Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(sazininga @ 2018 05 25, 13:02)
tai taip, bet kokiu atveju tai neatrodo protingai.  tik atgarsiai skiriasi, kai per delfi aiskinasi ir kai telefonu kapojasi smile.gif

sms zinutes tai turejau galvoj, kur Oksana rode neva Simo zinutas jai, kad kraustykis is namu, negausi "elementu" ir pan.  ax.gif

Tai vat, kad skyrybų atveju daug tų idiotiškų sprendimų žmonės pridaro, tik kad dažniausiai tai tiek viešumos nesulaukia..

Man šiaip dabar smalsumas sukilo - o kas pirmas su tais SMS'ais pradėjo? Ar tik ne S advokatas?

Anyway, vaikų darželis vis tiek... Čia kaip ir kai kurios SM narės, kurių "vardų" neminėsime, niekaip negali nustoti kastuvėliais viena kitai per galvą daužyti. Taip ir tie du. Nė vienas negali paimti ir nustoti. Komentuoti, pasakoti, rodyti... Nu tiesiog nutiltų bent vienas. Bet ne, kur tau. Išpūsti ego neleidžia...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 25, 13:08)
Tai vat, kad skyrybų atveju daug tų idiotiškų sprendimų žmonės pridaro, tik kad dažniausiai tai tiek viešumos nesulaukia..

Man šiaip dabar smalsumas sukilo - o kas pirmas su tais SMS'ais pradėjo? Ar tik ne S advokatas?

Anyway, vaikų darželis vis tiek... Čia kaip ir kai kurios SM narės, kurių "vardų" neminėsime, niekaip negali nustoti kastuvėliais viena kitai per galvą daužyti. Taip ir tie du. Nė vienas negali paimti ir nustoti. Komentuoti, pasakoti, rodyti... Nu tiesiog nutiltų bent vienas. Bet ne, kur tau. Išpūsti ego neleidžia...

o kokios dar sms buvo? as tik Oksanos rodytas maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 05 25, 14:48)
o kokios dar sms buvo? as tik Oksanos rodytas maciau smile.gif

Oksanos tik ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 05 25, 07:49)
Jo jo plavineja, iš tų pusės metų sudėjus gal ir gausis savait
e.kartu su tuo renginiu.
Ir kuo ta močiutė bloga?kad sūnus klystkeliais nuėjo?visaip būna.
Tai dėlto jai negalima dvejų metų vaiko palikt?gal ji kokių banditisku gudrybių ji mokins?
O gal tiesiog Pažais,paskaitys pasaka ir košės išgirs? Taip negali būt?

Galima palikt ir metuku vaika mociutei. As ir metuku neturinti mamai palikdavau.
Sitas vaikas mociutei paliekamas sunkiu seimai momentu, kad eina papus isvertusi i rengini ar kai su chahaliu vaziuoja papus verst i kazkur te. Po to fotkes visuose viesuose erdvese dar pati platina. Tai koki vaikas mato auklejima? Kai uzaugs- buz toks pat lakstunas kaip tevelis su mamyte ir galvos, kad taip turi but.
Jei jau tokia rupestinga gera mamyte, jaip jos tas diedas piesia - tai ko nepasieme vaiko atostogoms kartu? Gerai gi butu vaikuu saules, juros, pramogu gaut, ar ne?

Beje, aisku neaisku nuo kada jie ten meiluzei, bet kaip Vaidas pasakojo savo ( oksanos) versija - jei jie pazistami visai neseniai, tai padori, visu zinoma neissiskyrusi moteris po menesio draugystes tikrai nepuls atostogauti su kitu. Jaunystej buvo taburete, o dabar lengvabude.
Atsakyti
Cambala,
Tu ten sakei del Simo advokato « radau tik jo ex zmonos irasa FB, o cia gali buti pletkai ». Paziurek sita laida:
https://youtu.be/zUeLaCy-VbE
Nuo 16os minutes prasideda vaizdo irasas darytas jau kitos zmonos. Gan iskalbingas. Pvz « Kitoj situacijoj as tave kaip deciau uz plauku i pirma auksta, padlos, kales ».
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 25, 20:49)
Cambala,
Tu ten sakei del Simo advokato « radau tik jo ex zmonos irasa FB, o cia gali buti pletkai ». Paziurek sita laida:
https://youtu.be/zUeLaCy-VbE
Nuo 16os minutes prasideda vaizdo irasas darytas jau kitos zmonos. Gan iskalbingas. Pvz « Kitoj situacijoj as tave kaip deciau uz plauku i pirma auksta, padlos, kales ».

Man neatidaro.
Tai cia tas advokatas tuos zodzius antrai zmonai teske?
Jei taip, tai negrazu.
Bet jo elgesys su seima, exem neikaip neitakoja jo advokato darbo. Kaip advokatas jis dirba gwrai ir gauna uz tai pinigus. Ir simas gal tok8li nusisamde, nes ir savo oksana zino ka ir kaip ji gali elgtis.
Atsakyti
Vis tiek nieko blogo su močiute pabūti. O tai gal net ir reikia!Mama susinervimus,emocijų per daug turi,reikia ramaus žmogaus. Pvz močiutės.<br />Kas čia per musulmoniškos poniatkes,papus išvertė,tie papai buvo po suknelė ir iš vis jos graži figūra.<br />Bet atrodo, tas vaikas tiesiog nelaimėlis. Nu ,taip gi nėra. Dėl Vaido neturiu nuomonės,bet jei Simaas per mergas eina,ji susirado Vaidą.<br />Aš kai pagalvoju,milijonai vaikų gyvena skurde, mušami,ir tt.o čia šitas tai iš vis karalius.nieko jam netrūksta,nu gal tėčio.bet irgi ne pasaulio pabaiga<br />.taip jau bedavot tikrai nėr ko.aisku,kitaip būtų geriau visiems,bet situacija tokia.<br />
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Dalia atvyko į Sakartvelą
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 25, 22:40)
Man neatidaro.
Tai cia tas advokatas tuos zodzius antrai zmonai teske?
Jei taip, tai negrazu.
Bet jo elgesys su seima, exem neikaip neitakoja jo advokato darbo. Kaip advokatas jis dirba gwrai ir gauna uz tai pinigus. Ir simas gal tok8li nusisamde, nes ir savo oksana zino ka ir kaip ji gali elgtis.

Taip, advokatas.
As jau supratau tavo pozicija, kad tau butu dzin, bile gerai dirba. Tiesiog netycia visai radau ta laida ir idejau, nes rasei, jog jo elgesys gali buti ex pletkai. Tik del to.
O ar jis geras advokatas as abejoju. Pvz itikineja Sima bandyt vaika sau paimt. Is moralines puses man cia ne ok. O is teisines cia didziausia nesamone. LT teismai neatima vaiku is motinu, nebent ji butu narkomane ir alkoholike viename, o Oksana rupinasi savo vaiku.
Atsakyti
Taigi nesirūpina,renginy buvo ir Kipre :D , ir močiute dar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 gegužės 2018 - 10:12
O ko negalejo vaiko i kipra pasiimt kartu?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 26, 10:35)

As jau supratau tavo pozicija, kad tau butu dzin, bile gerai dirba. Tiesiog netycia visai radau ta laida ir idejau, nes rasei, jog jo elgesys gali buti ex pletkai. Tik del to.
O ar jis geras advokatas as abejoju. Pvz itikineja Sima bandyt vaika sau paimt. Is moralines puses man cia ne ok. O is teisines cia didziausia nesamone.

Taip, man tikrai vienodai kaip savo namuose ar su exais elgiasi mano kirpeja. Tai neitakoja gerai sutvarkyti plaukus.
Tai advokato darbas ir yra toks, kad kuo daugiau naudis uslostu klientas. Apie jokia morale cia ir kalbos but negali.
Vaikzude Matuko kazkas irgi siekia isteisint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 26, 11:34)
O ko negalejo vaiko i kipra pasiimt kartu?
Papildyta:

Taip, man tikrai vienodai kaip savo namuose ar su exais elgiasi mano kirpeja. Tai neitakoja gerai sutvarkyti plaukus.
Tai advokato darbas ir yra toks, kad kuo daugiau naudis uslostu klientas. Apie jokia morale cia ir kalbos but negali.
Vaikzude Matuko kazkas irgi siekia isteisint.

Kokia nauda butu bylinetis del vaiko globos Simui zinant, kad jos negaus vistiek?
Atsakyti