Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Moonte @ 2018 09 24, 14:09)
Nugis dar kalti zyyyyyydai ir Kubyyyylius  biggrin.gif

nu jei mušasi į krūtinę per mišias, kad kalti, tai musiet ir kalti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu agnostikas, tikiu Dievu.
Tiesa pasakius nenustebau SM isvydusi musu ETATINIU LIETUVOS PATRIOCIU IR MYLETOJU mintis. NELAIMINGOSIOS IR NEPASITENKINUSIOS eilini karta randa proga lieti savo pagieza ant Lieuvos, ja aplankiusio Popieziaus, maisydamos i viena meslina kruva viska ka gali ir negali apmeslinti.

Jei tiketi Lietuvos statistika labai didele dalis gyventoju t.y. mokesciu moketoju yra katalikai. Tad ne visokio plauko marginalams, ypac tiems kurie yra isvyke is Lietuvos spresti, kaip leisti mokesciu moketoju pinigus. Tad pritariu Aimejai, Saziningai ir kitoms kritisKai pasisakiusioms i postus asabu, kurios bando menkinti Lietuvai, jos visuomenei, savarbu ivyki - Popieziaus apsilankyma.

Jei ka, savoka marginalas nera keiksmazodis mirksiukas.gif

Paradoksas visame tame, kad nepatenkinti piktinasi Popieziaus vizitu, neva isleistais rinkeju pinigais, bet aniem neuztenka proto paanalizuoti Popieziaus zinia, kuria jis pasiunte Lietuvos visuomenei...
Atsakyti
Pabuvus Vengrijoje ir Slovakijoje, tai Kaunas atrodo labai kulturingais miestas, (po Bratislavos pvz.), o Lietuva irgi neblogaai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 24, 14:13)
nu jei mušasi į krūtinę per mišias, kad kalti, tai musiet ir kalti tongue.gif  biggrin.gif

Tamstai jau haliucinacijos... nail.gif
Matot tai ko net nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 24, 14:34)
Pabuvus Vengrijoje ir Slovakijoje, tai Kaunas atrodo labai kulturingais miestas, (po Bratislavos pvz.), o Lietuva irgi neblogaai atrodo.

Nepatikejau savo akimis. Idomucia kazka gero parase apie gimtine.

Isties maloniai likau nustebinta ir pamaloninta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Lutuke, jus jaučiatės įskaudinta daugybės LT vykstančių dalykų ir reaguojat kaip vaikas, kuris manė, jog pasaulis bus labai graži ir jauki vieta, o paaiškėjo, kad yra ten daug dalykų, kurie jums nepriimtini. Ir dėl to dabar reikia rėkti apie visus tuos dalykus, kaltinti, ieškoti vieno kaltojo. Jūs nematot konteksto, esat prisigraibiusi visokios informacijos, turit savo pažiūras, apie kurias garsiai šaukiat, bet jums trūksta platesnio požiūrio į įvairius dalykus. Ir tolerancijos kitokiam požiūriui.
Būtent todėl su jumis kalbėtis apie gilesnes patirtis būtų labai sunku.
Per žinių radiją buvo laida apie popiežiaus vizitą, paliečiant ir pedofilijos skandalą, nevengiant skaudžių temų bei analizuojant kritiškai. Va čia yra tas platesnis požiūris.

https://www.ziniurad...ia?soundtrack=1

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 12:30)
bet tai kaip gerai, kai valdzia tasko ir tasko, tai zmonem jau dzin pasidare?, ai nu lai tasko, negi gaila , kas tas 1,5 milijono e biggrin.gif
valdovas , tiksliau monarchas valstybes, kurioj nei 1000 gyventoju nera, ir kazin kokie tie svarbus politiniai rysiai su sia valstybe, atmetus religinius? gal prekyba uzsiimsim?  biggrin.gif atvaziuotu koks Afrikos genties karalius, kazin irgi taip pat priimtu, nors nuados gal ir daugiau butu  biggrin.gif
Papildyta:
daug kritikuojama  sveikesne mityba ivedama i mokyklas,kaltinamas kazkodel Veryga, bet,kad tai Es direktyvos nutylima. Tam yra net ES fondai, kurie gali paremti tokia mityba, dalinkites info  mirksiukas.gif

https://www.breaking...eme-867741.html

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 09 24, 14:38)
Tamstai jau haliucinacijos...  nail.gif
Matot tai ko net nebuvo.
Papildyta:
Nepatikejau savo akimis. Idomucia kazka gero parase apie gimtine.

Isties maloniai likau nustebinta ir pamaloninta. Aciu  4u.gif

As maniau kad jus isizeisite,, kad Kauna su Bratislava palyginau.

Ten pabuvus atrodo, kad sovietu blokas sugriuvo pries kelis metus. Visur matosi postsovietiniai griuvesiai, siukslynai. Ir visokie gigantiski prekybcentriai ala TESCO EXTRA, kur prisipirkom pigaus alaus (1.5l kainuoja 1 eura), bei dangoraiziai - nekeicia ispudzio.
Na kaip Kaliningrado srityje viskas. Tiesa ten buvau pries 10+ metu
Dar kraupiau atrodo Vengrija...

Lygint su tokiomis valstybemis nera jokia garbe
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2018 09 24, 14:45)
Lutuke, jus jaučiatės įskaudinta daugybės LT vykstančių dalykų ir reaguojat kaip vaikas, kuris manė, jog pasaulis bus labai graži ir jauki vieta, o paaiškėjo, kad yra ten daug dalykų, kurie jums nepriimtini. Ir dėl to dabar reikia rėkti apie visus tuos dalykus, kaltinti, ieškoti vieno kaltojo. Jūs nematot konteksto, esat prisigraibiusi visokios informacijos, turit savo pažiūras, apie kurias garsiai šaukiat, bet jums trūksta platesnio požiūrio į įvairius dalykus. Ir tolerancijos kitokiam požiūriui.
Per žinių radiją buvo laida apie popiežiaus vizitą, paliečiant ir pedofilijos skandalą, nevengiant skaudžių temų bei analizuojant kritiškai. Va čia yra tas platesnis požiūris.

https://www.ziniurad...ia?soundtrack=1

cia tik jusu isivaizdavimas, bet ne mano reakcija mirksiukas.gif

nu kodel jus taip kai kurios megejos nuvertinti zmones, nu ka realiai apie mane zinot, apie mano patirtis? ka?
man tik viena mintis kyla, kai zmones stengiasi pazeminti kita, tai patys savim nepasitiki ir kompleksuoja, tarsi pazeminus kita , iskiltu patys auksciau.
pacios nesugebat diskutuoti is kart prasideda asmeninia puolimai, apie tai kaip kur as gyvenu, ka aszinau, neiznau, ka moku ir nemoku, kai diskutuoti nei nebandot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 24, 14:13)
nu jei mušasi į krūtinę per mišias, kad kalti, tai musiet ir kalti tongue.gif  biggrin.gif

geras pastebejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2018 09 24, 14:45)

Sakysim mano poziuryje kritikos ir neapykantos randate pakankamai. Bet as neziuriu pro prosovietine prizme, ir praktiskai nesinaudoju Maskvos informaciniais saltiniais.

O jusu minetos autores pozicija, kazkaip jau stebuklingai panasi i vieno rytu kaimyno propogandini naratyva.
Tai kazin ar labai vaikiska...
Atsakyti
Jei jūs vietoje delfio straipsnių paklausytumėte tokių ir panašių žinių radijo laidų, gal suprastumėte kas yra tas platesnis požiūris ir kodėl tiesiog neįdomu diskutuoti su žmogumi, kuris taip užtikrintai rėkia apie daugybė LT vykstančių reiškinių. Ar suprantate, kad reiškiniai turi daugybę pusių, o jūs pasigriebiat kokią detalę, prikabinat visuotinį sąmokslą, pinigus ir visokius kitokius baubus arkliukus.
Aš jums rašiau kažkada anksčiau apie patyrimą, religinį patyrimą taip pat. Jūs pareiškėt, kad ir šiaip jį turėčiau, bažnyčios tam nereikia. Ir ką man tada pasakyti?? Gal gerbkit bei priimkit kito nuomonę bei patirtį? Jums nereikia bažnyčios ir popiežiaus, o kitiems reikia.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 14:50)
cia tik jusu isivaizdavimas, bet ne mano reakcija  mirksiukas.gif

nu kodel jus taip kai kurios megejos nuvertinti zmones, nu ka realiai apie mane zinot, apie mano patirtis? ka?
man tik viena mintis kyla, kai zmones stengiasi pazeminti kita, tai patys savim nepasitiki ir kompleksuoja, tarsi pazeminus kita , iskiltu patys auksciau.
pacios nesugebat diskutuoti is kart prasideda asmeninia puolimai, apie tai kaip kur as gyvenu, ka aszinau, neiznau, ka moku ir nemoku, kai diskutuoti nei nebandot  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2018 09 24, 14:55)
Jei jūs vietoje delfio straipsnių paklausytumėte tokių ir panašių žinių radijo laidų, gal suprastumėte kas yra tas platesnis požiūris ir kodėl tiesiog neįdomu diskutuoti su žmogumi, kuris taip užtikrintai rėkia apie daugybė LT vykstančių reiškinių. Ar suprantate, kad reiškiniai turi daugybę pusių, o jūs pasigriebiat kokią detalę, prikabinat visuotinį sąmokslą, pinigus ir visokius kitokius baubus arkliukus.
Aš jums rašiau kažkada anksčiau apie patyrimą, religinį patyrimą taip pat. Jūs pareiškėt, kad ir šiaip jį turėčiau, bažnyčios tam nereikia. Ir ką man tada pasakyti?? Gal gerbkit bei priimkit kito nuomonę bei patirtį? Jums nereikia bažnyčios ir popiežiaus, o kitiems reikia.

man zinokit jusu komentarau labai naivus ir juokingi, ritmai, neturiu ka atskayti mirksiukas.gif nepykit 4u.gif
Atsakyti
Na, jūs man irgi visiškai nepatinkat.
Aleliuja biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 14:57)
man zinokit jusu komentarau labai naivus ir juokingi, ritmai, neturiu ka atskayti  mirksiukas.gif  nepykit  4u.gif

Papildyta:
Įdomučia, jūsų požiūris man įdomus, nors ne visada pritariu jūsų vertybėms/pažiūroms, bet kadangi turit proto ir netipinių įžvalgų, tikrai priverčiat pamatyti kai kurias iki šiol nematytas reiškinių puses.
Kritiškumas pats savaime nėra blogai smile.gif
Bet Lutukės minčių dėstymo stilius (mentalinė tryda ar kažkas tokio, aš pavadinčiau), požiūris į pašnekovus (iš teisuolės pozicijų) bei ta maišalynė galvoje yra panaši į kai kurių Vilniaus taksistų, kurie per 5 minutes išdėsto savo požiūrį kokie visi yra vagys, niekšai ir kaip tik jie vieni viską supranta. Galbūt jūs teisus, gal tai ne vaikiškumas.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 24, 14:54)
Sakysim mano poziuryje kritikos ir neapykantos randate pakankamai. Bet as neziuriu pro prosovietine prizme, ir praktiskai nesinaudoju Maskvos informaciniais saltiniais.

O jusu minetos autores pozicija, kazkaip jau stebuklingai panasi i vieno rytu kaimyno propogandini naratyva.
Tai kazin ar labai vaikiska...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 09 24, 14:09)
Nugis dar kalti zyyyyyydai ir Kubyyyylius  biggrin.gif

O Landsbergį, kuris sugriovė kolūkius, pamiršai. Ajajajai Moonte, ajajajai.
Atsakyti