Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 08 24, 14:03)
Ko cia plysauji tusciai? Tai atvaryk i ta savo mitinga kur idejai nuoroda ir daryk kazka. Vardan tos Lietuvos. Pilstyt is tuscio i kiaura jau n metu sm pilstai ir varai. Nes nu daugiau ant nieko kanareles smegenys nenesa.

Ar tau dasunta, kad miskai atnaujinami? Jau zviegiai del Lukiskiu a medziu. Tai tu gi nematai/ nenori matyt, kad pasodinami nauji medeliaim Savivaldybes psl yra net zenelapis, kuri pildo vilnieciai noredami ten ar ten medziu.
Papildyta:

Kaip as dziaugiuosi, jad tu gyveni ne Lietuvoj ir tavo kvapo cia nera 4u.gif .

tai jum gerai, ka as jum gyvenimus gadinsiu mirksiukas.gif

jus skirtuma jauciat tarp misko ir pasodintu medeliu daigu? pasidomekit, jei nezinot, kas daroma ir kas siekiam padaryti, ir kuo skirasi musu miskai ir pramoniniai "miskai"
cia placiau kam bus idomu
http://www.gyvasmisk...eforma/lietuva/

kaip Palangoje sodino auksinius medzius ir vel dabar kirs, nugi neblogas bizniukas ir viskas is jus kiseneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 14:05)
tai jum gerai, ka as jum gyvenimus gadinsiu  mirksiukas.gif

jus skirtuma jauciat tarp misko ir pasodintu medeliu daigu? pasidomekit, jei nezinot, kas daroma ir kas siekiam padaryti, ir kuo skirasi musu miskai ir pramoniniai "miskai"
cia placiau kam bus idomu
http://www.gyvasmisk...eforma/lietuva/
kaip Palangoje sodino auksinius medzius ir vel dabar kirs, nugi neblogas bizniukas ir viskas is jus kiseneliu  mirksiukas.gif

Tai koks tada tavo suknistas reikalas kaip cia Lietuvoj kas gyvena, skursta ar verslauja? Gyveni savo airijoj tai ir dziaukis tuo savo gyvenimu. Ir i Lietuva negrizk geriau. Dar gali is cia susikviesti panasius i save. Mums cia tokiu tikrai nereikia. Va truexa pasiimk.

Ko tave taip kaso kas su musu kisenelemis vyksta? Saves ziurek. Eik vaikus nuprausk, pavalgydink, apskalbk, pazaisk kazka. O tai vargsai turbut visai apskrete, nes motka sm dirba, sustot negali biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 24, 13:23)
gal gali supažindinti, įdėti įrodymų? smile.gif

google turi? naudotis moki?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 13:57)
valdzia svaisto milijardus, bet va as drisau pagimdyti ligonineje  biggrin.gif ir kokia as baisi plesike ,vaje, kaip nuskurdinau sali  biggrin.gif i

tu matai, kaip patogu, visada rasi blogesniu uz save biggrin.gif bet tai tavo padarytos blogybes maziau blogos nepasidaro. o kai tokiu nekaltu mergeliu simtai suvaziuoja? kai tukstanciai bernuzeliu vokais algas ima, nes gi valdzia bloga, tai ne milijonai gaunasi?

tau pries rekiant apie kitus - apie save pagalvot reikia, taves klause, ka tu gero padarei. ir akivaizdu, kad padarei. Issinesdinai von is cia. Ir aciu Dievui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 08 24, 14:56)
tu matai, kaip patogu, visada rasi blogesniu uz save  biggrin.gif bet tai tavo padarytos blogybes maziau blogos nepasidaro. o kai tokiu nekaltu mergeliu simtai suvaziuoja? kai tukstanciai bernuzeliu vokais algas ima, nes gi valdzia bloga, tai ne milijonai gaunasi?

tau pries rekiant apie kitus - apie save pagalvot reikia, taves klause, ka tu gero padarei. ir akivaizdu, kad padarei. Issinesdinai von is cia. Ir aciu Dievui  4u.gif

kokios konkreciai mano blogybes? kad sugalvoje buvuom gristi gyventi i LIetuva ? ar kad gimdziau? blink.gif pasirodo siais laikais gimdyti nusiklatimas ir blogybe patriotams doh.gif

nu matot kaip gerai, nors kas tinka is mano elgesio mirksiukas.gif biggrin.gif Vienu zodziu geras lietuvis, isemigraves lietuvis ar ne? bigsmile.gif

O ka jus gero padaret? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 15:28)
kokios konkreciai mano blogybes? kad sugalvoje buvuom gristi gyventi i LIetuva ? ar kad gimdziau?  blink.gif  pasirodo siais laikais gimdyti nusiklatimas ir blogybe patriotams doh.gif

nu matot kaip gerai, nors kas tinka is mano elgesio  mirksiukas.gif  biggrin.gif Vienu zodziu geras lietuvis, isemigraves lietuvis ar ne? bigsmile.gif

O ka jus gero padaret?  bigsmile.gif

ne gimdymas negeras, nesuplak i viena. ir neapsimesk kad nesupranti apie ka as. nors greiciausiai ir nesupranti.

paaiskinsiu. apie tavo poziuri. kad jei vagia kiti, galiu ir as. ir dar prie viso to, verkiu, kad kiti vagia. gal del to, kad pati vogt galimybiu neturi?

ne, vel neteisingai. nerasiau, kad geras lietuvis - emigraves lietuvis. dziaugiuosi kad konkreciai tu Lietuvoje negyveni. tu.

kaip ir nieko ipatingo. bet ir neloju, kaip tu. o siaip as dirbu, tavo tevams is mano mokesciu pensijas moka, tu gimdei va pasirodo.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 08 24, 14:56)
google turi? naudotis moki?

du atvejai: Drėzgų ir nudegintų dvynukų tėvams.
Kas dar? ax.gif labai jau daug laiko atimtų įvairių raktinių žodžių naudojimas ir paieška. Tu kaip ekspertė ir žinanti, tikrai mažiau užtruktum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 15:28)
kokios konkreciai mano blogybes?

Klausyk, nedasutele, nariu replikos i tavo persona ar tos pacios zkb keikimasis yra visiskai niekis, palyginus su tavo elgesiu forume. Ziurim i nariu turini bendrai. Nera nei vieno forume tokio slykstaus nario kaip tu. Nes tu cia lietuviskam forume uzsiimineji grynai provokacijom. Tu gi specialiai taip elgiesi. Jau gi kirsijai emigrantus su cia pasilikusiais, ka ir vel darai, bandei kirsinti zemaicius su aukstaiciais...Tu gi samoningai tuom uzsiimi, gluse tu .
Tau ne vieta sitam forume.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 16:28)
kokios konkreciai mano blogybes? kad sugalvoje buvuom gristi gyventi i LIetuva ? ar kad gimdziau?  blink.gif  pasirodo siais laikais gimdyti nusiklatimas ir blogybe patriotams doh.gif

Tai tu galvok, gimdyk, grizk, gyvenk, bet uz savo pinigus. Ir tik paskui jau po kurio laiko pradesi dirbti ir busi apdrausta. Ar ne taip turetu buti? O dabar ziurek, pasinaudojai kol reikejo ir ismovei vel. Tai mums cia nauda buvo?
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 08 24, 15:35)
ne gimdymas negeras, nesuplak i viena. ir neapsimesk kad nesupranti apie ka as. nors greiciausiai ir nesupranti.
paaiskinsiu. apie tavo poziuri. kad jei vagia kiti, galiu ir as. ir dar prie viso to, verkiu, kad kiti vagia. gal del to, kad pati vogt galimybiu neturi?
ne, vel neteisingai. nerasiau, kad geras lietuvis - emigraves lietuvis. dziaugiuosi kad konkreciai tu Lietuvoje negyveni. tu.
kaip ir nieko ipatingo. bet ir neloju, kaip tu. o siaip as dirbu, tavo tevams is mano mokesciu pensijas moka, tu gimdei va pasirodo.

bet tai kodel jsu tai man rasot, as gi nevagiu, vienu kuom mane kaltino Aimeja, akd atvykusi i LIetyuva gimdziau, neiznau ka dar bloga padariau, neikad nevogem, neikad nesukom mokesciu, butent del tu priezasciu ir isvykom atgal, ens nejo kitiap pragyventi nesukant, kam eina valio, bet tai nelengva.

Jus mane pazystat, zinot kazka apie mane, kad taip rasot, ar ne bukas poziuris, visus varineti, o paskui diauzgtis del ukrianeiciu ? tokui kaip as tukstanciai, su panasiom paziurom zusienyje, jauciu del visu dziaugiates?

ne nemano tevams, mano tetis MIRES tik pensijos sulaukes, gal jsu utevai jo pensijos dali gauna aa?, mama uzsidirbo pensija Airijoje ir taip pat PATI UZSIDIRBO tuos lietuviskus kelis centus, ka gauna, jau jus tik del mano mamos nepergyvenkit, o mes su vyru irgi, manau, pakankamai mokesciu sumekejom del mano gimdymu, tikrai nenubiednejot del to. Kaizn keik dar per mano isleistus pingus ir sumoketus moekscius jus gaunat pinigeliu per Es fonus visokius mirksiukas.gif , o ka ten zino kas dar ateityje laukia ir jusu pacios, kaizn kas jusm pensijas moeks ir kur jus dar gyvenimas nutrenks, visko buna tokiem pasikelusiem zmonem mirksiukas.gif As neloju nei ant nieko, skirtinagai nuo jusu, cia uzsipuolusiu mane visaip ,kaip itik kas sugebat, padare didziausi anusiklatele LIetuvos, nes matai drisau gimdyti LIetuvoje, zinot tereikia cia pabendrauti forume ir nostalgija LIetuvai dingsta.... unsure.gif

O jus gimdet, turit pakankamai vaiku, akd jums pensijas uzdirbinetu, visi Lietuvoje saziningai dirba ir mokescius moka? biggrin.gif as neisivaizduoju realiai,kaip pati gimdziusi moteris gali taip apie gimdymus sneketi rimtai. Man asmensikai negaila nei vieno sumoketo euro mokesciam, nei del vienos gimdyves...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 08 24, 15:50)
Tai tu galvok, gimdyk, grizk, gyvenk, bet uz savo pinigus. Ir tik paskui jau po kurio laiko pradesi dirbti ir busi apdrausta. Ar ne taip turetu buti? O dabar ziurek, pasinaudojai kol reikejo ir ismovei vel. Tai mums cia nauda buvo?

reiskit pretenzijas seimo nariam ir ES mirksiukas.gif , kad mokesciai skaitosi bednri ir moketi mokescius uztenka vienoje salyje mirksiukas.gif dar kelkit siulyma , kad nesciosios kuriso neturi tam tirko stazo LIetuvoje nebutu leidziamos i ligonines nemokamai , tai liestu ir gyvenanciso LIetuvoje, lai gimdo kur nori, jei pinigu neutir, turit gi savo apylinkes seimo nari , o tai bankrutuosit cia per tokais kaip as biggrin.gif ir visas kitas ten 18m kur gimdo be stazu ir kur ant pasalpu gyvena ir gimdo, kiek porbelmu ispresit vienu ypu, mirksiukas.gif
kazin kiek jus mano sumoketu mokesciu gavot per ES fondus? as sumoku siek tiek daugiau nei statistinis lietuvis Lietuvoje ir dar daugiau isleidziu LIetuvoje biggrin.gif
bet, manau, nesuprasit, tik centukus ipratusi skaiciuoti i rmatyt ,aks po nosim ,ekonomiko snelabia raukiat ar ne? valdzios svaistomu milijardu taip ir nepamatysit, kaip visteles buna tik kruopeles mato po nosim, ka seimininkap paberia ...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 24, 16:21)
As neloju nei ant nieko, skirtinagai nuo jusu, cia uzsipuolusiu mane visaip ,kaip itik kas sugebat, padare didziausi anusiklatele LIetuvos, nes matai drisau gimdyti LIetuvoje, zinot tereikia cia pabendrauti forume ir nostalgija LIetuvai dingsta.... unsure.gif

Jei tu sitam forume bendrautum kaip kitos emigrantes( zkb, is Sviesos ar kokia burbiacka), tai niekas taves nepultu. Ir nepuola cia taves niekas, cia tu gerai ala gyvendama savo airijoj sedi ir pili sudus kaip cia Lietuvoj blogai. Tu uzsiimi provokacija.
Moderatoriai tada uz tokius dalykus tave isnete. Po puses metu vel atslinkai i foruma taip atsargiai, bet is kitu temu cia persivilkai ir vel pradejai tas pacias provokacijas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 24, 15:36)
du atvejai: Drėzgų ir nudegintų dvynukų tėvams.
Kas dar? ax.gif labai jau daug laiko atimtų įvairių raktinių žodžių naudojimas ir paieška. Tu kaip ekspertė ir žinanti, tikrai mažiau užtruktum 4u.gif

Lietuvoj tai daugiau isimtis, nei kasdienybe, jau kai visai pajungia ziniasklaida , visus politikus, ,tai kazka isireikalauja, kai jau vsiai akibvaizdu buna.
O ta moteris,kur rasiau neteko galuniu del gydytoju kaltes 10 m teismuose. Ir tokiu manau nemazia, tik ne daug kas i tuos teismus pajegia eiti...
https://www.15min.lt...tes-1028-941144

pas mus mietselyje pvz invaldidumo grupe kainavo 1000lt, ir apie ta pirminike komisijos ir laikrasciai apie tai rase ir ten ale tyre kazka, galvojat pasikeite kazkas? biggrin.gif drauges mama su visom indikacijom ,ligom gulejusi ir Vilnui iR Kauna VSI TIEK NEGAVO GRUPES,KOL NESUSIMOKEJO doh.gif

bet ne tai baisiausia, kad ten issireikalauti negalima, baisu ,kai atmestinai dirbama.

mano mociute pvz mire del gydytoju palaidumo irgi per poperacija nesivale gerai zaisdos, paskui gavosi kraujo uzkretimas, neleido isvesti jos i kitas ligonines i Vilniu koki ir nugyde...., bet tada dar seni laikai buvo, bet vistiek, tei patys gydytojai tebedirba kai kurie..
Atsakyti
Na bet kodėl jūs maitinat trolį? Niekas nekreiptų dėmesio, nebesireikštų. O dabar jaučiasi įdomi biggrin.gif .
Atsakyti