QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 25, 11:11)
Tai zinoma, kad pati kalta. Bet gi ne apie tai kalba. Sima visuomene daug labiau palaiko, del daugelio priezasciu. Oksanai uztenka issizioti ir jau ja puola.
O del to smurto, jei tu cia apie mane ir save, tai as taves smurtautoja nelaikau, moterie. Tu tik labai aiskiai pasakei, kad palaikai smurta temoje apie NO vaiku grobikus. Taves tai smurtautoja nepadaro, jei ka.
Nu bet matai kaip yra, nu nėra ūsų visuomenė pūkuota ir minkšta ir tas bent jau man, labai patinka. Nu kas čia ir būtų, kad pvz., kai žudikas paleidžiamas į laisvę, neva atsėdėjo, visi imtų jį sveikinti, palaikyti, aklai juo tikėti ir pasitikėti? Neįmanoma nusikratyti to, ką padarei. O ir įstatymus (dažnai kvailus), sukūrė ne viso pasaulio žmonės, o tik tie, kas priėjo prie lovių, visi kiti pastatomi prieš faktą ir į jų nuomonę aniems švilpt. Ir tik nereikia lialia, kad tokius patys išsirenkame. Renkama tai, kas pasisiūlo, o visi pasiliūlyti negali, sutinki? O be to, net jei išsirenki patinkantį, tai nereiškia, kad jo balsas valstybės valdyme bus lemiamas visais klausimais.
Taigi, grįžtant prie temos, tai nenuostabu, kad blogą reputaciją turėjęs ar turintis žmogus, mažiau palaikomas bet kuriame klausime. Man tai normalu, kitaip nė neįsivaizduoju, nes, pvz. jis tikrai gali būti labai bjaurus provokatorius, o po to maskuotis ir auką vaidinti.