Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 06, 21:40)
Su tavimi seniai nebeįmanoma kaip su normaliu žmogum juokaut ir bendraut, taip kad nesigerink čia ir nepridenginėk kažkuo kas buvo seniau su Idomucia ar pan. ax.gif

te tongue.gif  https://www.care2.co...a...;id=0&data= ir aš vistiek neagituoju, kad šunis tik veganiškai maitintų rolleyes.gif  tongue.gif

Info 2013 metu... apgailetini sunekai. Tiksliau gaila suneliu , kad su seimininkais jiems nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 07, 01:03)
Info 2013 metu... apgailetini sunekai. Tiksliau gaila suneliu , kad su seimininkais jiems nepasiseke.

Nors ir 1950 metų info, koks skirtumas?
Gaila? Gaila tai tavęs ir tavo požiūrio. Kai tavo kašaras sulauks 27 metų ir apie jį rašys, tada jo ir "pagailėsim" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fizikos pamoka Tauragėje.

https://www.facebook...14869391361571/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 07, 10:20)
Gaila? Gaila tai tavęs ir tavo požiūrio. Kai tavo kašaras sulauks 27 metų ir apie jį rašys, tada jo ir "pagailėsim" biggrin.gif  biggrin.gif

Sveiko proto zmogus is siu nuorodu ismastytu tik tiek, kad mesos, kiausiniu, pieno vartojimas zmonems ir naminiams gyvunams neitakoja ilgaamziskumo.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 07, 21:44)

Cia mokytojas Sirinskiene - ubuntu. Be komentaru. Spirt toki is mokyklos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 08, 01:12)
Sveiko proto zmogus is siu nuorodu ismastytu tik tiek, kad mesos, kiausiniu, pieno vartojimas zmonems ir naminiams gyvunams neitakoja ilgaamziskumo.

"Te, Moteverte, paskaityk, kuom ilgaamziai naminiai gyvuneliai minta ir baik tyciotis is savo augintinio."
Išties, sunku šiais laikais su tuo sveiku protu. Parašomas teiginys kuo maitinti, po to paneigiama tai ir pareiškiama, kad jau nebeįtakoja ilgaamžiškumo...
Ech... scenic.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 07, 10:20)
Gaila? Gaila tai tavęs ir tavo požiūrio. Kai tavo kašaras sulauks 27 metų ir apie jį rašys, tada jo ir "pagailėsim" biggrin.gif  biggrin.gif

Nori pasakyt, kad katės gali maitintis vegetariškai ir likti sveikos?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 06 08, 12:24)
Nori pasakyt, kad katės gali maitintis vegetariškai ir likti sveikos?

Aš apie kates nešnekėjau, aš įdėjau info apie šunis. O tos c katiną tik kaip pavyzdį paėmiau. Galės girtis kokia krūta šeimininkė ir kaip tobulai augino, kai jos katė sulauks tam tikro amžiaus ir apie ją rašys. Šiaip net paprastų kaimiečių katės sulaukia dažnai po 17 metų, kuriomis apskritai mažai rūpinamasi. Tai ką ji čia dėlioja iš viso? Ar josios bent 17 sulaukė, kad puola mokyti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 08, 12:48)
Aš apie kates nešnekėjau, aš įdėjau info apie šunis. O tos c katiną tik kaip pavyzdį paėmiau. <...> Ar josios bent 17 sulaukė, kad puola mokyti?

Turim katę, pensininkė. Jau 17 metų eina, epileptikė. Natūralioj aplinkoj tokia neišgyventų. Pagal jos dabartinę sveikatos būklę (kasmet vežu visus tris savo katinus veterinariniai apžiūrai, tame tarpe kraujo / šlapimo tyrimai) dar gyvens ir gyvens.
Atsakyti
Aš apie kates nešnekėjau, aš įdėjau info apie šunis. O tos c katiną tik kaip pavyzdį paėmiau. Galės girtis kokia krūta šeimininkė ir kaip tobulai augino, kai jos katė sulauks tam tikro amžiaus ir apie ją rašys. Šiaip net paprastų kaimiečių katės sulaukia dažnai po 17 metų, kuriomis apskritai mažai rūpinamasi. Tai ką ji čia dėlioja iš viso? Ar josios bent 17 sulaukė, kad puola mokyti?

Drįsčiau pasiginčyt, kad sulaukia hmm.gif Kiek pamenu pas močiutę kaime nei viena katė tiek nesulaukė, jos vieną dieną paprasčiausiai negrįždavo, tikrai nepamenu nei vienos senos katės.
Atsakyti
Namuose gyvenančios katės tikrai gali sulaukti įspūdingo amžiaus.Draugės Rusų mėlynoji išėjo 23 metų.O kiemo ir kaimo katės tikrai tokio amžiaus nepasieks.Nepriežiūra, kačiukai,ligos,bloga mityba greitai nualina gyvūną.Niekas gi seniau apie kates ir šunis taip nešokinėjo,kaip dabartiniais laikais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 08, 12:21)
"Te, Moteverte, paskaityk, kuom ilgaamziai naminiai gyvuneliai minta ir baik tyciotis is savo augintinio."
Išties, sunku šiais laikais su tuo sveiku protu. Parašomas teiginys kuo maitinti, po to paneigiama tai ir pareiškiama, kad jau nebeįtakoja ilgaamžiškumo...
Ech... scenic.gif

Visose diskusijise apie veganizmo " nauda" tu aiskinai, kad veganine mityba itakoja ilgaamziskuma ir ligu nebuvima. Ir kai apie savo ciuciuka rasei, kad mesa zuvimi pakeitei, tai irgi pabrezei, kax needantys mesos sunys gyvena ilgiau.
Papildyta:

As dar nenupusau ant tiek, kaip tu, kad girtis kokio amziaus sulauks mano katinas.
Idejau nuoroda ir pabilsnojau tavo sniobeli, nes tu svaigai apie ilgaamziskuma atsisakant mesos. Ar jau aisku?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 08, 15:06)
needantys mesos sunys gyvena ilgiau.

As dar nenupusau ant tiek, kaip tu, kad girtis kokio amziaus sulauks mano katinas.
Idejau nuoroda ir pabilsnojau tavo sniobeli, nes tu svaigai apie ilgaamziskuma atsisakant mesos. Ar jau aisku?

Komikė biggrin.gif Pacituok kur taip sakiau. Mirsi, nepacituosi tongue.gif

Nupušai nupušai, nes prikišai gyvūnų į diskusiją apie žmones.
Atsakyti