Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2018 05 19, 14:04)
suknelė jaunosios nesvietiško paprastumo

ir makiažas. Pas mus kai užvaro, kad žmogaus neatpažįsti, o čia taip natūraliai, net strazdanos matyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 05 20, 09:29)
Bandau isivaizduoti, kiek jam kainavo sita santuoka - jaunoji nekilminga, issiskyrusi, maisytos rases amerikiete aktore su labai specifine seima. O vestuvese dalyvavo visa karaliskoji seima, iskaitant sveikatos neturinti seneli ir griezta mociute, kuri nedalyvavo net sunaus vestuvese, kai tas vede issiskyrusia moteri.

Kainavo labai daug. Jis daug blogiau jaučiasi nei jinai. Ta labiau tokia padėjus, mokanti apsiginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 20, 12:22)
ir makiažas. Pas mus kai užvaro, kad žmogaus neatpažįsti, o čia taip natūraliai, net strazdanos matyti smile.gif
Papildyta:

Kainavo labai daug. Jis daug blogiau jaučiasi nei jinai. Ta labiau tokia padėjus, mokanti apsiginti smile.gif

makiažas man atrodė labai jau kasdieniškas, ir plaukai kaip visada, visa tokia, kaip kasdien-vien tik sutankintos be proto blakstienos.

Man ta pora ir santuoka kažkokia netikra, neatrodo ši mergina nuoširdi, nors ir labai stengiasi taip atrodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 20 gegužės 2018 - 11:36
QUOTE(kin @ 2018 05 20, 09:29)
kodel ne? juk viskas turi buti subalansuota - jei turtinga tiara ir rastuotas veliumas, tai suknele negali buti neriniais apkrauta. Tai vergai ne prie ko. Man tas ryzas visai nieko smile.gif o dar ir nuosirdziai asara brauke smile.gif
Bandau isivaizduoti, kiek jam kainavo sita santuoka - jaunoji nekilminga, issiskyrusi, maisytos rases amerikiete aktore su labai specifine seima. O vestuvese dalyvavo visa karaliskoji seima, iskaitant sveikatos neturinti seneli ir griezta mociute, kuri nedalyvavo net sunaus vestuvese, kai tas vede issiskyrusia moteri.

As siaip tokiu sukneliu fane (buvau). Nemegstu neriniu, gelyciu, kaspiniuku ir t.t. Beeet po to kai pamaciau Megan suknele, nu supratau, kad ne kazka...Keite geriau atrode. Kazkaip rauksles aplink rankas, ties krutine...O tiara be proto grazi.
Bet kokiu atveju svarbiausia laiminga nuotaka ir jaunikis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 20, 12:54)
As siaip tokiu sukneliu fane (buvau). Nemegstu neriniu, gelyciu, kaspiniuku ir t.t. Beeet po to kai pamaciau Megan suknele, nu supratau, kad ne kazka...Keite geriau atrode. Kazkaip rauksles aplink rankas, ties krutine...O tiara be proto grazi.
Bet kokiu atveju svarbiausia laiminga nuotaka ir jaunikis.  wub.gif

va va, ir dar turint galvoje, kad kainavo, berods, 100 000 Eur. Sakyč, permokėta

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 05 20, 18:11)
va va, ir dar turint galvoje, kad kainavo, berods, 100 000 Eur. Sakyč, permokėta

Taip, atrode kaip per didele, plius padare is jos kazkokia saldytuvo formos moteri. Nei liemens, nei krutines. Man atrodo medziaga per stora, nekrito, plius modelis nepritaikytas jos figurai. Visgi akivaizdu, kad renkantis suknele turi buti balansaa tarp to, kas tau grazu ir tarp to, kas tau tinka.
Atsakyti
o tos antros suknios foto kas nors turite? tingiu pati ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 20, 19:30)
o tos antros suknios foto kas nors turite? tingiu pati ieškoti smile.gif

turiu, tingiu dėti smile.gif
Atsakyti
Su pergaleeeeeeeee lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Ale kiek nervų ant galo buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 05 20, 20:07)
Su pergaleeeeeeeee lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

sveikinimai visiems sirgaliams lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 20, 00:29)

Bet kokiu atveju abiems princams uniforna zavesio / vyrikumo priduoda. Nesvarbu, kad vienas ryzas, o kitas paplikes.

Nu tai negi Anglijoj NET ryzus i kariuomene jama?!? blink.gif Visai nusigyveno monarchija unsure.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 05 20, 20:07)
Su pergaleeeeeeeee lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

Zalgirio moto: "Laimesim tik panervine"! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 05 20, 12:35)

Man ta pora ir santuoka kažkokia netikra, neatrodo ši mergina nuoširdi, nors ir labai stengiasi taip atrodyti.

Tiesiog Megan dar vaikysteje svajojo usteketi uz princo biggrin.gif . Taip jos vaikystes drauges zurnalistams pasakojo, tik aisku nezinojo turbut uz kokio princo biggrin.gif . Na o jei atsirado princas, tai ko neteketi? Vis tiek savo Holivude butu dar 5 kart istekejusi. O cia visgi vyras tituluotas, nors ir negrazus.
Atsakyti

o man grazus ,o jau sudejimas tai is vis tobulas.

Atsakyti