QUOTE(cambala @ 2018 07 04, 10:05)
Tu tikrai nesveika
Siaip klaidu visur pasitaiko, pas visus. Net neabejoju, kad esi susimaisiusi ir savo sudpapildziu pardavime.
Ir ka tu cia ikelei? Vel vienetini atveji. Pagal tavo suvokima, as drasiai tada galiu teigti, kad tu zmogzude, nes vegane. Nes kazkoks nedakistas veganas uzmuse zmogu ir veganai Prancuzijoje garseja ispuoliais.
Papildyta:
Butent.
Siaip klaidu visur pasitaiko, pas visus. Net neabejoju, kad esi susimaisiusi ir savo sudpapildziu pardavime.
Ir ka tu cia ikelei? Vel vienetini atveji. Pagal tavo suvokima, as drasiai tada galiu teigti, kad tu zmogzude, nes vegane. Nes kazkoks nedakistas veganas uzmuse zmogu ir veganai Prancuzijoje garseja ispuoliais.
Papildyta:
Butent.
tavo suvokimą, TAVO, supranti? nes būtent ne aš jį detalizuoju, o TU. Aš parašau vieną sakinuką, du ir įdedu nuorodą, o tau užplaukia ir tikrai manai, kad dirbu platintoja už pinigus ir kad tai mano pagrindinis darbas tir visus kitus mano postus iškraipai ir purtaisi pastoviai. Tau parodai 1 pirštą, vieną atvejį, o tu matai jame 1000. Tai išties, gal kreipkis pas medikus dėl šios problemėlės, ko lauki? Juk tau tik gyvenimą tai gadina, purtaisi kas kartą mano postą pamačius.
Šiuo gal apsidžiaugsi ar irgi purtysies? https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai