QUOTE(Monteverte @ 2018 06 08, 12:21)
"Te, Moteverte,
paskaityk, kuom ilgaamziai naminiai gyvuneliai minta ir baik tyciotis is savo augintinio."
Išties, sunku šiais laikais su tuo sveiku protu. Parašomas teiginys kuo maitinti, po to paneigiama tai ir pareiškiama, kad jau nebeįtakoja ilgaamžiškumo...
Ech...
Visose diskusijise apie veganizmo " nauda" tu aiskinai, kad veganine mityba itakoja ilgaamziskuma ir ligu nebuvima. Ir kai apie savo ciuciuka rasei, kad mesa zuvimi pakeitei, tai irgi pabrezei, kax needantys mesos sunys gyvena ilgiau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 08, 12:48)
Aš apie kates nešnekėjau, aš įdėjau info apie šunis. O tos c katiną tik kaip pavyzdį paėmiau. Galės girtis kokia krūta šeimininkė ir kaip tobulai augino, kai jos katė sulauks tam tikro amžiaus ir apie ją rašys. Šiaip net paprastų kaimiečių katės sulaukia dažnai po 17 metų, kuriomis apskritai mažai rūpinamasi. Tai ką ji čia dėlioja iš viso? Ar josios bent 17 sulaukė, kad puola mokyti?
As dar nenupusau ant tiek, kaip tu, kad girtis kokio amziaus sulauks mano katinas.
Idejau nuoroda ir pabilsnojau tavo sniobeli, nes tu svaigai apie ilgaamziskuma atsisakant mesos. Ar jau aisku?