QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 25, 08:30)
As manau jis iki tol ne viena savo moteri taip zemino, kadangi visad praslydo, mane, kad ir dabar taip bus.
Nors is to, ka jis sneka spaudoje jau ima atrodyti, kad jis visiskas bukius. Rasyti, kad nelanko dukros, nes dar maza ir tevo neprisimins, tada kitam straipsnyje, jog uzaugins mergaite, kad nesupranta ko ji puola, juk padovanojo zmogu Lietuvai. Nu cia tikrai reikia buti paskutiniu besmegeniu. Ir jis dirba seime.
Kad jis talp mano, tai manes nestebina. Bet kad viesai sneka, tai labai.
Oi... O tos moterys normalios? Nu sorry, as buciau tokia mergina dabar 30 . Pries tai 10 metu gyveno so tokiu paciu seniu ( amziumi). Verslinyke. Lovytes busimam vaikui neisgalejo nupirkt. .
Bet dabar skelbiasi verslininke.
Sita praleidziam.
Pakabino seimunas. 30 metu turejo jau protelio turet, ypac kai 10 metu gyveno su vyresniu. Bet pagalvojo, kad tai jos sansas isgarset, pakalbet. Tik nedasuto, kad alimentus sar trims moka ur kad partijoj nekazka... Nu Grazulis vienaip, ji kitaip. Vnz diedelis klimaksinis jau + lengvo elgesio prabangos issisvajojusi mergina.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 06 25, 11:54)
Mane stebina, kad jis turi krūvą jį palaikančių žmogėnų. Žiauriai žiauriai liūdna, va ir aišku, kas dalbajobus į seimą išrenka
Jis jau senai turejo nebetupet seime, kai sauke ' uz lietuva, vyrai". Slykstus veidmainis, kuris lesa LT beprociu besmegenius smegenis.