Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 05 28, 12:00)
Tai aisku geras. As esu isitikinus, kad psichologine smurtautoja namuose ir buvo ta pikule. Tai su tokia ir atitinjamo advokato reikia. Pamirso pukuotoji, kai kazkada pati lindo prie kita seima turincio vyro, burbuliavo del alimentu purmam vaikam, sake, kad del turto kaip exe tai nesidraskys... Juokingai atrodo dabar. Nors pati kazkokia kita taktika pasirinktu.

Pikul su Simu reikia isspresti 3 klausimus :
1. Turto dalyba. Kadangi be sutarties, bus per puse.
2. Alimentu dydi. Priklauso nuo Simo pajamu, bet tures moketi min kiek moka pirmam vaikui
3. Vaiko prieziura, lankymo grafikas ir t.t.

Ejimas i laidas ir pylimas ant Pikul nei vieno is situ klausimu nesprendzia ir finansines naudos Simui neatnes. Laidos irasas teisme nei irodymas, nei kas. Tad visa tai tiesiog laiko ir energijos svaistymas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 28, 13:42)

Ejimas i laidas ir pylimas

I laidas eina ir pikule. Kai kuriems zmonems reikia butinai viesintis. Jiems atrodo, kad kuo garsiau pareks - tuo daugiau gaus ar tures.
Na ir Bunke negali ramiai gyventi ( nors ta dar aciudiev mlnesidrasko) - kiekviena pirstelejima viesina - tai " namus atsinaujino", tai katina parode, tai kambari atvere...Realiai ner ka ziuret - namu atsinaujinimas - perdazyti tureklai ir kilimukas ant laiptu, visa kita plastmasiniu geliu visur prikaisiota.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 28, 12:42)

Ejimas i laidas ir pylimas ant Pikul nei vieno is situ klausimu nesprendzia ir finansines naudos Simui neatnes. Tad visa tai tiesiog laiko ir energijos svaistymas.

Ne, tai ne energijos svaistymas, o ivaizdzio issaugijimas. Nes jei Pikule viena eitu per laidas ir dusautu koks jis alkoholikas, mergisius, prastas tevas ir bla bla bla, jo ivaizdis butu sugadintas. Dabar advokatas kiek atplauna ta Simui zmonos formuojama ivazdi. Nes jei Pikulei ivaizdis gal itakos versui neturi, tai Simas gal baiges karjera nors dirbt su vaikais, jaunimu. O kas ves vaika krepsinio mokintis pas plevesa alkoholika? vestumet savo kudiki pas Einiki pvz?
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 28, 13:58)
Ne, tai ne energijos svaistymas, o ivaizdzio issaugijimas. Nes jei Pikule viena eitu per laidas ir dusautu koks jis alkoholikas, mergisius, prastas tevas ir bla bla bla, jo ivaizdis butu sugadintas. Dabar advokatas kiek atplauna ta Simui zmonos formuojama ivazdi. Nes jei Pikulei ivaizdis gal itakos versui neturi, tai Simas gal baiges karjera nors dirbt su vaikais, jaunimu. O kas ves vaika krepsinio mokintis pas plevesa alkoholika? vestumet savo kudiki pas Einiki pvz?

Man tai mistika, kokiu būdu gali vieno ar kito įvaizdį išsaugoti mešlo ant sutuoktinio pylimas....

Nu kadangi akivaizdu, kad abiems ant savo nuosavo vaiko gerovės nusi..kt, tai nė pas O grožio pamokų, nei pas S krepšinio mokytis nevesčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 28 gegužės 2018 - 14:11
QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 28, 15:10)

Nu kadangi akivaizdu, kad abiems ant savo nuosavo vaiko gerovės nusi..kt, tai nė pas O grožio pamokų, nei pas S krepšinio mokytis nevesčiau.

Nebent tuos vaikus vesti ne kaip pas savo sriti ismanancius specus. Nes vaiku auklejimu siaip tai tevai uzsiima.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 28, 14:33)
Nebent tuos vaikus vesti ne kaip pas savo sriti ismanancius specus. Nes vaiku auklejimu siaip tai tevai uzsiima.

Nu matot, aš savo vaikų nevesiu pas specus, kuriems vaikai pofig. Ir ne apie auklėjimą čia kalba.

Lygiai taip pat aš nesamdyčiau savo skyryboms advokato, kuris garsaus kliento sąskaita sau reklamą darosi.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 28, 14:58)

O ar ji eitu? Po policijos kvietimo apie Simo pomegi alkoholiui ir kazino ji prabilo tik po kitu zmoniu t.y. Simo sesers, ex zmonos, Cololo, gal dar kazkieno komentaru. Iki tol ji sake tik « laukiam Simo namuose ».

Kuo daugiau advokatas varys ant Oksanos, tuo daugiau ji varys ant Simo. Tad advokato kalbejimas niekaip negerina Simo ivaizdzio, o priesingai.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 28, 15:44)
Nu matot, aš savo vaikų nevesiu pas specus, kuriems vaikai pofig. Ir ne apie auklėjimą čia kalba.

Lygiai taip pat aš nesamdyčiau savo skyryboms advokato, kuris garsaus kliento sąskaita sau reklamą darosi.

O kodel jus galvojate, kad pvz Oksana blogai ismokytu mergaites visazistes meno ar Simas berniuka buti geru zaideju?

Reklama advokai sau darosi visais garsiais zmonemis. Oksanos advokate irgi jau viesai prakalbo.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 28, 15:52)
O ar ji eitu? Po policijos kvietimo apie Simo pomegi alkoholiui ir kazino ji prabilo tik po kitu zmoniu t.y. Simo sesers, ex zmonos, Cololo, gal dar kazkieno komentaru. Iki tol ji sake tik « laukiam Simo namuose ».

Kuo daugiau advokatas varys ant Oksanos, tuo daugiau ji varys ant Simo. Tad advokato kalbejimas niekaip negerina Simo ivaizdzio, o priesingai.

Jau Simo sesuo tai labai taktiskai po policijos iskvietimo pasisake apie Oksana. Matosi, kad blondine ir tenai persiedus, o sesuo visgi graziai pakomentavo.

Atvirksciai - kuo Oksana varys daugiau - tuo ir advokatas daugiau. Laikas ijungrlti tau salta mastyma, o tai tikrai matosi, kad advokato nemegsti del savo asmeniniu priezasciu.
Simo ivaizdis ir taip geras. Kad ir k9ks jis bebutu mergisius ar alkoholikas pagal kai kurias sm nares, bet jis viesai ant savo zmonos nevaro. Zurnalistams su juo susisiekus, mandagiai atsipraso ir pasako, kad komentaru nebus. Tai daug ka pasako apie zmogaus buda, savitvarda. Lygiai taip pat jo kases draugai apie ji teigiamai atsiliepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 gegužės 2018 - 14:55
QUOTE(cambala @ 2018 05 28, 15:03)
O kodel jus galvojate, kad pvz Oksana blogai ismokytu mergaites visazistes meno ar Simas berniuka buti geru zaideju?

Reklama advokai sau darosi visais garsiais zmonemis. Oksanos advokate irgi jau viesai prakalbo.
Papildyta:

Jau Simo sesuo tai labai taktiskai po policijos iskvietimo pasisake apie Oksana. Matosi, kad blondine ir tenai persiedus, o sesuo visgi graziai pakomentavo.

Atvirksciai - kuo Oksana varys daugiau - tuo ir advokatas daugiau.

Ok, galbūt ir perspaudžiau. Reikėtų patikslinti, kad šiuo metu aš savo vaiko nė pas vieną jų neleisčiau. Visgi, pripažįstu, kad jų gyvenime dabar nelengvas etapas ir tas egoizmas bei savanaudiškumas, kurį abu demonstruoja, nebūtinai rodo tai, kad jie yra blogi žmonės.

Reklamą gal ir darosi, bet jau tikrai ne visi tą daro tokiomis priemonėmis. Advokato lindimas į ekranus su pletkais iš kliento privataus gyvenimo yra bjaurus ir tiek. Man asmeniškai. Ir aš tikrai nenorėčiau, kad mane advokatas "gintų" tokiomis priemonėmis. Kadangi jo darbo metodai man yra nepriimtini, jis nebūtų mano pasirenkamų advokatų sąraše.

Smėlio dėžė, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 28, 16:46)
Ok, galbūt ir perspaudžiau. Reikėtų patikslinti, kad šiuo metu aš savo vaiko nė pas vieną jų neleisčiau. Visgi, pripažįstu, kad jų gyvenime dabar nelengvas etapas ir tas egoizmas bei savanaudiškumas, kurį abu demonstruoja, nebūtinai rodo tai, kad jie yra blogi žmonės.

Reklamą gal ir darosi, bet jau tikrai ne visi tą daro tokiomis priemonėmis. Advokato lindimas į ekranus su pletkais iš kliento privataus gyvenimo yra bjaurus ir tiek. Man asmeniškai. Ir aš tikrai nenorėčiau, kad mane advokatas "gintų" tokiomis priemonėmis. Kadangi jo darbo metodai man yra nepriimtini, jis nebūtų mano pasirenkamų advokatų sąraše.

Smėlio dėžė, ne kitaip.

As mokiausi matematikos papildomai pas profesoriu ir alkoholika. 2 in 1. Ir jei reiketu, eiciau vel, nes deste genialiai. Jei prisigerdavo, tai neateidavo, bet uz savaites vel ok, o tokio mokytojo gyvenime nesutikau daugiau.
Atsakyti
O kaip dievas ir merginos dirbti padeda, dvigubu krūviu varo vargdienėliai "tarnautojai" biggrin.gif https://tv.lrytas.lt...agalba-6445506/
Atsakyti
https://m.delfi.lt/k...php?id=78143399
Kaip baisu. blink.gif
Gerai, kad praeiviai neliko abejingi.
Atsakyti