Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 23:33)
Gyvenimas Lietuvoje neprivalo būti tobulas, kad jis būtų gražus. Jis ir be Jūsų, emigrantų, ir toks, koks yra, gali būti gražus.

Lietuvoje gyventi yra slykstu. Nepadeda nei UK atlyginimas, kuri kaii gauni tai persivedi per valanda eiliniu neskubiu pervedimu. Tikrai tai ne pinigu problema.
Lietuvoje gyvenant suvoki, kad gyvenimas yra beprasmiskas ir be ateities. Gyvenimas pasidaro vilties nesekmingomis paieskomis, galu gale zmogus neatlaiko ir turime pirmaujancia savizudziu statistika. Zmogzudysciu irgi pakanka.

Viskas gerai parasyta cia:

https://www.delfi.lt...a.d?id=76640227
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 gruodžio 2017 - 23:43
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 16, 23:07)
Nereikia kopijuoti nei vakaru, nei lenkijos neei tuo labiau rosijos. Bet geru dalyku galima pasimokinti net is Belorusijos, nekalbant apie USA.
Tik nereikia nieko vytis, tiesiog kurti kazka vertingo naujo.

Tam reikia daug kritikos ir mazai pompastisko gyrimosi. Kam Liettuvoj gyvnttii gerai, kas nematu ziauriu problemu, tas nieko nedarys ir skatins pasyvuma aplink

Ar pavadinime esmė? Norint kažką sukurti, nebūtina dviračio išradinėti ir ratais vaikščioti. Tikslų nusistatymas, krypties turėjimas yra vedliai, kurie neleidžia nuklysti į lankas. Vakarai, ypačSkandinaviškas gebėjimas kurti gyvenimą, yra Lietuvos siekiamybė. Ir tai yra gerai. Kas būna, kai barbarai užvaldo, mes labai gerai žinome. Bet ne visi. Kai kas ilgisi barbarų laikų ir kur gali ten bando barbarams kelią pratiesti.
Jūsų nuolatinis tyčiojimasis iš jausmo, kurio pajusti negebate, yra tik jūsų asmeninis trūkumas. Ne dergimas Lietuvai padeda, o trūkumų ir problemų kritikavimas. Kritika yra labai reikalinga, ji būtina. Bet jūsų žinutės su kritika neturi nieko bendro, tai tik įžeisto ir nelaimingo, nieko negalinčio pakeisti žmogaus konvulsijos. Tokios konvulsijos jokios pridėtinės vertės neturi. Įstrigot praeityje ir išlipti nebegalite iš duobės, bet Lietuva dėl to nėra atsakinga.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 17, 00:43)
Lietuvoje gyventi yra slykstu. Nepadeda nei UK atlyginimas, kuri kaii gauni tai persivedi per valanda eiliniu neskubiu pervedimu. Tikrai tai ne pinigu problema.
Lietuvoje gyvenant suvoki, kad gyvenimas yra beprasmiskas ir be ateities. Gyvenimas pasidaro vilties nesekmingomis paieskomis, galu gale zmogus neatlaiko ir turime pirmaujancia savizudziu statistika. Zmogzudysciu irgi pakanka.

Viskas gerai parasyta cia:

https://www.delfi.lt...a.d?id=76640227

man emigrantai jau darosi šlykštūs. Gyvena savo klystkelių gyvenimą ir ieško kaltų. Kokia jų gyvenimo prasmė?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 23:51)
man emigrantai jau darosi šlykštūs.

Kam tai rupi? Idomu ar mane dabar galima vadinti emigrantu aplamai, siuo gyvenimo tarpsniu?

Bet as jus suprantu, jus kaip draugas Stalinas.
Draugas Stalinas iszude daugybe kariu kurie kariaudami vakaru Europoje "per daug pamate" apie tenykscius miestus kultura ir pasiekimus. Jie atsilikusiems Sovietams irgi tapo slykstus ir nepriimtini, nes jau negalejo dziaugtis nei "Stalino saule" nei "partijos rupesciu" nei penkmeciu "laimejimais".

Tokiu visuomeniu jega, tamsus mazai ka mate zmones, kurie gales pasidziaugti, kad per 30 metu valstybe sugebes nutiesti 100km autostrados vienintele krryptimi i vakaru Europa. Bukime dekingi partijaii ir tevynei.

"Пришла весна и скоро лето,
Я от души сказать хочу
- Спасибо партии за это!
И лично, Леониду Ильичу!"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 17, 01:00)
Kam tai rupi? Idomu ar mane dabar galima vadinti emigrantu aplamai, siuo gyvenimo tarpsniu?

Bet as jus suprantu, jus kaip draugas Stalinas.
Draugas Stalinas iszude daugybe kariu kurie kariaudami vakaru Europoje "per daug pamate" apie tenykscius miestus kultura ir pasiekimus. Jie atsilikusiems Sovietams irgi tapo slykstus ir nepriimtini, nes jau negalejo dziaugtis nei "Stalino saule" nei "partijos rupesciu" nei penkmeciu "laimejimais".

eilinė Jūsų depresija. Čia ( Lietuvoje) veik visi gyvenimą "ten" matė, ir tai, kad mūsų gyvenimai tik mažmožiais skiriasi. Iš esmės net pačios laimingiausios šalys yra pilnos kritikos gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 12 17, 00:11)
Čia ( Lietuvoje) veik visi gyvenimą "ten"  matė,

Taip, daug yra maciusiu ir patyrusiu - todel ir toks nepasitenkinimas. Tai geras zenklas, su Stalino ar Breznevo "Rossija" nepalyginsi.

Tiesiog i viska reikia ziuret ramiai, nepasiduot norui dirbtinai versti kazka vertinti. Tikri dalykai visuomet ivertinami, tame tarpe ir Lietuvoje.

Sakysim tie "niekinimo" postai ir info yra kaip testas. Nuo zasies vanduo visuomet nubega. Jei tai tikra zasis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 12 17, 01:29)
Taip, daug yra maciusiu ir patyrusiu - todel ir toks nepasitenkinimas. Tai geras zenklas, su Stalino ar Breznevo "Rossija" nepalyginsi.

Tiesiog i viska reikia ziuret ramiai, nepasiduot norui dirbtinai versti kazka vertinti. Tikri dalykai visuomet ivertinami, tame tarpe ir Lietuvoje.

Sakysim tie "niekinimo" postai ir info yra kaip testas. Nuo zasies vanduo visuomet nubega. Jei tai tikra zasis.

smile.gif "nepalyginsi", bet palyginai. Ne testuoti tai vadinasi, o trolinti. Tas pats kas *** . Linkiu pagauti laimės paukštę-savas vertes. Galbūt užsišaldyti ir prašokti LT epochą vertėms atstovėti ( nusistatyti). Bus gyventi daug graaaažiau. Galbūt Idilė. Tik ar Įdomiau, gal ne. Skonio reikalas.
Atsakyti

man emigrantai jau darosi šlykštūs. Gyvena savo klystkelių gyvenimą ir ieško kaltų. Kokia jų gyvenimo prasmė?

Man tai labai nemalonu skaityti tokius komentarus. As irgi emigrante siaip. Jus taip rasydama nesiskiriate nuo ubautojos ir Idomaus

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 12 16, 23:51)

Šiaip tai visiems giliai pa barabanu kas juns šlykštu, tik noriu paklausti, ką turite omeny sakydama, kad emigrantai gyvena klystkelių gyvenimą? Nu pvz aš gyvenu ramų, pastovų gyvenimą, kaltų neieškau bigsmile.gif ir pažįstu nemažai lietuvių, išsilavinusių, dirbančių, viskas su tais žmonėm yra gerai. O kokia jūsų gyvenimo prasmė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 12 16, 20:36)
O FB iš kur, "žinove"? biggrin.gif
Papildyta:

Aš tau, o tu man kaip sakoma bigsmile.gif
Padėjai išrišti cambalos "atmintį" biggrin.gif
Papildyta:

Žino ji viską, žino, ypač apie mano FB, kurio galimai net neturiu biggrin.gif

Man nesvarbu kiek ubaute laiko savo Airijoj gyvena. Rase, kad 15 metu emigrante. Nieko netyri, nieko neuzdirbo per ta laika, o ant LT varo, neva cia brangu ir blogai gyvent. Apie tai kalba buvo.

Apie fb pati rasydavai, tik jau matomai nebeatsimeni.
Paskutinis vapejimas tavo apie fb buvo, kai i aktualijas ikelei ta vaikina, kuri i psichiatrine is Gedimino pilies isveze. Kada is jo issisaipeii, buvai sudrausminta ir pradejai vartytis, kad tai ne tavo komentaras, o ikelei, tipo, ji is fb. Nebeatsimeni jau nieko?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 12 17, 11:19)

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 12 17, 14:23)

Mergaitės, man atrodo, kad mjforever tai taikė dviem žinomiems SM personažams, tik be reikalo parašė taip apibendrintai. Lai tai būna jai ir mums visoms pamoka, kaip bjauru ir neteisinga niekuo dėtų žmonių atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 12 17, 12:37)
Man nesvarbu kiek ubaute laiko savo Airijoj gyvena. Rase, kad 15 metu emigrante. Nieko netyri,  nieko neuzdirbo per ta laika, o ant LT varo, neva cia brangu ir blogai gyvent. Apie tai kalba buvo.

Apie fb pati rasydavai, tik jau matomai nebeatsimeni.
Paskutinis vapejimas tavo apie fb buvo, kai i aktualijas ikelei ta vaikina, kuri i psichiatrine is  Gedimino pilies isveze. Kada is jo issisaipeii, buvai sudrausminta ir pradejai vartytis, kad tai ne tavo komentaras, o ikelei, tipo,  ji is fb. Nebeatsimeni jau nieko?

tai jau nesvarbu patapo skaičius, kai esi prigauta? biggrin.gif

aiškinu neišmanantiems: asmeninis fb nebūtinas, kad po alfa straipsniu, alfa (o ne fb puslapyje) matytųsi paspaudus kitų žmonių iš fb komentarai. Įkirto galvelė pagaliau ar vis ne? biggrin.gif
Atsakyti