Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 07 04, 10:05)
Tu tikrai nesveika
Siaip klaidu visur pasitaiko, pas visus. Net neabejoju, kad esi susimaisiusi ir savo sudpapildziu pardavime.
Ir ka tu cia ikelei? Vel vienetini atveji. Pagal tavo suvokima, as drasiai tada galiu teigti, kad tu zmogzude, nes vegane. Nes kazkoks nedakistas veganas uzmuse zmogu ir veganai Prancuzijoje garseja ispuoliais.
Papildyta:

Butent.

tavo suvokimą, TAVO, supranti? nes būtent ne aš jį detalizuoju, o TU. Aš parašau vieną sakinuką, du ir įdedu nuorodą, o tau užplaukia ir tikrai manai, kad dirbu platintoja už pinigus ir kad tai mano pagrindinis darbas biggrin.gif tir visus kitus mano postus iškraipai ir purtaisi pastoviai. Tau parodai 1 pirštą, vieną atvejį, o tu matai jame 1000. Tai išties, gal kreipkis pas medikus dėl šios problemėlės, ko lauki? Juk tau tik gyvenimą tai gadina, purtaisi kas kartą mano postą pamačius.

Šiuo gal apsidžiaugsi ar irgi purtysies? biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 04, 17:58)
tavo suvokimą, TAVO, supranti? nes būtent ne aš jį detalizuoju, o TU. Aš parašau vieną sakinuką, du ir įdedu nuorodą, o tau užplaukia ir tikrai manai, kad dirbu platintoja už pinigus ir kad tai mano pagrindinis darbas biggrin.gif tir visus kitus mano postus iškraipai ir purtaisi pastoviai. Tau parodai 1 pirštą, vieną atvejį, o tu matai jame 1000. Tai išties, gal kreipkis pas medikus dėl šios problemėlės, ko lauki? Juk tau tik gyvenimą tai gadina, purtaisi kas kartą mano postą pamačius.

Šiuo gal apsidžiaugsi ar irgi purtysies? biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai

Jo. Tu idedi viena- du sakiinukus, kur bumbi ant mediku. PaStoviai. Tiek, kiek gyvuojii sm( net senu nicu). Pastoviai ant ju bumbi. Bet zinok, tai
jie tikrai nekalti uz tavo jaunystes klaidas ir TAVo Pairinkima. Nekalti tie medikai,kad tu neciuciuoji...
Kada sitai pagaliau suprasi?

Apie Gineikaite turiu savo nuomone. Senai turejo but issiprta. Bet anie gi , alga( anot taves)/dykai gaudami, atkapste.
Tai kaip cia tai? Mazu tu pavvyyyydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 04 liepos 2018 - 23:21
Pakalbam apie visokius iskrypelius/ iskrypusias, isbujojusius ant visokiu naujoviu bangos (pagrinde is supuvusiu vakaru) ir kaip normali visuomene tokiu nekencia.

Saudo Arabijoje irgi kaip matome atsirado tokiu kurio lauzo tradicines vertybes. Ir kas tokioms nutinka:

https://www.lrytas.l...ojimas-6858589/

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 07 05, 00:18)
Jo. Tu idedi viena- du sakiinukus, kur bumbi ant mediku. PaStoviai. Tiek, kiek  gyvuojii sm( net senu nicu). Pastoviai ant ju bumbi. Bet zinok, tai
jie tikrai nekalti uz tavo jaunystes klaidas ir TAVo Pairinkima. Nekalti tie medikai,kad tu neciuciuoji...
Kada sitai pagaliau suprasi?

Apie Gineikaite turiu savo nuomone. Senai turejo but issiprta. Bet anie gi  , alga( anot taves)/dykai gaudami, atkapste.
Tai kaip cia tai? Mazu tu pavvyyyydi?

Viskas labai paprasta, ponia "detektyve" biggrin.gif . Aš užeinu į naujienas ir skaitau pavadinimus. Daug naujienų visai neįdomios, sausos, neužkabinančios. O kurios užkabina, tas ir įdedu. Ir jei taip nutinka, kad pastoviai kokios gineikaitės, medikai ar kokie pareigūnai prisidirba, tai kas kaltas, kad jie minimi pastoviai? jie ar aš? biggrin.gif

nebesvaik tu apie tuos papildų pardavimus ar nečiūčiavimus, komiškai atrodai. Jei man tai būtų skaudūs dalykai ir jei pataikytum į tikslą (kaip tu manai, kad mane čia skaudini ar pan. biggrin.gif ), tai ir nerašyčiau tada, pabėgčiau iš tokių temų ar apskritai iš forumų.
Žodžiu, tu daugiau savimi rūpinkis, nes juoda ten pas tau viskas tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 10:00)
Aš užeinu į naujienas ir skaitau pavadinimus. Daug naujienų visai neįdomios, sausos, neužkabinančios. O kurios užkabina, tas ir įdedu. Ir jei taip nutinka, kad pastoviai kokios gineikaitės, medikai ar kokie pareigūnai prisidirba, tai kas kaltas, kad jie minimi pastoviai? jie ar aš? biggrin.gif

Kodėl neįdomios? Gal kad pozityvios? O tave tik negatyvas užkabina? Matau, kad norėtum gyventi utopiniame pasaulyje. To niekada nebus, jau matėm kaip komunizmas pasistatė biggrin.gif .0
Norint pakeisti pasaulį, keikia pradėti nuo savęs.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 09:46)
Saudo Arabijoje irgi kaip matome atsirado tokiu kurio lauzo tradicines vertybes. Ir kas tokioms nutinka:

https://www.lrytas.l...ojimas-6858589/

Tokia čia ir tradicinė vertybė kai moteris laikoma antrarūše...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 07 05, 10:34)
Tokia čia ir tradicinė vertybė kai moteris laikoma antrarūše...

Jie taip negalvoja. Tiesiog automobilis tai neistikimybes, konfliktai seimose ir kaip jie sako tai pirmas zingnis i lyciu susimaisyma.

Paskaiciau ka lietuviai apie tai galvoja:

Paulius

Taip, bobos neturetu vairuoti. Nesvarbu, kad ir autobusus ar troleibusus vairuoja.

2 salavai

O siaip, visiems butu geriau ir saugiau, jei bobos nevairuotu.

Ten

Kur buvo tvarka ir tai jobanos feministes dasibrove net babajams tvarkas nustatineja.

nuomonė

Pritariu, 1 Paulius teisus. Jų vieta virtuvėje su vaikais.

nuomonė

Kai vyrai sugebės pilnai išlaikyti šeimas, tai moterys nevairuos, o gėrėsis gyvenimu, ten vyrai yra kitokie, moterims nereikia dirbti vyriškų darbų ir išlaikyti šeimų

Tesingai padare ner cia ko bobom lyst i gatves ir trukdyt eismo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 liepos 2018 - 09:59
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 09:00)
Aš užeinu į naujienas ir skaitau pavadinimus. Daug naujienų visai neįdomios, sausos, neužkabinančios. O kurios užkabina, tas ir įdedu. Ir jei taip nutinka, kad pastoviai kokios gineikaitės, medikai ar kokie pareigūnai prisidirba, tai kas kaltas, kad jie minimi pastoviai? jie ar aš? biggrin.gif

Sudmuse: aplink tik sudai ir sudai.
Drugelis: vien tik geles ir geles biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 10:39)
Jie taip negalvoja. Tiesiog automobilis tai neistikimybes, konfliktai seimose ir kaip jie sako tai pirmas zingnis i lyciu susimaisyma.

Matau, kad ir tu taip pat galvoji. Vyrai su automobiliu ištikimi, o moterys jau ne biggrin.gif . Tai aišku, moteris tik savo vyro sugulove ir tarnaite turi būti... Graudu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 07 05, 11:35)
Matau, kad ir tu taip pat galvoji. Vyrai su automobiliu ištikimi, o moterys jau ne biggrin.gif . Tai aišku, moteris tik savo vyro sugulove ir tarnaite turi būti... Graudu.

Galeciau lazintis, kad ploto neturintys neistikimautojai 99% atveju procesa vykdo VYRO automobilyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 05, 11:53)
Galeciau lazintis, kad ploto neturintys neistikimautojai 99% atveju procesa vykdo VYRO automobilyje  biggrin.gif

Jie matyt žino šią statistiką, todėl nenori, kad moterys sektų jų pavyzdžiu biggrin.gif ir savo automobilius trerštų svetimo vyro išskyromis biggrin.gif . Daugiau jokio skirtumo ar ji į meilužio automobilį ateis ar jis pas ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 10:00)
Viskas labai paprasta, ponia "detektyve" biggrin.gif . Aš užeinu į naujienas ir skaitau pavadinimus. Daug naujienų visai neįdomios, sausos, neužkabinančios. O kurios užkabina, tas ir įdedu. Ir jei taip nutinka, kad pastoviai kokios gineikaitės, medikai ar kokie pareigūnai prisidirba, tai kas kaltas, kad jie minimi pastoviai? jie ar aš? biggrin.gif

nebesvaik tu apie tuos papildų pardavimus ar nečiūčiavimus, komiškai atrodai. Jei man tai būtų skaudūs dalykai ir jei pataikytum į tikslą (kaip tu manai, kad mane čia skaudini ar pan. biggrin.gif ), tai ir nerašyčiau tada, pabėgčiau iš tokių temų ar apskritai iš forumų.
Žodžiu, tu daugiau savimi rūpinkis, nes juoda ten pas tau viskas tikrai smile.gif

Nu. Vien tik negatyvus vienetiniai atvejai tave " uzkabina". Kad galetum piktziugiskai bambet. Realiai tau negaila tu visu nelaimeliu, nes tu sociopate.
Bet taip ir neatsakei i klausima kodel tu, tokia teisi ga piliete,
nefilmuoji, neirasineju tu latru policininku , is kuriu matai girtus iseidinejancius ir i auto sedancius arbu tu mediku niekadeju, kurie be kysiu negydo? Todel kad tu " zinai" tik savo tusciame zinojeme viska. Tu siaip neikuom nesiskyri nuo tu bobciaru, pastoviai bumbanciu ir viskuom nepatenkintu.
Nei as tave skaudinu nei ka. Tiesiog yra pas tave kaip yra. Kur tu begsi is forumo, kai net pries pat naujus metus jame sedi 4u.gif .
Papildyta:
https://m.delfi.lt/a...php?id=78503595
Patiko Sakalausko atsakymas visiems speliotojams kieno veidas pavaizduotas 😂😂😂.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 07 05, 10:34)
Kodėl neįdomios? Gal kad pozityvios?

Kiek tų pozityvių? Sakykime iš 14 matomų pavadinimų, geriausiu atveju 2 naujienos pozityvios būna. Tai natūralu, kad statistiškai daugiau įkeliu tada negatyvių naujienų.
Va šiandien yra viena pozityvi, tik kokia jos kaina? Aš tai pvz. nuo pat pradžių sakiau, kad jie durno mąstymo valdžiažmogiai, bepročiai, niokojantys mūsų Europą, o jie tik dabar tą suprato tipo biggrin.gif
https://www.alfa.lt/...-ten-pasilikite
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2018 07 05, 11:03)
Sudmuse: aplink tik sudai ir sudai.
Drugelis: vien tik geles ir geles  biggrin.gif

tai ko raudi, kad aš pozityvą įžvelgiu negatyve? pvz. stchijinių nelaimių atveju? kur tavo drugelis būna? į šūdmusę virsta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 07 06, 11:28)
Nu. Vien tik negatyvus vienetiniai atvejai tave " uzkabina". Kad galetum piktziugiskai bambet. Realiai tau negaila tu visu nelaimeliu, nes tu sociopate.
Bet taip ir neatsakei i klausima kodel tu, tokia teisi ga piliete,
nefilmuoji, neirasineju tu latru policininku , is kuriu matai girtus iseidinejancius ir i auto sedancius arbu tu mediku niekadeju, kurie be kysiu negydo? Todel kad tu " zinai" tik savo tusciame zinojeme viska. Tu siaip neikuom nesiskyri nuo tu bobciaru, pastoviai bumbanciu ir viskuom nepatenkintu.
Nei as tave skaudinu nei ka. Tiesiog yra pas tave kaip yra. Kur tu begsi is forumo, kai net pries pat naujus metus jame sedi 4u.gif .

atsakiau, kad ne visada visi žmonės filmavimo įrangą nešiojasi, ne visi gi tiek nupušę, kad net naktimis, pirmą, antrą valandą kaip tu, tik telefonus apsikabinę sėdėtų ir forumuose rašinėtų biggrin.gif

jo žinok, skausmą dėl vaikų jaučiant tik sm ir sėdėt, lyg kitų forumų žemėje nebūtų biggrin.gif Gal pabaik nusišnekinėti? tau pačiai negėda nuo to ką tu rašai?
Atsakyti