O kad spjaudo, tai gal reikia tam ant kurio spjaudo i veidrodi paziuret, gal panasus veidas i klozeta? Taii suklista. Galioja ir zmonems ir zmoniu grupems. Ant geru dalyku paprastai niekas nespjaudo
Nusipezejai visiskai.
Manau uzdirba, bet Bahamuose su kukliais kelialapiais jie atrodys kaip ubagai.
Jiems ne pailseti reikia o pasirodyti, pasijausti kazkuo.
Lietuvoje tarp ubagu jie bent gali pasijjausti kazkas. Kiekvienam savi dziaugsmai.
Daugeliui zmoniu svarbu efektas kitiems, del to neriasi is kailio, svaisto pinigus kad save parodyti, svaisto pinigus nepagristai brangioms auto, rubams ir t.t.
Bet situacija keiciasi greitai. ATlyginimai daugelyje vakaru saliu stagnuoja, ypac UK, Norvegijoje. Vokietijoje niekada nebuvo pasaka algos. Dar svaro kursas krito daug.
Be to privaziavo nachlebniku ir nusimuse algas plius dar ir krize, darbu mazeja.
O LT isaugo ir kainos ir uzdarbiai. Baisiai sunku dabar kazka LT pavaizduoti... kai algu skirtumas 2- 3 kartai tiktai. Kai buvo beveeik 10 kartu tada buvo geriau... buvo laikai- "duosiu tau doleri tai nulaizysi padus" Negris tie laikai daugelis emigrantu supras kad nieko jiems gero...
Papildyta:
Cia visai ne statybiniuu sugebeejimu problemos. Prie rusu viska vogdavo, bet palyginus su dabartiniu bezpredelu, tai ten buvo nereali tvarka. Kaip sakoma viska suvokiamm subjektyviai
nepazystu nei vieno ,kas vaziuotu i LIetuva pasipuikuoti, gal ir yra tokiu, bet ne mano pazystamu, tai gal cambala apie savo draugus sneka? kaip sakoma pasakyk, kas tavo draugai, pasakysiu kas tu
Dauguma svencia cia ir pas juos atvaziuoja artimieji is Lietuvos arba vaziuoja i siltesnius krastus. O kas grista, tai tik del artimu senu tevu pvz, o ne kazkaip puikuotis, manau tie laikai jau praejo, kaip mobiliais neika snesipuikuoja, taip ir emegiracija Jau beveik kiekveinoje seimoje, gimineje draugu rate ne po viena isvykusi, nieko nenustebinsi
As labiau nustembu Lietuvoje, man tai kaip stebuklu salis, nueinu i parduotuves, tai kaip prabangios parudotuves cia, pasiklausai kiek uzdirba, tai 3-4 maziau oficialiai, tai lieka klausimas kas viska perka
Man negražus ir šis
Netinka tokiai forma: žirgas, karys, kardas tokios formos
Papildyta:
Tu net vieno stipriausių pasaulio žmonių veganų nežinai? Ir šioje srityje pliuškė?
https://cdn.images.e...mian-692366.jpg
man tas auksinis graziausias, nes panasiausias i senoves lietuvi, kiti kaip riteriai ne i tema is vis... O siaip tai galetu sukviesti menininkus, kas nori i veina vieta ir lai kuria visi veina bendra, kol sukurs, kol visiems patiks. Nes pas visus savu geru detaliu, tas modrnus man patiko mintis, kad nera konkretumo labai didelio, bet kaip sakai detales galetu siek tiek pakoreguoti