Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 16:28)

pas mus mietselyje pvz invaldidumo grupe kainavo 1000lt,  ir apie ta pirminike komisijos ir laikrasciai apie tai rase ir ten ale tyre kazka, galvojat pasikeite kazkas?  biggrin.gif drauges mama su visom indikacijom ,ligom gulejusi ir Vilnui iR Kauna VSI TIEK NEGAVO  GRUPES,KOL NESUSIMOKEJO doh.gif 

Eik tu gluse. Nu negaliu taves kitaip vadint. Niekas grupiu uz pinigus neduoda. Gal sovietmety taip ir buvo. Mamai spec poreikius tvarkiau, zinau ka reiskia. O tu vel loji apie ala drauges ir vel dediesi eGZperte.
Kada tau pokalbiams laiko su draugem lieka, jei nersi forume nuo ryto iki vakaro n temose? Fantazijos tavo tos visos drauges ir zinojimai. Fantazijos ir kliedesiai.
Atsakyti
cia tik vienoj evietoje isaiskinti nusiklatimai Neįgalumo pažymų verslas: parduodamos ar nepasiekiamos?
pasirodo visai nesenai tas sovietmetis buvo Kaune biggrin.gif
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59418875

nezinau is tikro bendrauju cia su jumis keliomis ,jus kaip is medzio iskritusios nieko nezinot, kas aplink jus dedasi ar apsimetat? biggrin.gif
bet gal ir gerai sau taip, ramu...va cia ateina kazkokia ir baksnoja faktais po akim, tai kaip nepyksi, sedetu tyletu su visasi draugiskai ir butu sventa....

tiek to bendraukti aktualesnem temom, kas su kuo skiriasi, ir kas kaltas mirksiukas.gif vienae nesniai izimi damute pranese, kad ja vyras visus 10 m muse, ji liedo musti ir savo vaika, is kitos santuokos, tas dievagojasi,kad nemuse, nu va paklabekitt apie tai geriau, nusiraminsit, o cia busiu atsakinga uz kurios nors aparpuoli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 rugpjūčio 2018 - 15:43
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 16:37)
cia tik vienoj evietoje isaiskinti nusiklatimai Neįgalumo pažymų verslas: parduodamos ar nepasiekiamos?

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59418875

As tai tavo dedamu diareju neatsidarineju ir neskaitau, bet tikrai nuosirdziai linkiu tau nusipirkti ta neigaluma 4u.gif .

Sekanti tema.
Nes jau apie Lietuva apsidergiai, apie medicina irgi. Kas sejantis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 16:28)
Moderatoriai tada uz tokius dalykus tave isnete. Po puses metu vel atslinkai i foruma taip atsargiai, bet is kitu temu cia persivilkai ir vel pradejai tas pacias provokacijas.

O žadėjo niekada čia negrįžt😂 Sudirbo moderatores, forumą, o pati be to forumo negali, kurgi daugiau savo "išminties" perlus mėtys, jei ne čia, nes realiai jos aplinkoj niekas nesiklauso😂 O pastebėjai, kaip ji vėl rašo? Dar kol bandė apsimetinėt, visai pusė velnio rašė, nu o dabar atleido vadeles, nu arba girta, fig suprasi
Bet tai pzdc beraštė, nu na..
+ Nysusvietnai susireikšminusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 24 rugpjūčio 2018 - 15:52
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 16:40)
As tai tavo dedamu diareju neatsidarineju ir neskaitau, bet tikrai nuosirdziai linkiu tau nusipirkti ta neigaluma 4u.gif .

Sekanti tema.
Nes jau apie Lietuva apsidergiai, apie medicina irgi. Kas sejantis?

https://m.delfi.lt/p...php?id=72349112
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 24, 16:54)

Kaip taikliai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 16:33)
Eik tu gluse. Nu negaliu taves kitaip vadint. Niekas grupiu uz pinigus neduoda. Gal sovietmety taip ir buvo. Mamai spec poreikius tvarkiau, zinau ka reiskia. O tu vel loji apie ala drauges ir vel dediesi

Pati kliedi. Mano ar vyro giminės iš vyresnių, nors ir turėjo sveikatos bėdų ir realiai priklausė tos grupės, bet visi kyšius nešė, nes kitaip šeimos gydytojos nė nešneka, supranti??????? Neparašys pakankamai ir ką tu joms??? Viena iš jų net vadinama "stalčiumi", nes ji atidaro stalčių ir davai, duok.
Aš tai tokią įskųsčiau kažkaip, pagaučiau, bet jie negaudė, jie įpratę, kad Lietuvoje taip reikia, kad būtina susimokėti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 16:37)
apsimetat?  biggrin.gif

apsimeta. Galimai šeimos nariai, giminės ar pačios dirba kažkurioje srityje, kur kyšiai ar pan., gyvena iš to, todėl negi pasisakys? biggrin.gif Neigia ir slepia, kad to nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 24, 17:56)
Pati kliedi. Mano ar vyro giminės iš vyresnių, nors ir turėjo sveikatos bėdų ir realiai priklausė tos grupės, bet visi kyšius nešė, nes kitaip šeimos gydytojos nė nešneka, supranti??????? Neparašys pakankamai ir ką tu joms??? Viena iš jų net vadinama "stalčiumi", nes ji atidaro stalčių ir davai, duok.
Aš tai tokią įskųsčiau kažkaip, pagaučiau, bet jie negaudė, jie įpratę, kad Lietuvoje taip reikia, kad būtina susimokėti rolleyes.gif
Papildyta:

apsimeta. Galimai šeimos nariai, giminės ar pačios dirba kažkurioje srityje, kur kyšiai ar pan., gyvena iš to, todėl negi pasisakys? biggrin.gif Neigia ir slepia, kad to nėr biggrin.gif

Net neabejijau kad kazka panasaus parasysi. Lyg nebutum tu biggrin.gif .
Matai, o as kai mamos reikalus kelis metus tvarkiau, jau atsibido, norejau kad greiciau, nes zinojau kad vistiek su jos liga priklausys, tai buvau neigalumo komisijoj suprantamai pasiulius. Tai nieko nepraejo, vos is kabineto neisvijo.

Ir dar rasiau, kad vienoj valdiskoj istaigau vokeli padejau. Nepaeme. Taip geda buvo. Po tu kartu taip slyksciai nedarau. Zmogiskumo daug ko pasiekt galima.

Tai ko tu tokia protinga neiskundei? bigsmile.gif Jei matai, kad tavo gimines tokie , kad jiems taip gerai, tai reikejo viska imt savo rankas.
Bet gi geriau svaigt i v8ena takta su nedasutele biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 18:05)
neigalumo komisijoj suprantamai pasiulius. Tai nieko nepraejo, vos is kabineto neisvijo.

Ir dar rasiau, kad vienoj valdiskoj istaigau vokeli padejau. Nepaeme. Taip geda buvo. Po tu kartu taip slyksciai nedarau. Zmogiskumo daug ko pasiekt galima.

Tai ko tu tokia protinga neiskundei? bigsmile.gif Jei matai, kad  tavo gimines tokie , kad jiems taip gerai, tai reikejo viska imt savo rankas.
Bet gi geriau svaigt i v8ena takta su nedasutele biggrin.gif .

visai komisijai??? keliems žmonėms? blink.gif biggrin.gif

O ką aš galėjau padaryti, kai man pradėjo aiškinti, kad čia mažas miestas, jei susipyksiu su ta, kas mane gydys ir pan.? Tokia gudra, tai pasakyk kur po to dėtis? Kas kartą policiją kviesti, kad blogai elgiasi ir t.t.? Išprotės gi žmonės. Ir taip labai jau pyktį skleidžia, jei tik kas. Gali įsivaizduoti? Aš išsikrausčiau į kitą miestą ir natūraliai prisirašiau kitur. Tai atėjo giminė pas tą gydytoją, o ta nė nesisveikina, visa pikta blink.gif unsure.gif Ta sako, daktaryt ką yra, kas ne taip? O ta, kad užsipuls, jūsų Monteverte iš manęs išsirašė zoo_taz.gif Giminė vos iš kojų neiškrito. Sako, gi ji išsikraustė. Tai vistiek susukus snukį pikta sėdėjo tą dieną. Va tokie "gydytojai", supranti? raudonos kepurės riek, kad su jais susikalbėt. Todėl ir sakau, kad tokius visus įrašinėti reikia.

O dėl uošvių tai iš viso, jie net neleistų, kad kažką daryčiau, jiems norma yra, kad jų prašo. Taip jau įpratę žmogelia, kad medikai vierchą vaidina. Be to, jiems irgi patogu tame mažame mieste gydytis, nenori į kitą važinėti. Nėra kas daryti tiesiog
Įsivaizduok
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 24, 18:26)
visai komisijai??? keliems žmonėms? blink.gif  biggrin.gif

O ką aš galėjau padaryti, kai man pradėjo aiškinti, kad čia mažas miestas, jei susipyksiu su ta, kas mane gydys ir pan.? Tokia gudra, tai pasakyk kur po to dėtis? Kas kartą policiją kviesti, kad blogai elgiasi ir t.t.? Išprotės gi žmonės. Ir taip labai jau pyktį skleidžia, jei tik kas. Gali įsivaizduoti? Aš išsikrausčiau į kitą miestą ir natūraliai prisirašiau kitur. Tai atėjo giminė pas tą gydytoją, o ta nė nesisveikina, visa pikta blink.gif  unsure.gif Ta sako, daktaryt ką yra, kas ne taip? O ta, kad užsipuls, jūsų Monteverte iš manęs išsirašė zoo_taz.gif  Giminė vos iš kojų neiškrito. Sako, gi ji išsikraustė. Tai vistiek susukus snukį pikta sėdėjo tą dieną. Va tokie "gydytojai", supranti? raudonos kepurės riek, kad su jais susikalbėt. Todėl ir sakau, kad tokius visus įrašinėti reikia.

O dėl uošvių tai iš viso, jie net neleistų, kad kažką daryčiau, jiems norma yra, kad jų prašo. Taip jau įpratę žmogelia, kad medikai vierchą vaidina. Be to, jiems irgi patogu tame mažame mieste gydytis, nenori į kitą važinėti. Nėra kas daryti tiesiog
Įsivaizduok

Vienam zmogui kysiai siulomi. Vienam.

Irvtavo tam mazam miesteli neigalumo komisija nesedi. Ten nebent gydytoja popierius surenka. Taigi vel aiski tavo neismanymo spraga. Ir dar: tai tavo tevai ir uosviai tokie ligoniai, kad jiems neigalumo reikejo/ ia?
Tai irasinek gi. Tai is policijos virsininko matei girtus iseidinejancius ir i auto sedancius, tai pas gydytojus ir neigalumo komisijas visi kysiu reikalauja. Tai jau senai turejai but apsikarsciusi slaptom kamerom ir " blakem", senai visi susodinti niekadejai turejo sedet.
Tu labai daug buri issigalvodama kaip ir tavo nedasutusi ubuntiene. Jei kazkas ir vyksta ne taip - tai buna pavieniai atvejai. Bet jus to nesuprantat, viska ant vieno kurpaliaus maunat.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 08 24, 16:47)
O žadėjo niekada čia negrįžt😂 Sudirbo moderatores, forumą, o pati be to forumo negali, kurgi daugiau savo "išminties" perlus mėtys, jei ne čia, nes realiai jos aplinkoj niekas nesiklauso😂 O pastebėjai, kaip ji vėl rašo? Dar kol bandė apsimetinėt, visai pusė velnio rašė, nu o dabar atleido vadeles, nu arba girta, fig suprasi
Bet tai pzdc beraštė, nu na..
+ Nysusvietnai susireikšminusi.

Mano vaikystej budavo tokie metaliniai metaliniu rakteliu prisukami zaisliukai - antytes, varlytes. Prisuki, pastatainant zemes, o jos tarska kol mechanizmas baigiasi
Kazkaip ubuntiene man i tas metalines varlas panasi - tas pats per ta pati😂😂kliuksi kliuksi. Kas gi is jos aplinkos realybej jos klausytis nores - vyras is namu bega, vaikai gal geriau kieme tupi, bendradarbiai ( aisku jei ubuntiene dirba) bega nuo jos tarskalu. Todel nors moteriske forume dienu dienas visose temose ilgiausias paklodes audzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 rugpjūčio 2018 - 18:57
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 24, 16:54)

Tik Lietuvoje gali ispausdinti toki ekonomiskai buka straipsni...

Rasytojas deklaruoja, kad vadovauja kompanijai, bet plugas kyso is kas antro sakinio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 19:54)
Vienam zmogui kysiai siulomi. Vienam.

Irvtavo tam mazam miesteli neigalumo komisija nesedi. Ten nebent gydytoja popierius surenka. Taigi vel aiski tavo neismanymo spraga. Ir dar: tai tavo tevai ir uosviai tokie ligoniai, kad jiems neigalumo reikejo/ ia?
Tai irasinek gi. Tai is policijos virsininko  matei girtus iseidinejancius ir i auto sedancius, tai pas gydytojus ir neigalumo komisijas visi kysiu reikalauja. Tai jau senai turejai but apsikarsciusi slaptom kamerom ir " blakem", senai visi susodinti niekadejai turejo sedet.
Tu labai daug buri issigalvodama kaip ir tavo nedasutusi ubuntiene. Jei kazkas ir vyksta ne taip - tai buna pavieniai atvejai. Bet jus to nesuprantat, viska ant vieno kurpaliaus maunat.

Jau dabar vienam, aha. Žinant tave, tai garantuoju, kad keliems siūlei biggrin.gif

Tai aišku, kad šeimos gydytoja, o kas tu galvojai?
Aišku, kad seniai turėjo, bet supranti, šioje stebuklų šalelėje niekas nesodina. Tai tuo ir piktinamasi, įkirtai pagaliau?
Atsakyti