Nevyk Dievo i medi!! Bent jau mano kaimynai dazniau susirenka; nepalyginsi, kas budavo anksciau.. O ir specialiu siuksliu deziu Kaune vos ne kas 100 metru pristatyta
Kitas dalykas kai musu dvarniaska kakoja ilgam uzdaryta dideliam nuosavam kieme. Tada jau biski prisitingi kaskart ieskot kur jin ten pasiko. Bet pora kartu i metus vis tiek susirankiojam "dziuveselius". Ibo sunsudis kaip ridikeliu trasa - nepergeriausia
------------------
Tuo metu dirbau ugniagesiu kai kaime i per kiema tekancia Sventaja mazas (4m.) sunus nuo lieptelio ikrito. Bet as tuo metu buvau darbe uz 40 kilometru. Tai buciau kaltas?? Isgelbejo "PLIUMT" isgirdes uosvis. O salia (priristoj valty) sedejusi zmona net necyptelejo; viskas ivyko taip greit, kad ir istrauktas vaikas apsizliumbt nespejo. Nesuprato kas nutiko
Zinoma saugojom vaikus kai jau tokios salygos! Aisku, geriausia butu visiskai uzsitvert ta upe, bet gi negalima..
Nu dabar plaukt nemokanciu nebera, bet kai atsiras anukai vel reiks dabot po 4-ias suaugusiojo akis ant kiekvieno mazgiaus
Ai, net ir mokantys plaukt retkarciais nuskesta... Ir ne tik kardiologai, bet (tiesa gan retai) netgi kunigai mirsta
-----------------------
Priminkit kaip SM vasaros laika nusistatyt. Amzinai man ta pati problema isklyla ACIU!