QUOTE(Kristi_na @ 2018 09 24, 14:45)
Lutuke, jus jaučiatės įskaudinta daugybės LT vykstančių dalykų ir reaguojat kaip vaikas, kuris manė, jog pasaulis bus labai graži ir jauki vieta, o paaiškėjo, kad yra ten daug dalykų, kurie jums nepriimtini. Ir dėl to dabar reikia rėkti apie visus tuos dalykus, kaltinti, ieškoti vieno kaltojo. Jūs nematot konteksto, esat prisigraibiusi visokios informacijos, turit savo pažiūras, apie kurias garsiai šaukiat, bet jums trūksta platesnio požiūrio į įvairius dalykus. Ir tolerancijos kitokiam požiūriui.
Būtent todėl su jumis kalbėtis apie gilesnes patirtis būtų labai sunku.
Per žinių radiją buvo laida apie popiežiaus vizitą, paliečiant ir pedofilijos skandalą, nevengiant skaudžių temų bei analizuojant kritiškai. Va čia yra tas platesnis požiūris.
https://www.ziniurad...ia?soundtrack=1
cia tik jusu isivaizdavimas, bet ne mano reakcija
nu kodel jus taip kai kurios megejos nuvertinti zmones, nu ka realiai apie mane zinot, apie mano patirtis? ka?
man tik viena mintis kyla, kai zmones stengiasi pazeminti kita, tai patys savim nepasitiki ir kompleksuoja, tarsi pazeminus kita , iskiltu patys auksciau.
pacios nesugebat diskutuoti is kart prasideda asmeninia puolimai, apie tai kaip kur as gyvenu, ka aszinau, neiznau, ka moku ir nemoku, kai diskutuoti nei nebandot
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 24, 14:13)
nu jei mušasi į krūtinę per mišias, kad kalti, tai musiet ir kalti
geras pastebejimas