Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 24, 17:18)

Niekas jokiu ismatu nerinks.

Nevyk Dievo i medi!! Bent jau mano kaimynai dazniau susirenka; nepalyginsi, kas budavo anksciau.. O ir specialiu siuksliu deziu Kaune vos ne kas 100 metru pristatyta 4u.gif
Kitas dalykas kai musu dvarniaska kakoja ilgam uzdaryta dideliam nuosavam kieme. Tada jau biski prisitingi kaskart ieskot kur jin ten pasiko. Bet pora kartu i metus vis tiek susirankiojam "dziuveselius". Ibo sunsudis kaip ridikeliu trasa - nepergeriausia rolleyes.gif
------------------
Tuo metu dirbau ugniagesiu kai kaime i per kiema tekancia Sventaja mazas (4m.) sunus nuo lieptelio ikrito. Bet as tuo metu buvau darbe uz 40 kilometru. Tai buciau kaltas?? Isgelbejo "PLIUMT" isgirdes uosvis. O salia (priristoj valty) sedejusi zmona net necyptelejo; viskas ivyko taip greit, kad ir istrauktas vaikas apsizliumbt nespejo. Nesuprato kas nutiko biggrin.gif
Zinoma saugojom vaikus kai jau tokios salygos! Aisku, geriausia butu visiskai uzsitvert ta upe, bet gi negalima..
Nu dabar plaukt nemokanciu nebera, bet kai atsiras anukai vel reiks dabot po 4-ias suaugusiojo akis ant kiekvieno mazgiaus blink.gif
Ai, net ir mokantys plaukt retkarciais nuskesta... Ir ne tik kardiologai, bet (tiesa gan retai) netgi kunigai mirsta smile.gif
-----------------------
Priminkit kaip SM vasaros laika nusistatyt. Amzinai man ta pati problema isklyla rolleyes.gif ACIU!
Atsakyti

Nevyk Dievo i medi!! Bent jau mano kaimynai dazniau susirenka; nepalyginsi, kas budavo anksciau.. O ir specialiu siuksliu deziu Kaune vos ne kas 100 metru pristatyta 4u.gif
Kitas dalykas kai musu dvarniaska kakoja ilgam uzdaryta dideliam nuosavam kieme. Tada jau biski prisitingi kaskart ieskot kur jin ten pasiko. Bet pora kartu i metus vis tiek susirankiojam "dziuveselius". Ibo sunsudis kaip ridikeliu trasa - nepergeriausia rolleyes.gif
------------------
Tuo metu dirbau ugniagesiu kai kaime i per kiema tekancia Sventaja mazas (4m.) sunus nuo lieptelio ikrito. Bet as tuo metu buvau darbe uz 40 kilometru. Tai buciau kaltas?? Isgelbejo "PLIUMT" isgirdes uosvis. O salia (priristoj valty) sedejusi zmona net necyptelejo; viskas ivyko taip greit, kad ir istrauktas vaikas apsizliumbt nespejo. Nesuprato kas nutiko biggrin.gif
Zinoma saugojom vaikus kai jau tokios salygos! Aisku, geriausia butu visiskai uzsitvert ta upe, bet gi negalima..
Nu dabar plaukt nemokanciu nebera, bet kai atsiras anukai vel reiks dabot po 4-ias suaugusiojo akis ant kiekvieno mazgiaus blink.gif
Ai, net ir mokantys plaukt retkarciais nuskesta... Ir ne tik kardiologai, bet (tiesa gan retai) netgi kunigai mirsta smile.gif
-----------------------
Priminkit kaip SM vasaros laika nusistatyt. Amzinai man ta pati problema isklyla rolleyes.gifACIU!

mazus vaikus mokina plaukti. Zinau 4eciu sokinejanciu i vandeni ir nardanciu i dugna. Nezinia kaip sureaguotu ikrite, bet vis geriau mokyti, nei nieko nedaryti. 

Atsakyti
[quote=Iš_Šviesos,2018 04 25, 11:43]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="arvydas." data-cid="72081807" data-time="1524645136"><div><p>Nevyk Dievo i medi!! su</blockquote><p>mazus vaikus mokina plaukti. Zinau 4eciu sokinejanciu i vandeni ir nardanciu i dugna. Nezinia kaip sureaguotu ikrite, bet vis geriau mokyti, nei nieko nedaryti. </p>
[/quote
--------
Ne visuomet yra salygos nuo kudikystes mokyt. (Nebent visos gimdytumet duse) nestuke.gif rolleyes.gif O taip kaip Cingischanas moke... Tiesiog ziema is pradziu pats issimaude, o paskui i pacia sraunuma sumete 6; 5 ir 2,5 metu vaikus. Kai issikepurinejo,- pagirde airaku. (Cia tokia degtine/broga is kumeles pieno). Gal ir ne pats humaniskiausias budas.. Ania? Bet ar kas nors girdejot, kad Chazaras, Avaras arba Tamerlanas butu paskui nuskende?? bigsmile.gif
Atsakyti

[quote=Iš_Šviesos,2018 04 25, 11:43]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="arvydas." data-cid="72081807" data-time="1524645136"><div><p>Nevyk Dievo i medi!! su</blockquote><p>mazus vaikus mokina plaukti. Zinau 4eciu sokinejanciu i vandeni ir nardanciu i dugna. Nezinia kaip sureaguotu ikrite, bet vis geriau mokyti, nei nieko nedaryti. </p>

[/quote
--------
Ne visuomet yra salygos nuo kudikystes mokyt. (Nebent visos gimdytumet duse) nestuke.gifrolleyes.gifO taip kaip Cingischanas moke... Tiesiog ziema is pradziu pats issimaude, o paskui i pacia sraunuma sumete 6; 5 ir 2,5 metu vaikus. Kai issikepurinejo,- pagirde airaku. (Cia tokia degtine/broga is kumeles pieno). Gal ir ne pats humaniskiausias budas.. Ania? Bet ar kas nors girdejot, kad Chazaras, Avaras arba Tamerlanas butu paskui nuskende?? bigsmile.gif

Nereikia baseine gimdyt, kad vaika mokint plaukti. Yra plaukimo kursai vaikams nuo keliu menesiu su tevais. Reikia tik pinigu turet. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 25, 10:12)
Man jau seriala rekomendavo. O knyga gera?  biggrin.gif 

Man patinka. Nors veikejos mintys sokineja tarp sapnu, prisiminimu ir dabartinio jos gyvenimo. Bet siaip privercianti mastyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 25 balandžio 2018 - 13:16
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 04 25, 13:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arvydas." data-cid="72081978" data-time="1524651900"><div><p>[ vartotojo įkelta nuotrauka<p></p></div></blockquote><p>Nereikia baseine gimdyt, kad vaika mokint plaukti. Yra plaukimo kursai vaikams nuo keliu menesiu su tevais. Reikia tik pinigu turet. </p>

-----------------
Pinigu turim daxera, bet is kur vaika gaut??? bigsmile.gif
Atsakyti
O tai privalomai reik vaikus mokyti plaukti?aš pvz gyvenu mieste,jokių tvenkinių nėr aplinkui,beseinuise,prie jūros saugau kaip savo akį
.nepaskes,o plaukti vis tiek išmoks anksčiau ar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 04 25, 15:20)
O tai privalomai reik vaikus mokyti plaukti?aš pvz gyvenu mieste,jokių tvenkinių nėr aplinkui,beseinuise,prie jūros saugau kaip savo akį

tai gali nemokint, neprivaloma. kai kurios mokyklos vietoj fizinio pamokos vaikus i baseina veza.

o kad pats ismoks irgi nevisada gaunasi, turiu tris drauges, kurios plaukt nemoka.

Na, nezinau, man cia kazkoks siaubas: busimos vestuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 25 balandžio 2018 - 15:26
QUOTE(sazininga @ 2018 04 25, 16:24)

Na, nezinau, man cia kazkoks siaubas: busimos vestuves

blink.gif du žmogėdros, gal suės vienas kitą
Atsakyti
Nežinau aš ismokau,dukros išmoko ,gal ir maze išmoks.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 04 25, 16:35)
blink.gif  du žmogėdros, gal suės vienas kitą

be žodžių... pasidulkint reikia abiems blink.gif ... O jei vaikai gims? Suės gal ir juos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2018 04 25, 16:20)

Tris kart nusispjauk per kairi peti! 4u.gif
Prie juros saugai, o kas bus prie okeano kai be Tavo prieziuros su kadrais isvaziuos?? biggrin.gif
Zinoma neprivaloma, bet vis geriau kai moka, negu kaip musu dukryte iki antros klases kaime pas seneli i kiema be plaukmenu viena nebudavo isleidziama blink.gif Ir tai nepaisant to, kad visokiu (ne tik nuo tinklu) bujuku upej budavau pristatinejes. ax.gif
Atsakyti