Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Idomios mintys : Nida Vasiliauskaitė. Apie išpuolius bažnyčiose ir G-taškus

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=78849347
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 23, 18:39)
Kviečiame į mitingą rugsėjo 10 d. 12.00 val. prie LR SEIMO. Žmonių pajamos nedidėja. Atlyginimų lygis pateko į spąstus ir toliau išlieka viena mažiausių ES.

Kviečiat į mitingą Lietuvoj, o gyvenat Airijoj - įkvepiantis kvietimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 08 23, 19:53)
Kviečiat į mitingą Lietuvoj, o gyvenat Airijoj - įkvepiantis kvietimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet gerai, kad pasidalino. Aš pvz. nežinojau, kad toks bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 23, 19:39)
tai tame ir buvo esme palyginti, kaip galima pragyventi is minimaliu algu skirtingose salyse.
O uzdirbti daugiau visur galima, ne apie tai sneka buvo  mirksiukas.gif sunku suvokti tokius elementarius dalykus?
ikeliau vyriausybes tyrima, kuris nustate, kad Lietuvoje kainos didesnes 5-6 proc., nei kitose ES salyse, tai palyginau ir atlyginimus(siaip vidutinis mazesnis apie 3 k), kazkas uzklause apie kitas islaidas, kaip nuoma, tai ir pridejau nuomu kainas, ir gavosi, kad ir su nuoma Airijoje galima normaliai pragyventi ir is minimmumu, Lietuvoje net ne VIlniuje is minimumo tik ant kruopu, nors ir tai mano fantazija nenesa.

man visada buvo idomu, kai intelektas zemas lengviau gyvenasi ar sunkiau?  bigsmile.gif
Papildyta:

del ko man turetu buti geda???? blink.gif  del kainu Lietuvoje, del atyginimu? ar del prastos medicinos?
taip labai liudna del to, geda kam is uzsienieciu ir pasakyti....bet cia visi savi, visi apie tai zinot, ar nezinot?  unsure.gif

atleiskit jusu svenciamu svenciu neseku  mirksiukas.gif Jus gal sveskit tada, jei jums sventes, nemirkit cia  4u.gif

Stai tiem, kas nori kazka pakeisti:

Kviečiame į mitingą rugsėjo 10 d. 12.00 val. prie LR SEIMO. Žmonių pajamos nedidėja. Atlyginimų lygis pateko į spąstus ir toliau išlieka viena mažiausių ES.

Visiskai glusa esi. Viskame 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 23, 19:57)
bet gerai, kad pasidalino. Aš pvz. nežinojau, kad toks bus smile.gif

Tipo tu eisi ir tau paslauga padare😂😂

Cia visiems aisku, kad tavo ubuntiene is pradziu issisiks ant Lietuvos, o paskui rodys kaip ji Lietyva" myli". Nes jau kartojasi tas pats per ta pati - gauna skuron. Bet svarbu jai patinka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 23, 16:42)
yra toks posakis, jevrei radilsa hahol zaplakal ( ar atvirskciai nepamenu)  biggrin.gif
T

Kaip drįstat įžeidinėti žydų tautybės žmones?!!

MODERATORIAI
, Jums tai priimtina?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 08 23, 20:17)
Kaip drįstat įžeidinėti žydų tautybės žmones?!!

MODERATORIAI
, Jums tai priimtina?

o ŽKB nematot? Jei jau badot, tai į visus badykit ax.gif Būkit biedna, bet teisinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 23, 21:37)
o ŽKB nematot? Jei jau badot, tai į visus badykit ax.gif Būkit biedna, bet teisinga mirksiukas.gif

O prie ko čia aš? Aš įžeidinėju tautą kažkurią tai? Lai mane banina, dėjau skersą, visviek čia kaip jaunas mėnulis pasirodau, bet kai dalbajobė šika ant Lietuvos, tik be blt ir nx, dabar ant žydų, tai tai viskas ok, ania?😂 Tai būk ir tu teisinga, kodėl cambalą kaltinai apsimelavus, o tos dvasios ubagės melavimų nematai? Juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 rugpjūčio 2018 - 20:56
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 23, 19:39)

del ko man turetu buti geda???? blink.gif  del kainu Lietuvoje, del atyginimu? ar del prastos medicinos?
taip labai liudna del to, geda kam is uzsienieciu ir pasakyti....bet cia visi savi, visi apie tai zinot, ar nezinot?  unsure.gif

O tai ja tu, nabage, padarei del tos geresnes Lietuvos, kainu, nazessniu ??? Slykstyne tu supuvusi. Isvarei , susirinkai pasalpas , ir varai ant Lietuvos. Tai ka padarei del gresnes LT geroves?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 23, 22:03)
O tai ja tu,  nabage,  padarei del tos geresnes Lietuvos, kainu, nazessniu ??? Slykstyne tu supuvusi. Isvarei , susirinkai pasalpas , ir  varai ant Lietuvos. Tai ka padarei del gresnes LT geroves?

Ne tik Lietuvos, bet ir Airijos pašalpas susirinko ir garantuotai teberenka biggrin.gif Ai, o jau Airijoj pzdc kokia aukšto lygio medicina, kai vaikui net elementaraus kraujo tyrimo nepadaro kartą į 5 metus, o mažą vaiką, prabuvusį su 40 temperatūra beveik savaitę, išsiunčia namo ir liepia calpoliu ir nurofenu girdyt lotuliukas.gif kas liečia gimdymą, ten tai pusė velnio, bet irgi su savais pričiūdais. Jei jau Airijoj tokia cool medicina, tai ko nepadeda tavo dukrai, a, ubuntiene? Ai jo, iš minimalkės privačiam daktarui nebeužtenka, ajajaj..
Dar papasakosiu bajerį. Mažiukui sūnui nutrupėjo priekiniai dantys, niekas nežino, kodėl taip atsitiko, dukrai taip nebuvo, dantistai netaisė tų dantų, iš dalies ir dėl to, kad su juo buvo sunku susitart, tipo čis nieko baisaus, išdygs nuolatiniai, viskas bus ok (kas ir atsitiko) Tie nutrupėję dantys žiauriai negražiai atrodė, tai užsirašėm į eilę ištraukt su narkoze, jam tada buvo berods 5 ar 6, ūgtelėjo, įgavo daugiau proto, pažadėjau nupirkt didelį lego rinkinį, jei ramiai sėdės, nuvedžiau pas dantistą, na ir ištraukė, nebereikėjo jokių narkozių, vaikui ne per seniausiai suėjo 11, senų seniausiai sudygę gražūs sveiki priekiniai ir kt nuolatiniai dantys, prieš kelias dienas skambina vyrui iš health centro, tipo ar dar reikia narkozės, nes priėjo eilė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 23 rugpjūčio 2018 - 21:19
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 23, 21:37)

Oi oi, draugelkos dvi. Veganes ir nuopusos.
ZKB normali nare.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 08 23, 22:05)
Oi oi, draugelkos dvi. Veganes ir nuopusos.
ZKB normali nare.

Ai, tai čia normalūs nariai dabar tie, kurie tik keikiasi ir plaikstosi, taškosi po forumus ant kitų narių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 23, 22:12)
Ai, tai čia normalūs nariai dabar tie, kurie tik keikiasi ir plaikstosi, taškosi po forumus ant kitų narių? biggrin.gif

Pavardink kas tie kiti, nes kol kas tai tik ant vienos nedašutėlės. O tu tai nesiplaikstai? Jei jau tokia gera, tai ko su cambala kapojies, ko nenusileidi jai? O ir su kiek narių pati esi persipykus? Nu aš irgi ne kartą koliojaus, bet rūžavos ir pūkuotos nevaidinu. Tai būk sąžininga, matyk ir save bei ubuntienę, iki ausų apsimelavusią, kiek narių ji įžeidus, a? Nesiskaito?
Atsakyti