Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(uarda @ 2018 09 21, 21:56)
Cambala draskesi,  kad taip atnaujinami miskai.
Kaip gi smegenis plauna lengvatikams.

kas juokingiausia, kad pasirodo miskais vadinami ir plyni kirtimai antt dokumentu... unsure.gif

oi plauna, kad plauna baisu, kerta net saugomas teritorijas, absurdas, zmones nesusimasto, kad ne tik miskus iskerta bet visa fauna ir flora ten sunaikina ir prireiks simto metu, kad kazkas atsisatatytu, o pinigai is tu rastu juokingai mazi...o miestuose kas darosi, simtamecius, grazius, sveikus medzius pjauna, ir nieko zmonem dzin , yra net palaikanciu...
o muus politiku galvele si rmintys kaip kokiu debilu, matai ispus medziai, jei nenukirsi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 22, 11:08)
Na taip, man ši šventė irgi mažiausiai miela, nes ruduo liūdnas metas, kai šiluma išeina. Bet visgi, nepaisant to drėgnio viso ir tamsumos, galima padėkoti Visatai už rudens gėrybes, visus vaisius, daržoves, paprašyti kuo šiltesnės dūšiai žiemos smile.gif Ir bet kokiu atveju, ta astronominė minutė yra stebuklinga, nesvarbu rudenį ji būna ar pavasarį smile.gif

bet nesakykit yra savo zavesio ir rudenyje, medziu lapai gelsta, krenta, kad ir tas lietus, taip jauku namuose buna, guli lovoje, pasidarai kakavos isijungi koki kina ir sazine negrauzia, kad nieko kito neveiki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gera toki minti perskaiciau, kad medziai parodo, kaip galima graziai atsikratyti kazkuom senu ar nereikallingu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2018 - 15:36
Labai siltas zmogus Pranciskus. Labai ♥️♥️♥️
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 22, 23:46)

Kiek jaunimo susirinko, labai gera buvo žiūrėti, tiek daug gražių, šiltų ir nesuvaidintų emocijų ❤❤❤
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2018 09 22, 23:01)
Kiek jaunimo susirinko, labai gera buvo žiūrėti, tiek daug gražių, šiltų ir nesuvaidintų emocijų ❤❤❤

Tikrai taip😊
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 22, 22:46)

lotuliukas.gif jo

kiek pinigu buvo skirta is biudzeto siam renginiui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2018 - 22:39
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 22, 23:35)
lotuliukas.gif jo
kiek pinigu buvo skirta is biudzeto siam renginiui?

kiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 09 23, 07:44)

as ju klausiu kiek, nes jei ejo domejosi gal, kiek joms tas renginys kainavo biggrin.gif

Airijoje labai daug kainavo, apie 32 milijonus, didzioji dalis is mokesciu moketoju, nesuprantu, kodel turiu prisideti prie situ nesmaoniu? geriau uz tuos pinigus butu pastate namu visiem benamiams, pilnai uztektu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugsėjo 2018 - 10:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 23, 12:32)

Airijoje labai daug kainavo, apie 32 milijonus, didzioji dalis is mokesciu moketoju, nesuprantu, kodel turiu prisideti prie situ nesmaoniu? geriau uz tuos pinigus butu pastate namu visiem benamiams, pilnai uztektu.

Aisku tu piktinaisi AIrijos forumuose, protestavai, siulei viesai ka uz tuos pinigus airiai galejo padaryt? Ar tik LT forume sugebi kvakset? Juk ten tavo salis, tavo biudzetas. Ko tu suki galva del musu biudeto? As pavyzdziui nesuprantu kodel turiu prisidet prie is uzsienio parlekusios emigrantes soc. draudimo ir dar rekiancios, kad poniutes neapsokinejo visi. Kodel uz mano pinigus ji turi buti drausta? Reikejo varyt i kita sali ir piktintis.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 23, 12:19)
Aisku tu piktinaisi AIrijos forumuose, protestavai, siulei viesai ka uz tuos pinigus airiai galejo padaryt? Ar tik LT forume sugebi kvakset? Juk ten tavo salis, tavo biudzetas. Ko tu suki galva del musu biudeto? As pavyzdziui nesuprantu kodel turiu prisidet prie is uzsienio parlekusios emigrantes soc. draudimo ir dar rekiancios, kad poniutes neapsokinejo visi. Kodel uz mano pinigus ji turi buti drausta? Reikejo varyt i kita sali ir piktintis.

tu ziuriu nesuvoki, kad nera atskiru saliu Europos sajungoje mirksiukas.gif
o visa kita eiliniai tavo kliedesiai ir paiskandziojimai, nes kitaip matomai nemoki,uzjauciu, jei tokia nelaiminga, bet neduoda tau tai teises sitaip nuolat bendrauti mirksiukas.gif
nera Airijoje supermamu forumo, bent nezinau apie toki biggrin.gif , o taip su airiais diskutavom siomis temomis ir kitomis pasisnekam mirksiukas.gif , jei tau labai rupi kaip as gyvenu ir ka su kuo diskutuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugsėjo 2018 - 11:41
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 23, 13:31)
tu ziuriu nesuvoki, kad nera atskiru saliu Europos sajungoje  mirksiukas.gif

Tai tu nesuvoki, nes kodel nelekei i kita Europos sali? Ko grizai ten kur na tavo nuomone baisu. Baisi, neturtinga salis, algos mazos, pragyvenmas sunkus. Ko nelekei i kokia Vokietija ir nesokdinai visu? As atsakysiu. Todel, kad ten butum negavus to, ka gavai LT ir tu ta puikiai zinai.
Atsakyti

Kainavo 32 milijonai :blink:  - tai pinigų švaistymas.

Lietuva tvarkosi gerokai ekonomiškiau :super: . Nereikėjo ir 1,5 milijono eurų. O į išlaidas įskaičiuota viskas, net pavyzdžiui ir gatvių ar aplinkos tvarkymas - kuo džiaugsis Kauno ar Vilniaus gyventojai bei miesto svečiai ir vėliau. 

Vasarą skaičiuota, kad popiežiaus vizitas biudžetui gali kainuoti iki 1,75 mln. Eur, tačiau sąmatos sumažėjo iki 1,447 Eur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojus.S: 23 rugsėjo 2018 - 12:00
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 23, 12:44)
Tai tu nesuvoki, nes kodel nelekei i kita Europos sali? Ko grizai ten kur na tavo nuomone baisu. Baisi, neturtinga salis, algos mazos, pragyvenmas sunkus. Ko nelekei i kokia Vokietija ir nesokdinai visu? As atsakysiu. Todel, kad ten butum negavus to, ka gavai LT ir tu ta puikiai zinai.

pirma ciatavo nuomone ne mano, ka issakei apie LIetuva, as gimiau LIteuvoje esu LIetuvos pieliete ir LIetuva mano salis, kad ir kaip tau tai nepatiktu mirksiukas.gif , antra as gyvenime niekad nieko nesokdinu, trecia as turiu savo gyvenima, savo pasauleziura, savo isitikinimus, kuriu neprivalau tamstai atskleisti , nes kad ir pasakociau tau nedasiltu, kaip ir visa kita nedasyla, tai gal nesigilink i mano motyvus kazkokiem veiksmam, nesvaistyk savo laiko veltui mirksiukas.gif
ir nelabia suprantu to tavo nebuciau gavusi, kazin ko nebuciau gavusi Airjiije, ka gavau Lietuvoje? kazka nussinekejai ir pati nesupratai ka biggrin.gif
ir aplamai kaip mano gimdymas siejasi su sia tema, su popieziaus vizitu, ar tau siap mano gyenimas idmiau nei visi kiti dalykai, bet tai kodel manai, kad kitiem nariam tai turetu buti idomu, jei kas idomu, rasyk man asmeniskai atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti