Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Patvirtino grėsmių tyrimo išvadas: užsimena apie politikų atsakomybę Bakas: turto atėmimo projektai jau yra

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=78202005

man ta situacija jau iš esmės yra gąsdinanti unsure.gif kažkaip jau klystama rusijos keliu, kažkokie nacionalizavimai, turto nusavinimai unsure.gif tai yra nusikaltimų tyrimo prerogatyva, ne politikų. O tai bus kaip su Chodorkovskiu. "valstiečiams" reikia jovalo, labiausiai į jį bando paversti konservatorius. Kriminalinės partijos, kurioms pareikšti konkretūs kaltinimai, jiems ne kliūtis bendradarbiauti. Kliūtis yra rusofobiški konservatoriai, nes jie rusofobiški ir rimti oponentai. Ir tiesioginė grėsmė valstietiškam valstybės valdymui. Šitie tyrimai man nieko naujo iš esmės neatskleidė, ir taip yra suprantama, kad politika yra įtakota verslininkų išskaičiavimų. Į politiką idealistai neina. Visas tas valstiečių šou yra vienam asmeniui išsibalinti savo purvinas rankas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 06 05, 18:11)
Į politiką idealistai neina.
Visas tas valstiečių šou yra vienam asmeniui išsibalinti savo purvinas rankas.

Ir tuo turime džiaugtis ir tipo čia norma?
Ar geriau vienos purvinos rankos, ar šimtais tūkstančiais tokių, kad masiškai žmonės iš tokios valstybės bėga?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 06 05, 17:11)
Patvirtino grėsmių tyrimo išvadas: užsimena apie politikų atsakomybę Bakas: turto atėmimo projektai jau yra

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=78202005

man ta situacija jau iš esmės yra gąsdinanti  unsure.gif  kažkaip jau klystama rusijos keliu, kažkokie nacionalizavimai, turto nusavinimai  unsure.gif  tai yra nusikaltimų tyrimo prerogatyva, ne politikų. O tai bus kaip su Chodorkovskiu. "valstiečiams" reikia jovalo, labiausiai į jį bando paversti konservatorius. Kriminalinės partijos, kurioms pareikšti konkretūs kaltinimai, jiems ne kliūtis bendradarbiauti. Kliūtis yra rusofobiški konservatoriai, nes jie rusofobiški ir rimti oponentai. Ir tiesioginė grėsmė valstietiškam valstybės valdymui. Šitie tyrimai man nieko naujo iš esmės neatskleidė, ir taip yra suprantama, kad politika yra įtakota verslininkų išskaičiavimų. Į politiką idealistai neina. Visas tas valstiečių šou yra vienam asmeniui išsibalinti savo purvinas rankas.

Truputį prieštarausiu. Į tą bandoma nukreipti, kad "visi jie tokie, visi įtakoti". Taip nėra. Ne visi. Netgi išviešintame pokalbyje Kurlianskis sako, kad Kubiliaus ir jo co neišeina prisikalbinti, kad jis atsparus vilionėms, grasinimams ir pažadams. Ne visi jie tokie, ne visi parsiduoda už juodus pinigus. Bet ar tai svarbu. Ne. Vis tiek kubyylius kaltas. Svarbu virti juodą smalą ir tiesti kelią kremliui. Liberalai smalą supylė, valstiečiai išvirs.
Valstiečių šou skirtas ne tik vienam asmeniui išbalinti, tai jiems nėra taip svarbu. Esminis dalykas - postas. Prezidento pirmiausia. Savivaldybių priglobimas.
Aišku buvo, kad ateina raudonieji. Bet kad taip žiauru bus, sunku net patikėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 16:08)
? kame džiugesys vaidenasi ?

Tipo tu nepasizymejus sm, ieskodama kriminalu ir piktdziugiskai konentuodama kazka ikelus.
Tai kam sita moteri kelei?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 17:30)
Ir toks subrendėliškas, keliasdešimties metų gyvenimiškos patirties iš karto suplaukė biggrin.gif

Gryna tu. Tik plaukus nusiurusius nusikirpo. 4u.gif . Bet bruozai tie patys 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2018 06 05, 17:01)
vartotojo įkelta nuotrauka

koks vasariškas Končitos įvaizdis  biggrin.gif

Ko ciuciaus salia nefotkino?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 05, 23:07)
Tipo tu nepasizymejus sm,  ieskodama kriminalu ir piktdziugiskai konentuodama kazka ikelus.
Tai kam sita moteri kelei?
Papildyta:

Gryna tu. Tik plaukus nusiurusius nusikirpo. 4u.gif . Bet bruozai tie patys 4u.gif .
Papildyta:

Ko ciuciaus salia nefotkino?

Nes pirminiais duomenimis, nemoka vairuoti kaip ir tėvas. Skaityti dar moki, ar jau sunkiai sekasi?

Tai tavo ir garbanos jau nušiūro, kad į kitų taip dairaisi ir pavydas ima? Vargšė
O bruožai Končitos dailūs, taisyklingi, ne tavo nosiai tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 06 05, 21:26)
Truputį prieštarausiu. Į tą bandoma nukreipti, kad "visi jie tokie, visi įtakoti". Taip nėra. Ne visi. Netgi išviešintame pokalbyje Kurlianskis sako, kad Kubiliaus ir jo co neišeina prisikalbinti, kad jis atsparus vilionėms, grasinimams ir pažadams. Ne visi jie tokie, ne visi parsiduoda už juodus pinigus. Bet ar tai svarbu. Ne. Vis tiek kubyylius kaltas. Svarbu virti juodą smalą ir tiesti kelią kremliui. Liberalai smalą supylė, valstiečiai išvirs.
Valstiečių šou skirtas ne tik vienam asmeniui išbalinti, tai jiems nėra taip svarbu. Esminis dalykas - postas. Prezidento pirmiausia. Savivaldybių priglobimas.
Aišku buvo, kad ateina raudonieji. Bet kad taip žiauru bus, sunku net patikėti.

man tas važiavimas, kai daromas tyrimas dėl liberalų, o išvados-dėl konservatorių, primena tą intensyvų važiavimą ant V. Landsbergio, G. Landsbergio, A. Kubiliaus. O pastarųjų atžvilgiu važiavimas, mano įsitikinimu, yra iš kremliaus trolių fabriko. Tie patys "argumentai", t.y. tik pravardžiavimas.
Aš iš pat pradžių sakiau, kad tas šou dėl rinkimų. Bet Gaižausko poza yra tipiška kremliaus trolio.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 19:39)
Ir tuo turime džiaugtis ir tipo čia norma?
Ar geriau vienos purvinos rankos, ar šimtais tūkstančiais tokių, kad masiškai žmonės iš tokios valstybės bėga?

gerai nors vieną. Bet ne per geriausiai. Aš kol kas netikiu jokiu skaidrinimu, kol matau, kad proporcingai tiek pat pastangų dedama užglaistyti bet kokius tyrimus karbauskio ir agrokoncerno atžvilgiu. Todėl abejoju tokių tyrėjų sąžine ir išvadomis.
Atsakyti
Nieko sau biggrin.gif VMI mums kainuoja milijonus, bet neva "čia tik nuomonės išsakymas", gi nieko tokio blink.gif biggrin.gif https://www.alfa.lt/...ciu-inspekcijos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 06, 10:42)
Nes pirminiais duomenimis, nemoka vairuoti kaip ir tėvas. Skaityti dar moki, ar jau sunkiai sekasi?

Tai tavo ir garbanos jau nušiūro, kad į kitų taip dairaisi ir pavydas ima? Vargšė
O bruožai Končitos dailūs, taisyklingi, ne tavo nosiai tongue.gif

O tu moki? Niekada pazeidimu nedarei?Tik nesakyk, kad net gelezinio vilko g eje velkiesi 60.
Grazulyte eiline vairuotoja, tik kai info pataiko i piktdziugiskas rankas, tai tokios kaip tu sugeba tiesiog pasidziaugt.

I kitu cia i kieno? Patarimas tavo siurenom - susitvarkyk mityba, nervus, gal ir turesi normalius plaukus 4u.gif .

Na jo, norejai gi mano vyru but, lyti i vyriska keistis...Ka cia bepridursi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 06, 13:55)
Ka cia bepridursi.

Tikrai, ką čia ir bepridursi tokiame proto kratinyje apie mano "matomus plaukus" ir dar apie lyties kaitą console.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 06, 16:00)
Tikrai, ką čia ir bepridursi tokiame proto kratinyje apie mano "matomus plaukus" ir dar apie lyties kaitą console.gif

Bilobos lapus mars skabyt ir grauzt. Nes jau pamirsai kaip siuleisi mano vyru but, kai rasiau jog apsizenysim ir Idomucia uz augintini pasiimsim. biggrin.gif
Papildyta:
https://m.delfi.lt/k...php?id=78214507
Na o cia istvirkelis blink.gif . Senai kaliuzej turejo but uzdarytas.
Atsakyti
https://www.lrytas.l...ropoje-6534704/
Te, Moteverte, paskaityk, kuom ilgaamziai naminiai gyvuneliai minta ir baik tyciotis is savo augintinio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 06, 16:45)
https://www.lrytas.l...ropoje-6534704/
Te, Moteverte, paskaityk, kuom ilgaamziai naminiai gyvuneliai minta ir baik tyciotis is savo augintinio.

Su tavimi seniai nebeįmanoma kaip su normaliu žmogum juokaut ir bendraut, taip kad nesigerink čia ir nepridenginėk kažkuo kas buvo seniau su Idomucia ar pan. ax.gif

te tongue.gif https://www.care2.co...a...;id=0&data= ir aš vistiek neagituoju, kad šunis tik veganiškai maitintų rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti