QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 05, 18:48)
IDOMUCIA, 05 Gru 2017 - 18:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
IDOMUCIA, 05 Gru 2017 - 18:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Kokiam laikmeciui? Manau dauguma uz mane jaunesni. Bet tikrai ne is ateities.
Chamizmas aisku nemalonu, bet..
Man asmeniskai vemti vercia teletabiskas geranoriskumas ir mandagumas.
BUTI DURNU YRA NUODEME! (pas satanistus bent)
"Stupidity
The top of the list for Satanic Sins. The Cardinal Sin of Satanism. It’s too bad that stupidity isn’t painful. Ignorance is one thing, but our society thrives increasingly on stupidity. It depends on people going along with whatever they are told. The media promotes a cultivated stupidity as a posture that is not only acceptable but laudable. Satanists must learn to see through the tricks and cannot afford to be stupid."
Mes negalime visko zinot, o kai nezinom, tai galim ir nusisneket. Bet kvailumas tai jau kazkas TIKRO ir BJAURAUS.
Kokiam laikmeciui? Manau dauguma uz mane jaunesni. Bet tikrai ne is ateities.
Chamizmas aisku nemalonu, bet..
Man asmeniskai vemti vercia teletabiskas geranoriskumas ir mandagumas.
BUTI DURNU YRA NUODEME! (pas satanistus bent)
"Stupidity
The top of the list for Satanic Sins. The Cardinal Sin of Satanism. It’s too bad that stupidity isn’t painful. Ignorance is one thing, but our society thrives increasingly on stupidity. It depends on people going along with whatever they are told. The media promotes a cultivated stupidity as a posture that is not only acceptable but laudable. Satanists must learn to see through the tricks and cannot afford to be stupid."
Mes negalime visko zinot, o kai nezinom, tai galim ir nusisneket. Bet kvailumas tai jau kazkas TIKRO ir BJAURAUS.
Niekur neteigiau, apie visko zinojima. Kalba ejo apie elementaria mokykline programa. Apie kuria jus cia ir rasete, neva DEGRADUOJA.
Taigi, sakot jaunesni uz jus pradejo degraduoti...
Tuomet jus senstat. Pamenat Cicerono fraze "O tempora, o mores" (O, kokie laikai, o, kokie paprociai). Ir taip sake ir sakys diduma senjoru, bet kazkaip zmonijai puikiai sekasi nedegraduoti, o atvirksciai - evoliucionuoti.
QUOTE(rusma @ 2017 12 05, 18:58)
rusma, 05 Gru 2017 - 18:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
rusma, 05 Gru 2017 - 18:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nebūtinai. Ir čia jau pritempimas. Jos dažniau vadinamos plaštakėmis - tokį pasakymą tiesiogiai suprastų kiekvienas ar bent dažnas. O paukštyte galima pavadinti ir dėl ryškios aprangos, ir dėl pernelyg didelio polinkio čiauškėti. Ir dėl dažymosi paskaitos metu. Ir dėl flirtavimo. Ir dėl meilumo. Arba šiaip liaudies dainos motyvais. Bandžiau net žodyne pažiūrėti kokios galimos reikšmės. Nieko. Tiesiog tai gana dažna moters pavardė ir žymios moterys jos nesigėdija, naudoja versle ir pan. Jokio dažno, dažnai vartojamo, kiekvienam aiškiai suprantamo neigiamo aspekto šitam žodžiui aš neradau
. Taip kad man sunkiai kas įrodytų, kad šitas žodis bendrinėje kalboje turi aiškią įžeidžiančią reikšmę. Tuo tarpu, jei nežinai ką reiškia "plaštakė" - rasi lengvai. Aišku, jeigu iš to paties žmogaus lūpų auditorijoje studentai išdebilinami - tikėtina, kad ir su paukštyte norėjo įžeisti. O šiaip tai...
Nebūtinai. Ir čia jau pritempimas. Jos dažniau vadinamos plaštakėmis - tokį pasakymą tiesiogiai suprastų kiekvienas ar bent dažnas. O paukštyte galima pavadinti ir dėl ryškios aprangos, ir dėl pernelyg didelio polinkio čiauškėti. Ir dėl dažymosi paskaitos metu. Ir dėl flirtavimo. Ir dėl meilumo. Arba šiaip liaudies dainos motyvais. Bandžiau net žodyne pažiūrėti kokios galimos reikšmės. Nieko. Tiesiog tai gana dažna moters pavardė ir žymios moterys jos nesigėdija, naudoja versle ir pan. Jokio dažno, dažnai vartojamo, kiekvienam aiškiai suprantamo neigiamo aspekto šitam žodžiui aš neradau

. Taip kad man sunkiai kas įrodytų, kad šitas žodis bendrinėje kalboje turi aiškią įžeidžiančią reikšmę. Tuo tarpu, jei nežinai ką reiškia "plaštakė" - rasi lengvai. Aišku, jeigu iš to paties žmogaus lūpų auditorijoje studentai išdebilinami - tikėtina, kad ir su paukštyte norėjo įžeisti. O šiaip tai...
Manyciau, visgi sutarsime, kad elgtis familiariai, perziangiant subordinacijos ribas nera kulturos pozymis. Neretai tas bandymas suniveliuoti ribas ir sukelia nesusipratimus.
Neziurint i tai, kad kazkas cia Lietuvoje sugeba izvelgti tik negatyva ir t.t.
Pasidziaukime lietuviu estetinio skonio rezultatais.
]Vilniaus Kalėdų eglė išrinkta gražiausia Europoje