Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Intemora @ 2018 05 21, 14:40)
<p>o man grazus ,o jau sudejimas tai is vis tobulas.</p>

Ka tik ziurejau pirmaji Megan vyra. Nu tikrai palyginus su anuo nieko tas princas.
Saunuole Megan. Po skirybu atsisake pirmojo vyro islaikymo, kuri jai teismas galejo priteist. Cia ne pikule- pigule biggrin.gif .
Atsakyti

visi supranta, kad antrą sykį tekant reikia nepersistengt, ir dar kažkur skaičiau, kad jai atseit reikėjo neužgožti Keitės suknelės. Bet ta suknelė elementariai jai nestovėjo, viršus tragiškas. Ir modelis visiškai neįdomus. Kitų princesių suknelės tai dienai būna progresyvios, ir nurodo kryptį keliems ateinantiems metams. O čia modelis labiau nueinantis, nei ateinantis. Nėriniai ant nuometo atrodė ne iš tos operos, nors teoriškai nėriniai prie paprastos suknelės turėtų gražiai žiūrėtis. Puokštė irgi visiškai nieko ypatingo. Užtat tiara nuostabi, lygiai kaip ir jaunosios šypsena. 

Ai, na ir dar į svečių aprangą galima akis paganyti. Vien Klunio ponia ko verta.

As siaip tokiu sukneliu fane (buvau). Nemegstu neriniu, gelyciu, kaspiniuku ir t.t. Beeet po to kai pamaciau Megan suknele, nu supratau, kad ne kazka...Keite geriau atrode. Kazkaip rauksles aplink rankas, ties krutine...O tiara be proto grazi.
Bet kokiu atveju svarbiausia laiminga nuotaka ir jaunikis. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 05 21, 14:40)
<p>o man grazus ,o jau sudejimas tai is vis tobulas.</p>

Pas jį velniškas žavumas, velniuko charizma. Tik vat tas plaukų plikimas, et...
Atsakyti
https://m.delfi.lt/v...php?id=78068263

Reto bjaurumo moteris. Jau ir apie alimentus mazus kalba, senai cia pati Jasaiti mustravojo sumazinti alimentus pirmam sunui.
Galetu namas likti tam, is kurio pinigu jis ir buvo statomas ir vaikas turetu " savo kiema", su tevu matytusi.
Beje, " geroji mamyte" atostogu savo vaiko nebuvo pasiemus.
Atsakyti
O man Jasaitis bjaurus,esu tikra,kad Oksana tik šiek tiek dramatizuoja,bet taip ,tikiu,kad ji užsidirba,o Jasaitis pijokas.
Tik,vat kaip ten su tuo Vaidu... Nu,bet ,jei jis turi Arūne,tai ji Vaida.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 05 22, 09:27)
O man Jasaitis bjaurus,esu tikra,kad Oksana tik šiek tiek dramatizuoja,bet taip ,tikiu,kad ji užsidirba,o Jasaitis pijokas.

Nei dienos be naujienu ka sake pikule. Atrodo kaip suva lakstanti visur ir lojanti kad tik garsiau ir pirmiau. Tuo tarpu Jasaitis tyli ir nieko nekomentuoja, nors ir " pijokas".
Beje, butu pijokas - nezaistu kasej ax.gif .
Atsakyti
Jei rimtai,tai turbut megstantis isgerti,losti ir mylintis moteris.Uz Jasaiti loja advokatas.Tai va,o toks advokatas tai Jasaiciui tinka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 20, 00:29)

Grazi jaunoji, baisus jaunikis, jaunoji Pelene, o jaunikis tituluotas princas.

Kuo jis baisus? Visai normalus vyras, taisyklingu veido bruozu, grazaus stoto. O jaunoji man kaip tik neypatinga ilganose.
Beje, butu pijokas - nezaistu kasej ax.gif

na laba diena, didesniu pijoku uz krepsininkus ankstesniais laikais nebuvo, o kazkaip gerai zaide. Pvz Einikis ir visi tos kartos pyyyyyleeee biggrin.gif
Atsakyti

man ir jaunoji labai simpatiska.miela  tokia.zodziu,liuks pora.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 05 22, 09:40)
Jei rimtai,tai turbut megstantis isgerti,losti ir mylintis moteris.Uz Jasaiti loja advokatas.Tai va,o toks advokatas tai Jasaiciui tinka.

O tai toks nebuvo, kai pikule lindo i pirma seima? Galejo jau numatyti, kad nerimtas vyras ir jos laukia pirmosios zmonos likimas. Bet kadangi yuotubej pati be triusiku sukinejosi, tai toks toki traukia kuriam laikui.
Tai teismui saskaitas tures pateikt is kieno pinigu mokejo uz ta darzeli, draudimus, namo mokescius. Ir kodel gi Jasaitis nuo sausio turejo moket uz viska, jei jis ten negyvena? Aplamai taip smulkintis ir loti pikulei nederetu, kai pati tame name gyvena.
Tinka Jasaiciui advokatas. Kadangi pats toks tylus, ramus, tai pikulei ji basa plika palikt butu vieni juokai.
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2018 05 22, 09:47)
Kuo jis baisus? Visai normalus vyras, taisyklingu veido bruozu, grazaus stoto. O jaunoji man kaip tik neypatinga ilganose.

na laba diena, didesniu pijoku uz krepsininkus ankstesniais laikais nebuvo, o kazkaip gerai zaide. Pvz Einikis ir visi tos kartos pyyyyyleeee biggrin.gif

Nu man negrazus ir tiek. Na gal ir ilganose, bet simpatiska ilganose.

As pijokus skaitaus tuos, kurie pila nuo ryto iki vakaro neprasiciuchindami, nedirba, valkatauja.
Nu tai Sabonis irgi pijokas? Bet gi nenusigere.
Atsakyti
tai matau,kad tinka,pats negali,tai rado  .O ta taburete tai visa gyvenima jai bus prikaisiojama. Buvo prazuvo,kai tau astuoniolika buna,KARTAIS pridarai nesamoniu.O,kad jai gali but  kaip pirmajai zmonai,tai supratau ,bet tai nekeicia fakto,kad tas jasaitis kiaule ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 gegužės 2018 - 09:02
Matau priestaravimu: Jasaiciui buvo uzdrausta lankytis tame name, tai kodel jis neturejo susirinkti daiktu, kurie jam reikalingi ir issivezti ju i Panevezi, kuriame jis dirba ir del darbo gyvena? Kodel jis turetu moketi uz vandeni namuose, kuriuose negyvena?
O kai vyksta tokios dramos, advokatas reikalingas. Tiesiog visas besiskirianciu poru pyktis tuomet nukreipiamas i advokatus, standartiskai tuomet vyras ir zmona maziau viens kita purvais drabsto ir tuomet lengviau bendrauti vaiku klausimais po skyrybu. Jasaitis nori skirtis tyliai, o ji, akivaizdu, kad ne. Matyt galvoja, kad kuo daugiau purvo ispils ant jo,tuo jai daugiau turto liks.
Atsakyti