Vat šitoj vietoj ir man įdomu pasidarė. Kokiu pagrindu? Galima plačiau? Nes aš nematau nei nusižengimo, nei nusikaltimo. Netgi privataus kaltinimo tvarka šnipštas gautųsi.
Vat šitoj vietoj ir man įdomu pasidarė. Kokiu pagrindu? Galima plačiau? Nes aš nematau nei nusižengimo, nei nusikaltimo. Netgi privataus kaltinimo tvarka šnipštas gautųsi.
Beje, gana dažnas programuotojas prastai rašo. O taip pat žmogus gali būti ne lietuvių tautybės.
Realiai tai man dzin kuo ji dirba, juoką kelia tokie laido riteriai, kai jau nebežino ką pasakyti, teismais pradeda grasinti pati apsimelavus iki ausų. Kas dėl rašybos, tai visiškai nepriklauso nuo specialybės, arba moki rašyt, arba ne, bet ji teigia, kad gali taisyklingai rašyt, tai kam kalbėt vėjus? Nu negali. Ir jos rašyba tikrai nepanaši į kitataučio žmogaus, labai matosi, kuomet pvz rusai bando lietuviškai rašyti, o ji tiesiog unikumas, elementarių paprastų žodžių neišmoksta, pvz žodžiai sterEotipas, forumas, nu gerai, rašo kaip rašo, bet nafik sakyt, kad ji rašyt moka?
Papildyta:
P.S. Ubuntu, kaip tavo katė gyvena? Kačiukus jau suvalgei? Skanūs buvo?
Ji tikrai yra programuotoja, aš tai galiu patikrinti
Beje, gana dažnas programuotojas prastai rašo. O taip pat žmogus gali būti ne lietuvių tautybės.
as lietuve tikru tikriausia bet taip, nesutelkiu daug demesio i spausdinima raidziu forumuose, nes cia ilsiuosi nuo tiklsumo , o suprasti vis tike galima, o kai kam gal intelekto trukst asuprasti, jei raides sumakaluotos kaikuriuose zodziose , buna tokie testai, kaip zmogus suvokia teksta O rasysena, taip ,daugumos programuotoju prastoka kai pamaciau sakau pagaliau radau savus ne tik gydytojai ir programuotojai taip pat raso, gal perkaista smegenys nuo programines kalbos
cia priklausomai nuo advokato sugebejimu kaltinti zmogu, kad del jo veiksmu zuvo zmones, ne menkas nusiklatimas. O siaip del to ir perspejau, kad neprisisauktu labiau realesniu kaltinimu. jei ne is teisesaugos, tai is gyvenimo
Ziuriu merginos, kad jusu Kaledine dvasia nepalanko, tai linkiu, kad aplankytu, inestu jums i sirdeles daugiau meiles, ypac sau
[attachment=250898:45e29-christmas-spirit.jpg]
Iš to ir galime padaryti akivaizdžias išvadas, kad esate absoliuti diletantė, nes svaidytis perspėjimais apie bylą policijoje ir realią izoliacija ne internete arba pinigine bauda, o vėliau kalbėti apie advokato sugebėjimus gali tik žmogus, kuris absoliučiai nieko nesuvokia bei pasižymi teisiniu nihilizmu.
Iš to ir galime padaryti akivaizdžias išvadas, kad esate absoliuti diletantė, nes svaidytis perspėjimais apie “bylą policijoje ir realią izoliacija ne internete arba pinigine bauda”, o vėliau kalbėti apie advokato sugebėjimus gali tik žmogus, kuris absoliučiai nieko nesuvokia bei pasižymi teisiniu nihilizmu.
Jus taip nesigasdinkit as gi kol kas nieko nedarau, jei tokie veiksmai nesikartos, siaip tik pasidariau kopija forumo perspejimas buvo, visdelto reikia mastyti ka rasai, ypac viesai.
BK 170 str. numato, kad tas, kas viešais pareiškimais žodžiu, raštu ar panaudodamas visuomenės informavimo priemonę tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl lyties, seksualinės orientacijos, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
cia tik vienas straipsnis, taip pat yra del garbes ir orumo izeidimo ir t.t.
Kol kas tik vartotojai atsako uz savo pareiskimus, bet pagal ES teise atsakys ir portalai, taigi manau arba SM uzsidarys, arba moderatoriu priims daugiau i darba.
Geru Svenciu ismokit viena kart rasyti, ne tik gramatikos.
Kol kas tokias nares kaip ZKB, cambala, Moonte ignoruoju, bet mano kantrybe irgi negelezine
Taip, ponia, taip.
Ir? Kokios objektyvios aplinkybes nurodo, kad asmuo padarė nusikalstamą veiką? Nurodykite prašau nusikalstamos veikos sudėti ir pagrįskite reikalavimus. Jei būti tikslesniai, mane domina, pavojingos veikos požymiai ir lapsnis.
Duotuoju momentu aš nematau būtinųjų sąlygų atsakomybes atsiradimo pagrindui. Galbūt aš klystu. Paneikite tai, prašau.
kur tik įlysi į temas...visos ant vieno/s varo....
mokyklose tap ėsdavot bendraklasius?
Negali sutrukdyti zmogui paciam is saves dergtis.
Ir tikrai tame nera jokios forumo dalyviu kaltes, kad jie nesitaiksto su ubaujancios demagogijos dilentanizmu.
Siaip, given444, tu irgi ne ka protingiau ir moraliau atrodai, su savo islindimu ir eiliniu baksnojimu pirsteliu, neisikirtus i tema...
Joksel moksel, nu cia topu topas. Si apsimelavusi, apsidergausi iki ausu asaba dar grasina...
Geriausias teisinio nihilizmo pavyzdys.
Ji tikrai nepagavo Jusu pritarimo "kampo"
Mane tai glumina jos pacios trumpa atmintis, ka ir kur ji pati buvo rasiusi. Kaip jau rasiau, kritinio mastymo NULIS.
kur tik įlysi į temas...visos ant vieno/s varo....
mokyklose tap ėsdavot bendraklasius?
Retai cia beateinu, bet kai atsiverčiu, praktiškai pusė postu puslapiuose nesimato - ubu..kazkas arba montekazkas prpila puse forumo... Logiška, kad riek pat ir atsakineja. Praktiškai naujienos paskęsta...