Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Kai kurie zmones labai nuvertina Karbauski, su tokiais naiviais klausimasi, ir kaltinimais, kai jau senai visos galimos institucijos ji patikrino....Nejau mano zmogus, suskures tokai imperija, ruosesis rinkimams, suklups ant tokiu smulkmenu, saunuolis Ramunas, moka atsakineti ir moka daryti namu darbus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 gruodžio 2017 - 13:03
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 21, 14:37)
Tai tu galvoji, kad į tave jei kiekvienas pirštais nebado, tai ir jokiu būdu nepagalvoja? Naivuolė biggrin.gif  biggrin.gif
Visų pirma, čia yra nemažai tik skaitytojų, kurie niekada nieko nerašo, bet nereiškia, kad nemąsto.

Aha. biggrin.gif O tu zinai ka masto tie, kurie cia neraso niekada. biggrin.gif Juokdare. biggrin.gif Ai, gi tu turi galiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kvaila vadinti uzduodancius klausimus naiviais, vien todel kad jie juos uzduoda, kaip ir kvaila manyti kad neva i visus klausimus yra atsakyta. Na nevisus tenkina tokie aptakus Karbauskio atsakymai, kaip ir "faktines medziagos apie tariamus chemtreilus".

Kaip jau minejau, nera ko stebetis, kad pagrindiniai Karbauskio remejai yra zmones teisiniai nihilistai, tikintys chemtreilais, ir t.t. Kitokiu atveju ju tikrai netenkintu tokie "atsakymai". Arabu putimas i akis.
Papildyta:
.....
Ne viena karta rasiau, kad Europa, krikscioniska pasauline visuomene atejo ties riba kada turi buti perziurimos vertybiu ribos, tam kad patys isgyventu.

Žaibiškai išplitusi žinia: po moksleivės skundo Vokietijoje – šokiruojantis sprendimas

Del filmavimo lanktantis pas medikus... Kai nesu egzhibicionizmo itakota, man svarbu privatumas, tad tikrai manau toks poreikis yra perteklinis. Bet zinoma jei kas pageidauja, o medikai sutinka, kodel gi Youtubeje galima rasti visokiu filmuku, cia asmeninis reikalas... Gerai pagalvojus, siaip jau situacijos netapacios kai keliu policininkas israso baudos kvita ir duomenys apie zmogaus sveikata, tai labai intymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 gruodžio 2017 - 16:28
QUOTE(Aimeja @ 2017 12 21, 14:22)
Aha.  biggrin.gif O tu zinai ka masto tie, kurie cia neraso niekada.  biggrin.gif Juokdare.  biggrin.gif Ai, gi tu turi galiu.  biggrin.gif

Aha, vaha biggrin.gif O tu tai žinai ką mąsto tos, kurios tau nieko nesako anot tavęs? Seniai tavimi turbūt pasibjaurėjo ir tyli, ką čia jau sakyti besidraskančiai kaip kokiai kalei nemaitintai kiekvieną sykį ax.gif
Atsakyti

Kvaila vadinti uzduodancius klausimus naiviais, vien todel kad jie juos uzduoda, kaip ir kvaila manyti kad neva i visus klausimus yra atsakyta. Na nevisus tenkina tokie aptakus Karbauskio atsakymai, kaip ir "faktines medziagos apie tariamus chemtreilus".

Kaip jau minejau, nera ko stebetis, kad pagrindiniai Karbauskio remejai yra zmones teisiniai nihilistai, tikintys chemtreilais, ir t.t. Kitokiu atveju ju tikrai netenkintu tokie "atsakymai". Arabu putimas i akis.

Nu jei vien del to, kad uzduodami aisku, kad kvaila, bet as del ju turinio pavadinau juos naiviais, ne del to, kad uzduodami :)

Taip i pagrindinius atsakyta, smulkmenas galima vartyti kaip nori, kaip jus cia daznai vartot, kabinetis galima prie detaliu, bet esmes tai nekeis, jei butu kas rasta pas Karbauski nelegalaus, neteiseto, jau senai butu iskapstyta specialiuju tarnybu ir jo priesu. O dabar kabinejasi pri etokiu smuklmenu ir bando jas taip sunkiai pritemti, kad graudu beziurint...

Jei apliuoji i mane, tai as nesu Karbauskio remeja, man tik patinka svariai ir graziai zaidziantys zmones, mokantys tiksliai, gerai sneketi ir veikti :)

Nasa ne Dievas, bet jei jie sako, kad purskia chemines medziagas i atmosfera, man tikrai atrodo kvaila tuo netiketi, sakot nasa visiskai nepatikima organizacija?

Butent is jusu stovyklos, kuri varo ant zaliuju, Karbauskio pasizymi daugiau jusu ivardintomis savybemis, nei kas nors kitas cia forume. Arba neigiat, kad tokia situacija yra Lietuvoe. As asmeniskai nesakau, kad Karbauskis nieko bloga nedaro, as sakau, kad jis moka tai daryti taip gerai, kad prie jo tokie ir panasus zmogeliai neprisikabins ir ne ten kasa jie kur reiktu, arba tai tik veino sou roles :) O teisetvarka jau senai sakiau, kad labai prasta Lietuvoje, bet tada prikabinat man, kad skundziuosi nuolat, dergiu savo sali, tai gal apsipreskit, kai toje LIetuvoje yra?

Atsakyti

.....
Ne viena karta rasiau, kad Europa, krikscioniska pasauline visuomene atejo ties riba kada turi buti perziurimos vertybiu ribos, tam kad patys isgyventu.

Žaibiškai išplitusi žinia: po moksleivės skundo Vokietijoje – šokiruojantis sprendimas

Kazkokia nesamone, arba ta mergaite ne musulmone arba ta vsia istorija isgalvota. Musulmonams nemaiso Kaledos, jie pripazysta Kristu, tik ne kaip Dieva, o kaip pranasa. Bet ir jie skaito Biblija. Kiekveina salis turi savo paprocius , sventes, kurios nera neiv ien krikscioniskos, nei pasaulietines, viskas sumise isauge is senoves paprociu is prieskriskcionsiko laikotarpio.

Cia kazkoks dirbtinis zmoniu supriesinimas vyksta. Musu vaiku mokykloje ir aplamai Airijoje pilna musulmonu ir kitu religiju ir net be religiju zmoniu ir niekam cia tos Kaledos netrukdo, atvirksciai tikrai praktikuojantys musulmonai gerbia kriskcioniskas sventes ir kitus tikejimus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 gruodžio 2017 - 17:55
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 21, 17:48)
<p>Kazkokia nesamone, arba ta mergaite ne musulmone arba ta vsia istorija isgalvota. Musulmonams nemaiso Kaledos, jie pripazysta Kristu, tik ne kaip Dieva, o kaip pranasa. Bet ir jie skaito Biblija. Kiekveina salis turi savo paprocius , sventes, kurios nera neiv ien krikscioniskos, nei pasaulietines, viskas sumise isauge is senoves paprociu is prieskriskcionsiko laikotarpio.</p>
<p>Cia kazkoks dirbtinis zmoniu supriesinimas vyksta. Musu vaiku mokykloje ir aplamai Airijoje pilna musulmonu ir kitu religiju ir net be religiju zmoniu ir niekam cia tos Kaledos netrukdo, atvirksciai tikrai praktikuojantys musulmonai gerbia kriskcioniskas sventes ir kitus tikejimus.</p>

O aš tai pritariu tam, kad nedemonstruotų savo religijos per aktyviai. Religijos neprimesi, jų yra įvairių ir lai kas nori, tas tą renkasi, kuriasi į grupeles ar savo šeimoje atšvenčia, bet prie ko čia visuotinai išstato? Dar tokioje Lietuvoje suprantu, ji pakankamai dar uždara ir to pvz. erzina Katedros aikštėje viešai didžiausia prakartėlė. Na išties, o kaip pasidžiaugti normaliai prie eglės kitų religijų atstovams tada? Bet juk Vokietija tai jau tikrai kas kita. Ji didelė, prisikvietė visokių iš visų kampų ir dabar jiems tik vieną dievą demonstruoja? Neišdegs. Bus daug pykčių, oi bus.
Atsakyti
Na stai, neva naivusis H. Mackevicius atsake R. Karbauskiui. Atsakymo paklodes nekopijuosiu, tiesiog gerbiu oponentus ir tikiu ju sugebejimais atsidaryti pateikta pateikta nuoroda, zinoma jei jie nores. H. Mackevičius: „R. Karbauskiui nereikėtų vaizduoti doros skleidėjo“

Pateiksiu tik man patikusias H. Mackebviciaus izvalgas.

"...
„Pirma, man nepatinka bet kokie žmonės, kurie importuoja produktus, pagamintus iš rusiškų dujų. Ir aš manau, kad visos nupirktos rusiškos dujos virsta kulkomis Ukrainoje. Čia toks mano požiūris, griežtai tai vertinu kaip Lietuvos patriotas ir matydamas visą tarptautinę situaciją“, – vertino H.Mackevičius.
..."

Ir labai pritariu, puikiam pastebejimui apie Karbauskio morales skleidejo pozos neatitikima su amoralia, bet teiseta jo gyvensenos realija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 gruodžio 2017 - 21:46

O aš tai pritariu tam, kad nedemonstruotų savo religijos per aktyviai. Religijos neprimesi, jų yra įvairių ir lai kas nori, tas tą renkasi, kuriasi į grupeles ar savo šeimoje atšvenčia, bet prie ko čia visuotinai išstato? Dar tokioje Lietuvoje suprantu, ji pakankamai dar uždara ir to pvz. erzina Katedros aikštėje viešai didžiausia prakartėlė. Na išties, o kaip pasidžiaugti normaliai prie eglės kitų religijų atstovams tada? Bet juk Vokietija tai jau tikrai kas kita. Ji didelė, prisikvietė visokių iš visų kampų ir dabar jiems tik vieną dievą demonstruoja? Neišdegs. Bus daug pykčių, oi bus.

As tai is vis pries religijas, man tai saves issspaudimas i remus, nors kruikscioniskos vertybes priimtinos :) bet mokykla buvo katalikiska, tai keistos pretenzijos. O siaip musulmonai neturi pretenziju krikscionim, jie taip pat tiki Jezumi, tai prakarteles juos neturetu erzinti, nezinau kokiu popuileriu religiju atstovus turetu erzinti, visi puosimai gal kokius puritonus. O eglute is vis neaisku is kokios religijos islindusi :) bet siaip musu darbe pilna ivairiu religiju , ofisas papuostas visas kalediskai, visi eina i Christmas party, visi dziaugiasi ir niekas jokiu pretenziju nereiskia :) 
Manau, jei kam kas netinka tai ir neina lai i tas vietas, kur tam tikri simboliai, as nepraktikuoju kataliku religijos, tai ir nevedu vaiku i katalikiska mokykla, paprasta. Reikia ismokti visiems sugyventi draugiskai pirmiausia, nes mes zmones, ne religijos :)

O del pykciu tai nezinau, airioje irgi pilna tu uzsienieciu is visu slaiu, nu nera tu pykciu, ne tautybe sukelia pykcius, bet kaip zmones priimami, koki asalyje atmosfera. Ne be reikalo juk nacizmas gime Vokietijoje, matomai tie zmones turi tokiu bruozu, ne be reikalo ir Lietuvoje daug buvo jam pritarianciu ir padedanciu...Airija pvz nedalyvauja nato jokiuose puolimo akcijose, tik taikos palaikymo misijose, jei nebuvo okupave jokios salies, nebombarduoja kitu, nesiuncia ginklu kaip Lietuva ar Vokietija, veiksmai turi pasekmes...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 gruodžio 2017 - 11:41

Na stai, neva naivusis H. Mackevicius atsake R. Karbauskiui. Atsakymo paklodes nekopijuosiu, tiesiog gerbiu oponentus ir tikiu ju sugebejimais atsidaryti pateikta pateikta nuoroda, zinoma jei jie nores. H. Mackevičius: „R. Karbauskiui nereikėtų vaizduoti doros skleidėjo“

Pateiksiu tik man patikusias H. Mackebviciaus izvalgas.

"...
„Pirma, man nepatinka bet kokie žmonės, kurie importuoja produktus, pagamintus iš rusiškų dujų. Ir aš manau, kad visos nupirktos rusiškos dujos virsta kulkomis Ukrainoje. Čia toks mano požiūris, griežtai tai vertinu kaip Lietuvos patriotas ir matydamas visą tarptautinę situaciją“, – vertino H.Mackevičius.
..."

Ir labai pritariu, puikiam pastebejimui apie Karbauskio morales skleidejo pozos neatitikima su amoralia, bet teiseta jo gyvensenos realija.

Tai reiktu Lietuvoje uzdrausti dujas, atjunkti sildymus zmonem ir t.t. tada, su tokiu mastymu , nes daugiau nei puse yra rusisku, tai pirma, o antra, rusikos kultkos negeros, o va lietuviskos kulkos tai nezudo o suteikia antra gyvenima? :oh:

va ta ir turejau omeny, Karbauskio priesinikai tokio siauro poziurio, jie nemato didesnio vaizdo, jums yra geri/blogi zmones, salys, net dujos ir kulkos :oh:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 22, 11:32)
<p>As tai is vis pries religijas, man tai saves issspaudimas i remus, nors kruikscioniskos vertybes priimtinos smile.gif bet mokykla buvo katalikiska, tai keistos pretenzijos. O siaip musulmonai neturi pretenziju krikscionim, jie taip pat tiki Jezumi, tai prakarteles juos neturetu erzinti, nezinau kokiu popuileriu religiju atstovus turetu erzinti, visi puosimai gal kokius puritonus. O eglute is vis neaisku is kokios religijos islindusi smile.gif bet siaip musu darbe pilna ivairiu religiju , ofisas papuostas visas kalediskai, visi eina i Christmas party, visi dziaugiasi ir niekas jokiu pretenziju nereiskia smile.gif 

Manau, jei kam kas netinka tai ir neina lai i tas vietas, kur tam tikri simboliai, as nepraktikuoju kataliku religijos, tai ir nevedu vaiku i katalikiska mokykla, paprasta. Reikia ismokti visiems sugyventi draugiskai pirmiausia, nes mes zmones, ne religijos smile.gif</p>
<p>O del pykciu tai nezinau, airioje irgi pilna tu uzsienieciu is visu slaiu, nu nera tu pykciu, ne tautybe sukelia pykcius, bet kaip zmones priimami, koki asalyje atmosfera. Ne be reikalo juk nacizmas gime Vokietijoje, matomai tie zmones turi tokiu bruozu, ne be reikalo ir Lietuvoje daug buvo jam pritarianciu ir padedanciu...Airija pvz nedalyvauja nato jokiuose puolimo akcijose, tik taikos palaikymo misijose, jei nebuvo okupave jokios salies, nebombarduoja kitu, nesiuncia ginklu kaip Lietuva ar Vokietija, veiksmai turi pasekmes...</p>

Tai vat tame ir esmė, kad Eglutė yra senasis religinis simbolis, ji yra super dalykas, bet prakartėlė su Jėzumi yra pritemptas naujadaras, kurio niekaip nenorima atsisakyti. Senovėje tai buvo Pramotės diena, bet ji nieko negimdė tą dieną biggrin.gif Krikščionys gataveckiškai paėmė ir vaikelį sumąstė.
Bet dabar gi juk laisvės, demokratijos, tad krikščionių laisvė užgožia nekrikščionių laisves ir teises. Išeina taip.

O kaip viską gražiai išaiškina: gyvenkit toliau, čia nieko tokio, joks čia ne teroras, vsio narmalna, prakatim blink.gif biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 gruodžio 2017 - 12:14

Tai vat tame ir esmė, kad Eglutė yra senasis religinis simbolis, ji yra super dalykas, bet prakartėlė su Jėzumi yra pritemptas naujadaras, kurio niekaip nenorima atsisakyti. Senovėje tai buvo Pramotės diena, bet ji nieko negimdė tą dieną biggrin.gifKrikščionys gataveckiškai paėmė ir vaikelį sumąstė.
Bet dabar gi juk laisvės, demokratijos, tad krikščionių laisvė užgožia nekrikščionių laisves ir teises. Išeina taip.

Tai ta data tera Saules Grizimas, o daug dievu gimimo dienos buvo ikelta i ta diena ir ne vienas gime is skaicios mamos, juk taip paprasciau viena relija keicia kita, o zmonem keisti reikia tik vardus, ka garbina, apeigos islieka :)  o dabar tai is vis komercija valdo :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 gruodžio 2017 - 12:19