Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 20:54)
tai tu kur logika palikusi? jei as sakau, kad Lietuvoje blogai, tai ko as ten vaziuosiu?? va tau labai gerai tai ir vaziuok, ko tu toje Airijoje gyveni, kai tokia saune tevyne turi?  mirksiukas.gif man zinok  jau vaikystes periodas pasibaige, kai pasakom tikeciau apie didvyrius, kurie vienu ypu ima ir vsika sutvarko  biggrin.gif

Vaikui blogai gyventi be tevu, jei tevai kelia realia gresme, aisku, juos reikia paimti, Lietuvoje blogai, kad tiek asocialiu seimu taip iseina ,pagal paimamu vaiku skaiciu, kuriuose jau vaikam pavojinga gyventi. Lietuvoje blogai dirba visa sistema, as aplamai nezinau kas ten gerai dirba  is valstybinio setoriaus,kuri sfera gal pasidalintumet?. Pirma nera pagalbos zmonem, bele kokios nuo alkoholizmo , narkomanijos gydymosi, iki elementaraus zmonisko pragyvenimo, jei tu nesi koks labai protingas, ar labai issilavines, ar koks verlsininkas, sneku apei eilinius paprastas zmogelis si pvz skurdziu seimu, kurios neturi rysiu, kur neturi pinigu leist vaiksu i moksla, zemiausias tas zemiau skurdo ribos sluoksnis, kur gauna ten minimuma ar siek tiek daugiau gyvena baisiai, va tas ir yra blogai, o del to kad nieko nebuvo daroma gero, tik salis grobiama, dabar ja virs 1000 vaiku turi kenteti ir siemoje tiketinai kentejo su degradais tevais ir atskirti nuo tevu kencia , nes daugumai vaiku ypac mazu vis tiek yra tevai, ir niekur nebus geriau kaip su tevais, aisku jei jie normalus, o vaikas dar aplamai viska kitaip mato...
Skaitei teismo psichologes straipsni? kad vaikai daznai kencia labiau ,kai juos paima, nei nuo smurto seimoje, aisku, kaip suprantu, jei tas smurtas nera ten iki uzmusimo ar suluosinimo, siaip fizines bausmes vaiksu traumuoja maziau, nei atskyrimas nuo tevu. Tai va del tu visu paemimu as nelabai tikiu, kad eme ir pradejo visos tarnybos kokybiskai dirbti, kaip ta armija seniau tingejo siknas judinti ir dirbti, taip dabar uoliai ima visus is eiles, uz bet kokia nesamone, kaip rase tame straipnyje, mama sudave vaikui pati pranese mokyklai , vaika paeme nu nesmaones, ten vyras jos nesenai mires, tai rekjo skirti kokiu ssensus pas psichologa, o dabar vaika sutraumavo, nu negaliu man tai tokie dalykai protu nesuvokiama, kas per babces ten dirba,.. ten jei pataiko vienas kitas protingas greit isedamas...

Nezinau vaiku teisiu darbo Airijoje, nematau ir asocialiu seimu, negirdziu, kad cia simtais imtu, nera skundu kaip is Norvegijos ar UK, del to, kad be reikalo ateme, tai gal dirba normaliai? ne tik vaiku teises, bet visa sistema? zinau viena  airiu seima is kurios paimti buvo vaikai, bet jie narkomanai, tai manau , labai gerai padare, nes narkomanam cia, jei nori gydytis tikrai yra labai daug pagalbos, o jei vartoja tai itkria kelia realia gresme vaikam.
taip tai taisykle, ne isimtis, isimtis buna, jei gerai atlieka darba. Juk tas gydytojas kiek pasakojo per Tv, taigi ne vienas Matas uzmustas tevu, tik labiausiai pagarsejes....kad ir tie vaikai kur i sulini sumesti buvo, visi zinojo kaime ta seima, ar kas ka dare? ne, nes dauguma tokie pat degradai, laka kas savaite arb avaiku , zmonu musimai jeim atrodo vissikai normalu...kaip uzdelsto veikimo bombos kam kada kokie balti arkliai pareis..

Pabėgai kaip žiurkė iš skęstančio laivo ir dejuoji, kaip Lt blogai. Tai aš tau, nedašutėle, jau kelintą kartą sakau, nuvažiuok ir parodyk, kaip reikia dirbti, bet tu eilinį kartą tik pezi, lai visi kiti daro, keičia Lietuvą, o tu, vatnyke, atsisėdus prie klavos pavemsi? Tokia vat tau ir logika, ar dašus pagaliau tau į ploną siūlą tarp ausų?

O tu sakyk, kas gali padėt alhašui ar narkomanui, jeigu jis pats to nenorės? Ar nori, kad išvežtų į "gydyklas", kaip caro rūriko laikais, iš kurių išėję chroniai vėl krisdavo į liūną? Nirkas, ničniekas žmogui nepadės, jei jis pats to nenorės.

Tu nebesvaik dėl tų vaikų, dukra man pakankamai pripasakoja, vaikas vaikui nelygu, tai gali čia nejuokint voverių. Vienos dukros draugės motina alkoholikė, p.ohui jai, kad ta mergaitė pjaustosi rankas, motka baruose mirksta, mergaitei dėmesio nulis, kita draugė, netoliese gyvena, motina prie pinigo, vaikams eurų numeta, tuom lyg bandydama kompensuot dėmesio nebuvimą, mergaitė mokykloj mokytojus nx siuntinėja, o jos brolis pats iškvietė TUSLA, nes motina jam pliaukštelėjo per žandą. Ir dar n istorijų, kas parodo, kad jei vaikas turi bėdų, realiai tarnyboms yra nusišikt. Ir kaip čia taip, a? Apsimeti, kad nieko nematai, rožinius akinius užsidėjus. Tokia krūta visažinė, o nežinai, kaip su vaikų paėmimu Airijoje, ajajaj.. vienas airis iš mūsų rajono augino 3 paimtus vaikus, tie vaikai atvyko apskretę, utėlėti, motinai jų negrąžino, nes ji nenustojo gert. Tai pagal tavo logiką, jeigu nebuvo grėsmės vaiko gyvybei, jų reikėjo neatimt? O aš manau, kad reikėjo, nes tie vaikai pagaliau gavo normalaus maisto, švarių rūbų, ir kas svarbiausia- dėmesio, rūpestį, gerą žodį. Ir ko tu čia triedi dėl tų paimtų vaikų? Paėmė tą vaiką, bet grąžino, o vaikui bus pamoka nešokt motinai į akis.

Nu ir? Tai ko čia dejuoji, kad tarnybos pradėjo judint šiknas? Kiek girdėjau, Norvegijoj barnevernet pirma paima vaiką ir tik tada aiškinasi ar tam vaikui saugu būti tėvų namuose, žinai tą posakį, better be safe than sorry? Tai vot.

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 13, 21:17)
Is to, ka tu ten pritriedei, supratau, kad pagal tave sovietmeciu geriau buvo ir maziau vaikus skriaude, o degradavo po nepriklausomybes. Nepritariu as tam visiskai.

Bet kaip ji netingi litanijas po litanijos rašyt, bože bože
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 13 rugsėjo 2018 - 21:11
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 13, 21:17)
Is to, ka tu ten pritriedei, supratau, kad pagal tave sovietmeciu geriau buvo ir maziau vaikus skriaude, o degradavo po nepriklausomybes. Nepritariu as tam visiskai. </p>

be tokiu zodziu tai issireiksti neina? man irgi taip atsiliepit apie tavo postus? jei jie nesutampa su mano nuomone? nesvarbu ar tu pirtari ar ne, galima ir kulturingai isreiskti savo nepritarima ar nebesugebi, uzsikretei nuo cambalos?

nezinau ar maziau ar daugiau visoje Lietuvoje, tam reiktu skaiciu duomenu, tikiuosi ji yra bent nuo Nepriklausomybes pradzios ir galima butu palyginti?
Bet tik is to ka maciau tada ir ka maciau dabar galiu pasakyti, kad kaimai tikrai labiau nusidegradave, ir zmones aplamai daugiau geria cia jau statistikos patvirtina, nuo pat Nepriklausomybes pradzios kiek isgeria, kiek ligu nuo alko ir t.t.
Is mokyklos, kai as lankiau buvo tik veina mergaite is asocialios seimos, vaiku buvo 30+ ir tai dauguma vis tiek ir tu gerianciu dirbo, nebuvo toks visikais dugnas dar ir issiblaivydavo ,
kai vedem sunu i mokykla Lietuvoje, tai automatiskai man duoda nemokamo maitinimu informacija, sakau mums nereikia, nustebo, dauguma gauna. Tada gaudavo 3-4 vaikai klasej, ten kas su vienu i stevu ar invalidai tevai ir pan, nes visos seimos gyvendavo normaliai. Tai man is mano asmenines patirties as dabar matau daug daugiau skurde ir nakrotikuose gyvenanciu zmoniu...
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 13, 22:05)
Pabėgai kaip žiurkė iš skęstančio laivo ir dejuoji, kaip Lt blogai. Tai aš tau, nedašutėle, jau kelintą kartą sakau, nuvažiuok ir parodyk, kaip reikia dirbti, bet tu eilinį kartą tik pezi, lai visi kiti daro, keičia Lietuvą, o tu, vatnyke, atsisėdus prie klavos pavemsi? Tokia vat tau ir logika, ar dašus pagaliau tau į ploną siūlą tarp ausų?

O tu sakyk, kas gali padėt alhašui ar narkomanui, jeigu jis pats to nenorės? Ar nori, kad išvežtų į "gydyklas", kaip caro rūriko laikais, iš kurių jie chroniai vėl krenta į liūną? Nirkas, ničniekas žmogui nepadės, jei jis pats to nenorės.

Tu nebesvaik dėl tų vaikų, dukra man pakankamai pripasakoja, vaikas vaikui nelygu, tai gali čia nejuokint voverių. Vienos dukros draugės motina alkoholikė, p.ohui jai, kad ta mergaitė pjaustosi rankas, motka baruose mirksta, mergaitei dėmesio nulis, kita draugė, netoliese gyvena, motina prie pinigo, vaikams eurų numeta, tuom lyg bandydama kompensuot dėmesio nebuvimą, mergaitė mokykloj mokytojus nx siuntinėja, o jos brolis pats iškvietė TUSLA, nes motina jam pliaukštelėjo per žandą. Ir dar n istorijų, kas parodo, kad jei vaikas turi bėdų, realiai tarnyboms yra nusišikt. Ir kaip čia taip, a? Apsimeti, kad nieko nematai, rožinius akinius užsidėjus. Tokia krūta visažinė, o nežinai, kaip su vaikų paėmimu Airijoje, ajajaj.. vienas airis iš mūsų rajono augino 3 paimtus vaikus, tie vaikai atvyko apskretę, utėlėti, motinai jų negrąžino, nes ji nenustojo gert. Tai pagal tavo logiką, jeigu nebuvo grėsmės vaiko gyvybei, jų reikėjo neatimt? O aš manau, kad reikėjo, nes tie vaikai pagaliau gavo normalaus maisto, švarių rūbų, ir kas svarbiausia- dėmesio, rūpestį, gerą žodį. Ir ko tu čia triedi dėl tų paimtų vaikų? [Paėmė tą vaiką, bet grąžino, o vaikui bus pamoka nešokt motinai į akis.
Nu ir? Tai ko čia dejuoji, kad tarnybos pradėjo judint šiknas? Kiek girdėjau, Norvegijoj barnevernet pirma paima vaiką ir tik tada aiškinasi ar tam vaikui saugu būti tėvų namuose, žinai tą posakį, better be safe than sorry? Tai vot.
Papildyta:
Bet kaip ji netingi litanijas po litanijos rašyt, bože bože

bet tu taip kliedi , matyt jau susutai biggrin.gif , tai vaziuok ko tu cia Airijoje? ko cia kitiem siulai? kas tau netinka Lietuvoje, juk viskas gerai, ar ne? biggrin.gif tu tai kazkaip kitaip pabegai ne kaip ziurke is skestancio laivo nu griuk aukstielnikas, pati sedi cia kazi ko? lotuliukas.gif

Nu matai mano vaikai eina i gera mokykla, tai ten asocialiu nera, maza ne parapine mokykla, kainuoja brangiau, rajonas irgi geras, velgi nematau kazkokiu asocialu mirksiukas.gif
Bet kiek as zinau labai pilna pagalbos, jei tik jos nori cia, o kad nera smurto ir visi gyvena kaip rojui tai as ir nerasiau, tokiu saliu nera, skirtumas yra ar guana mzone spagalba ir koks yra minimalus gyvenimo lygis ir atlyginimai, LIetuvoje ir norintys ne visis gali gauti pagalbos, pazystamas norejo gydyttis nuo nakrotiku, tai va pamegink susizinoti, kokiso galimybes, nuo alkoholizmo, dabar tiksliai nezinau bet ne taip senai gana barngiai irgi kainavo tos realiai padedancios porgramos ir tai tik didmiesciuiose, kaip kokiam eiliniam kaimieciui is kaimo vidurio gauti ta pagalba, net norit?? ka daryti, kai antoliai pvz vsika isgrobsto, kai zmone slieka be nieko arba kai darbu neturi, kai pradeda moketi uz tai,akd nedirbti daugiau nei is darbo? specialsu zmoniu nudegridinimas....Airijoje pvz vykst aporgramos soclialines trevelieriu intergacija, nors pamazu, bet vyksta, higienos juos mokina, rasyti, skaityti, dirbti, o ne vaikus atimineja...

tu ismok rasyti teksta perskaityti, uzsidenk mano nika ir skaitytk tarsi kitas zmogus butu parases gal dasus iki taves, ka rasau biggrin.gif

tai tu visa galva durna, jei taip galvoji, truksta tau Bernavernet ? gaila taves vaikysteje nepaeme ar ne, gal butum i zmogu uzaugusi?

nu bet ant kiek maziau parasei tai boze boze, nu juokdare lotuliukas.gif pati daro viska ka as ir pati juokiasi is saves lotuliukas.gif
Atsakyti

tai dauguma vis tiek ir tu gerianciu dirbo, nebuvo toks visikais dugnas dar ir issiblaivydavo 

Puikus tevai tam tavo kaime buvo. Vaikai saugus, mylimi. Tevai vistiek anksciau ar veliau issiblaivydavo.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 22:06)
be tokiu zodziu tai issireiksti neina? man irgi taip atsiliepit apie tavo postus? jei jie nesutampa su mano nuomone? nesvarbu ar tu pirtari ar ne, galima ir kulturingai isreiskti savo nepritarima ar nebesugebi, uzsikretei nuo cambalos?

. Tai man is mano asmenines patirties as dabar matau daug daugiau skurde ir nakrotikuose gyvenanciu zmoniu...

A girdi, gal tu neaiškink kitiems, kokius žodžius naudot, ok, menka tu čia viršinykė. O pati, išsidergus išsikoliojus išsitujinus ir prisižadėjus daugiau kojos nekelti į šitą forumą, jūsintis pradėjai, lygtai niekas nežino, kas tu tokia😂 atrodai daugiau nei apgailėtinai

Ką tu matai, kvaiša, jei jau n metų negyveni Lietuvoj? O Airių nakerių gyvenimo būdo nebandei panagrinėt? Kiek tu ten sakei airių bobos išgeria alkoholio? Skaičius buvo afigienas, tingiu eit ieškot, bet gaunasi taip, kad eilinį kartą pati sau prieštarauji, nes nu jeigu airiai tikrai būtų tokie chroniai, juk tu tikrai tikrai pamatytum, nia?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 13, 22:21)
A girdi, gal tu neaiškink kitiems, kokius žodžius naudot, ok, menka tu čia viršinykė. O pati, išsidergus išsikoliojus išsitujinus ir prisižadėjus daugiau kojos nekelti į šitą forumą,  jūsintis pradėjai, lygtai niekas nežino, kas tu tokia😂 atrodai daugiau nei apgailėtinai

Ką tu matai, kvaiša, jei jau n metų negyveni Lietuvoj? O Airių nakerių gyvenimo būdo nebandei panagrinėt? Kiek tu ten sakei airių bobos išgeria alkoholio? Skaičius buvo afigienas, tingiu eit ieškot, bet gaunasi taip, kad eilinį kartą pati sau prieštarauji, nes nu jeigu airiai tikrai būtų tokie chroniai, juk tu tikrai tikrai pamatytum, nia?

airiu moterys pagal statistika isgeria beveik po buteli vyno per diena, mirksiukas.gif o tai sakiau, kad airiai kokie blaivininkai? ar sakiau, kad cia problemu nera, is vis ka tu cia nori irodyti?
taip matau,kaip airiai daug geria, jau aname poste sakiau, kad visa Europa prasigerusi, tik va airiai neagresyvus prisigere, kiek esu macius, sutikus, kiek pati buvus naktiniuose klubuose, nesu papuolusi i jokias nemalonias situacijas, nesu maciusi mustyniu, visi net girti atsiprasineja, sakysi ne taip? aisku tikiu per sali rasi ir agresyviu, bet tai atskiri atvejai ne masinia, kaip Lietuvoje. Cia net mokykloje bent mano vaiku labai ziuri visus bulinimus, jokiu msutyniu, jokiu smurtu. NU taip nuomazens auginami, vyrai labai garziai moka su vaikais zusiimti, daug matau mieste su maziukais net, tu nematai?

dar karta sakau PROBLEMU YRA VISUR , visuose salyse, tik SKIRTUMAS, vienur jas sprendzia kitur nesprendzia..

bet tai klausykis jei tau taip blogai Airijoje, nu vaziuok tu i Lietuva ka? ko tu cia sedi? nama atlaisvinsi pati zinai porblemos su nuoma dabar biggrin.gif Lietuvoje gi geriau ar visgi negeriau? nu turesi drasos pasakyti ar ne? su visu savo krutumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 22:19)
bet tu taip kliedi , matyt jau susutai  biggrin.gif , tai vaziuok ko tu cia Airijoje?  ko cia kitiem siulai? kas tau netinka Lietuvoje, juk viskas gerai,  ar ne?  biggrin.gif tu tai kazkaip kitaip pabegai ne kaip ziurke is skestancio laivo nu griuk aukstielnikas, pati sedi cia kazi ko? lotuliukas.gif

Nu matai mano vaikai eina i gera mokykla, tai ten asocialiu nera, maza ne parapine mokykla, kainuoja brangiau, rajonas irgi geras, velgi nematau kazkokiu asocialu  mirksiukas.gif
Bet kiek as zinau labai pilna pagalbos, jei tik jos nori cia, o kad nera smurto ir visi gyvena kaip rojui tai as ir nerasiau, tokiu saliu nera, skirtumas yra ar guana mzone spagalba ir koks yra minimalus gyvenimo lygis ir atlyginimai, LIetuvoje ir norintys ne visis gali gauti pagalbos, pazystamas norejo gydyttis nuo nakrotiku, tai va pamegink susizinoti, kokiso galimybes, nuo alkoholizmo, dabar tiksliai nezinau bet ne taip senai gana barngiai irgi kainavo tos realiai padedancios porgramos ir tai tik didmiesciuiose, kaip kokiam eiliniam kaimieciui is kaimo vidurio gauti ta pagalba, net norit?? ka daryti, kai antoliai pvz vsika isgrobsto, kai zmone slieka be nieko arba kai darbu neturi, kai pradeda moketi uz tai,akd nedirbti daugiau nei is darbo? specialsu zmoniu nudegridinimas....Airijoje pvz vykst aporgramos soclialines trevelieriu intergacija, nors pamazu, bet vyksta, higienos juos mokina, rasyti, skaityti, dirbti, o ne vaikus atimineja...

tu ismok rasyti teksta perskaityti, uzsidenk mano nika ir skaitytk tarsi kitas zmogus butu parases gal dasus iki taves, ka rasau biggrin.gif

tai tu visa galva durna, jei taip galvoji, truksta tau Bernavernet ? gaila taves vaikysteje nepaeme ar ne, gal butum i zmogu uzaugusi?

nu bet ant kiek maziau parasei tai boze boze, nu juokdare lotuliukas.gif pati daro viska ka as ir pati juokiasi is saves lotuliukas.gif

Aš tau jau n'tajį kartą kartoju, aš nedejuoju dėl Lt tarnybų, TU DEJUOJI- TU IR VAŽIUOK, ĮVESK TVARKĄ, kloune tu iš freakų cirko. O tai tik be perstojo šiki šiki šiki, viskas blogai, nieko Lt gero nėra, o vat jau Airijoj ir žolė žalesnė, ir dangus žydresnis😂😂😂

Gatvėj aš irgi nematau asocialų, o mano dukra eina į vieną geriausių mokyklų mieste, taip kad tylėk, draugų ji turi visokių iš įvairių mokyklų, bendrauja, o jeigu tavo vaikai tau, prietrankai, nieko nepasakoja, tai jau tik tavo bėda. Išvis, ko tu prisivartojus? Tu pasižiūrėk į savo rašybą, nu žiauru. O Airijoj kas dėl pagalbos, ar bandei gauti? Ar žinai, kokia ta paslaugų kokybė čia? Durne tu blt, eilinį kartą šneki bile šnekėt iš nuogirdų nebent, tai sakyk, kur pagalba tos mergaitės, kur pjaustosi, alhašei motinai? Jos vyras nusižudė, ta mergaitė jį rado, perskaitė priešmirtinį laišką, tai kuuuur pagalba joms abiems toj tavo superpuper Airijoj? Kur pagalba save žalojantiems vaikams? Kai tu akis užsimyžus, gyveni savo fantazijų pasaulyje susipykus su realybe, tiek tau, vargšelei ir berodo, užjausti tave reikia, ligonę.

O tu išmok rašyt! Kai daugmaž pakenčiamai rašei, ar daug pastangų įdėjai? Netgi uždengus nicką, skaitant tavo triedalus tavęs su niekuo nesumaišysi, daugiau nėra forume nei vienos tokios nupušusios narės kaip tu.

Nu va, pažiūrėkit, rūžavoji ir pūkuotoji ubuntė, kuri nieko neįžeidinėja
😂😂😂 A girdi, bet juk ne nuo manęs diedas į barus bėga prisisprogt, tai kas čia užaugo žmogum, hm hm, galima būtų pasiginčyt.. Ir taip, jeigu būčiau augus mylinčioje globėjų šeimoje, man būtų buvę žyyyymiai geriau nei pas motiną. Dar klausimukų bus? Nepaisant nieko, tvarium neužaugau, ne taip kaip tu🖕 Ei, pilnatie, o ko nustojai jūsintis?

Aha, mano keletas postų per keletą mėnesių, o tavo litanijos KASDIEN. Tu blin daryk išvadas, išmes tave vieną dieną iš chickenfactory, vištos juk pačios nenusipeš

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 13, 22:20)
Puikus tevai tam tavo kaime buvo. Vaikai saugus, mylimi. Tevai vistiek anksciau ar veliau issiblaivydavo.

Nuu lotuliukas.gif Aš vasarom pas močiutę augau, nebuvo kaime nei vienos asocialų šeimos. Eidavom su kaimynų vaikais prie upės, žmonės dirbo, gyvulius augino ir t.t. Kartais nusamdydavi kokį alhašėlį iš Skuodo, bet kad būtų geriančių- nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 13, 22:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72202638" data-time="1536865588"><div><p>tai dauguma vis tiek ir tu gerianciu dirbo, nebuvo toks visikais dugnas dar ir issiblaivydavo </p></div></blockquote><p>Puikus tevai tam tavo kaime buvo. Vaikai saugus, mylimi. Tevai vistiek anksciau ar veliau issiblaivydavo.  wub.gif </p>

cia dabar taip yra , kada tu tokius dalykus matei??? juk tu net neatsimeni tarybiniu laiku mirksiukas.gif Dauguma vaiku vasaras kaime leisdavo, zmones suage dirbdavo daug, aisku nebuvo blaivininkai per visus darbus ir isgerdavo, bet tai ir tu juk isgeri? pati supranti kad gerimas gerimui nelygus, ar ne?
tokio degradavimo kaip dabar kaime tikrai nebuvo
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 09 13, 23:02)
Aš tau jau n'tajį kartą kartoju, aš nedejuoju dėl Lt tarnybų, TU DEJUOJI- TU IR VAŽIUOK, ĮVESK TVARKĄ, kloune tu iš freakų cirko. O tai tik be perstojo šiki šiki šiki, viskas blogai, nieko Lt gero nėra, o vat jau Airijoj ir žolė žalesnė, ir dangus žydresnis😂😂😂

Papildyta:

Nuu lotuliukas.gif Aš vasarom pas močiutę augau, nebuvo kaime nei vienos asocialų šeimos. Eidavom su kaimynų vaikais prie upės, žmonės dirbo, gyvulius augino ir t.t. Kartais nusamdydavi kokį alhašėlį iš Skuodo, bet kad būtų geriančių- nemačiau.

nu tai atskysi ar ne tai kur tau geriau Airijoje ir Lietuvoje?
Pas tave isvirkstine gal logika, tu vaziuoji gyventi kur blogiau? atvaziavai i Airija tvarka daryti, padeto vargsam airiam? lotuliukas.gif

nu ka as ir sakau 4u.gif

ps. del pagalbu zmonem nu tai reikai kreiptis i savo miestelio Citizen information centra ir nukreips, ten yra knygos dydzio kontaktu sarasas, pagal kuri galima rasti pagalba, ko reikia counsuling, ar kokios terapines grupes, kai ieskai tai ir suzinai, o kai dejuoji cia forume tai nieko ir nezinai. Musu dabar pvz dave kontaktus telefona, jei sake reiks bet kokios pagalbos kreiptis, imone apmoka. Yra begale nemokamos pagalbos.

cia viena is istaigu, kuri galetu padeti tai mergaitei gali perduoti
https://www.pieta.ie/

del mano vaiku mokyklos, tai ji nedidele ET jei zinai tokias, as beveik visus tevus pazystu, mes rengiam daug renginiu kartu, nera nei vienos asocialios seimos, vaikai dar mazi pakankamai ,akd apie siemu probelmas sneketu, aisku tikiu visko pasitaiko visur, gal kas ir per kokai sikna uzvozia nezinau , bet siaip tai tevai net veina mokytoja isprase is mokyklos, nes jis saukdavo kartais ant vaiku, nu pas mus nereligine mokykla ir ateina siek tike kitokios seimos, kurios gali sumoketi duagiau uz moksla, kurios rupinasi vaiku auklejimu, aisku dabar jau nemazia ir lenku yra, lietuviu labai mazai be musu vaiku dar 4 seimos. Bet kiek visus matau tai tikria visi normalus zmones. As aplamai groziuosi, kaip per uzsiemimus tevai(vyrai) sugeba su vaikais zusiimti, musu klaseje dukters yra vienas pvz vienisas tevas, jis po skyrybu pasieme dukra auginti, labai atskaingai tai daro, o siaip dauguma is pilnu seimu, daug gana psiturinciu, keli labai pasiturintys , jau 5 m toje mokykloje zinokis kazkaip susipazysti su zmonem, nera tu i strevelieriu is socialiniu etatiniu seimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugsėjo 2018 - 22:25
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 22:29)
airiu moterys pagal statistika isgeria beveik po buteli vyno per diena,  mirksiukas.gif o tai sakiau, kad airiai kokie blaivininkai? ar sakiau, kad cia problemu nera, is vis ka tu cia nori irodyti?
taip matau,kaip airiai daug geria, jau aname poste sakiau, kad visa Europa prasigerusi, tik va airiai neagresyvus prisigere, kiek esu macius, sutikus, kiek pati buvus naktiniuose klubuose, nesu papuolusi i jokias nemalonias situacijas, nesu maciusi mustyniu, visi net girti atsiprasineja, sakysi ne taip? aisku tikiu per sali rasi ir agresyviu, bet tai atskiri atvejai ne masinia, kaip Lietuvoje. Cia net mokykloje bent mano vaiku labai ziuri visus bulinimus, jokiu msutyniu, jokiu smurtu. NU taip nuomazens auginami, vyrai labai garziai moka su vaikais zusiimti, daug matau mieste su maziukais net, tu nematai?

dar karta sakau PROBLEMU YRA VISUR , visuose salyse, tik SKIRTUMAS, vienur jas sprendzia kitur nesprendzia..

bet tai klausykis jei tau taip blogai Airijoje, nu vaziuok tu i Lietuva ka? ko tu cia sedi? nama atlaisvinsi pati zinai porblemos su nuoma dabar biggrin.gif Lietuvoje gi geriau ar visgi negeriau? nu turesi drasos pasakyti ar ne? su visu savo krutumu  mirksiukas.gif

Ohoho, chronės kokios lotuliukas.gif Klausimas, ką tu nori įrodyt priedurne? Nėra toj Lietuvoj viskas taip juoda, kaip tu bandai pavaizduot, kaip ir nėra toj Airijoj viskas taip puiku, dašus tau pagaliau, nevisprote?

Aha aha, jau suki temą lotuliukas.gif o tai pala, ar daug geriantys gali kokybiškai auginti vaikus? Nu bet sprendžiant palei tavo kliedesius, tai jo, juk vistiek kartais išsiblaivo lotuliukas.gif va pvz kaip tavo diedas, nia?

Aha, Lietuvoj niekas nesprendžia problemų, ne ne. Tai nuvažiuok, išspręsk blt.

MAN nėra blogai Airijoj. Matai, mes ne chroniai, vaikais rūpinamės, pragyvenam, bet va yra kas turi diiidelių bėdų ir negauna realios pagalbos, taip kad tu kišk savo kliedesius į subinę.

A girdi, aš tavęs jau bbž kiek kartų klausiau, ko parsivilkai į iškeiktą forumą, nors sakei, kad niekad negrįši? NU turėsi drąsos atsakyt?😂 ar nu apsimesi, kad nu nematai?😂😂😂

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 23:13)
pati supranti kad gerimas gerimui nelygus, ar ne?
tokio degradavimo kaip dabar kaime tikrai nebuvo
Papildyta:

nu tai atskysi ar ne tai kur tau geriau Airijoje ir Lietuvoje?
Pas tave isvirkstine gal logika, tu vaziuoji gyventi kur blogiau? atvaziavai i Airija tvarka daryti, padeto vargsam airiam? lotuliukas.gif

nu ka as ir sakau 4u.gif

Aik aik, ką tu sakai! Juk pagal tave, net menkiausias alkoholio kiekis jau yra vos ne alkoholizmas, tai sakai, po nedaug gert visai px, gerai yra? lotuliukas.gif

Man VISUR BUVO GERAI. Matai, mes Lt su vyru abu dirbom, aš diedui Lt n metų ant sprando nesėdėjau, ne taip kaip tu. Diedas išvažiavo į Airiją atsitiktinumo dėka, dirbo phillip morris Klaipėdoj, gavo pasiūlymą išvykt dirbt į Airiją, nu ir išvažiavo. Nu o tu diedui ant sprando sėdėjai ir su ugtelėjusiais vaikais pavargusią vaidinai, o išvažiavai, nes trūko babkių, diedas vienas nebeišnešė tavęs išlaikyt, tik paskui naglai melavai, kad tipo ne dėl pinigų išvažiavai, nors tavo senoj temoj sani nicku viskas aiškiai parašyta😂

Idiote, pacituok, kur aš sakiau, kad Airijoj blogiau? Bet ko norėt iš ligotos šizofrenikės, kitus fantazijom kaltini, o pati, bože bože..
Atsakyti
zkb as nezinau kaip bendrauti su zmonem, kurie ziuri i knyga ir mato spyga, liaudiskai pasakius, tu visikai nesuvoki ,ka skaitai mirksiukas.gif
as taves klausiu kur tau geriau ar Lietuvoj ear Airijoje, jei taip pat gerai, tai ko sedi Airijoje vaziuok tevynen. mirksiukas.gif
Papildyta:
o cia amerikieciai linksmai apie Lietuva
nu tikrai ne viskas taip blogai pas mus, va kvepalus turesim savo, galesim kvepeti kaip Lietuvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugsėjo 2018 - 23:31
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 14, 00:29)
zkb as nezinau kaip bendrauti su zmonem, kurie ziuri i knyga ir mato spyga, liaudiskai pasakius, tu visikai nesuvoki ,ka skaitai  mirksiukas.gif
as taves klausiu kur tau geriau ar Lietuvoj ear Airijoje, jei taip pat gerai, tai ko sedi Airijoje vaziuok tevynen.  mirksiukas.gif
Papildyta:
o cia amerikieciai linksmai apie Lietuva
nu tikrai ne viskas taip blogai pas mus, va kvepalus turesim savo, galesim kvepeti kaip Lietuvos  bigsmile.gif

Labai nuostabiai save apibūdinai. Su tavim pradėt kalbėt tai tas pats, kas į šūdą įlipt- išsišūdinsi ir dar ilgokai smirdėsi, o tai, kad aš tavo trydų tiesiog nesuprantu, ne naujiena, tavęs lunatikės, apart poros personų, visas forumas nesupranta lotuliukas.gif Tai ar atsakysi pagaliau, ko parsivilkai į forumą, ar smarvės tam neužtenka, "drąsuole"? Eik vištų pešt, čia nelojus, psichine tu beviltiška.
Atsakyti
Boze boze...Ir cia kas darosi...😂😂😂

Zkb, tu ten lyg su ubuntiene kazkada kalbejai miestus. Kuriam miesteli ji gyvena?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 14, 10:57)
Boze boze...Ir cia kas darosi...😂😂😂

Zkb, tu ten lyg su ubuntiene kazkada kalbejai miestus. Kuriam miesteli ji gyvena?

Nežinau, kur ji gyvena, bijo sakyt tvarius. Netgi county bijo pasakyt🤣
Papildyta:
Sako, atvažiuoja į Tullamore, tai jei pamatysiu širinskienės antrininkę, pamojuosiu😂
Atsakyti