Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 24, 20:46)
Tik Lietuvoje gali ispausdinti toki ekonomiskai buka straipsni...

Rasytojas deklaruoja, kad vadovauja kompanijai, bet plugas kyso is kas antro sakinio.

lotuliukas.gif butent, tokias nesamones ir melus raso tik skrudziai darbdaviai, patys 3 klases baige i rbe keiksmazodizu nesugebantys bendrauti su darbuotojais
o tas tai topinis

"Asmeniškai aš nematau nieko blogo Lietuvoje, kurioje gyvena tik 2 milijonai gyventojų, bet 2 milijonai išsilavinusių, protingų, nuovokių, aktyvių, sėkmingų piliečių. Šie du milijonai kurs normalų gyvenimą savo šalyje."
kaizn kodle tike ukrianieciu vezasi, jei taip gerai su tais 2 mln lotuliukas.gif i rvis ilike nu tokie labai issilavine ir protingi ir nuovokus, ypac visi darbdaviai lotuliukas.gif
oi negaliu, nu nebutu delfiai, bet va yra tikinciu lotuliukas.gif

mes su vyru kartais taip liudnai pasijuokdavom is jo bendradarbiu vienoje vietoje, vargisukai jau su ilgais stazais Lietuvje, ismustruoti, jie savo noru kompnesuoja padarytas zalas darbdaviui, nu kazka sulauzo, sugadina, netycia aisku, susimoka, niekas, nei praso, nei reikalauja, cia is vis tokiu dalyku nera, visur yra draudimai arba darbdaviai dengia i porceso, darbo, verslo nuostoliu nurasoma ir viskas. O tie vargisukai moka, darbdavys ima, jauciu galvoja, kas per durniai ir laksto kaip beprociai, kad tik itikt tam darbdaviui doh.gif , sakom, jei jau n metu isdirbes Lietuvoje toks vergi sindromas isisvysto matomai...Panasiai man ir su moterim kolegem lietuvem, kur veisbutyje dirbo, laksto dirba, kaip pabuldusios, niekam neidomu, paskui dejuoja, nugaros skauda, susivaro sveikatas ,o airiai atispute sau, nei kas ju varineja, ir as su airem visada kartu ir nieko, gerbe, sake, gerai dirbu, tuos pelsymusis jauciu tik pacios lietuves supranta ir vertina is ypratimo , o darbdaviui dar blogiau, kai kokais traumas pasidaro per tuos draskymusis. nu vienu zodziu geriausios darbo vietos uzsienyje, kur kuo maziau uzsienieciu ypac is Lietuvos, Lenkijos...

Va taip ir reikia lietuviu darbdaviam vergu, o is emigrantu ju nelabai eina padaryti, zmones kazka reikalaujasi, o cia nepatogu, aprekti negalima, baimiu nepilni, trenks durim ir iseis biggrin.gif Todlel uzsienyje dauguma darbdaviu primaiusiai rupinasi darbuotoju gerove, kad jie geria jaustusi, kad butu jiem ten motyvacija dirbti, o ne per baimes ir gasdinimus bando kazka islausti...., kuria visoksiu social klubus darbovietiese, organizuoja renginius, kai kas suteikia koki sveikatos draudima ar pietus nemokamus darbe, jau nesneku apie padorius atlyginimus, bonusus...

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 18:05)
Net neabejijau kad kazka panasaus parasysi. Lyg nebutum tu biggrin.gif .
Matai, o as kai mamos reikalus kelis metus tvarkiau, jau atsibido, norejau kad greiciau, nes zinojau kad vistiek su jos liga priklausys, tai buvau neigalumo komisijoj suprantamai pasiulius. Tai nieko nepraejo, vos is kabineto neisvijo.

tai cia gal ant to ( ar kokio kito )tyrimo pakliuve buvot, apie kuri nenorejto skaityti lotuliukas.gif arba per mazai davet.

cia apie tai, kas Lietuvoje nevyksta, meluoja brudai zurnalistai lotuliukas.gif

"Kas dvyliktas Kauno miesto ir rajono gyventojas gauna invalidumo arba nedarbingumo pensijas. Galbūt kauniečiai yra labai ligoti? Bet gal kai kas neįgalumo grupę tiesiog nusiperka? O tiems, kuriems ji išties reikalinga, parodomos durys? Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) ir Kauno apygardos prokuratūra taršo neteisėtų neįgalumo ir nedarbingumo pažymų išdavimo sistemos lizdelį. Įtariamųjų – daugiau nei 40. Įtarimai pareikšti Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos (NDNT) darbuotojams ir keletui pacientų bei jų tarpininkų. Pernai gruodį STT sulaikė penkis asmenis, įtariamus tuo, kad už piniginį atlygį padėdavo žmonėms gauti pažymas, liudijančias neįgalumą ir nedarbingumą. Ikiteisminį tyrimą dėl galimo kyšininkavimo ir papirkimo kontroliuojanti Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė Nomeda Urbonavičienė teigė, kad byloje įtariamųjų bus dar daugiau. "

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59418875

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 24, 20:50)
Jau dabar vienam, aha. Žinant tave, tai garantuoju, kad keliems siūlei biggrin.gif

Tai aišku, kad šeimos gydytoja, o kas tu galvojai?
Aišku, kad seniai turėjo, bet supranti, šioje stebuklų šalelėje niekas nesodina. Tai tuo ir piktinamasi, įkirtai pagaliau?

Tu gi kaip ubuntiene pezi beli pezet. Tai sakai tavo giminaiciams TUREJOpriklausyti neigalumas? Taigi rasei, kad tavo visa gimine sveikuoliu sveikuoliai, dar net sugyventinio tevukus pamokini. Ir se tau kad nori - dabar pasirodo, kad zmones sunkus ligoniai...
O kas ten nusprende is tu ligoniu, kad jiems reikalingas neigalumas? Zinok tikrai yra tokiu, kuriems sviecia, kad jiens ta grupe priklauso. Va ir truexas sm buvo. Itrukusi tinklaine, o ant gydytoju bumba, kad jam invalidumo nedioda. Tai gal taip ir su tavo giminaiciais?
Nes neigalumais niekas nesisvaisto, pagal ligos eiga daugiausia du kart per metus gydytojas ruosia dokumentus, su visais israsais, tyrimu rezultatais siunciama komisijai. Ir tuos neigalumus gauna tikrai ligoniai tokie jaip onkologiniai, paralyzuoti, akli ir tie kurie is vis savim negali pasirupinti.
O teigt kad man priklauso, bet neduoda - nu tai cia tikrai is stebuklu salies, kurioje tu ir gyveni 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 23:39)

tai cia gal ant to ( ar kokio kito )tyrimo pakliuve buvot, apie kuri nenorejto skaityti lotuliukas.gif arba per mazai davet.

Tai as jau tau rasiau - linkiu nusipirkti tau ta neigaluma. Nes tau jo tikrai reikia 4u.gif .
Atsakyti

Kad priklauso ir neduoda negaliu teigt,bet kad ne visai priklauso arba labai abejotina ir reik patept,kad duotu, tai teko girdet is artimu zmoniu.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 08 25, 14:25)
<p>Kad priklauso ir neduoda negaliu teigt,bet kad ne visai priklauso arba labai abejotina ir reik patept,kad duotu, tai teko girdet is artimu zmoniu.</p>

Nu ir kai nevisai priklause ir arba labai abejitina ar patepe ir gavo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 25, 14:12)
<...>
Tai as jau tau rasiau - linkiu nusipirkti tau ta neigaluma. Nes tau jo tikrai reikia 4u.gif .

Cambala, jūs nagrinėjant 2012 metų straipsnį. Turint omeny, kad tyrimą darė STT, tai iš vis tai 2-3 metų laikotarpy viskas vyko. Vadinasi 2008-2009 metų periodas, kuomet pradėjo STT kratyti.
Gal tokiu atveju reikia iš vis remtis 1995 įvykiais, arba 1980?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 25, 14:12)
Tu gi kaip ubuntiene pezi beli pezet. Tai sakai tavo giminaiciams TUREJOpriklausyti neigalumas? Taigi rasei, kad tavo visa gimine sveikuoliu sveikuoliai, dar net sugyventinio tevukus pamokini. Ir se tau kad nori - dabar pasirodo, kad zmones sunkus ligoniai...
O kas ten nusprende is tu ligoniu, kad jiems reikalingas neigalumas? Zinok tikrai yra tokiu, kuriems sviecia, kad jiens ta grupe priklauso. Va ir truexas sm buvo. Itrukusi tinklaine, o ant gydytoju bumba, kad jam invalidumo nedioda. Tai gal taip ir su tavo giminaiciais?
Nes neigalumais niekas nesisvaisto, pagal ligos eiga daugiausia du kart per metus gydytojas ruosia dokumentus, su visais israsais, tyrimu rezultatais siunciama komisijai. Ir tuos neigalumus gauna tikrai ligoniai tokie jaip onkologiniai, paralyzuoti, akli ir tie kurie is vis savim negali pasirupinti.
O teigt kad man priklauso, bet neduoda - nu tai cia tikrai is stebuklu salies, kurioje tu ir gyveni 4u.gif .

Blogai skaitai, atmintėlė vėl streikuoja biggrin.gif Aš dar ne Dievas, kad būtinai visi manęs klausytų. Aš tik patarti galiu, bet pvz. maisto kąsniu iš burnos juk neištrauksiu arba su šautuvu prie jų puodų gi nestovėsiu.
Aha žinok, trečią grupę pvz. gauna tik akli ar kurti. Neskiesk čia nesąmonių, ok?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 25, 15:45)
Cambala, jūs nagrinėjant 2012 metų straipsnį. Turint omeny, kad tyrimą darė STT, tai iš vis tai 2-3 metų laikotarpy viskas vyko. Vadinasi 2008-2009 metų periodas, kuomet pradėjo STT kratyti.
Gal tokiu atveju reikia iš vis remtis 1995 įvykiais, arba 1980?

As neplaku vieno i viena kose. Gal kazkada kazkur kazkas ir prasuka. Bet pvz mano mamos poreikiai nustatyti gal 5 metai atgal. Praeitais metais rudeni gavau laiska, kad savivaldybes komisija is naujo tikrins, reikes israsu, mamos kortele is poliklinikos buvo paimta keliems mebesiams. Ir gydytoja sake, kad visu kitu irgi. Reiskia vyksta tikrinimai, nelabai kas gal nori rizikuot. Ir kiek gi kysio noretu paimti tie gydytojai ir komisijos, kad neprarasti darbo vietos? Ir kiek apsimetes livonis galetu leist sumoket?
p.s. o siaip as niekada neatsidarineju nuirodu kur ubunte ideda. Nes ji ideta tik tas, kuriomis viska galetu apsikt, kas surista su musu valstybe.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 25, 16:14)
Blogai skaitai, atmintėlė vėl streikuoja biggrin.gif Aš dar ne Dievas, kad būtinai visi manęs klausytų. Aš tik patarti galiu, bet pvz. maisto kąsniu iš burnos juk neištrauksiu arba su šautuvu prie jų puodų gi nestovėsiu.
Aha žinok, trečią grupę pvz. gauna tik akli ar kurti. Neskiesk čia nesąmonių, ok?

Tai apsispresk jau galu gale su savo gimine - sveikuoliai jie ar neigalus ligoniai, kuriems priklauso, bet negavo, nes nesusimokejo 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 rugpjūčio 2018 - 16:32
QUOTE(cambala @ 2018 08 25, 17:00)
As  neplaku vieno i viena kose. Gal kazkada kazkur kazkas ir prasuka. Bet pvz mano mamos poreikiai nustatyti gal 5 metai atgal. Praeitais metais rudeni gavau laiska, kad savivaldybes komisija is naujo tikrins, reikes israsu, mamos kortele is poliklinikos buvo paimta keliems mebesiams. Ir gydytoja sake, kad visu kitu irgi. Reiskia vyksta tikrinimai, nelabai kas gal nori rizikuot. Ir kiek gi kysio noretu paimti tie gydytojai ir komisijos, kad neprarasti darbo vietos? Ir kiek apsimetes livonis galetu leist sumoket?
p.s. o siaip as niekada neatsidarineju nuirodu kur ubunte ideda. Nes ji ideta tik tas, kuriomis viska galetu apsikt, kas surista su musu valstybe.

Tai apsispresk jau galu gale su savo gimine - sveikuoliai jie ar neigalus ligoniai, kuriems priklauso, bet negavo, nes nesusimokejo 4u.gif .

nu tai tam ir surašo už pinigus įvairius "krūtus" simptomus, papildomus visokius niuansus, kurių nelabai patikrinsi pagal visokius tyrimus ar diagramas. Nebent tik slaptai tą žmogų stebėsi bent kelias valandas ir pastebėsi. O jei tik korteles tkrina, tai toks ten ir "tikrinimas". Gal visai kvėšą gydytoją ir prigriebtų.

kad man jau čia nieko spręst nebereikia, yra tą už mane ir kitus padarančios kelios visažinės forumietės biggrin.gif
Atsakyti
Giminaitė turi didelį antsvorį ir dirbt nelabai nori ir moka.Reikia invalidumo.Tai sąžiningai nepavyko,tai dietos reik laikytis,tai judėti daugiau.<br />Susirado pažįstamų ,parodė kur ir pas ką eit ir gavo tą invalidumą.Sirdis,kepenys,nu atrado už ką duoti.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 08 25, 20:57)
Giminaitė turi didelį antsvorį ir dirbt nelabai nori ir moka.Reikia invalidumo.Tai sąžiningai nepavyko,tai dietos reik laikytis,tai judėti daugiau.<br />Susirado pažįstamų ,parodė kur ir pas ką eit ir gavo tą invalidumą.Sirdis,kepenys,nu atrado už ką duoti.

O kodel jis neinformuojat? Sėdit ir tylit? Kuo jūs geresne už tą giminaitę?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 25, 17:42)
nu tai tam ir surašo už pinigus įvairius "krūtus" simptomus, papildomus visokius niuansus, kurių nelabai patikrinsi pagal visokius tyrimus ar diagramas. Nebent tik slaptai tą žmogų stebėsi bent kelias valandas ir pastebėsi. O jei tik korteles tkrina, tai toks ten ir "tikrinimas". Gal visai kvėšą gydytoją ir prigriebtų.

kad man jau čia nieko spręst nebereikia, yra tą už mane ir kitus padarančios kelios visažinės forumietės biggrin.gif

Taigi tu sveikuole - vegane pas gydytojus nesilankai. Is kur zinai kaip ten kas vyksta?
Stebek slaptai, sek, filmuok, irasinek - paskui pateik irodymus. Nu prisidesi prie "ne stebuklu salies". Dar ordina gausi. Tik turbut " menkvertes pezalu". Dar vienas yra" ubuntijos pezalu".
O dabar tik vapi tusciai. Taip kaip ir apie girtus alkasus, iseinancius is policijos virsininko namu ir sedancius uz vairo.
Atsakyti
Ar aš informuoju ar ne čia jau kita kalba,reikėjo patvirtinimo,prašom.

Nakviša, 25 Rug 2018 - 21:45, parašė: O kodel jis neinformuojat? Sėdit ir tylit? Kuo jūs geresne už tą giminaitę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 rugpjūčio 2018 - 08:19