Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

laimingi tie Švedai, koks grožis https://www.gismeteo...-kryzius-video/
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 12 18, 22:02)
Diskusija galima, svarbu dėti pamatus ir kalbėtis. Tik išklausius visų pusių argumentus ir radus priimtinus sprendimus galima judėti toliau.
Šiuo metu partijos kepamos kaip blynai per Užgavėnias. Visokių rūšių. Ir visi žada gražų saulėtą rytojų. Vienmandatėse keliami tie patys kandidatai - žvaigždutės, kurios ir taip yra daugiamandatininkų sąrašuose. Vėliau, praėjus vienmandatėje, automatiškai pagal sąrašą patenka sekantis, nors ir nebuvo už jį pakankamai surinkta balsų.
Kaip sudaromi reitingai partijų viduryje - aš nutylėsiu, nes man (kaip partinei) labai pikta, kuomet subinlaižiai idiotai yra išreitinguojami į patį viršų, o tikrai dirbantys nustupiami apačioj. Nors partijos įstatuose ir aiškiai sakoma, kad judėti gali tik 10 skaičių ribose.
Dar tikrai pritarčiau kvotoms. Kad ir kaip skaudu pripažinti, vis dar nemažoje dalyje partijų yra žiaurus patriarchatas. O socialiai jautrius klausimus tikrai labai pozityviai sprendžia moterys (Skandinavijos modelis). Pas mus gi egzistuoja stiklinės lubos, nors ir turim moterį prezidentę. Tačiau Seime moterų yra nykstama mažuma. Esu gi pasakojus, kai sėdėjom ne vienam komiteto posėdyje ir buvo po posėdžio atviru tekstu pasakyta, kad “jei jūsų vietoje būtų vyrai - seniai susitartume”.
O ir dabar ne vieną kartą buvo akivaizdžiai Seimo narių parodyta kurioje vietoje turi būti moteris. Normaliame pasaulyje tokie personos atsistatydintų ( žinom ne vieną pavyzdį). Pas mus gi Etikos komitetas tik sugeba pasakyti “filtruok bazarą, niu niu niu”.

Rimtai visliuosi, kad i tavo mintis bus isiskaityta, atsiras tie kurie suvoks ka savo rasymu nori pasakyti, i ka atkreipti demesi.

Montevertes gi postas, kokias ji padare isvadas is to ka pati parasei parodo, tai apie ka as kalbejau.

Belieka viltis, kad anapus monitoriaus sedntys ir tyliai skaitantys, bet ne pasireiskiantys, supranta tave geriau.

QUOTE(mementoo @ 2017 12 18, 22:26)
Eee, Moonte, atsargiau  su išsireiškimais. Aš niekada jai tiesiai neparašiau,  kad trolina, ji pati visus mano pasakymus sau priskirdavo ir vis tiek moderatorė ne jai įspėjimą už akivaizdų trolio darbą įpiešė, o man, kad mol įsižeidė kažkas.  Tai silpnoji demokratijos vieta ir deja tenka su tuo taikytis. Teisusis sakydamas tiesą tampa labiau pažeidžiamu už pusiau melo skleidėją. Trolinimo stipriausia pusė ta, kad ima faktą ne iš lubų, o tikrą, kad kaip lyg ir suabejoti negalėtum, bet pateikia apgaubtą melais. Sunku su tokiais kovoti. Todėl man gaila būtų, jei pačiai kliūtų koks  laikinas izoliavimas. Atsargiau su tikrais troliais. Su  TIKRAIS. Pažiūrėkite kitoje temoje, kaip visus kremlinius faktus gina. Fui, bjaurybė. Per tokius anksčiau jauni vyrai galvas padėjo, ir dabar kaimynai per 10 000 aukų jau turi.

Jezau, lai bega, lai skundzia. Kiek kartu as tai galejau padaryti... Tuo as nuo jos ir skiriuosi, kad neveidmainiauju. Su kulturingais zmonemis kalbu juju kalba, su chamais, chamu. Niekada pirma chamavoti nepradedu, bet ir nenusileidziu, atitinkamai reaguoju. Kaip paskutini karta Idomuciai, civilizuotai snukuti maktelejau i jojo paties balute. O svarbiausia, man visiskai nusisvilpt i eilines ju paklodes apie mane brangute. Jei surinkti visas ubaujancios man parasytas paklodes, moderatoriams ausys nulinks, bet ana manosi kad ji kulturos ir takto isikunijimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2017 12 18, 22:46)
Tai kad paplepejimai ir tampa ubautojos ubavimu vieta. Visiskai neidomu. Nes pasiziuri ka raso, praleidi, praleidi, praleidi, ir beveik nelieka ka skaityt....
Kazkaip man patiko bendras ignoras jai

Pritariu, man irgi. Bet ta veidmainyste, kai akivaizdziai melas miksuojamas su tiesa ir tai pateikiama kaip vienintele teisingiausia TIESA zemeje, kuria tik jie, suprask "objektyvieji" ubautojai ir inksciantys supranta, ne taip kaip cia esanti pilka mase, Stalino ir Lenino idelogijos itakoti. O dar paraso koki tupa eilerasutka, ar prilebudija koki fotosopinta paveiksliuka, ar nuoroda is gedingai neobjektyvumu pagarsejusio saltinio, tuomet... Neatsilaikai pratrunki. Bet siai dienai, man rodos, radau buda, bent jau tiesiogiai nereaguoti i ubaujancios paklodes. Manau, ir su Idomucia ir kitais i juos panasiais reikia elgtis analogiskai, bent jau man.
Papildyta:

Ir dar noreciau pabrezti ir paneigti ubaujancios SAMONINGA MELO SKLEIDIMA.

Lietuvos misku bukle laikoma viena geriausia pasaulyje. Europoje Lietuva yra pirmaujanti.
Neiterpinesiu nuorodu, ju pilnas internetas. Visi rastingi, google (ne gogoliu) naudotis mokam, kam isties idomu, tas suras.
Atsakyti
kam tas mobingas, ant vieno asmens, a? Jūs gi suaugę žmones....
kur tik įlysi į temas...visos ant vieno/s varo....

mokyklose tap ėsdavot bendraklasius?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 12 19, 09:13)
kam tas mobingas, ant vieno asmens, a? Jūs gi suaugę žmones....
kur tik įlysi į temas...visos ant vieno/s varo....

mokyklose tap ėsdavot bendraklasius?

Kam tas nuolatinis advokatavimas, a? Eik dar šikną jai išlaižyk laugh.gif Kai tik išlendi kaip pylipas iš kanapių, taip ir dejuoji, kad tavo nabagėlę skriaudžia. Beje, kai ką pamiršai, kur veri mač ingliš?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 12 18, 23:37)
Montevertes gi postas, kokias ji padare isvadas is to ka pati parasei parodo, tai apie ka as kalbejau.

Klausyk tu, jau be Montevertės gyvenime gal nieko nebeturi?
O jei jau taip nori diskutuoti, tai ką, neigsi, kad pas mus giminių, draugų, pažįstamų protekcijos šalis? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oo, Aušrytė ant senatvės viena lieka ax.gif https://www.delfi.lt...679247#cxrecs_s
Atsakyti

ir man šiaušiasi. Bet lietuviai ką Lietuvai duoda, tą iš jos ir sukuria, tą ir keikia, ir vėl kuria. Emigrantai tik keikia. Ir dar tuos, iš kurių gyvena. Na kiek pažįstu emigrantų, visi jie ir tuos anglus, ar vokiečius, ar norvegus laiko durniais ir pan., jie tik vieni genijai.

As tai nekeikiu. Ir vietiniu durniais nelaikau.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 19, 11:53)
oo, Aušrytė ant senatvės viena lieka ax.gif  https://www.delfi.lt...679247#cxrecs_s

Aušra seniai jau kalbėjo apie skyrybas. Ir “ant senatvės” ji tikrai nelieka viena.
Atsakyti

ir man šiaušiasi. Bet lietuviai ką Lietuvai duoda, tą iš jos ir sukuria, tą ir keikia, ir vėl kuria. Emigrantai tik keikia. Ir dar tuos, iš kurių gyvena. Na kiek pažįstu emigrantų, visi jie ir tuos anglus, ar vokiečius, ar norvegus laiko durniais ir pan., jie tik vieni genijai.

keistas tavo pazystamu ratas, gal panaus i tave, Jei zmogus keikia kazkokia zmoniu grupe, labai siauras jo mastymas atsiskleidzia. ar zmones visi yra vienodi tik del tautybes ar geografines gyvenamosios vietos , ypac siais laikais? Yra zmoniu, kurie dirba ne Lietuvoje, bet gyvena Lietuvoje, yra tie kas dirba Lietuvoje, bet negyvena ten ir t.t. siais laikais emigracija yra is vis salyginis dalykas, nes judejimas vyksta labai greitas, gali gyventi Jav, o rytoj Australijoj, arba Lietuvoje. Gal uz teks skaldytis ? 

Visokiu tu lietuviu yra, nepriklausomai, nei kur jei gyvena, nei kiek dirba, nei kokius diplomus turi. Geriau mokykimes pasinaudoti vieni kitu gebejimais , o nesipykti del smulkmenu ? Tie kas isvaziave tikrai gali nemazai parvesti patirties i sali, taigi nereikia atskirti, smerkti, tyciotis, nekesti ir t.t. lietuviu, kurie siuo metu ne Lietuvoje ar kitu kokiu pagrindu, jie gali butu naudingi :) Gal ziurekm kaip visi galim prisideti prie gyvenimo salyje gerinimo, o ne keikti vieni kitus?

Siaip as neikada nesijauciau emigrante, as visada jauciuosi lietuve, kuri siuo metu negyvena Lietuvoje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 gruodžio 2017 - 12:10

Eee, Moonte, atsargiau su išsireiškimais. Aš niekada jai tiesiai neparašiau, kad trolina, ji pati visus mano pasakymus sau priskirdavo ir vis tiek moderatorė ne jai įspėjimą už akivaizdų trolio darbą įpiešė, o man, kad mol įsižeidė kažkas. Tai silpnoji demokratijos vieta ir deja tenka su tuo taikytis. Teisusis sakydamas tiesą tampa labiau pažeidžiamu už pusiau melo skleidėją. Trolinimo stipriausia pusė ta, kad ima faktą ne iš lubų, o tikrą, kad kaip lyg ir suabejoti negalėtum, bet pateikia apgaubtą melais. Sunku su tokiais kovoti. Todėl man gaila būtų, jei pačiai kliūtų koks laikinas izoliavimas. Atsargiau su tikrais troliais. Su TIKRAIS. Pažiūrėkite kitoje temoje, kaip visus kremlinius faktus gina. Fui, bjaurybė. Per tokius anksčiau jauni vyrai galvas padėjo, ir dabar kaimynai per 10 000 aukų jau turi.

Tu gal pati atsargiau su issireiskimais? uz tokia galima ir byla policijoje gauti ir realia izolliacija ne internetine arba pinigine bauda, kad atsikvosetum nuo savo melu, smeistu ir issidirbinejimo. Jei ka rasau ne taip, jei palei tave rasau melus, tai ir kalbek faktu kalba, paneik pateik teisingus faktus. O cia jau virs visko. Siais laikais nesunku atrasti asmeni rasanti internete, o cia jau rimtoki kaltinimai nemanai, zmoniu zudymu per tokius? kokius?? kuo dar mane kaltini? Per tokias veikejas, manau sis formumas is vis bus uzdraytas, nes greitu metu visi viesieji soc tinklai forumai igaus teisine pareiga atsakkyti uz tai , kas juose rasoma. Taigi stebek savo rasymus. As beja, programuotoja, galiu pati surinkti ikalcius tinkamus(ne screen shot'us), kad ir sis forumas istrins sita tema, ji bus pas mane, taigi dar karta perspeju - atsargiai.

Jau geriau apeikit mano postus, jei nesusitvarkot su savim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 gruodžio 2017 - 12:24
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 12 19, 12:18)
As beja, programuotoja, galiu pati surinkti ikalcius tinkamus(ne screen shot'us), kad ir sis forumas istrins sita tema, ji bus pas mane, taigi <strong>dar karta perspeju - atsargiai.</strong></p>
<p>Jau geriau apeikit mano postus, jei nesusitvarkot su savim.</p>

Tu tokia programuotoja, kaip aš Anglijos karalienė. Įkalčių rinkėja atsirado, sakinio padoriai nesurezganti lotuliukas.gif laido riterė, tau jau seniai laikas nykti nx iš forumo, valkata tu vatine galva.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 12 19, 12:36)
Tu tokia programuotoja, kaip aš Anglijos karalienė. Įkalčių rinkėja atsirado, sakinio padoriai nesurezganti lotuliukas.gif laido riterė, tau jau seniai laikas nykti nx iš forumo, valkata tu vatine galva.
[right][snapback]71932517[/snapback][/right]

Ji tikrai yra programuotoja, aš tai galiu patikrinti rolleyes.gif
Beje, gana dažnas programuotojas prastai rašo. O taip pat žmogus gali būti ne lietuvių tautybės.
Atsakyti