Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 04 20, 09:07)
Prie ko čia tas tavo postas prie plastiko naikinimo? blink.gif  biggrin.gif Apsivarei kapitaliai ir parodei kas kvailys smile.gif

As tavo jokiu plastikiniu buteliu straipsniu neatidarinejau. Tu gi apie sveikus kazkieno anukus kalbi. Anot taves, tai Verygveganis ir tauta isblaivins ir veganais tuoj visus pavers😂😂.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 20, 13:24)
Griežta, bet teisinga fish2.gif O gal ir tu už bereikalingas procedūras? Mielai prisileistumei į save kažko kažkam? Nu tai sorry, leiskis tada, bet aš tai pass ax.gif

Dar atradau, kas pas tave bendro su Sani Ubuntiene. Anai irgi vaidenosi, kad medikai ja dukart bereikalo isoperavo nieko nesuprasdami.
Atsakyti
Britų spauda: Kate Middleton prasidėjo gimdymas, ji pristatyta į ligoninę

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=77781719

nestuke.gif bigsmile.gif wub.gif na va, nereikia karaliams pribuvėjų į namus, patys į ligoninę pribuvo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 22, 20:13)
As tavo jokiu plastikiniu buteliu straipsniu neatidarinejau. Tu gi apie sveikus kazkieno anukus kalbi. Anot taves, tai Verygveganis ir tauta isblaivins ir veganais tuoj visus pavers😂😂.
Papildyta:

Dar atradau, kas pas tave bendro su Sani Ubuntiene. Anai irgi vaidenosi, kad medikai ja dukart bereikalo isoperavo nieko nesuprasdami.

Ką čia vėl nusišneki iš pirmadienio? Sunkus savaitgalis? Aš rašiau apie plastiko žalą gamtai ir tolesnėms kartoms. Tai gal teiktumeis nekomentuoti mano postų, jei jau net neskaitai kas įdėta ir karksi po to nesąmones?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 23, 12:40)
Ką čia vėl nusišneki iš pirmadienio? Sunkus savaitgalis? Aš rašiau apie plastiko žalą gamtai ir tolesnėms kartoms. Tai gal teiktumeis nekomentuoti mano postų, jei jau net neskaitai kas įdėta ir karksi po to nesąmones?

Noriu komentuoju, noriu ne. Visi zino, kad daugiausia gamta tersia veganai.
O tu vedziodama savo ciucika jo ismatas susirenki? Nes kaip slyksciai atrodo tos visos kruveles, ypac ankstyva pavasari...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 23, 13:56)
Noriu komentuoju, noriu ne. Visi zino, kad  daugiausia gamta tersia veganai.
O tu vedziodama savo ciucika  jo ismatas susirenki? Nes kaip slyksciai atrodo tos visos kruveles, ypac ankstyva pavasari...

Aišku.
Ne taip kaip tu, pili į vaikų smėlio dėžę kašaro "turtus"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 23, 14:27)
Aišku.

Kazi ar dar yra panasiu debilu, kurie i smeliadezes katinu sudus pilsto, kai kraikas metamas i klozeta...Nirs tu tai gal ir darytum taip, paskui ziuredama pro langa dziugaut galetum.

O siaip pats vegetaras sugebejo pripazint, kad jie gadina ekosistema

http://m.technologij...article/S-55623

Ir dar apie tavo ilgaamziskuma ir nemirtinga gyvenima:
Štai ką apie vegetarizmą mano Vokietijos maisto produktų chemikas Udo Pollmeris ir biologė, neurofiziologijos mokslų daktarė Monika Niehaus, parašę sensacingą knygą „Kas sveikai maitinasi, trumpiau gyvena" (leidykla „Tyto alba").

„Ar vegetarai gyvena ilgiau? Ne, bet atrodo, kad miršta dėl kitų priežasčių negu viską valgantieji", - rašoma knygoje. Vokietijoje Heidelbergo vėžio centre atliktas labai išsamus tyrimas nustatė, kad rizika gauti širdies infarktą vegetarams yra išties mažesnė, bet apopleksijos ir skrandžio vėžio pavojus jiems didesnis. Ilgalaikiai tyrimai parodė, kad bendras vegetarų mirtingumas yra didesnis nei nevegetarų

http://m.moteris.lt/...php?id=60007835
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 balandžio 2018 - 14:38
QUOTE(cambala @ 2018 04 23, 15:35)

O ko tu mumis taip rūpiniesi? Mes tavo favorite people? Role models? Idols? bigsmile.gif Ar pačią kirminas graužia iš vidaus, kad neteisingai gyveni? Ir ne tik kūną terši, bet ir sielą kiekvieną dieną ėsdama kitaip nei tu manančius forumuos?
Manau, kad abu variantai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 23, 14:43)
O ko tu mumis taip rūpiniesi? Mes tavo favorite people? Role models? Idols? bigsmile.gif Ar pačią kirminas graužia iš vidaus, kad neteisingai gyveni? Ir ne tik kūną terši, bet ir sielą kiekvieną dieną ėsdama kitaip nei tu manančius forumuos?
Manau, kad abu variantai biggrin.gif

Veganais tikrai nesirupinu. Tik bandau tau pateikti mokslininku irodyta realybe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 23, 15:27)
Aišku.

Rimtai? Nes dar kitu nicku kai buvai, pasakojai, kad nerenki, nes toli nešt. Jei ten ne tu buvai, tuomet sorry
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 23, 15:20)
Rimtai? Nes dar kitu nicku kai buvai, pasakojai, kad nerenki, nes toli nešt. Jei ten ne tu buvai, tuomet sorry

Nu bet bliamba, kokie gyvunu myletojai. Tikrai slykstu, kai seimininkai nesusirenka savo gyvunu sudu. Sestad sakuras prie Balto tilto zejom, zmo iu milijonas, vaiku irgi. Vieni sedi po medeliais, vaikai nuo kalno varteliojasi, viena boboke toj pacioj pievelej savo suni vedzioja, sikdina ir nesusirenka.
Ka ten nesiot toli? Maisiukai spec sunu kakam yra - susirenki ir ismeti i konteineri.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 04 23, 16:28)
Nu bet bliamba, kokie gyvunu myletojai. Tikrai slykstu, kai seimininkai nesusirenka savo gyvunu sudu. Sestad sakuras prie Balto tilto zejom, zmo iu milijonas, vaiku irgi. Vieni sedi po medeliais, vaikai nuo kalno varteliojasi, viena boboke toj pacioj pievelej savo suni vedzioja, sikdina ir nesusirenka.
Ka ten nesiot toli? Maisiukai spec sunu kakam yra - susirenki ir ismeti i konteineri.

Tai vat būtent, o jeigu ir pasibešt tolėliau, rankos nenulūš. Aš ne kartą esu liepus susirinkt, o kai po langais nušikina, tai blin pagaučiau, už apykaklės sugrūsčiau. Viena dukros draugė turi jorką, tai pasakoja sau kaip niekur nieko "we never pick up" tai aš jai ir sakau, pati norėtum įlipt į savo šuns š? Užtilo, nebeturėjo ką atsakyt
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 23, 15:39)
Tai vat būtent, o jeigu ir pasibešt tolėliau, rankos nenulūš. Aš ne kartą esu liepus susirinkt, o kai po langais nušikina, tai blin pagaučiau, už apykaklės sugrūsčiau. Viena dukros draugė turi jorką, tai pasakoja sau kaip niekur nieko "we never pick up" tai aš jai ir sakau, pati norėtum įlipt į savo šuns š? Užtilo, nebeturėjo ką atsakyt

Galetu dar ir geltona sniega susirinkt! biggrin.gif Bet dabar jau maziau tu sudu. Pries gerus 10 metu filmavom vos nutirpus, tai specialiai alpinistinius batus uzsidejau (nu, kad geriau istrykstu) ir myniau i kazkoki pazliugusi matomai dogo... Jei kas is ziurovu tuo metu valge - uzjauciu tongue.gif
2 gan brangius kadagius turejom: viena prie namu, kita ant uosviu kapu. Pirmaji sunys numyzo (tiesiog nei vienas praeit negaledavo), o antra nepazistami (t.y. niekieno) zuikiai suede unsure.gif
Ot tai ir mylek paskum visokia ten fauna!.. wub.gif
Atsakyti