QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 22:26)
bet tai jūs -IDOMU ir *** - priešpastatot viską tai vakarų Europai, "oi kokie Lenkijos vartai...", ir pan.
Čia tamstos "vakarųeuropiečio" pusfabrikačio kompleksas. Ir iš esmės vis tik tie patys lietuvio kompleksai. Nes prasukęs pro kelias šalis savo pamatų nepakeisi. Nereikia didžiuotis tuo, ko pats nesukūrei, tai ne Tavo istorija. Ji yra ta, kuria taip šlykštiesi.
Butent, patiko parasymas
Bet atkreipk demesi, jie - ubaujanti ir inksciantis visus jiem oponuojanncius, reaguojancius i ju melaginga rasliava, savo paciu mesliuku aptepapa.
Man taip keistai, ir tuo pat kvailai atrodo ubaujanti ir inksciantis, kurie piktinasi ir pamokslauja vandeniui-oponentui, kad jis raibuliuoja-reaguoja, kai patys i ji akmenis-melaginga info meto. Suprask Salinas, Leninas sovietiai kalti, kad reaguoji, kaip aksioma nepriiemi tu asabu kliedesius.
QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 23:33)
esmė, kad tamsta nesupranta, kada reikia nustoti tą patį per tą patį šūdą malti. Tu nori įteigti, kad mes Lietuvoje turim visi blogai jaustis ir gyventi Tavo košmarą. Na nėra taip, kaip tu nori.
O dabar atsimink, kaip ubaujanti stojasi i poza kaip mementoo parase apie Karaliauciu...
Dvigubi standartai. Kodel asaba puodams laizyti, nesugeba priimti neva objektyvia kritika
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 16, 23:43)
Lietuvoje gyventi yra slykstu. Nepadeda nei UK atlyginimas, kuri kaii gauni tai persivedi per valanda eiliniu neskubiu pervedimu. Tikrai tai ne pinigu problema.
Lietuvoje gyvenant suvoki, kad gyvenimas yra beprasmiskas ir be ateities. Gyvenimas pasidaro vilties nesekmingomis paieskomis, galu gale zmogus neatlaiko ir turime pirmaujancia savizudziu statistika. Zmogzudysciu irgi pakanka.
QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 23:51)
man emigrantai jau darosi šlykštūs. Gyvena savo klystkelių gyvenimą ir ieško kaltų. Kokia jų gyvenimo prasmė?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 17, 09:19)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mjforever" data-cid="71930376" data-time="1513461080"><div><p>man emigrantai jau darosi šlykštūs. Gyvena savo klystkelių gyvenimą ir ieško kaltų. Kokia jų gyvenimo prasmė?</p></div></blockquote><p>Man tai labai nemalonu skaityti tokius komentarus. As irgi emigrante siaip. Jus taip rasydama nesiskiriate nuo ubautojos ir Idomaus</p>
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 12 17, 12:23)
Šiaip tai visiems giliai pa barabanu kas juns šlykštu, tik noriu paklausti, ką turite omeny sakydama, kad emigrantai gyvena klystkelių gyvenimą? Nu pvz aš gyvenu ramų, pastovų gyvenimą, kaltų neieškau
ir pažįstu nemažai lietuvių, išsilavinusių, dirbančių, viskas su tais žmonėm yra gerai. O kokia jūsų gyvenimo prasmė?
QUOTE(Ašaka @ 2017 12 17, 12:37)
Mergaitės, man atrodo, kad mjforever tai taikė dviem žinomiems SM personažams, tik be reikalo parašė taip apibendrintai. Lai tai būna jai ir mums visoms pamoka, kaip bjauru ir neteisinga niekuo dėtų žmonių atžvilgiu.
Pritariu Asakai. Mergaites, neleiskite kad jusu dusia terstu ubaujanti ir inksciantis.
Jie nelaimingi zmones, juk pacios ir nekarta tai apstebejote, apie tai rasete.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 17, 00:00)
Kam tai rupi?
Idomu ar mane dabar galima vadinti emigrantu aplamai, siuo gyvenimo tarpsniu?
Bet as jus suprantu, jus kaip draugas Stalinas.
Draugas Stalinas iszude daugybe kariu kurie kariaudami vakaru Europoje "per daug pamate" apie tenykscius miestus kultura ir pasiekimus. Jie atsilikusiems Sovietams irgi tapo slykstus ir nepriimtini, nes jau negalejo dziaugtis nei "Stalino saule" nei "partijos rupesciu" nei penkmeciu "laimejimais".
Tokiu visuomeniu jega, tamsus mazai ka mate zmones, kurie gales pasidziaugti, kad per 30 metu valstybe sugebes nutiesti 100km autostrados vienintele krryptimi i vakaru Europa. Bukime dekingi partijaii ir tevynei.
"Пришла весна и скоро лето,
Я от души сказать хочу
- Спасибо партии за это!
И лично, Леониду Ильичу!"
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 17, 00:29)
Taip, daug yra maciusiu ir patyrusiu - todel ir toks nepasitenkinimas. Tai geras zenklas, su Stalino ar Breznevo "Rossija" nepalyginsi.
Tiesiog i viska reikia ziuret ramiai, nepasiduot norui dirbtinai versti kazka vertinti. Tikri dalykai visuomet ivertinami, tame tarpe ir Lietuvoje.
Sakysim tie "niekinimo" postai ir info yra kaip testas. Nuo zasies vanduo visuomet nubega. Jei tai tikra zasis.
Jus paziurekite kaip jis cia bando i save demesi pritraukti... Suprask, anas senas istvirkelis neitakotas sovietinio mentaliteto. Uz tat tai su kaupu izvelgia jaunoje kartoje...
Aplamai, kam tu idomus? I tave reaguojama kad tu meluoji ir tiek.
Merginos, siulau ir si pastoviai inkscianti melagi, tokiu budu sau pritraukianti demesi, nereaguoti.
Nori bendrauti, lai benrauja tarpusavyje ubaujanti, inksciantis ir dar viena cia, abiem jiems prijaucianti asaba, visi ja gerai pazistam. Nepakaltinama, vienas kito verta trijule.