Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(arvydas. @ 2018 04 28, 12:24)
Speju, kad ir paciam Sedziui labiau patiktu but Akropolio atstovu spaudai negu Zimbabves prezidentu  biggrin.gif  Cia ne apie ta beveik nemokanti zaist futbolo ir privogta palikima vienkartinems grazuolems jau beveik isdalinusi veikeja kalbam (nes jis tikrai nepriciom). Ant to paties maluno putas pilam!! Kodel Akropoliui viskas dzin ir svarbus tik Sedzio ispudziai??  bigsmile.gif

Prie ko cia Sedziaus grazuoles ir sis ivykis? blink.gif
Akropoliui ne dzin, kalbes su nuomininkais, t.y. picerija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 28, 14:52)
Lyg vienas Sedzius Akropoly buvo...
Saunuolis Sedzius, taip turi elgtis tevai. Gaila, kad barmenu nenuspyre. Sumokes uz tuos ledus kazkada.
O picerijos vadovai turi buti nubausti.

Uzknisot! Ai, nu joa,- be Sedziaus ten daugiau nieko nebuvo..
Kazkodel mano kukli zurnalistine patirtis kuzda, kad ne tik tas salyginai populiarus veikejas patyre ispudziu per gaisra. Kodel pasnekintas butent sitas DIDVYRIS? Hm.. Argi as klystu?
---------
Patirtis = 30 metu tai (patikekit ant zodzio) ne teoriskai, o praktiskai suvokiu kaip daromas piaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 28, 14:25)
Uzknisot! Ai, nu joa,- be Sedziaus ten daugiau nieko nebuvo..
Kazkodel mano kukli zurnalistine patirtis kuzda, kad ne tik tas salyginai populiarus veikejas patyre ispudziu per gaisra. Kodel pasnekintas butent sitas DIDVYRIS? Hm.. Argi as klystu?
---------
Patirtis = 30 metu tai (patikekit ant zodzio) ne teoriskai, o praktiskai suvokiu kaip daromas piaras  4u.gif

As tikrai nesuprantu to putojimosi ant to Sedziaus. Asmeniskai jis man kaip zmogus , kaip vyras nlb patinka, bet tai gerai, kad viesai pasipiktino situacija. Ar geriau butu koks Minedas tyliai ramiai susimokejes, isliauzes ir namuos po lova palindes tyletu?
Nu koks cia piaras? As lygiai taip pat kreipciaus i Macimos vadovybe prasydama issiaiskintu situacija. Aisku i ziniasklaida nelisciau, nes uzknistu mane zurnalistai.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 28, 13:24)
Speju, kad ir paciam Sedziui labiau patiktu but Akropolio atstovu spaudai negu Zimbabves prezidentu  biggrin.gif  Cia ne apie ta beveik nemokanti zaist futbolo ir privogta palikima vienkartinems grazuolems jau beveik isdalinusi veikeja kalbam (nes jis tikrai nepriciom). Ant to paties maluno putas pilam!! Kodel Akropoliui viskas dzin ir svarbus tik Sedzio ispudziai??  bigsmile.gif
Teko Spitake po zemes drebejimo padirbet. Nekazkas. Tiesa nusiunte jau 4 dienos po drebejimo kai virsininku buvo jau daugiau negu gelbetoju ir kitu sunu. Ir visi turi po daug pirstu. Ir su kiekvienu reik ka nors parodyt. Ale vis tiek ten kuitemes kiek tik nagai leido ir ieskojom ne ministru ar kitokiu nusipelniusiu "aru", o belenko kas tik gyvas. Praktiskai neberadom. Bet antra vakara suzinojom, kad netoli musu baro dirbe kolegos gyva kudiki atkapste!! Ot tada tai buvo dopingas!! Matet kaip verkia vyrai? Nuosirdziai! Is dziaugsmo visa palapine apsibliove! O Mantas islekes i lauka kojomis sudauze viena graba ir uz tai paskui gavo papeikima ir negavo 10 rubliu premijos  blink.gif  biggrin.gif

Tai visada taip yra, kad į žinomo asmens žodžius daugiau dėmesys atkreipiamas nei į eilinio Petro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 28, 15:41)
As tikrai nesuprantu to putojimosi ant to Sedziaus. Asmeniskai jis man kaip zmogus , kaip vyras nlb patinka, bet tai gerai, kad viesai pasipiktino situacija. Ar geriau butu koks Minedas tyliai ramiai susimokejes, isliauzes ir namuos po lova palindes tyletu?
Nu koks cia piaras? As lygiai taip pat kreipciaus i Macimos vadovybe prasydama issiaiskintu situacija. Aisku i ziniasklaida nelisciau, nes uzknistu mane zurnalistai.

Neatreipei demesio, kad zurnalisto pakalbintas BUTENT Sedzius??
Kaip vyras man jis irgi nekazka. Niu bet man visumoj labiau patinka pasileidusios moteriskes wub.gif
Nelabai suvokiu ko anas siekia. Nujauciu, kad tai yra sizofrenijos proforma kai norisis nuolat buti demesio centruose. (Pats sergu) mirksiukas.gif
Sedzio klausimu tikrai neturim apie ka lotis.
Kitas dalykas Blinkeviciute. Jin lygtais moteris ir tikrai nuosirdziai noretu tapt Prezidente! Ir linkusi manyt, kad zengdama Karbausko pedsakais to pasieks. Kol kas - vienas prie vieno eina! Antram ture (nesisviecia) bus idomu pasiteiraut is kur pinigu reklamai gavo. Tada jau bus vamzdiec "prezidentei" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 15:42)
Tai visada taip yra, kad į žinomo asmens žodžius daugiau dėmesys atkreipiamas nei į eilinio Petro smile.gif

Niekad nekilo klausimas kodel taip yra? Gal tas mudvieju linksnuojamas "Petras" kur kas daugiau galetu papasakot? Bet kam to reikia?? Kam zurnalistui dirbt jei ir viena "zvonke" pasigavus bus gerai? Svarbiausia, kad visi patenkinti ir honoraras laiku pareina
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 28, 15:06)

Koks man skirtumas kas ka kalbino. Esme tokia, kad nieks nenukentejo issivede savo dukras ir turetu darbdaviys traukt. Teisingas kelias.
Atsakyti

Kaip vyras man jis irgi nekazka. Niu bet man visumoj labiau patinka pasileidusios moteriskes wub.gif
Nelabai suvokiu ko anas siekia. Nujauciu, kad tai yra sizofrenijos proforma kai norisis nuolat buti demesio centruose. (Pats sergu) mirksiukas.gif
Kitas dalykas Blinkeviciute. Jin lygtais moteris ir tikrai nuosirdziai noretu tapt Prezidente! Ir linkusi manyt, kad zengdama Karbausko pedsakais to pasieks. Kol kas - vienas prie vieno eina! Antram ture (nesisviecia) bus idomu pasiteiraut is kur pinigu reklamai gavo. Tada jau bus vamzdiec "prezidentei" biggrin.gif

Papildyta:
Niekad nekilo klausimas kodel taip yra? Gal tas mudvieju linksnuojamas "Petras" kur kas daugiau galetu papasakot? Bet kam to reikia?? Kam zurnalistui dirbt jei ir viena "zvonke" pasigavus bus gerai? Svarbiausia, kad visi patenkinti ir honoraras laiku pareina

Kalbino Sedziu nes:

1. Speju kad jis pats susisieke norint sita reikala iskelt

2. Kalbina tuos zmones, kurie pritraukia skaitytoju. Sedzius, Bunke, Monikita ir visi kiti sulaukia daugiau kliku nei no name ar kokie kulturos atstovai. Spauda yra visuomenes veidrodis. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 28, 16:17)
Koks man skirtumas kas ka kalbino. Esme tokia, kad nieks nenukentejo  issivede savo dukras ir turetu darbdaviys traukt. Teisingas kelias.

Ania? O esi tikra, kad ten butent JO dukros? (Jei jau sutarem, kad netgi zurnalistu galima paabejot). O ar jis ten is viso buvo? Tarkim TAIP. Tada koks vyras nes nuosavus kumpius kai pavojuje like vaikai? Bent jau tarp mano draugu tokiu nerasta ir nei per joki kanta tame nematysim "heroizmo" del ko vertetu pasiviesint. Tiesiog jus sprukit su dokumentais ir pinigine, o as kate, zuvytem, mociute ir viskuom kas dar gyvas pasirupinsiu. OK?
Negi gali but kitaip???
------------------
Dukra priekaistauja, kad uzdirbu nedaug; bet sako, kad aksiominiu budu zino, jog bet kuriuo atveju ja apginsiu! Pirmas zajavas ir man neperlabiausiai patinka, o antras... nu ka as zinau... bet racijos yra! biggrin.gif
Gal tatai ir ne pati tobuliausia emancipacija, bet, mano nuomone, pirmas pries kulka turi stot Petras Petraitis biggrin.gif ... O moteris namuose turi ka nors kept ir jaustis ABSOLIUCIAI SAUGI!
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 28, 16:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arvydas." data-cid="72085594" data-time="1524921458"><div><p>Neatreipei demesio, kad zurnalisto pakalbintas BUTENT Sedzius??
Kaip vyras man jis irgi nekazka. Niu bet man visumoj labiau patinka pasileidusios moteriskes vartotojo įkelta nuotrauka
Nelabai suvokiu ko anas siekia. Nujauciu, kad tai yra sizofrenijos proforma kai norisis nuolat buti demesio centruose. (Pats sergu) vartotojo įkelta nuotrauka
ti ir honoraras laiku pareina</p></div></blockquote><p>Kalbino Sedziu nes:</p><p>1. Speju kad jis pats susisieke norint sita reikala iskelt</p><p>2. Kalbina tuos zmones, kurie pritraukia skaitytoju. Sedzius, Bunke, Monikita ir visi kiti sulaukia daugiau kliku nei no name ar kokie kulturos atstovai. Spauda yra visuomenes veidrodis. </p>

Sviesioji, Tu pasirink senaja/geraja versija, nes dabar tamsta cituot,- kazkoks kosmaras blink.gif
Bet visumoj tai siuo postu pasakei tai, ka as nuo ankstyvojo ryto bandau inkalt: Lietuvoj yra maksimum 3 veikiantys zurnalistai (ir dar dvigubai tiek atleistu is darbo). Psio. Kiti uzriby arba patapo VU profesoriais. Dirbti - tingu; lengviau atlikt uzduoti ir gaut konjako. Ka ima i darba visi musu ziniasklaidos "magnatai"? Ogi jauna ir grazia. Kaip Pukas kartu su savo sesta zmona. (Ten tai belenka jama, nes reik langus praplaut per bandomaji laikotarpi). mirksiukas.gif
wub.gif Be to pigiai. Tai kokios kokybes is laikrasciu reikalaujame?
Atsakyti
Gal siandien Zoologijos sodas nemokamai, kad per masinu gausa neimanoma is namu net su dviraciu isvaziuot?
Pofek. Varau darzo pakast. (Uzuojautas ir rekomendacijas del seklu isbarstymo bei skaudamu/nutrucintu RAUMENELIU gydymo priiminesiu vakarop) rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 28, 15:42)

O tu ramiai pamastyk, be emociju ;)
Ka tu kalbintum tokioje situacijoje? Ar eilini Petra, ar visuomenei geriau zinoma zmogu? Nors man irgi tas Sedzius nei galvoj, nei sik.oi, bet bukim biedni, bet teisingi, zinomesnio zmogaus zodziai itaigesni, plius ir antraste straipsnio patrauklesne.
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2018 04 28, 16:17)

Man niekada nekilo tokie klausimai.
Net ir po varzybu kalbinant ekipos narius, niekas niekada nekalbundavo atsarginiu zaideju, kurie uzpakaliu trina kedes per varzybas, nors gal jie istikro galetu daugiau ka papasakoti. Visais amziais zmonem buvo ir bus idomus jau zinomi zmones. O apie "no name'us" gali rasyti kokie pvz "Ukininko patarejai", nes tokia spauda pati jau savaime yra uzribis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2018 04 29, 22:03)
O tu ramiai pamastyk, be emociju ;)
Ka tu kalbintum tokioje situacijoje? Ar eilini Petra, ar visuomenei geriau zinoma zmogu? Nors man irgi tas Sedzius nei galvoj, nei sik.oi, bet bukim biedni, bet teisingi, zinomesnio zmogaus zodziai itaigesni, plius ir antraste straipsnio patrauklesne.

Man niekada nekilo tokie klausimai.
Net ir po varzybu kalbinant ekipos narius, niekas niekada nekalbundavo atsarginiu zaideju, kurie uzpakaliu trina kedes per varzybas, nors gal jie istikro galetu daugiau ka papasakoti. Visais amziais zmonem buvo ir bus idomus jau zinomi zmones. O apie "no name'us" gali rasyti kokie pvz "Ukininko patarejai", nes tokia spauda pati jau savaime yra uzribis smile.gif

Kad čia kalbinti turėtų nereikti. Būtų žmonės kovingi ir nepasprausti šalyje po padu, tai patys užverstų visas instancijas laiškais. Bet kad yra kaip yra. Jaunimėlis tai iš viso kvailas, neraukia apie grėsmes. Įdėtame video stovi, žiopso, žvengia. Nors taip neseniai Kemerove panašus dalykas tragedija baigėsi.
Todėl Šedžius ir atrodo kaip didvyris, kad parašė, paviešino.
Atsakyti