Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Kaip jums Baisulio žinutės nėščiai draugei?

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.lrytas.l...ikuti--6739561/
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 06 24, 22:46)
Kaip jums Baisulio žinutės nėščiai draugei? 

Mane stulbina politiku bukumas susirasinet SMS zinutemis nors zino,, kad viskas saugoma 6 menesius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 23:26)
Mane stulbina politiku bukumas susirasinet SMS zinutemis nors zino,, kad viskas saugoma 6 menesius.

butent biggrin.gif
jei pagalvojai - nesakyk
jei pasakei - nerasyk
jei parasei - nepasirasyk
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

As manau jis iki tol ne viena savo moteri taip zemino, kadangi visad praslydo, mane, kad ir dabar taip bus.

Nors is to, ka jis sneka spaudoje jau ima atrodyti, kad jis visiskas bukius. Rasyti, kad nelanko dukros, nes dar maza ir tevo neprisimins, tada kitam straipsnyje, jog uzaugins mergaite, kad nesupranta ko ji puola, juk padovanojo zmogu Lietuvai. Nu cia tikrai reikia buti paskutiniu besmegeniu. Ir jis dirba seime.
Kad jis talp mano, tai manes nestebina. Bet kad viesai sneka, tai labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 25 birželio 2018 - 07:32
Tik dabar paskaiciau straipsnis su grazuolio sms.
Na ka as zinau, kvailys ir tiek.
Butu be psichu padares dnr, pas notara sutvarkes dokumentus del tevystes ir islaikymo vaikui sumos ir nei suo nesulotu.
O kai pradejo nesamones daryti, izeidineti ir t.t., sukilo emocijos mergiotei ir gavosi sniego gniuztes efektas.
Ja dar galima suprasti - hormonai, hyperjautrumas ir pan.
Na bet diedas metuose, reiktu jau sugebet ir emocijas valdyti, ir racionaliai sprendimus priimti, ir normaliai elgtis.
Atsakyti
Man tai sitoj grazulio istorijoj baisiausia ne tiek jo elgesys, dviveidiskumas ir bukumas, o visuomenes dalies reakcija. mol barakuda, pati palindo, zmogui gyvenima dabar gadina unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Geriausias komentaras kuri maciau yra toks:
"Vyro didziausi priesai yra liezuvis ir pimpalas."
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 09:08)
Tik dabar paskaiciau straipsnis su grazuolio sms.
Na ka as zinau, kvailys ir tiek.
Butu be psichu padares dnr, pas notara sutvarkes dokumentus del tevystes ir islaikymo vaikui sumos ir nei suo nesulotu.
O kai pradejo nesamones daryti, izeidineti ir t.t., sukilo emocijos mergiotei ir gavosi sniego gniuztes efektas.
Ja dar galima suprasti - hormonai, hyperjautrumas ir pan.
Na bet diedas metuose, reiktu jau sugebet ir emocijas valdyti, ir racionaliai sprendimus priimti, ir normaliai elgtis.

O uz ka ja galima suprasti? Kad ji nieko blogo nepadare. Sakyciau, kad atvirksciai. Paviesindama ji parode koks tikrasis tradicines seimos gynejo ir embrionu saugotojo veidas.
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2018 06 25, 10:36)
Man tai sitoj grazulio istorijoj baisiausia ne tiek jo elgesys, dviveidiskumas ir bukumas, o visuomenes dalies reakcija. mol barakuda, pati palindo, zmogui gyvenima dabar gadina  unsure.gif  unsure.gif

As jau nezinau ar mane stebina tokios reakcijos. Tokia musu visuomene ir tas nera naujiena.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 10:38)

Protingi vyro tai ne. Grazulio atveju tai labai taikliai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 25, 08:30)
Kad jis talp mano, tai manes nestebina. Bet kad viesai sneka, tai labai.

Mane stebina, kad jis turi krūvą jį palaikančių žmogėnų. Žiauriai žiauriai liūdna, va ir aišku, kas dalbajobus į seimą išrenka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 06 25, 11:54)
Mane stebina, kad jis turi krūvą jį palaikančių žmogėnų. Žiauriai žiauriai liūdna, va ir aišku, kas dalbajobus į seimą išrenka

drinks_cheers.gif man irgi čia liūdnoji tos keistos istorijos dalis, atrodo, kad pusei lietuvių patinka, kai ant jų sprando sėdi ir gyvenimą įstatymais reguliuoja toks melagis ir chamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 25 birželio 2018 - 11:40
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 25, 10:52)
O uz ka ja galima suprasti? Kad ji nieko blogo nepadare. Sakyciau, kad atvirksciai. Paviesindama ji parode koks tikrasis tradicines seimos gynejo ir embrionu saugotojo veidas.
Papildyta:

As jau nezinau ar mane stebina tokios reakcijos. Tokia musu visuomene ir tas nera naujiena.
Papildyta:

Protingi vyro tai ne. Grazulio atveju tai labai taikliai.

As nesakau, kad ji blogo ka nors padare.
Sakau, kad jos emocijos suprantamos. O jo-ne.
Atsakyti
Panaši istorija neseniai nuskambėjo ir JAV, tik neprisimenu to politiko pavardės.Esmė tame, kad ir tas amerikietis politikas yra dviveidis kaip ir Baisulis.Visada pasisakė griežtai prieš abortus, o draugei pastojus spaudė ją pasidaryti abortą.Draugė irgi paviešino panašias žinutes, kilo skandalas.
Ir man asmeniškai teko sutikti žmonių, kurie gyvenime dedasi labai tikintys ir religingi, o realybėje dviveidžiai ir dvigubos moralės kaip tie du politikai.

Kodėl tik 6 mėnesius? unsure.gif Pasidarai screenshotą ir išsisaugai visam.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 25, 10:38)

Dėl vyro pimpalo priešo, tai atsakomybė tenka pagrinde tik moteriai.Ar nutraukti nėštumą, ar gimdyti, visa tai bet kurio atveju yra didelis stresas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 25 birželio 2018 - 15:11