Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 05 18, 14:51)
Nu ir as. Matei, kad net i tavo nesaminigas az neatsakinejau.
Tik nematau rysio tarp tavo az ir kas ka vartoja/ nevartoja.

Atsakinėjai, dar atsiprašei, kad ilgai nematei, kad gavai, kad forumas streikavo ir nerodė
Nematai, nes ir užvedei be ryšio temą apie mano a/ž. Lygtais tu permatai ką su kuo rašau. Psichologiniai gebėjimai į ekstrasensinius vystosi? Atsiverk, nelaikyk savyje, lengviau pataps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 18, 15:29)
Atsakinėjai, dar atsiprašei, kad ilgai nematei, kad gavai, kad forumas streikavo ir nerodė
Nematai, nes ir užvedei be ryšio temą apie mano a/ž. Lygtais tu permatai ką su kuo rašau. Psichologiniai gebėjimai į ekstrasensinius vystosi? Atsiverk, nelaikyk savyje, lengviau pataps biggrin.gif

I ta az , kur savo sudinus papildus man pirsai - tai atsakiau. I kitas az , kuriose ant kitu nariu varei, tipo ana tokia, ta kitokia - tai ne. Ka i tai atsakinet? Laikui begant pamaciau, kacld tu su jom edies.
Matyt nereikia. Uztenka perprast tave.
Ziurek kaip uzsiciaupei apie Tomuka mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 gegužės 2018 - 15:24
QUOTE(cambala @ 2018 05 18, 16:20)
I ta az , kur savo sudinus papildus man pirsai - tai atsakiau. I kitas az , kuriose ant kitu nariu varei, tipo ana tokia, ta kitokia - tai ne. Ka i tai atsakinet? Laikui begant pamaciau, kacld tu su jom edies.
Matyt nereikia. Uztenka perprast tave.
Ziurek kaip uzsiciaupei apie Tomuka mirksiukas.gif .

Oi svajokli, mano mielas svajokli, tai ne tavo, tai ne tavo, tai ne tavo žvaigždė... smile.gif

Su tokiu vaizduotės ir nebūtų dalykų matymo talentu, fantazijos lakios talentu, klausyk galėtumei kurti kažką naudingo. Pradėk gi pagaliau, o iš pradžių nueik bent į "Yra kaip yra". Negalima taip visko palikti, kad pražūtų unsure.gif
Atsakyti
ar ziurit karaliskuju vestuviu transliacija? smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

žiūrim, kaip gi
Atsakyti
o jei, Keitė kokio grožio wub.gif
Papildyta:
o vargšelė, nepavydžiu biggrin.gif
Papildyta:
suknelė jaunosios nesvietiško paprastumo
Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti

Atsakyti
jaunikis ne karta asara nubrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 05 19, 11:51)
ar ziurit karaliskuju vestuviu transliacija? smile.gif

Žiūrėjau, patiko labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 05 19, 14:04)

suknelė jaunosios nesvietiško paprastumo

Visiskai nenesa i princo vestuves i nuotakos suknele pazejus. Nu gal turi taip buti pagal plana ir atsizvelgiant i tai, kad josd proteviai " vergai"..
Grazi jaunoji, baisus jaunikis, jaunoji Pelene, o jaunikis tituluotas princas.
Bet kokiu atveju abiems princams uniforna zavesio / vyrikumo priduoda. Nesvarbu, kad vienas ryzas, o kitas paplikes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 20, 00:29)
Visiskai nenesa i princo vestuves i  nuotakos suknele pazejus. Nu gal turi taip buti pagal plana ir atsizvelgiant i tai, kad josd proteviai " vergai"..
Grazi jaunoji, baisus jaunikis, jaunoji Pelene, o jaunikis tituluotas princas.
Bet kokiu atveju abiems princams uniforna zavesio / vyrikumo priduoda. Nesvarbu, kad vienas ryzas, o kitas paplikes.

kodel ne? juk viskas turi buti subalansuota - jei turtinga tiara ir rastuotas veliumas, tai suknele negali buti neriniais apkrauta. Tai vergai ne prie ko. Man tas ryzas visai nieko smile.gif o dar ir nuosirdziai asara brauke smile.gif
Bandau isivaizduoti, kiek jam kainavo sita santuoka - jaunoji nekilminga, issiskyrusi, maisytos rases amerikiete aktore su labai specifine seima. O vestuvese dalyvavo visa karaliskoji seima, iskaitant sveikatos neturinti seneli ir griezta mociute, kuri nedalyvavo net sunaus vestuvese, kai tas vede issiskyrusia moteri.
Atsakyti