Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

nauja serija smile.gif
https://www.delfi.lt...a.d?id=78098437

Papildyta:
O vis del to keistai atrodo, kai skalbiniai viesai skalbiami. Daug poru skiriasi, zinomu tame tarpe, bet skiriasi teisme, uz uzdaru duru.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 05 24, 14:35)

O vis del to keistai atrodo, kai skalbiniai viesai skalbiami. Daug poru skiriasi, zinomu tame tarpe, bet skiriasi teisme, uz uzdaru duru.

Pritariu. Ir ta viesa skalbiniu skalbima pradejo Oksana ir iki siol kelia bangas. Kai jos kaltinimai Simui smurtu nepasitvirtino.

Galimai as esu nenormali mamyte. Bet jei tikrai seimoje butu vykes smurtas, ir vaikas taip ziauriai traumuotas kaip teige pati Oksana, nemanau kad aplamai galeciau palikti ji po viso sito, net su savo mama. Mane stebina ir tai, kad mylimas, neva traumuotas vaikas, neturintis galimybes susitikti su tevu, kurio teises kol vyko tyrymas buvo sustabdytos, veliau pacios Oksanos nenoras leisti vaikui bendrauti su tevu, neatsizvelgiant i visa sita yra labai dazniai paliekamas mociutei. Kai Oksanai tiesiog butna prasiblaskyti tai Ukrainoje su mociute, tai Italijoje, tai dar kur nors. Siuo atveju man nesvarbu su kuo, uz kiek, kodel ir t.t. SVARBU VAIKO POREIKIAI, KURIE NEAPSIRIBOJA VIEN HIGIENA IR MAITINIMU. Soryy, moterys, nesvarbu kiek vakui metu, bet mano galva jam reikalingas padidintas bendravimas ypac kai vyksta skyrybos.

Man bjaurios tos BOBISKOS OKSANOS ISPAZINTYS. Simo seimos dergimas, buvo laikas, kai islindo nelabai gazus faktai is Oksanos gyvenimo (galmai jie ir itakojo seimos griuti), bet tuo tarpu Jasaiciu seima suglaude pecius ir pareme Oksana. Skandalas tik ju deka buvu numalsintas.

Nezinau, nenoriu nieko teisti. Bet manau, kad bent jau Jasaiciu seima Oksana yra SKOLINGA.

SKYRYBOS YRA NOMRALI PRAKTINA NEBUTINA BUVO IS TO DARYTI VIESO DVASINIO STRIPTIZO. Viskas priklauso nuo zmogaus kulturos.
Atsakyti
As nesistebiu, kad palieka vaika savo mamai, nes mama ta vaika ir augina.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 05 24, 18:09)
As nesistebiu, kad palieka vaika savo mamai, nes mama ta vaika ir augina.

O as stebiuosi, ypac kai moteris deklaruoja didziausia meile vaikui ir kelia nuotraukas i viesa erdve ir t.t..

Siuo gi metu, bent jau man atrodo, kad jis-sunus nera pagrindine Oksanos gyvenimo dalis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 05 24, 19:00)
Pritariu. Ir ta viesa skalbiniu skalbima pradejo Oksana ir iki siol kelia bangas. Kai jos kaltinimai Simui smurtu nepasitvirtino.

Galimai as esu nenormali mamyte. Bet jei tikrai seimoje butu vykes smurtas, ir vaikas taip ziauriai traumuotas kaip teige pati Oksana, nemanau kad aplamai galeciau palikti ji po viso sito, net su savo mama. Mane stebina ir tai, kad mylimas, neva traumuotas vaikas, neturintis galimybes susitikti su tevu, kurio teises kol vyko tyrymas buvo sustabdytos,  veliau pacios Oksanos nenoras leisti vaikui bendrauti su tevu, neatsizvelgiant i visa sita yra labai dazniai paliekamas mociutei. Kai Oksanai tiesiog butna prasiblaskyti tai Ukrainoje su mociute, tai Italijoje, tai dar kur nors. Siuo atveju man nesvarbu su kuo, uz kiek, kodel ir t.t. SVARBU VAIKO POREIKIAI, KURIE NEAPSIRIBOJA VIEN HIGIENA IR MAITINIMU. Soryy, moterys, nesvarbu kiek vakui metu, bet mano galva jam reikalingas padidintas bendravimas ypac kai vyksta skyrybos.

Man bjaurios tos BOBISKOS OKSANOS ISPAZINTYS. Simo seimos dergimas, buvo laikas, kai islindo nelabai gazus faktai is Oksanos gyvenimo (galmai jie ir itakojo seimos griuti), bet tuo tarpu Jasaiciu seima suglaude pecius ir pareme Oksana. Skandalas tik ju deka buvu numalsintas.

Nezinau, nenoriu nieko teisti. Bet manau, kad bent jau Jasaiciu seima Oksana yra SKOLINGA.

SKYRYBOS YRA NOMRALI PRAKTINA NEBUTINA BUVO IS TO DARYTI VIESO DVASINIO STRIPTIZO. Viskas priklauso nuo zmogaus kulturos.

Skalbima pradejo Simo sesuo. Po policijos iskvietimo Oksana komentavo viskskai minimaliai ir sake “Vaikas laukia Simo namuose”. Tada isstojo Simo sesuo ir apvare Oksana. As suprantu, kad savas brolis, bet ji nebuvo, tad nezino ar Simas stumdesi ar ne. O kad policija smurto neirode, tai nereiskia, jog jo nebuvo. Nuo stumdymo melyniu nelieka, o ji niekad ir neteige, kad jis jai zandikauli sulauze.
O kam vaika turi palikti, jei jis auga su Oksana? Gi Simas vaikui gimus Italijoj buvo. Dabar Panevezyje. Tai tipo duos vaika tevui, nes mama kartais i renginius nueina, nors vaikas su ja auga?
Atsakyti
Ne ,nu baikit..taigi ji ne gatvėje vaiką paliko,o mociute prižiūrėjo. Lyg būdama mama nustoji būti žmogum,su savo poreikiais<br />.<br /><br />
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 24, 18:23)
Skalbima pradejo Simo sesuo. Po policijos iskvietimo Oksana komentavo viskskai minimaliai ir sake “Vaikas laukia Simo namuose”. Tada isstojo Simo sesuo ir apvare Oksana. As suprantu, kad savas brolis, bet ji nebuvo, tad nezino ar Simas stumdesi ar ne. O kad policija smurto neirode, tai nereiskia, jog jo nebuvo. Nuo stumdymo melyniu nelieka, o ji niekad ir neteige, kad jis jai zandikauli sulauze.
O kam vaika turi palikti, jei jis auga su Oksana? Gi Simas vaikui gimus Italijoj buvo. Dabar Panevezyje. Tai tipo duos vaika tevui, nes mama kartais i renginius nueina, nors vaikas su ja auga?

Netiesa. Jei ka pirmoji situacija pakomentavo Simo buvsi zmona. Simo sesuo, bent jau mano galva pasisake labai net korektiskai, i ka gavo "nepagrazintos tiesos dozike is Oksanos". Simas, koks jis ten nevydonas bebutu, aplamai venge ka komentuoti.

Antra, kaip jau minejau, galimai as NENORMALI MOTINA, kai pati turiu skyrybu pariti, daug maz numanau, kaip jauciasi vaikas, nors manasis nebuvu taip ziauriai smurtiskai kaip Oksanos sunus traumuotas. Tuometu tik buvau pletoti savo versla, bet mamai nei vaiko, nei jo problemu nepermeciau. Del vaiko konsultavausi su speciaista. Nes mano prioritetas buvo ne as, ne mano atsipalaidavimas, o VAIKO REIMES.

Mano vyras, beje senu laiku reliktas, anuomet kaip diduma, daugiau apsiribojo bankomato vadmeniu. BET AS MOTINA MANO VAIKAS. Kas turi buti suinteresuotas kad mano vaikas butu laimingas, kad skyrybu pasekmes butu kuo mazesnes? Siuo atveju brandziausias, neva atsakingiausias, asmuo seimoje, ar ne taip? Aplamai nesuprantu "vaiku darzelio mentaliteto", kai baksnojama vienas i kita pirstais. Siaip vaikas neturi nei Tevo, nei mamos. TIK MOCIUTE.

Ka? Oksanai nepakanka "taburetes" paviesinimo? Vis negali pasimokyti is savo klaidu?

OK, va tas viesas meslo pilimas? Ar kas nors masto, kad si ir ne tik informacija savu laiku bus paviesinta paagusiam Oksanos ir Simo sunui? Kas visam tam mesle galvoja apie vaiko REIKEMES, ATEITI?

Is sviesos, as niekada negalvojau, kad apsimetinesi navia.

Jei ka, Simo seima puikiai pasirupintu vaiku, bet siuo metu, butent Oksana vaika paverte ikaitu, Simo manipuliavimo irankiu. Man tai yra slykstoka. O kaip tau?

Dar karta pakartosiu, man giliai nusispjauti i Oksana ir i Sima, bet vaiko man gaila, nepasiseke jam su motina.

QUOTE(Intemora @ 2018 05 24, 18:29)
Ne ,nu baikit..taigi ji ne gatvėje vaiką paliko,o mociute prižiūrėjo. Lyg būdama mama nustoji būti žmogum,su savo poreikiais<br />.<br /><br />

As neturiu komentaru. Jei nori tenkinti savo poeikius, NEGIMDYK VAIKU. PATI REKIA KAD VAKA traumavo, o ka pati daro... Kiek tas laiko ermideris vyksta, kad poniai taip daznai reikia palikti vaika "mociutei", bet nebuti su juo. Nuo kada buvimas su savo aiku yra kancia, kazkas baisaus, ypac kai jis anot jos pacios yra pazeidziamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 gegužės 2018 - 19:35
QUOTE(Moonte @ 2018 05 24, 19:00)
bet tuo tarpu Jasaiciu seima suglaude pecius ir pareme Oksana. Skandalas tik ju deka buvu numalsintas.

Turite faktų apie tą palaikymą? smile.gif Aš nepamenu arba nemačiau tokių. Mačiau tik Simo sesės komentarą, kad jiems šokas, bet nekomentuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 24, 19:45)
Turite faktų apie tą palaikymą? smile.gif  Aš nepamenu arba nemačiau tokių. Mačiau tik Simo sesės komentarą, kad jiems šokas, bet nekomentuos ax.gif

Atsitverimas tyla, paties fakto ne eskalavimas yra puikiausias faktas ir pvz.

Bet ka as zinau, galimai cia esantiems kuo daugiau draskaisi plesaisi irodineji, vaisduoji teisuoli, tai didziausias palaikymas, ir kulturos pozymis.
Atsakyti
Aš esu trijų vaikų mama.ir pirma kartą girdžiu,kad vaikai susitraumuos,
jei mylinti močiutė išleis vaikų mama kur nors kelioms dienoms.rimtai,kosmosas kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 05 24, 20:18)
Netiesa. Jei ka pirmoji situacija pakomentavo Simo buvsi zmona. Simo sesuo, bent jau mano galva pasisake labai net korektiskai, i ka gavo "nepagrazintos tiesos dozike is Oksanos". Simas, koks jis ten nevydonas bebutu, aplamai venge ka komentuoti.

Antra, kaip jau minejau, galimai as NENORMALI MOTINA, kai pati turiu skyrybu pariti, daug maz numanau, kaip jauciasi vaikas, nors manasis nebuvu taip ziauriai smurtiskai kaip Oksanos sunus traumuotas. Tuometu tik buvau pletoti savo versla, bet mamai nei vaiko, nei jo problemu nepermeciau. Del vaiko konsultavausi su speciaista. Nes mano prioritetas buvo ne as, ne mano atsipalaidavimas, o VAIKO REIMES.

Mano vyras, beje senu laiku reliktas, anuomet kaip diduma, daugiau apsiribojo bankomato vadmeniu. BET AS MOTINA MANO VAIKAS. Kas turi buti suinteresuotas kad mano vaikas butu laimingas, kad skyrybu pasekmes butu kuo mazesnes? Siuo atveju brandziausias, neva atsakingiausias, asmuo seimoje, ar ne taip? Aplamai nesuprantu "vaiku darzelio mentaliteto", kai baksnojama vienas i kita pirstais. Siaip vaikas neturi nei Tevo, nei mamos. TIK MOCIUTE.

Ka? Oksanai nepakanka "taburetes" paviesinimo? Vis negali pasimokyti is savo klaidu?

OK, va tas viesas meslo pilimas? Ar kas nors masto, kad si ir ne tik informacija savu laiku bus paviesinta paagusiam Oksanos ir Simo sunui? Kas visam tam mesle galvoja apie vaiko REIKEMES, ATEITI?

Is sviesos, as niekada negalvojau, kad apsimetinesi navia.

Jei ka, Simo seima puikiai pasirupintu vaiku, bet siuo metu, butent Oksana vaika paverte ikaitu, Simo manipuliavimo irankiu. Man tai yra slykstoka. O kaip tau?

Dar karta pakartosiu, man giliai nusispjauti i Oksana ir i Sima, bet vaiko man gaila, nepasiseke jam su motina.
As neturiu komentaru. Jei nori tenkinti savo poeikius, NEGIMDYK VAIKU. PATI REKIA KAD VAKA traumavo, o ka pati daro... Kiek tas laiko ermideris vyksta, kad poniai taip daznai reikia palikti vaika "mociutei", bet nebuti su juo. Nuo kada buvimas su savo aiku yra kancia, kazkas baisaus, ypac kai jis anot jos pacios yra pazeidziamas...

Visu pirma, tai as turiu savo nuomone, o ne apsimetineju naivia. Nepatinka tai ka mastau, tai reiskia, apsimetineju?
As ant Simo nepuolu, nezinau visos sutuacijos. Bet as matau neadekvatu puolima ant Oksanos.
Simo sesuo kisosi i situacija, kurioje ji nedalyvavo. Sake, kad Oksana naudoja psichologini smurta ir t.t. Tai ka? Reiskia ja galima stumdyti del to? Toje situacijoje jai tikrai reikejo patyleti. Ex zmonai lygiai taip pat.

Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2018 05 24, 21:24)
Aš esu trijų vaikų mama.ir pirma kartą girdžiu,kad vaikai susitraumuos,
jei mylinti močiutė išleis vaikų mama kur nors kelioms dienoms.rimtai,kosmosas kažkoks.

As tai nesuprantu logikos atiduoti vaika tevui, nes mama i rengini nuejo. O kad tevas sekm ryte grizta girtas namo tai cia ok. Visai ne dvigubi standartai.
Atsakyti
https://m.delfi.lt/v...php?id=78098437
Kuo toliau - tuo idomiau ax.gif .
Is Sviesos, ar atsimeni, kad as niekam netikiu ax.gif
Atsakyti