Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

kas cia aiskino apie pigias nuomos kainas Lietuvoje? Stai koks tragiskas bendrabucio kambarys uz 240 e per menesi. blink.gif
Mano kolega studentas, kuris atlieka praktika, moka 300 uz kambari bute kur 3 miegamieji, bendra svetaine su virtuve ir dalinasi su 3 kitais studentais, aisku jie galetu ten gyventi 9 ir moketu tiek pat, kiek LIetuvoje biggrin.gif tik butai zmoniski, tvarkingi su internetu i ta suma nuomos ineinaciu.

Štai tokius bendrabučio kambarius randa Kauno technikos kolegijos pirmakursiai (Kampo g. 27).
Jie čia gyvens keturiese ir už šiuos "apartamentus" kiekvienas mokės daugmaž po 60€. Ar tai normalu? Turbūt kaliniai kamerose turi daugiau vietos. Jie, matyt valstybei svarbesni...

https://www.facebook...2228627?__xts__[0]=68.ARBVqWgfSoiLitZX8WieFkLAVjyzlhV8sK1PK66iZ-x_kFTBVvob3uEYxh2xw8B_9byUTzMJSPVvgYMQMWL32duutWoeISL5cl7_SI6kDO2lx0y9vyuQ4ww0KbRJqcVdos0WnV6g4ohw_ePj62mT_Ux_TBeJ24EZ9G7XgloNmpimaBx7hIGbBOsipgJlYEMvxerXVXUgBoRqowbX6I3avQ&__tn__=C-RH-R
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 08 31, 12:47)
Teip, teip, jūs abu teisūs. Tiesiog baisu toj Lietuvoj, ne kitaip.

Airijoje lietuviai tuo tarpu suka versla ir uzdirba pinigus:

https://www.eveninge...cb34be7ba97f-ds
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 31, 20:13)

nesenai sporgo ten kazkokia iranga prie Dublino kanpiu fermoje irgi lietuviai doh.gif bet siaip cia mazai tokiu palyginus su Uk, Ispanija, Prancuzija nesu girdejusi apie rimtesnius nusikaltimus ar neremumus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 31, 18:33)
kas cia aiskino apie pigias nuomos kainas Lietuvoje? Stai koks tragiskas bendrabucio kambarys uz 240 e per menesi.  blink.gif
Mano kolega studentas, kuris atlieka praktika, moka 300 uz kambari bute kur 3 miegamieji, bendra svetaine su virtuve ir dalinasi su 3 kitais studentais, aisku jie galetu ten gyventi 9 ir moketu tiek pat, kiek LIetuvoje  biggrin.gif tik butai zmoniski, tvarkingi su internetu i ta suma nuomos ineinaciu.

Štai tokius bendrabučio kambarius randa Kauno technikos kolegijos pirmakursiai (Kampo g. 27).
Jie čia gyvens keturiese ir už šiuos "apartamentus" kiekvienas mokės daugmaž po 60€. Ar tai normalu? Turbūt kaliniai kamerose turi daugiau vietos. Jie, matyt valstybei svarbesni...

https://www.facebook...2228627?__xts__[0]=68.ARBVqWgfSoiLitZX8WieFkLAVjyzlhV8sK1PK66iZ-x_kFTBVvob3uEYxh2xw8B_9byUTzMJSPVvgYMQMWL32duutWoeISL5cl7_SI6kDO2lx0y9vyuQ4ww0KbRJqcVdos0WnV6g4ohw_ePj62mT_Ux_TBeJ24EZ9G7XgloNmpimaBx7hIGbBOsipgJlYEMvxerXVXUgBoRqowbX6I3avQ&__tn__=C-RH-R

Reikia sugebeti ATRASTI tokias kainas. Nebent kokie protiskai neigalus. As kartais uzsiimu NK turto pardavimu/ nuoma, man tiesiog tokie straipsniai kelia juoka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 31, 22:30)
Reikia sugebeti ATRASTI  tokias kainas. Nebent kokie protiskai neigalus. As kartais uzsiimu NK turto pardavimu/ nuoma, man tiesiog tokie straipsniai kelia juoka.

Kauno technikos kolegijos bendrabutis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 31, 22:41)
Kauno technikos kolegijos  bendrabutis.

Tu tik skaitai. Realybe kitokua, nevusprote.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 31, 22:43)
Tu tik skaitai. Realybe kitokua, nevusprote.

Nu. Bando įrodyt kokios didelės nuomos kainos Lietuvoj, o vat su Airija atvirkščiai, tipo labai pigu, nors absoliuti dauguma žmonių kalba priešingai. Tikrai ji nevisprotė, čia gal psichinė liga kokia, savotiškas bandymas susilaukt dėmesio
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 31, 11:52)
Hmm,  jus bandet irodyti, kad malkom miestuose, kur prieinamas centralinis sildymas zmones sildosi ne del skurdo, kas yra absurdiska ir tiek. Turtingi ir taip sildosi, kai jiem patogiau, o sildytis krosnimi yra tikrai maziau patogu,  o vargsai kaip isgali. ir nereikia cia kazkokiu dviraciu isradineti.

O valdziai jei rupetu zmone,s slais, svara siek tiek kitaip dirbtu..

Ne, Lutuke, mano pirmas postas buvo visai ne apie tai. Čia Jūs viską į pinigus suvedėt. Aš apie ekologiją bandžiau... apie švarų ora... nu bet kam tai įdomu. Jūs man jau išaiškinot, kad viską gyvenime lemia tik pinigai ir aš Jums pritariau. Nebėra ginčo, viskas ok 4u.gif

Taip, taip, visi 2 mln. krepšinio trenerių Lietuvoje žino, kaip treniruoti Lietuvos krepšinio rinktinę. Ir kai ji laimi, laimi visa Lietuva. Kai pralaimi, tai treneris lochas ir iš viso - šūds ta Lietuva, va Amerikėj tai kašis jėga... smile.gif Viskas ok, Lutuke, aš su Jumis nesiginčysiu 4u.gif

QUOTE(cambala @ 2018 08 31, 12:41)
Jie abu tiesiog pavydi ir tiek. Nes mes sugebam ir cia pragyvent. O jie - ne. Kai pagalvoji, kad nuominonkaia gyvena, o ne patys sau seimininkai...

Nu gali būti, kad mes esame tos Lt oligarchės (a.k.a. Somalio mažumos), katros savo pilyse gyvena ir nežino, kaip liaudis Lietuvoj gyvena biggrin.gif Aišku, dėl to mums irgi pavydi biggrin.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 08 31, 12:52)
Tai, kad sildytis kietu kuru tikrai nera visada pigiau. Apie patoguma jau net nesneku.

Būtent.

Apie realijas gyvenimo labai tingiu aiškinti, bet galiu pasakyti tik tiek, kad neturint savo miško, tai brangybė yra tas šildymas malkom ar anglim. O jei dar apmokestintum savo darbą, tai iš viso - absurdas. Nu bet yra žmogų, kurie iš įpratimo tempia tas malkas ir nieko tu jiems nepadarysi. Pati turiu pagyvenusius giminaičius, kuriems nors kuolą ant galvos tašyk, skaičius rodyk, siūlykis padėti... Nifiga... neišaiškinsi. Jie žino geriau. Nu ir tegu, jų gyvenimas.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 31, 13:33)
Turint savo miško ir savos darbo jėgos tikrai pigiau išeina.

Problema tik tai, kad ta "sava darbo jėga" irgi kainuoja. Mano pačios tėvas po to, kai kelias vasaras praarė miške dėl tų malkų, pagaliau susivokė, kad gana. Investavo į naują kūrenimo būdą. Neatsidžiaugia iki šiol ir vis stebisi, koks užsispyręs buvo ilgus metus.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 31, 19:13)

Teip, teip, Idomucia, Jūs jau minėjot, kad visi protingi išvažiavo. Bet ir mes, durneliai, kurie likom, esam pajėgūs pagooglinti ir perskaityt, kokie visi emigrantai laimingi ir turtingi 4u.gif Ir mes žinom, kad Lietuvoj tai jau niekada.. nei savo verslo... nei pinigų... cry.gif Bet aš nepavydžiu, tikrai, man ir šiukšlyne be bapkių gerai, aš neišranki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 rugpjūčio 2018 - 22:32
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 08 31, 22:59)
Nu. Bando įrodyt kokios didelės nuomos kainos Lietuvoj, o vat su Airija atvirkščiai, tipo labai pigu, nors absoliuti dauguma žmonių kalba priešingai. Tikrai ji nevisprotė, čia gal psichinė liga kokia, savotiškas bandymas susilaukt dėmesio

Ne kitaip. As galvoju moteriske pesia vistom subines kokuam fabrike...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 08 31, 23:03)
Teip, teip, Idomucia, Jūs jau minėjot, kad visi protingi išvažiavo. Bet ir mes, durneliai, kurie likom, esam pajėgūs pagooglinti ir perskaityt, kokie visi emigrantai laimingi ir turtingi

Jusu neadekvati reakcija nera siaip sau.

Pavyzdys, pasakyk normaliam zmogui, kad jis durnas - nusijuoks ir nueis.
O jei pasakysi isejusiam is psichiatrines, tai gali tokiam priepuolis uzeiti.

Na bunam LT, matom kokios masinos vazineja po Vilniu, kai kurios nepadarytu gedos ir Monaakui, bet matom ir tai, kad dauguma rajonu tai seno blokuskes ir visokiom kontorom pirmuose aukste peerdaryti seni pastatai. Na niurus reikalas.
ZInom, koki maista pardavineje prekybcentriuose... Reikia zinot ir pasirinkt,, kad neapsivemti.

Airijoje, UK irgi prastai atrodo namai... daug kas ten prastai atrodo, nesiparinkit. Ir net Vokietijoje daug zmniu gyvena labai paprastuose ir nepatogiuose daugiabuciuose...

Tik jus nesinervuokit ir nereaguokit kaip ligoniai ir viskas bus ne taip blogai. Na nebus labai gerai, bet ne tragedija, tik jau nesiparinkit ir nesugadinkit bendro vaizdo...

Nes tas liguistas "nori apsmeizti" - viska labiausia gadina.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 01, 00:03)

Na bunam LT, matom kokios masinos vazineja po Vilniu, kai kurios nepadarytu gedos ir Monaakui, bet matom ir tai, kad dauguma rajonu tai seno blokuskes ir  visokiom kontorom pirmuose aukste peerdaryti seni pastatai. Na niurus reikalas.

Jums tiesiog neipirkti tos pirmo auksto kontoros vln senamiesty...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 31, 23:03)
Jusu neadekvati reakcija nera siaip sau.

Pavyzdys, pasakyk normaliam zmogui, kad jis durnas - nusijuoks ir nueis.
O jei pasakysi isejusiam is psichiatrines, tai gali tokiam priepuolis uzeiti.

Vienok įdomu, kaip žmonės vertina reakcijas mirksiukas.gif Kaip manot, kieno reakcija adekvatesnė - mano, ar Jūsų ir kodėl? Žinoma, Jūsų postas jau kaip ir indikuoja, kad čia aš neadekvati, bet jei objektyviai pabandyti pažiūrėti...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 rugpjūčio 2018 - 23:27