QUOTE(Moonte @ 2018 05 25, 06:47)
Is ties, kaip Aiste taip nekorektiskai isdiriso kalbeti, apie SAVO SEIMOS NENORA BENRAUTI IR TO PRIEZASTIS. Tikra akiplesa.
"Nesinori būti kažkokia advokate ir tarpininke visoje šioje situacijoje, kalbėjo Aistė. Manau, kad neetiška man aptarinėti brolio santykius. Galiu tik vieną dalyką pasakyti
mūsų šeima jau kurį laiką su ja nebendrauja,
nes mes nuolat patiriame iš jos psichologinį smurtą. Daugiau komentuoti plačiau nenoriu, nes tai liečia daugelį šeimos narių, o situacija yra tokia, kokia yra. Pokalbio metu Aistė teigė, jog yra kelios situacijos pusės, tačiau ji nesutinka, jog jos brolis piešiamas kaip galintis smurtauti. Yra kelios pusės, tikrai nėra taip, kaip vieną brolį mano nupiešė, kažkokį labai smurtautoją. To tikrai nepalaikau smurto artimoje ar bet kokioje kitoje aplinkoje. Man labai gaila dėl visos šitos susidariusios situacijos, teigė A. Jasaitytė.
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...a.d?id=76961243
Kaip supratau jus nesate tiesiogiai susidurusi su smurtu artimoje aplinkoje, jus net neisivaizduoajte kas tai yra. O siaip kaip jus jauciates susibarusi su zmonemis. Pakyleta nuotaika, norinti bendrauti?
Jus neziurejote pastoviai smurta patirianciai moteriai i akis, nezinote kaip krupcioja vaikai ji patyre.... Sakot tokioms moterims sukleti skandala, ir nueiti i rengini, palikus traumuota vaika mociutei, taip puikus pasirinkimas ir nieko tokio?
As irgi turiu savo nuomone. Ypac kuri liecia vaikus skyrybu metu. Bjauriuosi moterimis, kurios manipuliuoja vaikais, daro juos ikaitais, irankiais kovoje su tevu.
Lygiai taip pat, glumina, kai kaikurie zmones dazniausiai moteriskos lyties manosi, kad joms vien todel kad pagimdevaika, jis tampa tik jos nuosavybe.
Ir tos, neva naivus tamstos bandymas prikisti neva Simui nesirupinima vaiku yra MANIPULIACIJA. Taip galima apkaltinti visus vyrus, kurie pagal susitarima su savo seima nera dekretinese, dirba savo darba, aprupina savo seima. Jie tikrai maziau praleidzia laiko su vaiku, nei ju zmonos-motinos. Bet ar tai reiskia, kad jie blogi tevai?
Is sviesos, mane neglumina jusu nuomone, mane glumina, zmogaus, kuris yra ganetinai objektyvus, dvigubu standartu taikymas.
Visiskas nenoras atkreipti i vaiko kancia, ka as kacentuoju.
Aistes komentaras pats savaime nera skandaingas, bet reikia ziureti konteksta. Oksana iskviecia policija del smurto, iskart apie Sima sneka tokiu tonu, kad as
bent susidariau ispudi, jog jam atsiprasius susitaikytu, tada isstoja Aiste o Oksana naudoja psichologini smurta. Kaip atrodo? 1. Aistes ten nebuvo, tad ji nezino ar Simas stumdesi ar ne.
2. Jei moteris psichologiskai smurtauja, ja galima musti
Nereikia perdeti ir pasakoti man kaip atrodo ir elgiasi musamos moterys. Ne tamstos reikalas, beje, ar susiduriau is arti ar ne. Esme sitoje situacijoje, kas Oksana neteige, jog ja kasdien spardydavo ir su kedem dauzydavo. Gi sake stumde. Tai ji nepiese esanti nuolatinio smurto auka, tai ka jus cia dabar rasot apie ziurejima i akis nuolatinio smurto aukoms. Cia visiskai ne ta situacija.
Na as nesakiau isvis, kad Simas blogas tevas ir juo labiau ne del to, kad dirba. Tik keista, kad jums kliuna Oksanos isejimas i rengini, bet girtas tevas ant sofos ryte nekliuna visai. O siaip ne vienas Simas dirba. Oksana irgi nekrapsto snarglio ant sofkes, bet vaikas su ja auga, tai jei jau priskirt vaikui gyvenama vieta, tai gal pas ta teva, su kuriuo visa laika augo, o ne pas ta, kuri periodiskai matydavo, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 25, 01:59)
https://m.delfi.lt/v...php?id=78098437
Kuo toliau - tuo idomiau
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
.
Is Sviesos, ar atsimeni, kad as niekam netikiu
Aklai tiketi viskuo ir nereikia. Apie ju santykius, kas kur ejo, kas ka rase, kas pirmas meiluzi susirado ir ten visu kiti dalyku, mes niekad tiksliai nesuzinosim. Jie tik patys zino, kaip buvo.
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2018 05 25, 08:02)
bet turbut ne skyrybu ikarstyje? ne po to, kaip kad mama teigia, jog tetis vaiko akivaizdoje mama apstumde. palikti vaika seneliams nieko blogo, esant nusistovejusioje seimoje atmosferoje, bet ne paciame santykiu pike, kai vaikas nesijaucia (anot mamos net sutraumuotas) gerai.
Na bet ir nebuvo, kad ji ta vakara iseiti per nakti. Ir visa skyrybu drama vyksta spaudoje ir suaugusiuje pasaulyje, o ar vaikui kazkas pasikeite labai, tai cia klausimas.
O kad Oksana kazkiek vaiko traumomis manipuliuoja, tai faktas.