziai bandoma pateikti. Kur tos ribos? Ar visada tevai sprendzia kas geriau vaikui?
Ne viskas yra grazu kaip graziai bandoma pateikti. Kur tos ribos? Ar visada tevai sprendzia kas geriau vaikui?
Prieš n metų vos ne iki mirties buvo nukankintas mėsavalgių vaikas, rastas su lašinio skūra rankytėje. Veganinė mityba kaip ir bet kuri kita gali būti labai maistinga ir įvairi, jei tik motina pati teisingai pagal ją valgo, o ne kūdinasi pvz. ir jei vaikui negaili ir netingi gaminti, priruošti, primerkti iš anksto, sumalti ir pan.
Siuo atveju man svarbiausi komentarai GYDYTOJU, ne jusu, tos kuri neuzaugino nei vieno vaiko.
Tai ir mėnulyje gali pagyventi, jei įranga pasirūpinsi. Bėda tame, kad tokios mamelės nesupranta ką daro ir žaloja tiek save tiek vaikus. Be įrangos šturmuoja mėnulį. Įtariu, kad ir neskiepytas tas mažėlis.
Straipsnis absoliuti nesąmonė. Hiperbolizuotas.
Apie kokius mėsos primaitinimus kalba eina? Apie kokią mažakraujystę, kurią sukėlė B12 trukumas?
Kūdikis, 7 mėnesių: maitinamas motinos pienu ir tyrelėmis. Nepamirškite, kad primaitinimas (po mažą šaukštelį) obuoliuko tyre prasideda (pagal rekomendacijas) 3-4,5 mėnesio kūdikiui. Kruopos, grūdai įvedami palaipsniui nuo 5,5-6,5 mėn. Ir tik vėliau atsiranda pirmoji mėsa.
Netgi ir atsižvelgus į naujos mados tendencijas ir rekomendacijas PSO, mėsą (vištiena, jautiena, veršiena, avieną ir kt.) įvedus anksčiau nei 5 men - mažakraujystė tikrai nespės išsivystyti iki 7 mėn. Nekris B12 kiekis tiek ir taip greitai. Priminkit man prašau, kas kiek laiko kūdikiams medicininis patikrinimas pas gydytoją? Tai kaip negalima buvo to anksčiau pastebėti tada? Retorinis klausimas. O kai stebėjo nėštumo metu motiną? Kokie tyrimai buvo tada?
Skaitom toliau straipsnį ir analizuojam: cviduriuoja, vemia, dehidratacija. Ir dar antrašte veganė mama. O jeigų tai išimtų? Ir parašytų, kad vaikas serga roto / noto ar pan.? Kam nors būtų įdomu?
Tendencingas, subjektyvus ir supriešinantis straipsnis.
Apie kokius mėsos primaitinimus kalba eina? Apie kokią mažakraujystę, kurią sukėlė B12 trukumas?
Kūdikis, 7 mėnesių: maitinamas motinos pienu ir tyrelėmis. Nepamirškite, kad primaitinimas (po mažą šaukštelį) obuoliuko tyre prasideda (pagal rekomendacijas) 3-4,5 mėnesio kūdikiui. Kruopos, grūdai įvedami palaipsniui nuo 5,5-6,5 mėn. Ir tik vėliau atsiranda pirmoji mėsa.
Man gydytoja sakė, kad iki metų, jei vaikas maitinamas MP, jam pakanka visų medžiagų. Nebūtina primaitinti. Tik mes įpratę kuo anksčiau duoti įprasto mums maisto .
Tai mane labai stebina toks subjektyvus straipsnis. Į vienus vartus.