Mano prasme yra gyventi kaip galima laimingiau. Aš taip ir jaučiuosi. Bet yra va pašnekovu, kurie mano, kad aš klystu del to jausmo. Tai aš ir keliu sau klausimą, kodėl tie tipo laimes receptą žinantys emigravę ekspertai taip dejuoja?
Tu esmes nepagauni, niekas neneigia kad yra daug zmoniu, kurie Lietuvoje jauciasi gerai ir yra laimingi, manau, visi siemo nariai gana laimingi
Nors laime niekada nebuvo mano siekiamybe ir kazkoks tikslas pats savaime, tai daugiau pasekme ir bonusas prie tikslo
As bent visa laika kalbu apie vsiuomene bendrai apie mus kaip bendruomene apie visas seimas, o ne mano/tavo. As irgi jauciuosi gana liaminga, patenkinta savo gyenimu, yra kur tobulet visada, bet kalba ne apie tai. Man palamai daug nereikaimaterialiu dalyku pajust ta laime, turi seima stoga virs galvos pavalgyt, apsirinkt ir gerai
Kalba apie Lietuva kaip sali, kaip bendruomene, ar mus tenkina tai kas vyksta salyje bendrai ar tenkina sitokia emigracija, skurdas bendrai, seselis, kertami miskai, kas dabar KOL KAS gal tavo konkreciai seimai niekaip neatsiliepia, bet ar neatislieps vaikams, anukams? Ar tu supranti is esmes benduromenes svarba ir kad visi bendruomeneje gerai salyginai gyventu, klabu ne apie prabanga apie lementaru pragyvenima ir sauguma? bent jau kad nebutu 25 proc skurde, ir otkio nusikalstamumo , policijos neveiksnumo, teisetvarkos neteisingumo ? kad zmogus dirbdamas bet kokio darba, jei jau tokia darbo vieta yra, sugebetu oriai gyventi, kad nebutu zeminamas del profesijos, sugebejimu, neigalumu? Svarbiausia, kad is mamu neatimtu vaiku, vien del busto neturejimo. Juk tie visi vaikai auge skurde , arba su pasalpininku filosofija uzaugs, gyvens su jusu vaikais, jei taps nusikalteliais, didins nesuaguma ir t.t. nejau taip sunku visa tai suprasti pamatyti didesni vaizda ne tik savo kiema? man dabar gerai ir po manes nors ir tvanas, taip mastot ?